Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mc86
@moos
Så du mener ikke det er egoistisk at forsøge at skabe en chance, når han kunne løbe til hjørneflaget og køre tiden ud.. Så er hans øvrige aktioner egentlig irrelevante. Den enkelte aktion var egoistisk - den resterende del af kampen var han klasse..
Skrevet af Grønne
Overvej lige at hvis vi ikke havde smidt point mod Leicester, så havde vi ligget nr.1 - det satme længe siden vi har gjort det.
Skrevet af uden_benskinner
jeg synes faktisk at sancho er vigtigere at få til højrekanten end grealish til midtbanen, selv om jeg anerkender at grealish næsten er på niveau med bruno.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Grealish til venstrekanten og lad Rashford spille i højre.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af T-United
Rashford er jo bare bedst i venstre side.
Grealish er en god spiller, men han er også en spiller, holdet skal bygges op omkring, fordi han skal have bolden meget. Det er ikke mit indtryk, at OGS bygger den slags hold. Han virker mere interesseret i spillere der spiller og bevæger sig. Hurtige, atletiske spillere.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Grealish har så meget klasse at hvis muligheden byder sig skal han bare hentes. Og gives nr. 7.

Jeg tror sku efterhånden på top 4.
Skrevet af T-United
Enig i at han er en klassespiller som vi sagtens kan bruge... spørgsmålet er om vi har mere presserende behov?
Jeg tror fuldt ud på top 4, og mulighederne for noget bedre er også tilstede.
Skrevet af Pindhunden
Problemet med Grealish er selvfølgelig, at han kommer til at koste en sum i Maguire-klassen, og han spiller ikke en position, hvor vi mest presserende mangler en ny spiller.
Men han er virkeligt god. Måske endda næsten på Fernandes-niveau. Bruno spiller hurtigere med flere førsteberøringer, men Grealish er mere boldfast og driblestærk - og har måske endnu bedre indlæg (knap så skudstærk som Fernandes).

Nå, men en defensiv midtbane er vel stadigt vigtigere. Det er altid bare lidt sjovere at købe playmakere og angribere
Skrevet af fedefynboen
"Bruno spiller hurtigere med flere førsteberøringer"

Vigtig pointe Pindhund og når tilmed Pogba også leger med på den idé, så er vi uimodståeligt farlige.
Grealish er en super spiller, men i vores regi vil han ikke kunne varme klatten som han gør. Vi spiller direkte og hurtigt og det synes jeg vi skal blive ved med.

Næh, så hellere en 6´er, som du siger. En, som kan spille pladsen alene og derved muliggøre at trekanten kan vendes om. Fordelen ved det er at vi, i modsætning til gårsdagens 4-4-2, kan operere med 3 angribere.
Og så blev jeg og vel også OGS en smule betænkelig i går, da Bailly nok en gang lå i græsset. Er Linde tilmed langtidsskadet, kommer vi nok ikke uden om at skulle hente en CB
Skrevet af Muggedreng2
Jeg troede vi var ved at købe Moises Caicedo ...han er 6er. Han ville være hvad jeg ville kalde et "rigtigt" United indkøb. Ingen der kender ham sådan rigtigt men kunne blive den næste helt store ting...

Han har allerede debuteret på landsholdet med 1 mål til følge. Han beskriver sig selv som en blanding af Pogba og Kante, altså en meget løbevillig og løbestærk spiller.

Det vilde er at han som 19 ikke bare er fast mand for mesterskabsholdet i hans liga, han er også anfører.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg tror fuldt ud på top 4, og mulighederne for noget bedre er også tilstede.


Top 4? Når vi ligger delt 1´er tillader jeg mig at tænke lidt højere, og jeg har øjnene på mesterskabet nu. I en sæson hvor alt virker til at være meget tæt, er der ikke meget der skal til før det tipper vores vej, og med alt det talent vi har i truppen kan det lige så vel blive os som nogle af de andre.

Hvis vi nu svinger pungen her i januar, og hiver en forstærkning ind til højrekanten, så tror jeg vi kan ligge os i førerpositionen. En ny tilføjelse til 6´eren skal også være en prioritet, men synes egentlig vores midtbane fungerer ret godt for tiden, så det er ikke der jeg ville kigge først. En CB er også en prioritet på længere sigt, men hvis nu Bailly kan holde resten af sæsonen, så er det heller ikke så presserende. Det er selvfølgelig et stort men, og mest sandsynligt er det, at han snart bliver skadet igen.
Skrevet af fedefynboen
Meget enig Don_M

Top 4 er også vel rigeligt livrem og seler til min smag.
For pokker da, det er ikke Leicester vi holder med. Vi er bedre vant.
Tror også vi kan matche Pool, det mest ubekendte er City.
Hvad kan de?
Skrevet af Pindhunden
Er også ret lun på ham Caicedo efter at se lidt video. Han kunne godt blive ret fremragende som 6´er
Skrevet af Slettet(130902220507)
Jeg tillader mig at være realist nok til at huske vores placeringer post Fergie, som ikke har budt på to gange top 4 i streg..
Skrevet af fedefynboen
Connie_Lingus

Er det ikke lidt diskussionen om hvorvidt glasset er halvtomt eller halvt fyldt?
Hvis præmissen er tiden post-Fergie, så husker jeg ikke hverken konsistens eller niveau, som det ses nu.
Nej, jeg synes det ser godt ud. Men du har da ret så langt, at det hele fortsat kan smuldre og så er vi tilbage i modfaldenheden.
Her er det så, i min optik, at pessimismen/optimismen udgør forskellen mellem forventet fiasko og efterstræbt succes.
Ord har betydning. Det har tilgang også.
Skrevet af Inuk.
Enig. Men ja, lad os tage en kamp af gangen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Een kamp ad gangen er klart at foretrække. Se hvor Arsenal lå for en måned siden og nu er de 3 points efter chelsea, som for en måned siden var titel contenders.

Der var ikke een herinde der har angivet skuffelse over at chancen for at signe poch nu er forduftet. Jeg er egentlig personligt rimelig tilfreds med Ole´s at the wheel. Kan han få os i top 4 endnu engang så vidner det om stabilitet for første gang post fergie. Omend jeg har ambitioner om meget mere end top 4
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Arsenal viser, hvor skør denne sæson er, og vi er kun 2-3 dårlige resultater fra at ryge ud af top 4.

Lad os håbe, at Chelsea og City spiller uafgjort i morgen, for vi får sikkert også brug for lidt point i banken, når vores eget hold rammer en dårlig stime.
Skrevet af Toggle
Pindhunden
Troede vores dårlige stime var i september og oktober? Under Ole har vi da været ganske hæderlige efter nytår
LUHG
Skrevet af #GGMU!
Mugge: du glemmer vidst Cavani :-)

Men det siger jo så også noget om vores "forfærdelige" trup.. der mangler kvalitet i bredden efter min mening :-) tror jeg også jeg har beklaget mig over en enkelt gang tidligere eller 2 :-)

Men jeg er lykkelig over vi ligger delt 1´er ligenu, januar transfervinduet bliver nok et af de vigtigste længe!

Højest på min ønskeseddel er faktisk, at vi for sendt folk som Lingaard, Jones, Matic og andet overflødigt ud, også ind med kvalitet, der kan presse & erstatte de bedste 11 1-1..

Ved godt der corona.. men spræng banken Ed, og giv Ole en ny midterforsvar, en defensiv midt også en højre kant, så vinder vi sgu det mesterskab!! :-)
annonce
0