Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Måske I skulle se en smule indad og indse, at jeres elskede Klopp har drevet rovdrift på jeres bedste.

Jeg er helt på linje med dig, Fynbo.

Når kløften mellem XI og reserverne er så stor, som den har været (og på sin vis stadig er) i Liverpools tilfælde, så skal det gå galt på et tidspunkt. Det er imø. ikke "sundt", når en decideret ringe præstation ingen konsekvenser har. Tag Alexander-Arnold som eksempel. Han er horribel for tiden, men hvem skal erstatte ham, når hans direkte afløser end ikke har niveau til at kunne spille sig på et hold i den nederste halvdel af ligaen? Bevares, Liverpool har været virkeligt uheldige med skader, og en spiller som Jota er næsten den værste at undvære, fordi han pressede de tre forreste. Men derfor er man imø. bare stadigt nødt til at gardere sig bedre, og tage højde for alle muligheder i løbet af en sæson. Skader er, og har altid været, en del af fodbolden, og at man lader en erfaren CB gå uden at erstatte ham, samt ikke formår at hente reserver med den fornødne kvalitet, kan sgu kun falde tilbage på én selv.

Dertil tror jeg heller ikke man skal underkende hvor stor en faktor sult spiller ind - specielt for de ikke-britiske spillere. Det må have været noget af en forløsning at genvinde mesterskabet efter tredive år, og så alligevel en virkeligt flad fornemmelse ikke at kunne føle anerkendelsen fra fans mv. Og hvad så nu? Er der virkeligt energi til at gøre det hele én gang til? Spillerne er blevet et år ældre, lige dét mere mætte, og modstanderne i ligaen har haft en sæson mere til at "læse" spillestilen, spillernes løbemønstre osv. Selv som seer kan det til tider være relativt nemt at læse, når backs´ene konsekvent smider det ene indlæg efter det andet i feltet, i forsøget på at ramme tre spillere med en gennemsnitshøjde på 175 cm. Hvad er det så ikke for modstanderne?

Jeg tror, Liverpool gør klogt i at cashe ind på én af de bærende spillere i offensiven til sommer, hvis der ellers er klubber derude med den fornødne økonomiske kapacitet i dagens klima, og så ellers hente en ung world-beater med ild i øjnene i stedet - nøjagtigt som man gjorde med Salah i sin tid, der for alt i verden skulle ind og bevise sig på den største scene.
Skrevet af Mr. Pink
Vi er da tilbage på scenen. Kan nappe 1. pladsen hvis Burnley besejres og manifestere den med sejr på Anfield derefter"

Altså ligesom alle de gange AGF har ligget nr 1 gennem de sidste 10 år?

Sejren forleden var god, men der skal imo langt bedre spil til gennem længere tid, de før United er tilbage på scenen, imo
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Enig Poor Scouser Tommy

Det giver netop ingen mening.
I har ingen grund til at føle jer mindreværdige, absolut ingen.

Snarere stolte, som du jo også giver udtryk for.
Sådan har vi det også, selv om vi ikke synger en Gerry and the Pacemakers sang (flot som den er) og ikke helt kan matche The Kop.

Fejder har det dog med at blive ved forever, selv om ingen længere husker årsagen.
Næppe et issue blandt danske Poolfans, deri har du givet ret. Men forholder det sig sådan for en mindre bevidst liverpudlian?

Jeg tror nej og derved også at rivaliseringen har andre årsager, end det rent sportslige


Det er vi helt enige om. Rivaliseringen bliver dyrket heftigt på begge sider af hegnet, og en 100 år gammel strid om kanalen til Manchester er rigeligt for nogen scousere til at hade Manchester for evigt. Og ellers finder de bare på en anden grund :-) Men jeg tror nu ikke, at scousere er værre end mancs på det punkt. Vi skal jo holde rivaliseringen i live :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af fedefynboen
"Altså ligesom alle de gange AGF har ligget nr 1 gennem de sidste 10 år?"

Hehe. Fremragende pointe Pink
Vil dog mene at forholdene i GF og i United ikke helt sammenlignelige
Skrevet af LP_
Long time, no see. Jeg havde simpelthen brug for at trække stikket herinde fra i en periode, og det blev så på en ret permanent måde for brugeren LaPioche. Ups.

Der er sket mange ting på relativt kort tid. United har sat en stime sammen og har muligheden for at spille sig på førstepladsen for første gang i lang, lang tid. Omvendt satte vi et fremragende udgangspunkt over styr i CL. Fernandes er vel på vej til at spille sig op som en af de hvis ikke den bedste spiller i ligaen. Gassen er gået lidt af ballonen i både Liverpool og Chelsea og City har haft en besynderlig sæson.

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal mene om os som titelaspiranter. Vi har måske nok været det bedste hold i ligaen de sidste 10 kampe, eller noget i den dur, men der har ikke været mange tophold iblandt modstanderne. I amerikansk fodbold snakker man nogle gange om "strength of schedule", og der har de sidste 10 kampe ikke givet os en høj score, vil jeg vove at påstå, så det er måske lidt en billig baggrund. Omvendt er det bare også de kampe, vi ofte har haft svært ved at vinde i de senere år, og hvor vi tit er snublet, lige så snart det er begyndt at ligne noget. Jeg har på fornemmelsen, at City kommer stærkt i foråret og snupper mesterskabet, men som toppen ser ud nu her kan et par kampe hurtigt vende op og ned på det hele.

Der er også nogle ting, der er de samme, kan jeg se. Der bliver stadig gjort krumspring for at forklare de mange straffespark til Man Utd ude i andre tråde. Raiola er stadig en idiot, og det samme kan man sige om Pogba, når han lader sin agent opføre sig, som han gør. Måske var det slet ikke så dumt at rette lidt i mit brugernavn, for der kommer nok (snart) en tid, hvor Pogba ikke spiller i United. Han gør det trods alt meget godt som rotationsspiller i øjeblikket, men det er bare en markant mindre rolle end han var udset til, bliver betalt for og som han ville kunne udfylde med det talent, han slæber rundt på.

Og så har vi sågar et derby i aften. City ser desværre væsentligt skarpere ud end sidst vi mødte dem, så det er lidt af en test for Solskjær, som rigtigt gerne vil vinde et trofæ, tror jeg.
Skrevet af Elmbaek
LP - du har været savnet. Godt at se dig tilbage. Og forhåbentlig ovenpå igen - og fortsat med dit positive og nuancerede syn på tingene.
Skrevet af Battlegoat
Hehe jamen velkommen tilbage LP der er ikke meget der er ændret sig herinde dog, stadig de 30 samme røvhuller med hver deres mening :)
Skrevet af andib
Det er en god dag med dig tilbage, LP_

Du var pænt meget savnet (også af os fans fra andre hold). Næste gang behøver du ikke slette din bruger, du lader bare være med at skrive herinde ;)
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Yildis
Velkommen tilbage, LaPioche. Fin lille opsummering ;)
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Jeps LP

Velkommen tilbage og godt nytår
Håber du holder os, ikke mindst jeg, ud en tid endnu :)

Forstår godt ønsket om at skifte brugernavn, det var jo li´som en smule belastet.
Synes dog at Pogba har gjort det glimrende den seneste tid.
Præmissen om hvad han blev købt til, har jo hele tiden været skæv.
Foranlediget, som jeg ser det, af behovet for at servicere Zlatan og derfor en af Mous største bommerter, som han ganske vist post Zlatan indså og forsøgte at ændre på.
Spiller han som nu, disciplineret når det påkræves og intuitivt, når det er opportunt, så må han for min skyld gerne blive.
For han har, som han hele tiden har haft, et kæmpe talent og anvendes det rigtigt, så er han i mine øjne som en nyanskaffet kvalitetsspiller.

Brormands og Raiolas tåbeligheder skal ikke ligge ham til last, forudsat han selv fremover klapper i med udsagn om at ville væk. Sker det én gang til, vil også min tålmodighed endegyldigt være opbrugt.
Måske han ganske enkelt er ved at blive voksen og nu indser egne muligheder og ikke mindst begrænsninger. Man har da lov at håbe, om ikke andet så for hans egen skyld.

Du har valgt et godt tidspunkt at komme tilbage på. Meget ser godt ud og i aften er der eksamen.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Velkommen tilbage LP

Vi har vel 4 sæson definerende kampe coming up.
I aften er imo den mindst vigtige, det der betyder mest her er at vi formår at byde dem op til dans og cementerer at vi er et tophold også spillemæssigt.
Dernæst er der de to vi skal og burde vinde mod Watford og Burnley.

Sidst men ikke mindst, den suverænt vigtigste kamp, Anfield hvor en sejr vil give et enormt momentum og en tro på at det kan lade sig gøre at blive mestre. Modsat kan to hårde nederlag til City og LFC også dræbe al momentum vi har opbygget på det seneste og udstille de svagheder der trods alt figurerer på holdet endnu.
Skrevet af T-United
LP jeg er enig med dig i, at City lige nu må betragtes som favoritter. De er med helt fremme på trods af en skidt start, og nu kan de måske endda begynde at spille godt igen.
Liverpool er lige nu ikke helt på toppen, så det skal udnyttes for hold som os, der ikke på forhånd var tænkt som mulig aspirant til titlen.

Spændende kamp i aften hvor vi tester styrken af de måske to bedste hold lige nu.
Skrevet af fedefynboen
Connie_Lingus

Svært at være uforstående i forhold til dit ræsonnement, men overser du ikke betydningen af at vedligeholde stimen, med øget selvtillid som mulig følge?

Jeg mener, det er vigtigt og i selv medvirker til at gøre de næste kampe "lettere", hvis vi liner bedst muligt op og vinder den kamp aften.
Synes altså, at den kamp meget vel kan være make or break.
Som alle andre, glæder jeg mig også til Anfield, men vurderer at i dag kan pege på hvor langt bukserne kan holde.
Derfor en meget vigtig kamp i dag, som jeg ser det.
City må da også gerne få et vink med en vognstang om at vi er der.
Skrevet af Grønne
Jeg synes ikke man undervurdere den betydning kampen i aften har.

Man går videre til en finale, man slår sine rivaler, som er et top-hold og den positive stime fortsætter. Det synes jeg ikke man skal underkende betydningen af. Det betyder noget for mentaliteten - både hos kollektivet og den individuelle.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Jeg mente det nu mere som i, et nederlag i aften slet ikke vil være lige så slemt som på Anfield. Og en stort nederlag vil også være "bedre"/"mere tåleligt" idag end mod LFC. Det er trods alt kun League Cuppen.
Læg dertil at City kommer veludhvilet og United har spillet mange kampe (de fleste lidt hakkende).

Jeg vil dog være optimist og tro på 2-1 til os i aftenens kamp, i håb om at den vil være lidt mere seværdig end den forrige.
Skrevet af Battlegoat
Dagens lineup.

Henderson

obi Linde Mag shaw

Fred McT

Rashford Bruno Pogba

Martial

Bænk: De gea, Bailly, Telles, tuan, james, mata, beek og greenwood
Skrevet af uden_benskinner
umiddelbart en fin opstilling, men lindeløfs navn gir mig decideret ondt i maven.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af FrancescoTotti
Det må være tæt på stærkeste opstilling, hvis vi har sådan en. Nogle ville måske foretrække Bailly over Lindeløf givet hans rigtig fine form.
Skrevet af Don_Millionaire
Stærk opstilling, og fornuftigt at Bailly lige ryger en tur på bænken, så han ikke bliver for overbelastet. Lige præcis til den her kamp, hvor vi sandsynligvis kommer til at stå lavt, ser jeg det ikke som det største problem, at vi ikke har hans fart i bagkæden.

Nogle vil måske have foretrukket at vi havde sparet en masse spillere, men for mig at se, er det her den helt rigtige prioritering. De her spillere har brug for at komme videre fra en semifinale, så lad os håbe det bliver i aften.
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver en 4-4-2 diamant:

---Henderson
AWB-Linde-Maguire-Shaw
-----Fred
---McT-Pogba
-----Bruno
Rashford-----Martial

Jeg er bange for skader til Shaw eller Rashford. Stærk opstilling.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0