Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
ikke imponerende hvad b-kæden leverede i dag.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af LP_
Der var et ret interessant interview med Peter Bosz i The Athletic i denne uge. Han talte bl.a. om nogle af de spillere, som har trænet tidligere i van de Beek og Havertz.

Om van de Beek udtrykte han først og fremmest undren over, at United havde købt ham, når man allerede havde Fernandes på 10´eren. Han sagde også, at van de Beek kan spille 6´eren, men at det forudsætter, at banen er kompakt - ellers ville han få det for svært.

Man kan sige, at det nærmest er lidt det modsatte med McTominay. Jeg synes han har været god i aften i de store rum.
Skrevet af Kroesus
Ikke imponerende nej, men vi fik roteret omkring ti spillere - det tæller samt sejren.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes netop i dag at Donny er den eneste der forsøger spille fodbold...de andre er totalt indifferente ...vi er slet ikke på niveau...det er ret pinligt at se hvor dårlige de er overfor et tophold i ligaen under..
Skrevet af Battlegoat
syntes os donny havde en god kamp, den chance til mata skulle så meget have været en assist
Skrevet af Pindhunden
Jeg synes også godt, at man kan være efter Rashfords decisionmaking, for han komplicerer mange af de gode situationer, han skaber for sig selv eller kommer i. Spil nu en simpel inderside til manden ved siden af.

Og hvad sker der for hans lange sideskift. Han sparker dem med samme teknik, som han bruger til at sparke på mål. Ofte rammer de jorden og hopper op i brystkassen på forsvarsspilleren. Hvad er der blevet af et halvtliggende vristspark :).

Hvem der bare kunne klone De Beek eller Mata med Rashford. De Beek gjorde det vel ok og har nogle åbenlyse kvaliteter, men jeg ved bare ikke, om han nogensinde kommer til at gøre en positiv forskel for vores hold. Jeg håber, for han er da en af de få kloge spillere.
Skrevet af Inuk.
En rolig dag på kontoret, som man ville have sagt i Fergusons tid
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af #GGMU!
Et helt reelt spørgsmål, hvorfor skifter Ole endeligt James & Greenwood ud?

Giv dog Rashford & Martial en reel pause, når muligheden er der, Watford kunne jo intet udover de fejl vi lavede, så kunne der da have været mulighed for at de havde puttet en ind, og fået selvtilliden, hvis vi havde trykket dem lidt hårdere..

Bare en tanke :-)
Skrevet af Kroesus
Rashford og Martial spillede 20 min og kan umuligt have brugt nogen nævneværdig energi. James og Greenwood fik 70 min til at tanke selvtillid og det lykkedes ikke, så er det fair to andre får 20 min til at prøve det samme.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
Dødssyg kamp. Fint resultat
Ingen slitage på trup
Kom så med Burnley og den 1. plads
Så glemmer vi hurtigt at vi ikke denne gang kunne matche City

Tror vi Pogba smutter nu?
Og hvad får vi i givet fald i stedet?
Skrevet af T-United
Bortset fra Bailys skade, var det jo en fin kamp, der gav minutter til trupspillerne og sparede de bedste.

Fynbo. Pogba ryger ikke her i januar, og det vil ikke overraske mig, hvis han pludselig forlænger i stedet. Men uanset så er der nogle spillere, det ville være fint at komme af med... alene for at spare lønkronerne resten af sæsonen.

Jones, Rojo, Lingaard, Romero... fire ikke helt billige herrer. Og så er det selvfølgelig Fosu-Mensah, der ser ud til at være på vej videre også.
Men kan vi komme af med bare et par af ovennævnte, så er der skabt plads i truppen til Sancho og et par stykker mere til sommer.
Skrevet af fedefynboen
Ja, Bailly

Ham glemte jeg lige i forbifarten. Sikkert fordi man er tilvænnet at han altid skades.
Men mon det var så slemt? Var det ikke mest forsigtighed vedr. hjernerystelse, som gjorde han blev udskiftet?
Har faktisk selv prøvet at få sådan et målmandsknæ lige i femøren. Ingen komplikationer for mig i det tilfælde, men udskiftning alligevel. Flækkede en tand dog.

Ja, det er fint at få muget ud i overskudslageret, så skejserne kan anvendes mere fornuftigt. Men Pogba er jeg nu ikke så sikker på. PSG skulle røre sig i kulissen og må i disse tider være en af de få klubber, som kan betale.
Skrevet af Muggedreng2
Der er ikke mange der har råd til Pogba

Juventus har været nævnt men de har jo ikke den slags penge uden at de tilbyder bytte..

Eneste jeg kan se vi kan bruge fra dem er dog Mathijs De Light og ham går de vel ikke af med.

Real: kunne måske godt men de skal offloade en del af deres "gamle" spillere før der kan blive plads...spørgsmålet er om de går andre veje end Pogs..

PSG : Er vel den eneste reelle køber der kan smide pengene i denne her tid...ellers kan jeg ikke se andet en at Pogba igen laver et barn på os og lader hans kontrakt rende ud
Skrevet af T-United
Spillere som Pogba i deres bedste fodboldalder... det er sjældent, deres kontrakter løber ud. Det er også derfor, jeg tror, han stadig kan forlænge med os. Det og så det faktum, at der vil være meget få købere til ham.

Jeg mener stadig, projekt Pogba kan lykkes, men det kræver, at resten af holdet er godt. Et af hans problemer har nok været, at han ikke selv har evnet at løfte holdet op i eliten, men jeg vil stadig påstå, at spiller han på et vindende hold... et dominerende hold... så er han en af de bedste i verden.
Skrevet af fedefynboen
Enig T-United
Forudsat han ikke mener, han selv skal svinge taktstokken
Og så man jo også sige, at historien om at han føler sig for god til United skræmmer.
Den slags er ikke lige hvad truppen har brug for
Så hellere lade sig inspirere af McT, hvad team spirit angår
Skrevet af OnSight
McTominay er en fin breddespiller at have i truppen fremadrettet. Men hvis vi skal være seriøse titelbejlere de næste år, så skal havn ikke være fast inventar på midtbanen som det har været tilfældet i denne sæson.

Greenwood havde en bekymrende dårlig kamp som angriber i går. Grundet sæsonens præstationer fra ham, har jeg siddet med følelsen af at højre kant måske ikke er hans bedste position, og at han ville være bedre som angriber. Det var han bestemt ikke i går.

Han har efterhånden mange dårlige/usynlige kampe i tanken i denne sæson. Man håber jo det vender på et tidspunkt, men der er bare intet der tyder på det.
Skrevet af T-United
@Onsight
Greenwood bliver først 20 til oktober. Det er ikke helt rimeligt at vurdere ham så hårdt så tidligt. Han viste i sidste sæson, at han er et helt specielt talent, og der er ikke noget unaturligt i, at han har et dyk i form.
Der er ingen tvivl om, at hans bedste position er striker efter min mening. Der er bare ikke plads til ham lige nu. Hans første touch er rigtig godt, og han sparker med begge ben. Han er hurtig i opfattelsen og en god afslutter.
Men selvfølgelig skal han finde sine ben igen på et tidspunkt... jeg tror bare ikke, vi skal forvente, at han konstant holder det niveau, han viste sidste sæson. Først om 3-4 sæsoner kan vi forvente det af ham efter min mening. Det er også derfor, vi skal købe Sancho til sommer, for så kan Rashford, Martial, Bruno, Greenwood og Sancho (og måske Diallo) vokse sig stærke sammen over de næste mange år.

Jeg gætter på, at Greenwood i løbet af anden halvdel af sæsonen får en rigtig god periode igen, hvor han scorer mål og er farlig. Det vil være naturligt for et talent som ham.
Skrevet af Toggle
. McTominay er en fin breddespiller at have i truppen fremadrettet. Men hvis vi skal være seriøse titelbejlere de næste år, så skal havn ikke være fast inventar på midtbanen som det har været tilfældet i denne sæson.
Vi kan ikke have en trup bestående af 11 individualister. Jeg er bedøvende ligeglad med hvordan McTominay er vurderet inidviduelt - hvilket i øvrigt ikke er dårligt, sålænge han præsterer pisse godt relationelt med sine medspillere.
Man kan også vende det lidt rundt og så håbe du havde det på samme måde med spillere som Brown, Butt, p Neville, oshea, Evans, fletcher mmf? Alle var uvurderlige i fergies United.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Meget enig Toggle

Det går ikke at ha´ en trup, som udelukkende består af tekniske vidundere.
Man har brug for generaler og soldater, so to speak.
McT er en glimrende soldat, men har ikke en spidskompetence der gør ham ekseptionel
Synes O´Shea er en glimrende sammenligning, selv om de ikke helt er/var på samme plads
Aldrig nævnt i en idealopstilling, men uvurderlig over en sæson og med en attitude, som smitter positivt af på nogle af de mere tekniske spillere.
Og på den led uvurderlig
Skrevet af #GGMU!
Jeg er enig, McT skal være i truppen, men ikke i vores stærkeste start-11, det er vi vel allesammen enige om herinde.

Det jeg både tror og håber, er at vi forsætter på transfermarkedet, som hidtil!

Med at købe 1-2 til at forstærke start-11, så reserverne efterhånden bliver så gode, at der ikke er plads til "fribilletter"
annonce
0