Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Hvornår har Rashford egentligt sidst spillet bare en ok kamp?

Han er rædselsfuld for tiden
Skrevet af uden_benskinner
united har modnet som et hold, hvis det ender med uafgjort tror jeg de fleste af os havde solgt kampen for dét resultat i forvejen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af YouKnowIt
Fint med et point, selvom vi har de største chancer i opgøret.

Flot præstation af defensiven. Bruno, Rashford og Martial rammer dog ikke niveau i dag, og så kan vi heller ikke forvente meget mere end et point.
Skrevet af Battlegoat
1 point mod liverpool, ville jeg nok have sagt okay til før kampen, men jeg føler mig sku lidt snydt i dag
Skrevet af LP_
Det er dybt skuffende, at vi først bed fra os til sidst og i de første 60 min tog til takke med at forsvare godt.

Solskjær havde tydeligvis ikke budgetteret med point på Anfield før sæsonen og undgik at angribe en såret kaptajn af respekt for stjernerne på skulderen. Og det irriterer mig sgu. Havde håbet på større mod fra ham.
Skrevet af TheUnitedWay
Ok god kamp rent defensivt. Når det så er sagt er der simpelthen for mange boldtab, og heller ikke skarpe nok på de chancer der er.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kroesus
Uafgjort er et fantastisk resultat. Det ville have været så trist at miste førstepladsen efter én kamp. God kamp af Lindelöf, Shaw og Pogba. Rashford vel nok holdets dårligste.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(130902220507)
Isoleret set er et point på Anfield godkendt, men efter 2. Halvleg sidder man med følelsen af at vi kunne have slået dem ved at presse lidt højere op og turde lidt mere offensivt.
Skrevet af Braumelaume
Martial er efterhånden en garanteret udskiftning og som at spille med 10 mand til man skifter den 11. ind. Han skal ud på bænken og gruble over hvad han rent indstillingsmæssigt leverer, han er kun interesseret kampen, når han har bolden og derudover kobler han totalt ud, ser det ud til.
Skrevet af Inuk.
united har modnet som et hold, hvis det ender med uafgjort tror jeg de fleste af os havde solgt kampen for dét resultat i forvejen


Hvis det ikke var et skadesplaget Liverpoolhold så havde de fleste solgt resultatet på forhånd. Men hey, hvordan kan man være tilfreds med ikke at teste modstanderen? Hvis man vil stå dybt og spille på kontra, hvorfor stiller man op med Bruno? Alle ved Tiago er dygtig med bolden, men hvorfor give ham alt spillet? Jeg sidder tilbage med en følelse af at vi slet ikke forsøgte at vinde kampen men blot håbede på et lucky punch
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af LP_
Vi mangler bare, at Solskjær bruger pressemødet på at tale om, at United havde de største chancer. Så er det et fuldbyrdet Mourinho-throwback.

Klogt taktisk og alt det der. Men også lidt kujonagtigt ikke at tage mere initiativ.
Skrevet af fedefynboen
At holde et ellers velspillende Liverpoolhold fra næsten alt, synes jeg nu er meget godt gået af en snegl og en skildpadde.
Men mange hjalp til og vel kun Fernandes stod svagt i billedet.
Offensivt og defensivt. Thiago fik lov til uhindret at styre den centrale bagerste midtbane. Det er alt for risikabelt og skal portugiseren være vred på nogen, kan det kun være ham selv.
Som LP siger, så vil han konstant spille den offensive bold og søger ofte væk fra den centrale position, hvor han netop i dag skulle ha´ sat sig igennem.
Synes det er udisciplineret og ikke en feltherre værdigt. Der er noget at lære.

Shaw med stor stor kamp. Kun en lille bitte halvnonchalant opspilsfejl, ellers udelukkende gode beslutninger og indgreb.

Men øv. Vi skulle ha´ haft alle 3 point.
Positivt dog kommer vi ud af kampen med den psykologiske overhånd i forhold til Pool
Men City og resten af koret kommer lidt tættere på end godt er.
Øv igen!
Skrevet af Toggle
Jeg er enig fynboen. De spillede fantastisk alle 4 i bagkæden. Vi floodede hele det centrale rum og liverpool var egentlig pivringe det meste af kampen. Jeg er egentlig ligeglad med det polerede spil i sådan en kamp. Jeg synes igen solskjær og trænerteamet spillede en fantastisk kamp med skakbrikkerne og var det ikke for et par gode redninger fra allison havde vi vundet kampen fuldt fortjent. At stå efter kampen og være dybt skuffet over vi ikke vinder viser faktisk at vi måske ikke er så langt efter city og liverpool som vi først troede.
Min kampens spiller var uden tvivl shaw. Han dækkede hele ve side godt af defensivt, ligesom han skabte nogle fornuftige overtalssituationer offensivt og kom fint af med bolden hver gang.

Ville være rart med en lille overraskelse senere.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Synes også Fred fortjener stor ros

Han er blevet skarp i duellerne uden at begå dumme frspark.
Ind i mellem er hans duelspil helt på højde med Wan-Bs
Fra ligegyldighed og potentielt fejlkøb til solid holdspiller. Godt gået af brasilianeren.
Skrevet af Toggle
Ja bestemt. De 4 bagerste og fred og McTominay gjorde jo deres opgave til et 12tal. Synes også pogba gjorde det godt. Det er sjældent man ser ham så taktisk god også arbejdende for holdet og ikke bare for sig selv.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Pogbas indsats har vel nu været upåklagelig i 4-5 kampe
Han ligner ikke en spiller på vej væk.
Skrevet af Pindhunden
Mere vil have mere. Men vi kan være tilfredse med, at vi nok fortjener en sejr i dag. Jeg var vild med Shaw. Han holder virkeligt et højt niveau for tiden.
Jeg har tidligere fået lidt hug for at betvivle visse elementer af Fernandes´ spil, men jeg synes igen, at hans bundniveau er for lavt på bolden og i afleveringsspillet. Hvis han skal være en verdensstjerne, så skal han altså være mere konstant og ikke kun prøve 10 dybdeafleveringer, hvor den ene lykkes. Til hans forsvar har han spillet utroligt mange minutter, så måske er det naturligt nok med et dyk.
Rashford er lidt det samme som Fernandes i øjeblikket. Han formår ikke at gøre det oplagte og simple, som kan spille chancen større.

Nå, men i lyset af at vores afgørende spillere spiller lidt under niveau, så er det vel ok at ligge nummer 1.
Skrevet af YouKnowIt
Ja bestemt. De 4 bagerste og fred og McTominay gjorde jo deres opgave til et 12tal. Synes også pogba gjorde det godt. Det er sjældent man ser ham så taktisk god også arbejdende for holdet og ikke bare for sig selv.


Helt enig.
Skrevet af fedefynboen
God pointe Pindhund

Der er lavthængende frugter i fortsættelsen.
Hvorfor der stadig kan lægges til.
Slet ikke nogen skidt situation.
Sejr mod et ganske velspillende Fulhamhold og alle begynder så småt at tro på det.
Skrevet af Pindhunden
Det ligner godt nok, at City har fundet formen, så vi ikke længere kan håbe på et pointmæssigt billigt mesterskab. Jeg har lidt svært ved at tro, at vi kan følge med, hvis vi fx maks må tabe 12 point resten af sæsonen.

LP: jeg glemte lige at skrive, at jeg er meget enig i, at det er en spildt chance, at vi ikke formår at true Liverpools defensiv ved at lægge mere pres på Thiago og bagkæden. Liverpool var til at tale med, og man skal også turde at vinde.
Vores defensiv var god, og Lindeløf spillede godt. Men jeg kunne godt tænke mig ,at vi havde spillet med en højere backlinje for at trykke Liverpool mere. I så fald skulle Bailley have spillet, fordi han er hurtigere og bedre i dueller end Lindeløf. Men bagklog er det nemt at være, og jeg havde nok ikke skrevet dette her, hvis Pogba eller Fernandes havde scoret på en af de store chancer.
annonce
0