Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mkarner
Sad lige og så recap fra Shaws seneste 2 sæsoner, hold da op hvor er han vital for holdet. Den ro han bringer både på bold men så sandelig også uden. Engang imellem positionerer han sig forkert, det sker for alle, han er hurtig, fysisk stærk, teknisk god, fremragende vision i sit spil, og hans afleveringer ind i banen skærer gerne forbi modstandernes midtbane og flytter spillet hurtigt. Han har fået megen kritik for hans indlæg, det er dog også svært med notoriske dårlige angribere som placerer sig helt og holdent ringe.

Især hans blik for hvornår han skal sætte tempo i bolden, og hvornår han ikke skal bliver tit overset, han har et godt touch ligeså, og "svære" bolde kontrollerer han lige hvor den skal hen. Ved godt det bliver set som en joke hvis man skriver dette, men i mine øjne har han potentialet til at blive en af de bedste backs i verden hvis det fortsætter som nu.
De bedste backs er pt. er nok Alphonso Davies som dog også har sine problemer, men har en ekstrem hurtighed, samt A. Robertson, som jeg dog mener har store begrænsinger i sit tekniske aspekt, dog er han uovertruffen i sit fysiske, selvom han står noteret for mange assist er det også fordi hans makkere i Liverpool er fremragende til at slå sig fri. Han er ikke deroppe endnu, men vil sige han er voldsom vigtig for holdet, han er stadig kun 25 år, og han kan forhåbentlig holde sig skadesfri.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Mkarner
Mht. til Grealish er spørgsmålet nu ikke om han skal kæmpe med Rashford og Martial, han er pt. en bedre spiller end de to, og så måtte de være 2. violin til ham eller angrebet og ikke omvendt, Grealish kvaliteter med bold er så gode, hans pasninger og vision for spillet er helt oppe. Hvor Fernandes kan fejle med pasninger, så gør Grealish det stort set ikke,. Han spille helst venstre og arbejder ind ad, men er så meget overalt på banen så han angriber fra alle positioner, selvom det virker udisciplineret så er han det faktisk ikke, han søger ikke væk fra sin position medmindre han ser en grund til det.
Selv i hovedspillet er hans stats 49/51% i vundne/tabte dueller, hvilket vidner om en spiller som ikke laver skildpadden.
Jeg ville elske at han blev United spiller.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af trannel
Den der hype af unge akademispillere er usund. Under LvG var det fosu mensah der skulle hypes til det største talent i ungdomsafdelingen. Realiteten er at meget få kommer igennem og får en rolle hos de største klubber. Hverken Williams eller Laird er fremtiden som førstevalg på højrebacken. Jeg ville blive overrasket hvis Laird får over 50 kampe for United.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Pindhunden
Jeg tror faktisk også, at Grealish er så god, at andre ville skulle vige pladsen for ham, om det så er Rashford, Martial eller Cavani. Måske Bruno når han har behov for pause.
Men han er virkeligt dyr, så det kommer nok på bekostning af andre køb. Og selvom frontangriberne kan rotere rundt på pladserne under kampen, så er det ikke helt åbenlyst hvordan vi vil kunne stille op.

Grealish, Cavani og Rashford ville på papiret supplere hinanden godt som typer, hvis vi spiller 4-3-3, men ingen af dem har det bedst med at spille til højre.

Alternativt skal man spille en offensiv 4-4-2 med diamant: Pogba, Grealish, Fred og Fernandes som henholdsvis højre, Venstre, def og off midt. Angriberne kunne så være to af Rashford/Martial/Cavani.

Som mange skrevet er en defensiv midt og en højrekant stadig problemområder, og Grealish løser ikke de problemer. Men kan vi få både og, så er Grealish virkeligt en fed spiller med attitude, rygrad og en evne til at bevare bolden bolden i alle situationer, hvilket ingen af vores andre offensive spillere formår.
Skrevet af LP_
Han har fået megen kritik for hans indlæg, det er dog også svært med notoriske dårlige angribere som placerer sig helt og holdent ringe.

Ja, det er en fair pointe og egentlig noget, som jeg havde en forventning om, at Solskjær ville have forbedret. Altså, der må han da om nogen sidde med fagligheden. Der er en verden til forskel på Cavani og Martial og Rashford i den sammenhæng.
Skrevet af Torben Diegeldauer
De er knald dygtige til at lave dm´er i Leicester (ndidi). Men han ville nok også koste 50-60GPBm, men ville også væsentligt skade en konkurrent.
Skrevet af fedefynboen
Synes at Ndidi, Rice og Neves alle ville være en defensiv opgradering på 6´er pladsen.
Men jeg har også reservationer om alle tre i forhold til at kunne styre offensiven fra den tilbagetrukne position. Som f.eks. Thiago gør det.

Mener vi skal finde en som har den kompetence og evt. hellere gå lidt på kompromis med de defensive evner.
Skrevet af Toggle
for det vel største 9´er talent det seneste årti eller mere
Jeg synes haaland er god bestemt. Men det største 9er talent de sidste 10år må være mbappe.

Sad lige og så recap fra Shaws seneste 2 sæsoner, hold da op hvor er han vital for holdet
Har du et link?
LUHG
Skrevet af Mc86
@Toggle.
Mbappe er vel ikke reelt 9´er. Han spiller de fleste kampe jeg har set, både i PSG og det franske landshold, som kant. Og kan i hvert fald se på transfermarkt, at han kun delvis tager udgangspunkt som angriber.
Men muligt at Mbappe er et større talent, men Haaland er i min optik verdens nye Lewandowski. Tror endda han bliver bedre.

Han har i øvrigt lige nettet 2 efter oplæg fra Sancho.
Skrevet af Toggle
Fair nok. Jeg synes ikke han er kant men det er klart at de stilmæssigt er to forskellige typer og begge fantastiske talenter. Jeg synes bare mbappe har det ekstra x factor som haaland ikke har. Og hey, at være nr 2 er vel heller ikke skidt.
LUHG
Skrevet af Kroesus
@Yildis

Det var Haalands far der udtalte, at de mødtes med repræsentanter for United, men at OGS var den eneste, der virkelig ønskede ham i klubben. Man kan forstå ræsonnementet; OGS var ny i klubben og hvis han ikke skabte resultater, så befandt Haaland sig pludselig i en klub med endnu en ny manager og hvor ledelsen ikke var "all-in" på ham.

Jeg skal med glæde æde mine ord tager jeg fejl, men jeg kan på ingen måde forestille mig at Haaland skulle vælge os i den nærmeste fremtid.

Hvad angår Rashford, Fernandes og Grealish situationen, så ville det være ekstremt at sætte Grealish foran Rashford på holdkortet og vores absurde mangler på andre positioner må og skal vægtes højere. Kunne vi få Grealish og det ikke gik ud over andre indkøb, så klart ja.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(130902220507)
Angående Haaland vil det bare altid være et problem at han er repræsenteret af Raiola. Det er lige før at det er ligegyldigt hvor god en spiller han ender med at blive, så længe den fede lille mafia klovn er involveret, bør man holde nallerne væk.
Skrevet af Mkarner
Har du et link?


https://www.youtube.com/watch?v=NLGfBM-fGVs&ab_channel=ManchesterUnitedManchesterUnitedBekr%C3%A6ftet

- Hans interception ved 0.33 er godt, istedet for at bakke lukker han direkte den aflevering som kan komme, samt sekvensen efter mod Deeney
- Hans tæmning mod Pool omkring 0.59 er fantastisk
- Afleveringen til Ighalo omkring 1.37


https://www.youtube.com/watch?v=KtDc18ULaos&t=182s&ab_channel=ManchesterUnitedManchesterUnitedBekr%C3%A6ftet

- Her er hans tid i United

- Hans touch ved 0.22 er perfekt, han sætter 3 mand på det, og krydrer den lige med en fantastisk aflevering til Rashford. (Kan ikke huske om han var offside)
- Hans rolighed ved 1.16 er også virkelig god, han smasker den ikke bare langt til Martial på kanten, men ligger en kanon bold op igennem midten.
- Igen rolighed ved 2.20, og efterfølgende sekvens ved 2.25
- Hans ro og aflevering ved 2.57, ikke fordi det er vildt, men han sætter ikke Pogba under pres, fordi den aflevering tror Neves at han vælger. Det gør bare at han ikke sætter spilleren under pres fra første aflevering, noget som vores HB har det med at gøre til tider.
- 7.14 kan man tydeligt se det med angribere der ikke gør noget i boksen. Godt nok er det Martial som laver indlægget efter en god aflevering af Shaw, men det er uhyggeligt sådan som Unitedspillerne bare står og glaner. Det godt nok 1½-2 år siden, men stadig. Der var det fantastisk at se Cavani mod Fulham som gik direkte efter chancen.
- 7.41 hans vision og pasninger er også høj klasse, bare elendigt angrebsspil af Rashford som ikke kan tæmme en bold.
- 7.53 til 8.05 er fine indlæg, som ingen kan score på.
- 8.23 indlægget fejler ikke noget, gør afslutningen heller ikke, bare en fremragende redning.

Shaw har faktisk en ret høj indlægs procent, som man også ser i nr. 2 video er mange af hans indlæg ikke dårlige, det er mere vores gamle/nuværende angribere som ikke kan omsætte de chancer.

Resten må i selv lige vurdere, men i mine øjne er Shaw vital, og havde han ikke lignet en der havde slugt en badebold ville han helt klart være nævnt i top 10 i verden, men han har fået et dårligt ry.
I denne sæson virker det dog til at slippe lidt. Måske han skal skifte navn til et lidt mere eksotisk.
Han er hurtig, han er teknisk stærk, han er hovedstødsstærk, han er fysisk stærk, han er udholden, han har ro på bolden. Han er dog meget et-benet og kommer ikke til nok afslutninger selv.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Slettet(130902220507)
Ved godt at det ikke er det mest sexede, men hvad med en næsten gratis Ings når Ighalo smutter? Han har trods alt været flyvende i halvanden sæson og har kontraktudløb snarligt.
Skrevet af Mkarner
Inden Ings røg til Pool var han en spiller jeg havde et godt øje til, han er teknisk god, er god til at time sine løb pga. sin aggresivitet, han er hurtig på det første meter. Man kan være nervøs om den korsbåndsskade ødelagde for meget, dog er han i Soton fantastisk igen, men der var en grund til at han ikke slog igennem for Pool, han er ellers en fantastisk angriber som måske lige mangler det sidste til toppen.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Inuk.
Ved godt at det ikke er det mest sexede, men hvad med en næsten gratis Ings når Ighalo smutter? Han har trods alt været flyvende i halvanden sæson og har kontraktudløb snarligt.

Hvorfor bruge penge på 4. angriberen? Så hellere hive en ungdomspiller op når nu det er så sparsomt med spilletiden
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
"Det godt nok 1½-2 år siden, men stadig. Der var det fantastisk at se Cavani mod Fulham som gik direkte efter chancen."

Cavani viser den sult og ærgerrighed, som flere United-spillerw er for opblæste til at udvise (jf Martial, Pogba og Greenwood)
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg synes nu nok at Pogba har taget skeen i den anden hånd. Greenwood mangler selvtillid, alt for meget alibi fodbold. Jeg tænker at vi skal have en ny højre wing og så give Greenwood et lejeophold.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
Fandme da nej. Greenwood skal sgu da ikke på lejeophold. Han er udfordret lige nu fordi han har en sæson 1 der skal følges op på. KLart at præstationerne svinger, men han får jo fint med spilletid og udvikler sig da langt bedre med det spilletid i united han trods alt får end hvis han skulle spille i en eller anden bundklub. Så får han bundklubsmentalitet i hovedet i stedet for at blive løftet ved at være i united. Greenwood får ikke sit potentiale forløst ved at blive udlejet. Se hvordan det gik med wilson og frazier campbell. Begge to havde et kæmpe potentiale der delvist blev ødelagt af et udlån. Jeg tror ikke på at det hjælper et af verdens største 9er talenter at blive udlejet. Han skal beskyttes og spille jævnligt på højeste niveau med et højt mentalt pres og det gør han hvor han er lige nu.
LUHG
Skrevet af Slettet(130902220507)
@Inuk

Nu skal vi jo netop ikke op med den store pung for at få ham.?
annonce
0