Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Det er jo løgn og det ved du selv hvis du bare har fulgt en lille smule med. Det er Woodward og Matt Judge der former truppen, det er almen kendt


Er det her sarkasme eller???
Skrevet af OnSight
Enig i at Ole går i kujon mode. Men hvem er det lige Ole skal sætte ind i stedet for? Er Fred med sine stegepandefødder hurtigere i sin boldomgang end Matic? Er McT mere progressiv end Pogba?


Fred synes jeg da bestemt er en mulighed. Han er langt mere dynamisk og hurtig på fødderne end Matic. Donny Van De Beek kunne være en anden mulighed. Alt andet end Pogba-Matic konstellation der bliver alt for statisk, langsom og ligegyldig. Mata, ja endda James, kunne måske prøves i stedet for Martial eller Greenwood, hvis præstationer på ingen måde berettiger den faste spilletid som de begge har fået i løbet af hele sæsonen.
Skrevet af Inuk.
Nej, det er bare sådan det er. Glazers har givet ansvaret til Woodward, og Woodward har uddelegeret opgaven til Judge.

Van Gaal var den første til at tage bladet fra munden og fortælle om strukturen. Mourinho sagde det samme, og siden har Evra fortalt om hvordan alverdens agenter og sportsdirektører ringer til ham fordi de ikke kan få fat i Judge og Woodward. Det har man bare besluttet at sådan skal det foregå.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af LP_
Der er så mange - også herinde - der har så travlt med at lave konklusioner i denne sæson og skille får fra bukke. Virkeligheden er bare, at det er sindssygt tæt i toppen og førertrøjen kan skifte til en ny mand ikke bare fra runde til runde, men også 2-3 gange undervejs i runden.

Så lad os nu slå koldt vand i blodet inden nogen kaldes titelfavoritter og andre sorteres fra gruppen af top-4-bejlere.

Vi led et pinligt nederlag i går. Pinligt. Jeg tænker umiddelbart at en hjemmekamp mod Sheffield United er den kamp i sæsonen, hvor vi ville være størst favorit. Men vi har trods alt også lidt haft en lang stime, hvor vi ikke tabte kampe. Solskjær tog holdet helt op på førstepladsen halvvejs inde i sæsonen og ét sølle nederlag skulle der til, før der igen blev kaldt på hans hoved. Jeg fatter det simpelthen ikke.

Man skulle tro, I havde ligget på lur og bare ventet på at vinden skulle slå om.

Til de af jer, der ikke kan få øje på spilkoncepter, ikke synes vi dominerer kampe nok, ikke spiller underholdende nok fodbold eller hvad ved jeg... Jeg synes I skulle tage temperaturen rundt i de øvrige topklubber og så se, om I synes det ser bedre ud derovre. Der er ingen, der dominerer stort lige nu. Alle hold har udfald. De fleste hold har svært ved at sætte en stime sammen, som vi lige har gjort.
Skrevet af Kroesus
Det er jo løgn og det ved du selv hvis du bare har fulgt en lille smule med. Det er Woodward og Matt Judge der former truppen, det er almen kendt


Er der folk her, der ikke vidste dette?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Det må der åbenbart være. Fx udstråler købet af vandebeek klart at Ole fik lige præcis den spiller han ville. Så det er ret søgt at påstå at Ole har den trup han selv har formet i 4,5 transfer vinduer. Desuden er jeg sgu lidt i tvivl om hvilke økonomiske kræfter vi rent faktisk har at gøre med ovenpå corona
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Jeg deler LPs analyse 1 til 1.

Det er som om utålmodigheden for mange er større end bevidstheden om at vi har med en træner at gøre, som går metodisk og lidt langsommeligt til værks.
Jeg foretrækker så klart det sidste, fordi det i min optik ar hvad skal til for at kunne fastholde en udvikling med få udsving.

Det sagt, så synes jeg nu godt at formationen mod Sheffield kunne ha´ været skruet lidt anderledes sammen.
Med Linde ude påhviler der bare 6´eren stort ansvar for at kunne distribuere kvikt og fremadrettet. Hvad jeg synes er et must mod lavt stående hold som Sheffield og hvad Matic ikke magter længere (hvis han nogensinde har). Og da især når vi uden Shaw truer uendeligt lidt på kanterne.
Tror jeg havde spillet Fred og VdB og ladet en af angriberne starte ude, men om det havde gjort den store forskel, når nu Pogba og Fernandes begge syntes både lidt lade og umotiverede, det er ikke til at vide.
Vi kommer givet til at se Fred og McT mod Arsenal og det har nok været en væsentlig del af OGSs kalkule at Fred og McT skal være helt klar til den kamp.
På sigt - sæsonen er stadig lang - kan den prioritet vise sig at være den helt rigtige og at derouten mod Sheffield derved bliver uden den store betydning.
Man kan tilmed sige at det nederlag stoppede stimen og at det kan være en god ting.
Alle indser at der skal hænges i. Hver gang.
Men hvor har vi dog brug for en god 6´er med offensive kvaliteter.

Også jeg kan mærke utålmodigheden, men at det skulle føre til at fyre OGS er ganske enkelt galimatias som jeg ser det.
Dels deler jeg LPs synspunkt om at det er rart at vi ikke bare trykker på rejectknappen, når tingene ikke kører på skinner og dels mener jeg nordmanden, på sin egen lidt langsommelige facon, fortsat har muligheden for at vise sig absolut kompetent.
Nogle vil måske mene at holdet nu burde kunne gøre bedre, men for mig er manglerne fortsat til at få øje på og OGS kan nu engang ikke selv spille kampene.
Først til næste sæson, hvor vi forhåbentlig har styrket truppen på vitale pladser, synes jeg bedømmelsen af nordmanden er et tema.

Slutteligt undrer det mig såre, at ingen har påpeget at en vis svensker var aldeles savnet mod Sheffield. Offensivt især, men ikke kun. Maguire mister overblikket når det snerper til bagude og opgaven for Tuanzebe bliver større end hans erfaring rækker til.
Skrevet af Mr. Pink
"Selvom spillet er blevet mere underholdende end det var under både Moyes, Van Gaal og Mourinho,"

Selv Drillo ville ha fået spillet til at stråle sammenlignet med de tre.

Hvem kræver Oles hoved?

Hvor mange gange har Ole tænkt sig at have et midtbanemotorrum bestående af Matic og Pogba?

De er begge absurd langsomme.

Hvor mange gange skal Martial have chancen?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Muggedreng2
Det må der åbenbart være. Fx udstråler købet af vandebeek klart at Ole fik lige præcis den spiller han ville. Så det er ret søgt at påstå at Ole har den trup han selv har formet i 4,5 transfer vinduer. Desuden er jeg sgu lidt i tvivl om hvilke økonomiske kræfter vi rent faktisk har at gøre med ovenpå corona


Det er da også alment kendt at Ole VILLE have Haaland og var blevet fortalt at han var vores...hvilket han så fortalte til truppen...altså lige indtil Matt Judge og Woodward besluttede sig for at han ikke skulle købes og Matt Judge derfor ikke "gad" besvare Raiolas opkald.

Præcis som at Sancho og Ole var blevet "lovet" at Sancho var vores nye højre wing, men at Judge og Woodward besluttede det skulle han ikke være.

Det er da ikke Ole der har valgt den trup han har, det er ren dagdrømmeri at gå og tro det.
Skrevet af MarcusRashford
Ja, Pogba og Matic er to langsomme spillere, men Pogba har jo været i topform de sidste kampe, så selvfølgelig skal han da spille. Derudover synes jeg lidt i glemmer at det altså var Bruno Fernandes samt hele 3 hurtige offensive spillere foran, som Matic, Pogba og Fernandes skulle servicere.
For mig giver opstillingen god mening, dog er Matic desværre faldet i niveau igen. Jeg er også enig i at udskiftningerne skulle være kommet lang tid før.
Skrevet af trannel
"Det er da også alment kendt at Ole VILLE have Haaland og var blevet fortalt at han var vores...hvilket han så fortalte til truppen...altså lige indtil Matt Judge og Woodward besluttede sig for at han ikke skulle købes og Matt Judge derfor ikke "gad" besvare Raiolas opkald.

Præcis som at Sancho og Ole var blevet "lovet" at Sancho var vores nye højre wing, men at Judge og Woodward besluttede det skulle han ikke være."

Det her er simpelthen historieforvanskning af værste skuffe. Man gik benhårdt efter begge spillere og i Sanchos tilfælde strakte man sig nok længere end man egentlig ville. Men kravene vurdere ledelsen var for absurde. Det kan man være uenige i eller ej. Men man gik rigtig langt for at få fat i begge spillere.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Pink

Synes bestemt at alle dine spørgsmål er relevante. Også relevant at påpege forgængernes mangelfulde offensiv. Men Drillo? Det kan da vist kun være fordi at overdrivelse fremmer forståelse.

Hvad ville du gøre i stedet for at spille Martial?
Og hvem skulle ha´ spillet i stedet for Pogba/Matic mod Sheffield?
Det er rimeligt let at kritisere, straks vanskeligere at påpege hvad skal gøres i stedet. Det savner jeg - også fra dig.
Skrevet af trannel
"Vi led et pinligt nederlag i går. Pinligt. Jeg tænker umiddelbart at en hjemmekamp mod Sheffield United er den kamp i sæsonen, hvor vi ville være størst favorit. Men vi har trods alt også lidt haft en lang stime, hvor vi ikke tabte kampe. Solskjær tog holdet helt op på førstepladsen halvvejs inde i sæsonen og ét sølle nederlag skulle der til, før der igen blev kaldt på hans hoved. Jeg fatter det simpelthen ikke."

Det er da en smule polemisk, men man kan vel godt hele tiden har været af den overbevisning at det fundament OGS bygger i øjeblikket står på et svagt fundament.

Det der med konstant at sammenligne med andre er altså også ved at være en uskik. Der skal konstant drages paralleller til alle mulige andre situationer: Klopp dit, Guardiaola dat, andre tophold også, se Tottenham nu. Man kan vinkle alle de sammenligner præcis som man vil.

Og hvad så hvis de andre hold har svært ved at sætte noget sammen, det havde de da også sidste sæson, men der kunne LFC da sagtens gøre det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af trannel
"Hvad ville du gøre i stedet for at spille Martial?"

Øhh, stille med holdets bedste angriber Cavani.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Når OGS spiller Martial, så tror jeg ikke det er fordi han er tilfreds med franskmandens præstationer. Slet ikke og derfor kan det synes fornuftigt at lade Cavani erstatte ham.

Men to ting synes jeg er vigtige at ha´ med. Cavani er 34 og kan ikke forventes at spille 90 min. hver gang. Martial er ikke Firmino, men fortsat den af vore angribere, som er bedst til at indgå i 1-2 relationer og derfor også til at fordele spil til vore øvrige angribere.
Men jeg er enig i at han skal steppe op.
Skrevet af Lynild
Ud fra de begrundelser på bagkant af Sheffield United-kampen skulle Klopp jo været fyret seks gange den seneste måned?!

Og ja Pink m.fl. det ER vildt at være klar med blank kniv efter sådan en stime som I har præsteret hvor selv Pogba er steppet op. Det i sig selv vidner om sindssygt god player management.

Selvfølgelig vil der komme et nederlag og mindre gode perioder, men OGS har vist bæredygtig over en længere periode, også før Fernandez og nu Cavani og Pogba.
Skrevet af #GGMU!
Mit helt grundlæggende problem med ogs, er hans manglende udtryk som manager.. han er simpelthen ikke "stærk" i mine øjne..

Han mangler simpelthen "nosser", når holdet spiller af helvedes til, som mod Sheffield.. lav dog en udskiftning midt i halvlegen, og bevis det dig der bestemmer. Stil dig ud på sidelinjen og skrig af spillerne, bare gør noget!! Jeg savner at se en passioneret manager, som er FAN af Manchester United! Ole har kærlighed til klubben, det jeg ikke i tvivl om! Men når resultatet ikke er klubben værdig, så savner jeg at se han vil kæmpe og gå forrest!
Skrevet af fedefynboen
Enig Lynild

Nu så jeg ikke jeres kamp i går. Var sejren fortjent? Spillede I godt?
Gjorde Firmino?
Udover at det selvfølgeligt for os er beklageligt at I igen truer, så passer det mig fint at I lukkede munden på Mourinho
Skrevet af Yildis
Jeg synes, man skal se Solskjær i den rette kontekst. Er han en ny Ferguson? Nej. Men det er der vel ikke nogen managers i fodboldhistorien, der er. Og der er vel kun ganske få, som Nagelsmann, der kan tænkes at have potentialet til at nå dét niveau eller noget, der ligner.

Men Solskjær er heller ikke en destruktiv imploderende type, der trækker holdet og truppen i den forkerte retning. Der bliver arbejdet med nogle ting, og hans player management synes at virke, mens man også har haft en fin periode resultatmæssigt. Der er i mine øjne ingen grund til at tænke i fyring for nuværende.

Som Brøndby-fan får jeg et flashback til Thomas Frank i sin tid; God med de unge og generelt en fin udvikling, som fik dem i toppen med 2. og 3. pladser til følge. Jeg havde hele tiden den fornemmelse, at Frank ikke ville vinde mesterskaber med klubben, men mindre kunne i mine øjne også gøre det efter nogle tumultariske år. På samme vis tror jeg heller ikke vi får en mestertræner at se i Solskjær, men kan han få United stabilt i top 2-3 de næste par år, kan det være en fin overgang til en ny manager, som måske har lidt flere strenge at spille på...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af LP_
Og hvad så hvis de andre hold har svært ved at sætte noget sammen, det havde de da også sidste sæson, men der kunne LFC da sagtens gøre det.

Det er da relevant, fordi det siger noget om sværhedsgraden. Vi har fans, der hyler op og kræver noget, som ingen anden klub i landet pt. evner. Hvis man har en shortlist med tilgængelige managers, der er bedre end Klopp og Guardiola, som vi lige kan hive ind i stedet for Solskjær, så er jeg da lutter øre, men ellers så bliver det bare en kende skingert at høre på, for hvor finder vi lige en manager, der kan det, som pt. ingen andre i ligaen kan? Solskjær har velsagtens været den, der er kommet tættest på indtil i onsdags.

Og så er jeg da med på, at vi skal stræbe efter det bedste og kun det bedste, men en lille smule realisme i de bestræbelser er vel ikke for meget forlangt?
annonce
0