Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Puhaaaa,

En skidt besked at komme hjem til, efter en ellers god fest. Har ikke fulgt med i kampene i løbet af dagen. Men Uafgjort i sidste minut mod Everton er ikke acceptabelt, når man fører 3-1 5 minutter tidligere.

Meget skuffende.

Chelsea skal nok smide points i løbet af sæsonen, men det bliver ikke til mange smidte points. Derfor er vi selv nødt til at skrabe så mange points sammen som muligt.

Jeg ved godt, at vi ofte (ja, næsten altid) er bagefter ved årsskiftet, men Chelsea er gode, og vi skal altså ikke give dem for lang snor, før det allerede er for sent.

Det er sq for dumt, at vi nu har smidt 4 points på 10 minutter (samlet) - det er jo hvad vi plejer at have vundet på den tid på nuværende tidspunkt i sæsonen. :D
Skrevet af Ill
Jeg knækkede mig kort i min egen mund. Det var ikke sjovt, (tro mig!) men det var åbenbart nødvendigt, prøv det selv. Nu står jeg med en dårlig fornemmelse (det smager dårligt), og jeg vil hellere stå med en dårlig hånd (peanuts (Spence) eller Deacons hænder). Either way, I´m gonne loose.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jeg knækkede mig kort i min egen mund. Det var ikke sjovt, (tro mig!) men det var åbenbart nødvendigt, prøv det selv. Nu står jeg med en dårlig fornemmelse (det smager dårligt), og jeg vil hellere stå med en dårlig hånd (peanuts (Spence) eller Deacons hænder). Either way, I´m gonne loose.
The life portrayed from the perspective of a typical Manchester United fan.

Is it gonna be a puke-flavoured oral displeasure or a salty nuts day? "Nah, why choose one over the other?".

Men godt at høre det hele hjalp lidt, Lange :)(sorry, kunne ikke dy mig).

٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Spanky
Det var da bemærkelsesværdig, at Vidic var anfører selvom både GNev og Giggs var med, mon det er en del af hans nye kontrakt, at han er viceanfører når Rio ikke er med?
Skrevet af korzika
Man skal nu heller ikke tage fejl af hans lederegenskaber. Nu er jeg ikke helt sikker på hans sprogkundskaber, men objektivt set, så tror jeg, at han ville være den, der egner sig mest til den post. Neville og Giggs er naturligvis kvalificerede til posten, pga. deres mange år i klubben, men Vidic egner sig imo. mere til posten, da han er en født leder.
Skrevet af Not That Duncan
Min fætter er et forholdsvist seriøst medlem af familien. Det er også fint nok med en mulighed for at give lidt igen. Han havde det ikke altid lige fint med de efterhånden talrige sene scoringer i sidste sæsons derbykampe.
Skrevet af Mr. Pink
Tog mig selv i at stå og skumle og surmule i netto i går. Lidt efter lidt går det op for mig, at jeg for godt en time siden havde overværet de sidste 40 min af Everton vs. United.

Hvordan kan det lade sig gøre??!!

Ja, ham den irriterende australier med høje albuer har en flot springkraft og en god timing, men han var altså "pakket ind" af to Unitedspillere??! Come on!

Det sidste mål er bare latterligt. Gå nu 110% efter at få stoppet folk - om det så skal koste en ostemad! Stop de indlæg og kom ud til truslen ude foran feltet!

Chelsea kører den hjem igen i PL, og er om muligt blevet endnu stærkere med Essien i omdrejninger. Bvadr. United må vinde CL igen. Det må vi satse på, eller moget. EOD

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Coppell
Helt igennem deprimerende at vi igen smider en sejr i en på papiret halvvanskelig udekamp væk. Jeg er stadig muggen. Det må bare ikke ske, og det er sådan noget, der koster mesterskaber, andepladser, you name it.

11 mål i 4 kampe er absolut godkendt, og Berba har endda lavet nogle af dem. Men defensivt er det bare ikke godt nok at smide de to kampe væk. Suprise. Hangeland og Cahill er gode i luften. Arhmenforfandenda.

Jeg kan slet ikke se det opmuntrende i, at Chelsea kun har mødt elendige hold. En sejr over Pool kan muligvis hæve humøret, men det fucker vi vel osse op til sidst?
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af TBJ27
Må indrømme at jeg synes dette united hold virker som det hold vi havde det 3 år hvor arsenal og chelsea vandt 2 gange efter PL titlen, holdet pt har ikke mesterskabs klasse som vi tidligere havde det, hvores højre back position er pt skidt, ferdinand har være skidt/skadet meget, Evra svinger vildt i sine præstetioner og virker faktisk mentalt slidt efter VM og Vidic virker som den eneste i forsvaret over det seneste år som spiller solidt, men Evans,Brown,O shea og gary neville laver alt for mange fejl i forsvaret. Hvores brasilianske brødre par på backernevirker ikke helt klar til PL endnu, de er stadig ikke gode nok defensivt til det tempo der spills i PL.

Hvores midtbane er også langt fra den styrke den har haft Nani som spiller meget ustabilit, Valencia lidt af det samme. Park spillersom regelt ok... svinger meget sjældent i niveau men er hverkan SUPER eller dårlig men pålidelig, Carrick virker til at ha misted sin selvtillid/motivation efter vi vandt PL 3 år i træk og synes det ser skidt ud pt med ham, der hvor der stadig er lys punkter er giggs og scholes de har stadig det tekniske og mentale styrker som altid og performer altid solidt, men de er blevet temelig fysisk svage og synger nok på sidste vers. Så har vi Anderson og Hargreaves som har været skadet i evige tider nu, mens der er håb for Anderson så ligner Hargreaves mere end mand hvis krop ikke kan klare meget mere på top niveau og muligt han bliver fodbold invalid inden for et år eller 2 da hans ben tøj virker smadret.

Der hvor jeg ser flest lyspunkter er hvores angreb, Berbatov virker til at ha fundet sin spille glæde igen og er blivet mere bevægelig og selvsikker i han spil uden det bliver for meget og han spiller ret godt pt, Rooney skal lige igennem en svær periode mht hans personlige krise men jeg tror faktisk vi får en rooney tilbage som er super sulten for at vinde igen når han har fået sit privat liv i orden, deriod Chicharito skal nok ha et år for at vende sig til tempoet og der efter slå han igennem er jeg sikker på... Macheda virker ikke helt klar til at starte som fast mand endnu men mon ikke han får en del spille tid i denne sæson og håber hans gennembrud kommer til næste år. ( Bebe har jeg ikke set spille så kan ikke rigtig vurdere ham endnu! )

Status, en trup som har været plaget utroligt meget af skader de sidste par år og har virket alt for tilfreds og tilpas, der mangler noget drive fra spillerne som vi plejer at se hos united. Men frygter godt nok lidt for de næste på år, det ligner lidt nogle mellem sæsoner alle dem hvor arsenal vandt PL+ 2 gange chelsea hvor vi skulle ha bygget noget nyt op.

Og lige til sidst, da vi nok mister giggs+scholes+VDS næste år ligner det mere og mere en lang genopsbygning fase vi er på vej ind i og må nok se på det mere realistisk og være tilfreds med en 2-3 plads i år og næste år.
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
Fra Guardians Romour Mill:

More Rooney Hooker news in today´s stunning super sanguine so-so soaraway Rooney Hooker Sun. "Rooney´s posh vice girl didn´t need to sell her body," writes Gail Porter, who was on TV, then naked in projection form on the Houses of Parliament, then went bald, appeared in magazines being brave and is now vaguely back and with hair. Stop these posh vice girls taking away the jobs of our honest working-class vice girls. The Mill thinks that´s the message. Or posh vice girls set a bad example to lower middle-class potential vice girls. In other Rooney Hooker news: "Fergie reads riot act to Roo: Love rat told don´t step out of line again". This is accompanied by a picture of Rooney wearing, if not the worst jacket ever, then certainly the worst jacket yet, a kind of quilted plastic pastiche of a junior provincial quantity surveyor´s outdoor mac that he keeps in the boot of the Mondeo for when he has to appear well-to-do while skulking around some crumbling rural mansion.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
SAF lufter nødvendigheden af storkøb, når Giggs og Scholes stopper. Hvem kan om muligt erstatte dem?

Regner med seriøse bud fra bl.a. NTD og Kongen.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Cabra
Jeg synes både Capel og Navas fra Sevilla har et kæmpe potientale og kunne godt se Fergie gøre dem til store spillere.

Unge spillere, som godt nok har lidt mangler, men det kan lidt skoling gøre op med. Begge har et dejligt drive og en glimrende teknik og er alt andet end simple hårde hunde som bare flytter bolde og dem har vi rigeligt med.
Skrevet af Razz
Vi køber ikke mere og derudover så har vi Petrucci
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Norup
Og Macheda.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Norup
Jeg forventer desuden også at Ferguson holder fast i sin strategi med at købe unge spillere til at sikre fremtiden, når han stopper på et tidspunkt.

Spørgsmålet er bare om disse spillere kan udvilke sig lige så godt som f.eks. C. Ronaldo, hvis der ikke er spillere som Giggs og Scholes at træne med hver dag.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Norup
Spørgsmålet er om vi får Bebe at se i morgen !?!
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Razz
Rodwell er et godt bud til midtbanen.

Desværre var Milner ikke mulig
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af TBJ27
Norup, næppe BEBE skulle ikke være i den bedste form pt rent fitness, + han mangler nok en del taktisk træning da han ikke har spillet på et højt niveau før så skal nok ikke forvente at se ham før næste sæson.
Manchester United Fc København
Skrevet af Norup
Jeg tror også der er lavet en aftale med Everton om et køb af Rodwell næste sommer.

Og så lader det desuden til at ham Ninis fra Panathinaikos skulle være en mulighed, hvis han har en god sæson.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Coppell
Rodwell er et godt bud centralt, men har han ikke forlænget denne sommer med Everton? Plus han er engelsk. Det vil blive en FORMUE - intet mindre.

Til den slags penge kan så jeg hellere vi gik efter en lidt mere offensiv type, da jeg synes Fletcher gør det godt, ligesom man vel hellere ikke kan udelukke, at Carrick eller Anderson kom tilbage fra de døde.

Så hvem så? Et par bud (Og ja, lad os da bare fortsætte Tottenham-raidet)

LUKA MODRIC. Bli´r osse dyr og virker til at være lidt for meget skadet. Men en fed spiller, der ville kunne tilføre os noget nyt.

GARETH BALE: Burde være vores næste welsh winger, kun ét taler imod: prisen bliver astronomisk.

STEVEN PIENAAR - kan fås gratis til sommer, hvis andre ikke slår os. Ikke nogen bigname signing, men kunne godt blive useful, hvis Scholes og Giggs stopper.

JESUS NAVAS: Har talentet hvis Ferguson har mistet troen på Valencia, hvad jeg dog ikke helt forstår, hvis han har.

KAKA - når Özil gør ham overflødig i Real. Er stadig pure class hvis bentøjet holder.

JAVIER PASTORE - virker som et kæmpetalent. Virker desværre til at andre osse har opdaget det. Kunne ellers blive vores nye Veron!

MANUEL NEUER - til målet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0