Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jonaspoulsen
Ja, men han markerer jo ikke fordel. Der man ser den i slow løber clattenburg op mod midten og linie vogter står med flaget oppe. Det er jo helt sygt det her. Også så lige Clattenburg. Ja, man behøver jo ikke sige mere når han dømmer.
Skrevet af Scouse-free
Kære jonaspoulsen, hvorfor skal dommeren signalere "FORDEL" til SPURS når han ud fra billederne viser at spillet bare skal køre videre?
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af jonaspoulsen
Problemet er at han ikke viser at spillet køre videre. Han vender sig om løber op mod midten, mens linie vogter beholder sit flag oppe (det gør man når der er dømt frispark)
Skrevet af GN2
@ Jonaspoulsen

Hvordan forklarer du så den lange kunstpause fra Gomes planter bolden på jorden til Nani sparker den i kassen, hvor Clattenburg, inklusiv diverse Man Utd spillere, har travlt med at signalere, at der ikke er fløjtet og bolden derfor er i frit spil?
20
Skrevet af Kongen
Har ikke set kampen, men åh nej, skal vi nu høre om Sheringham og Carroll igen?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Scotty
Nope, Kongen. Der er intet at komme efter i Spurs-lejren. Jonas er bare ikke klar over at man gerne må spille videre indtil fløjten har lydt..
Skrevet af GN2
Skal Carrol nævnes i denne sammenhæng, skal det da kun være fordi han også dummede sig tilsvarende overfor en portugiser i sin tid.
20
Skrevet af Halil
Formentlig, Kongen.

Ved 2-0 målet dribler Nani afsted inde i feltet, vælter og stopper klart og tydeligt bolden med hånden. En bold som Gomes samler op og smider foran sig(5-6 meter fra håndbold stedet)

Linjevogteren står med flaget oppe. Dommeren har tilsyneladende intet dømt og lader spillet forsætte.

Nani løber hen og sparker bolden i det tomme mål.

Meget meget mærkelig situation.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kongen
Ah okay. Jeg tænkte bare, at med alt brokkeriet efter kampen og Ardiles, der nævner fantom sejren i 2005 inden det kontroversielle, som vores unge brugere vist ikke fangede, at der nu virkelig var lagt i kakkelovnen igen.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af pryds
Hold nu op, man kan da ikke dømme kampen selv, dommeren dømmer, og det må Gomes følge.

kæmpe fejl af Gomes.
Skrevet af John de Wolf
"Clattenburg vurderer, at det er i Tottenhams interesse at få sat spillet hurtigt igang uagtet at Nani har hænderne på bolden. At Gomes udnytter denne fordel til, at servere bolden for fødderne af Nani er jo bare torske dumt. "

Præcist. Der er kun en at rette skylden mod her, og det er Gomes.

Skrevet af De La Barca
Nani ligner ikke en, der er helt klar over om han kan skyde den ind eller ej:

http://rutube.ru/tracks/…mstart=1997

Men meget mærkeligt mål
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af GN2
Klippet gør os heller ikke klogere på hvornår linjevogteren putter flaget i vejret. Han står hvert fald med armene klistret langs siden, da Gomes vælger at lægge bolden fra sig.

Som jeg så det appelerede linjedommeren først efter, at bolden var sparket i mål. Utrolig skidt arbejde hvis han mener, der var en forseelse der skulle dømmes for allerede ved Nani´s handball. Det efterlader jo Clattenburg med intet andet valg end at holde fast i sin umiddelbare vurdering.
20
Skrevet af NUFC Dinho
@GN2

Hvis dommeren har givet fordelen, så er det på ingen måde relevant om linjevogteren har viftet med flaget.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af GN2
Det er jeg klar over.

Der er bare flere herinde der inddrager det som en del af problematikken, at linjedommeren skulle have vinket for en forseelse, som Gomes så retter sig efter. Umiddelbart viser billederne, at det ikke er tilfældet.
20
Skrevet af Scotty
Hvorfor tager Gomes efter bolden hvis han er sikker på der er dømt frispark?
Skrevet af IFuckedYourMomma
Hejsa alle United-fans i tråden.

Jeg er ny bruger her på bold.dk, men har dog længe fulgt med i forummet herinde, så jeg er skam ikke helt grøn på diverse ting og sager herinde.

Håber I vil tage godt imod mig, og at vi kan få jublet over lidt flere sejre, end hvad der indtil videre har været tilfældet. :)

SKÅL!

Btw. undskyld brugernavnet, en af mine venner insisterede på det.. :)
Undskyld brugernavnet..
Skrevet af Mr. Pink
"det genialt, men fatter ikke lige hvad tottenham brokker sig over? "

Er det bevidst, at du undlader at bruge: "er"?

Fin sejr i dag. Hvordan spillede United?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af IFuckedYourMomma
Pink:

Jeg vil sige at vi spillede okay, dog ikke som når vi er på toppen. Vi har stadig mange fejlafleveringer og Ferdinand virker særligt usikker i pasningsspillet.

Berbatov var rimelig ringe, mens Chicharito kæmpede okay for føden. Synes Park var en af vores bedste i dag sammen med Vidic.

Man kunne i slutningen af kampen nemt se, at United ikke ville spilde unødvendige kræfter, der kan bruges imod Bursaspor*.

Havde lige glemt, hvem vi mødte sidst...
Undskyld brugernavnet..
Skrevet af Cabra
Imod Buraspor.
annonce
0