Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TBJ27
Nå men gode nyheder ifølge Uniteds hjemme side så er Valencia meget tæt på et comeback, og han var med på anfield dog ikke i truppen i dag. Med Nanis skade i dag er det virkelig vigtigt selvom Valencia nok kommer til at skulle bruge noget tid før han er i kamp form igen.
Manchester United Fc København
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Awful week for MUFC. Liverpool now just 18 pts (& 30 goal diff) behind. Without the FA Cup and CL to worry about, they could win their 19th.

Lad dem bare håne. Vi ved alle hvem der har håneretten i det lange løb. Det er en hån nok i sig selv, at Liverpools sæson er reddet med en enkelt sejr.
Lader til at du ikke lader folk håne, når du prøver at slippe en hån ind mod LFC i samme indlæg. Det er et fint plaster på vores sår at slå United. Sådan er det med rivaleri.

I taber nok det hele på gulvet skal du se. Måske vinder vi EL. Det er altid lidt - udover glæden at slå United. Ærgerligt at det ikke blev 4-0. Det var tæt på.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nå men gode nyheder ifølge Uniteds hjemme side så er Valencia meget tæt på et comeback, og han var med på anfield dog ikke i truppen i dag. Med Nanis skade i dag er det virkelig vigtigt selvom Valencia nok kommer til at skulle bruge noget tid før han er i kamp form igen.
Nogen forlydender om hvor længe Nani er blevet skadet?

Ja, Valencia skal nok blive vigtig igen. Han gjorde det rigtig godt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Don Chapman
Som sagt- Hån alt det du vil. Hvis vi vinder mesterskabet, kan vi være ligeglade. Vi lever stadig 3 turneringer. Og jeg har heller ikke sagt jeg er for fin til at håne. Forskellen er bare at du sidder i en United tråd. Du kunne vel begrænse dig til en Liverpool-tråd?

Hvem siger i øvrigt vi smider det på gulvet? Vi er kommet videre efter sådanne perioder før. Og heldigvis kæmper vi med Arsenal der altid spænder ben for sig selv på målstregen. Den der dummer sig mest, de resterende 9 kampe vinder. Og det bliver ikke Liverpool

Det bliver nok noget ala 09 hvor vi også reddede jeres sæson:

http://www.google.dk/img…&ved=1t:429,r:0,s:0

Congratz. Håber i tænker tilbage på den sæson med glæde. Jeg gør ihvertfald.
Gordon Strachan \\\"I\\\'m doing an Arsène Wenger here. I did not see it. But I saw the beautiful goals\\\"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Som sagt- Hån alt det du vil. Hvis vi vinder mesterskabet, kan vi være ligeglade. Vi lever stadig 3 turneringer. Og jeg har heller ikke sagt jeg er for fin til at håne. Forskellen er bare at du sidder i en United tråd. Du kunne vel berænse dig til en Liverpool-tråd?
Svært at håne United folk i LFC-tråden når alle på nær Razz forsvandt som dug for solen.

United folk er normalt ikke blege for at komme i vores tråd og håne.

Hvem siger i øvrigt vi smider det på gulvet?
Det gjorde jeg jo lige, at I nok gjorde.

Vi er kommet videre efter sådanne perioder før.
Og her kommer "plejer", som United fans godt kan lide at ty til.

Og heldigvis kæmper vi med Arsenal der altid spænder ben for sig selv på målstregen. Den der dummer sig mest, de resterende 9 kampe vinder. Og det bliver ikke Liverpool
Okay, det er da fint du synes vi ikke kommer til at dumme os mest.

United fans er altid dem som spænder ben for sig selv.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det bliver nok noget ala 09 hvor vi også reddede jeres sæson:

http://www.google.dk/img…&ved=1t:429,r:0,s:0

Congratz. Håber i tænker tilbage på den sæson med glæde. Jeg gør ihvertfald.
Det var en stor sæson for os. Chelsea og United ude og hjemme. Det var da dejligt at vi reddede jeres sæson ved at smide nogle point mod de små hold i januar, nu når i ikke selv kunne klare paragrafferne.

Lidt ligesom du håber at Arsenal spænder ben for sig selv. Er det ikke bedre at være det hold som vinder de store kampe, når man skal kåres som mester, og ikke fordi de andre dummer sig?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Sir , moderator
"fejlen er aldrig min", "Jeg prøver ihærdigt at holde den på sporet", "Er det fordi jeg er den stærke?", "Jeg vinder altid, fordi jeg træner i at debatere"

Jeg er satme fan!


Selv Sir_C erkendte jeg havde haft ret i min antagelse. Og alligevel mente at jeg skulle klandres.

Jamen BIF, hvis du har ret så er det også på plads at anerkende det, men din entre i denne tråd var bare helt malplaceret. Det synes jeg at jeg har prøvet at forklare dig nogle gange, men så ofte før virker det spildt. Kan du ikke bare tage til dig, at det var en temmelig klodset entre og så undgå det fremover.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Nu var det jo dig som kaldte mig for Samurai. Sociale normer er irrelevante i en virtuel verden hvor de fleste mennesker reelt set rager mig en skid. Få ville jeg have som venner, når man tager udgangspunkt i hvordan de håndterer debatter. Og der er mange som har brugt en skidt sti - deriblandt du selv. Jeg er på et debatforum for at have debat, og gerne om noget mere relevant end min person.

At du mener de sociale normer ikke også er gældende på nettet, er muligvis netop grunden til at ting kommer til at handle om din person. Jeg kan dog ikke forstå at du han hævde det og stadig kræve eller forvente anerkendelse, samt hvad du anser som god opførsel. Det er lidt af et paradoks.

Det må være jeres boldgade, hvilket forklarer jeres circle-jerk tendenser. Hvis du mente jeg skulle have respekt for min holdning, hvorfor meldte du dig ikke på banen, inden jeg kom med indlægget her i tråden? Er det fordi at I i de tilfælde vælger at enten: Holde kæft, og flytte debatten væk? I stedet for at give kredit?

Jeres boldgade? Jeg forventer ikke du skal have respekt for din holdning, hvad det så end skulle betyde. Egentlig er det begrænset hvad jeg forventer fra dig og baren er sat lavt. Min pointe var, at ville du have det skulderklap, du til trods for at forkaste de sociale normer mener at have fortjent, ville chancen nok have været større hvis, hvis folk havde fået lov at fordøje indtrykkene og du selv havde gået foran med den respekt du kræver af andre.
Du mener endvidere jeg skulle have foregrebet dit indlæg på en eller anden måde? Hvorfor er den kredit så vigtig for dig? Du er jo tilsyneladende et større menneske og mere ærefuldt end forum til sammen. Man skulle tro netop den var irrelevant.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Norup
"Er det ikke bedre at være det hold som vinder de store kampe, når man skal kåres som mester, og ikke fordi de andre dummer sig?"

Næ, det giver 3 point om man slår Liverpool, Arsenal eller Blackpool. Det der tæller er at man har flest point når der er spillet 38 kampe. Men der er du måske af en anden opfattelse BIF?
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Don Chapman
AT hele sæsonen handler om United.

De burde egentlig takke os. Uden os, var der jo egentlig ikke grund til de var har. Vi spiller om titler, de spiller for at slå United, men sådan er vi jo så forskellige.

Når jeg vi bliver mestere så rager det mig egentlig hvem vi har slået, og lur mig hvis Liverpool bliver mestrer (hahahah) en dag gså bliver du dobbeltmoralsk og synes det samme.
Gordon Strachan \\\"I\\\'m doing an Arsène Wenger here. I did not see it. But I saw the beautiful goals\\\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er det ikke bedre at være det hold som vinder de store kampe, når man skal kåres som mester, og ikke fordi de andre dummer sig?

Det er altid bedre at vinde titler, end enkelte kampe.
Kan man vinde titlen og samtidigt vinde over rivalerne i en tæt mesterskabskamp, er det lidt sjovere. Men har man vundet over rivalerne i en tæt mesterskabskamp, for at se rivalerne rende med titlen, er det bare en ringe trøst, at man har slået rivalerne.
Chelseafans må på den baggrund have haft det godt sidste sommer (hvis de anser United for at være rivaler).
Vi slog Liverpool 2 gange sidste år, men vandt ikke mesterskabet - jeg synes ikke det er nogen trøst overhovedet. Ville hellere have tabt de to kampe, og vundet mesterskabet.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Er det ikke bedre at være det hold som vinder de store kampe, når man skal kåres som mester, og ikke fordi de andre dummer sig"

Det er lige netop den mentalitet, som gør, at Liverpool står uden mesterskab i 21 år og er hentet af United.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Razz
Det bliver fint at få Valencia tilbage, men jeg kan nu godt være enrvøs for, at det skadesforløb han har været igennem har kostet ham noget speed.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af TBJ27
Enig Razz, men selv en langsomere Valencia er at fortrække frem for Obertan og Bebe. At man tænker på at bruge Valencia nu allerede virker til at man har tiltro til han kan komme ind og gøre en forskel allerede og med Giggs der har brug for pause og Park/Nani skadet har vi helt vild brug for ham da vi virkelig har brug for noget fart og acceleration på kanterne.

Glæder mig som dreng til at se Valencia gøre comeback, har dog ikke store forventninger før han har spilled 3-4 kampe, vi har savnet hans speed og gennembruds styrke HELT sindsygt i denne sæson og som man siger det er først når man mister noget at man ser hvor meget man kommer til at savne dem.
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
Vi håber jo kun på Valencia fordi vi er desperate. Vi skal være svineheldige, hvis han finder på noget der minder om topformen inden sæsonen er slut. Det var en frygtelig skade. Det er også derfor, det er så afgørende med Nani, selv om den unævnelige har så svært ved at forstå det.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror heller ikke Valencia vil kunne gøre den store forskel i denne sæson. Men det vil være fint at få ham tilbage i denne sæson, så han kan få noget spilletid, og derved forhåbentlig være helt klar fra begyndelsen af næste sæson.
Cristianos sidste sæson var jo heller ikke hans bedste (han scorede godt nok 25 mål, men var slet ikke samme force, som sæsonen før), og han havde kun været skadet i et par måneder. Det hæmmede ham tydeligvis, og han så ud som om han ikke turde give sig 100%. Det gør han nu igen for Real.

Nani må bare ikke være skadet i længere tid. Ellers ser det ret sort ud. Så skal vi til at håbe på, at Rooney finder den form han havde i sidste sæson.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Anderson kom fantastisk tilbage fra sin skade spillemæssigt, og hvis Valencia kan undgå flere skader i denne sæson, tror jeg ikke I behøver være så bekymrede. Fergie plejer ikke at bruge spillere for tidligt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af a j o o b a
Jeg er stadig harm over Jamie Carraghers tackling, det dumme svin. Hvor fanden er retfærdigheden henne? Hvordan kan man slippe af sted med sådan noget?

Carragher giver og giver, og tager sjældent igen. Når han endelig giver for meget, så skal han fandme også straffes ordentligt. For mange dommere i England er oldschool og tillader generelt for meget. Fint at de får lov til at skubbe ekstra og kaste sig hårdere ned i tacklinger end i Spanien f.eks., men nu du tackler på den måde, er det direkte i bad. Argh
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Scouse-free
Lad nu bare BIF håne os. Han venter jo stadig på at United topper, noget de mig bekendt, allerede gjorde i 08-09 sæsonen, i følge BIF.

Han vil ikke kunne tåle at United vinder mesterskabet i år, hvilket også er fair nok, når man ikke kan leve uden at have ret.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Psygnosis
Nu vil jeg meget gerne, snart have en update på Nani´s skade, er ved at blive bims!
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
annonce
0