Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
"De første 2 røde er lidt underlige. Der bliver dømt et lidt tyndt straffe til United, hvor forsvarsspilleren får rødt. På straffet laver skytten en finte, som dommeren giver gult for, og han får derved sit 2. gule.

Morrison scorer de to sidste på oplæg fra Larnel Cole (som i øvrigt var ham der scorede på straffe efter nr. 8 blev udvist).
Og så er der noget blodtud mv. til sidst. Der er ikke kommentatorspor, så det kan være lidt svært at følge med i hvad der helt præcist sker. "

De fire røde kort var helt efter bogen. Kampen blev først ondskabsfuld hen mod slutningen.

Man. Utd. producerede færrest chancer, men scorede altså flest mål. Cole og Morrison så lovende ud. Pogba var ikke helt oppe at ringe. Tunnicliffe var en omvandrende testosteron-bombe, men meget underholdende.

Holdet vandt primært på de dyder, som før har skaffet LFC Youth Cup-succes, men som altså ikke har været ensbetydende med nye stjerner på førsteholdet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
I knew it! Nani er tilbage i træning. Lovely.

http://menmedia.co.uk/ma…s_a_run_out

Han bliver næppe (forhåbentlig da) risikeret i morgen, men måske allerede mod Bolton, hvor hans kreativitet godt kunne blive nyttig. Carrick lyder også til at være på vej.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Perfekt.
Det vil være helt ideelt, hvis vi kan få Valencia i form, og Nani klar til den afsluttende del af sæsonen. Med de to på kanterne ser det straks noget lysere ud, selvom Nani jo faktisk er bedst på højrekanten.
Det kunne godt blive til en double i år - måske treble, med lidt held - Arsenal var altså ikke uden chancer for at være gået videre mod Barca, omend det nok havde været dét nogle ville kalde for ufortjent, og skulle vi selv møde dem i finalen, er det jo nærmest på hjemmebane, hvor vi jo har været udemærkede i år).
Skrevet af Razz
Nani, falder let , men heler hurtigt.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det kan være han har lånt noget af den trylledrik, som Rooney plejer at bruge. Kunne Rooney så bare få lidt af den form Nani har haft det meste af sæsonen til gengæld, ser det jo helt godt ud ;)
Skrevet af Groundskeeper Willie
Havde virkelig ikke forventet, at han ville returnere så hurtigt. Men det må da øge mesterskabschancerne med i hvert fald 5%.
Vidic fik et slag i kampen mod Arsenal, men selvom han ikke var i stand til at træne idag, så skulle han være klar til imorgen.

Park skulle være klar til på lørdag.

Selvom Nani er klar igen, så lød det på SAF som om, at det bliver Valencia som starter på højrekanten imorgen.
Vil forsøge at følge op på Kongens rigtige startopstillings-bud fra sidst.

VdS
Rafael - Vidic - Smalling - Evra
Valencia - Carrick - Scholes - Giggs
Berbatov - Rooney

http://www.goal.com/en-g…n-wonderkid
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Alsen_RedDevils
Duncan, jeg kan bare ikke se, hvordan tre kampe mod tre fysisk funderet mandskaber, der allesammen kæmper for overlevelse, kan blive reduceret til kunsten at ´tanke selvtillid´.

Mht. i morgen lover det særdeles godt. Det bliver en neglebider efter nulløsningen i Marseille, og jeg er spændt på at se, hvordan de to managers griber kampen an. Vil Deschamps pakke sig ned og håbe på et kontramål, eller vil han fra starten jagte det udebanemål, der kan vise sig afgørende.

Willie, hvordan er Marseilles skadessituation - er Gignac klar igen?\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Mikaelletager
Med Valencia, Nani og Park tilbage er offensiven styrket! Og det er jo der vi har været bagefter i mange kampe, lige manglet det sidste.


med hensyn til start opstillingen tror jeg mere på Fabio selvom jeg er stor fan af Rafael. Men man ved sku aldrig med Fergi
Skrevet af Not That Duncan
Blackburn, Blackpool og WBA har vundet 3 ud af deres samlede sidste 18 kampe. Det er altså ikke fantastisk. Måske kæmper de ekstra meget for overlevelse, men det er jo hovedsageligt fordi, de tre nævnte hold er blandt de dårligste og mest forsvage hold i Premier League. Blandt andet derfor er det naturligvis et ret blødt program for Arsenal.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Alsen.

Skadesituationen i Marseille er klart den bedste den har været i hele sæsonen.

Azpilicueta er ude, men det har han været længe, og Fanni er en fuldgod erstatning. Ellers er samtlige spillere kampklare, Valbuena er dog ikke klar til 90 minutter endnu.

Jeg er meget i tvivl om hvordan man stiller op, for Deschamps har rokeret meget rundt i løbet af de sidste kampe, men det bliver nok noget lignende:

Mandanda

Fanni - Diawara - Heinze - Taiwo

Lucho - Cisse - M´bia

Remy - Gignac - Ayew

Det er i hvert fald mit gæt, at M´bia bliver rykket op på midtbanen for at have 2 defensive midtbanespillere, og for at Heinze ikke skal stå overfor Valencia/Nani.

Endnu et transferrygte.
http://www.dailystar.co.…Vila-scoop/

Fantastisk spiller, men hvad skal vi dog med alle de defensive midtbanespillere?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Alsen_RedDevils
Willie; tak.

NTD:

W.B.A har altså lige sejret på Sct. Andrews, og har i Hodgson fået en manager, der er knap så naiv som di Matteo. Blackburn er ganske rigtig skidt kørende, men man burde have rutinen til at sætte ind, nu når det skærper. Blackpool slog Tottenham 3-1 for tre runer siden i egen hule og burde retmæssigt have slået os.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Not That Duncan
Det er et beundringsværdigt forsøg på at få glasset til at se 10 pct. fuldt i stedet for 90 pct. tomt. Det er hermed noteret, at du ikke mener kampene er bløde.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er det ikke også lige meget, om Arsenal ar 3 nemme kampe, eller 3 svære. Hvis vi selv vinder resten af vores kampe, er vi mestre ;)

Hvis ham den 20-årige franskmand er rigtig god på den defensive midt, kan jeg nu godt se der er et hul han kan udfylde. Vi har kun Fletcher og tildels Carrick (nogle mener han er defensiv midt, mens jeg nu egentlig mener han skulle udfylde en anden rolle, da vi hentede ham). Nu hvor OH efter al sandsynlighed er fortid i klubben om nogle måneder, er der IMO plads til en mand på den plads. Det er absolut ikke den vigtigste at udfylde lige pt., men vi kunne godt bruge en mand til at udfylde det hul Keane efterlod. Så hvis han har stort potentiale, er det vel ikke et skidt køb - og hvis han koster £15m er det jo £10m billigere end Rodwell tidligere i dag blev rygtet ville koste United.
Skrevet af Coppell
Tak for info, Willie. Frygter egentlig Valbuena mere end mange af dem på holdkortet, men han er måske ikke helt fit endnu. Vævre, små, tekniske typer ligger ikke godt til en del af vores forsvarere. Især ikke hvis vi stiller med O´Shea i stedet for Rafael, hvad jeg godt kunne forestille mig.

Glæder mig til i aften. Den kan sagtens blive mere spændende end godt er. Det er et stærkt hold Marseille kan mønstre. Der er meget på spil, og jeg tror på, at der nok skal blive skrald på i modsætning til den fornærmelse mod ordet fodbold, som det første opgør var. Vi bør prøve at presse tempoet op, lægge tryk og se, om de kan klare det.

M´Vila lyder fin, men det er bare slet, slet, slet ikke der vi har størst behov med Carrick & Fletcher, der lige har forlænget, Gibson der næppe bliver solgt trods mange herinde har en våd drøm om det, plus at vi vel får Anderson tilbage på et tidspunkt.

Det er i hvert fald ikke med i min NEUER!!11!! ALEXIS SANCHEZ!!11!! daglige morgenbøn.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Duncan, jeg medgiver gerne, at Blackburn og Blackpool ikke har sprudlet, men alt er relativt, hvis Arsenal smider point i den første kamp mod W.B.A, der som skrevet lige har vundet ude mod Birmingham.

Din statistiske sandhed med 3 sejre ud af 18 opgør var vist gårsdagens kreative indslag.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Hvis Guardian har styr på deres kilder må vi ud og overtale en profil til at blive. Igen. Det plejer at koste på lønningsposen. Men manden er vigtig.

http://www.guardian.co.u…-move-italy
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Not That Duncan
I går var i går, i dag er i dag.

Og dagens statistiske sandhed er, at WBAs (nr. 16) sejr over Birmingham (nr. 17) medførte, at klubben dermed kom op på hele to PL sejre i kun tretten forsøg. Triumfen medførte selvsagt langvarige jubelscener i hele West Midlands og spontane gadefester i området omkring The Hawthorns. Paraden i åben bus forventes afviklet snarest muligt.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Lad ham gå - hvis prisen er rigtig.

Han har været her 4 år nu, og det er svært at forestille sig, at han kan blive meget bedre.

Hans udsving er stadig for store, og selvom han har spillet en god sæson, ser jeg ingen hindring i, at en anden spiller kan levere på lignende niveau.

Hans forcer er hans evner i mand/mand situationer og hans afslutninger. I begge elementer når han dog ikke Ronaldo til sokkeholderne. Der findes mange spillere, der samme kvaliteter som Nani, og som måske endda kan tilføre mere på dødboldene og måske har en knap så ´iøjefaldende´ attitude.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er da agentens forsøg på at hæve Nanis løn. Jeg kan slet ikke forestille mig, at han vil til en liga der ikke fremmer hans stil, og som er flere niveauer under den engelske.
Mon ikke nogen bør nævne for Mendes, hvad han fik ud af Bebe handlen, for det lader til, at han endnu engang er gået hen og blevet grådig.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Duncan, sandheden er, at man lige har vundet ude mod Birmingham, hvilket er en bedrift i sig selv. Sammenholdt med det faktum, at man har fået en mere resultatorienteret træner og ikke mindst Arsenals mentale og skadesmæssige udfordringer, er det svært at se, hvordan det kan blive en ´blød´ kamp.

Det er ikke videre interessant at holde fast i statistikker, der er hentet under en anden træner og en anden spillementalitet.

Men ellers er du da helt vildt sjov.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce
0