Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Men vil han selv til en klub, hvor udsigten til spilletid er resten af Messis, Pedros, Villas, Iniestas karriere?


Med fare for at få et par inkarnerede Barca-fans på nakken, ser nu Alexis have et større potentiale end eksempelvis Pedro. Der er selvfølgelig flere aspekter der spiller ind, men med tanke på Barcelonas følehorn rettet mod Pato eller Neymar, ser jeg chileren som et lige så godt bud.

Men jeg hev nu kun Barca i spil, for at komme et eksempel på hvor han kan "passe ind".
Skrevet af NickRomano
Alexis Sánchez er vel ikke et mere etableret navn end f.eks. Arshavin, Nasri eller Van PErsie var.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Geddar , moderator
Enig. Når Wenger smider de større summer, så er det primært efter spillere, der endnu lige mangler de sidste trin.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alexis Sánchez er vel ikke et mere etableret navn end f.eks. Arshavin, Nasri eller Van PErsie var.

Næh, men er han ikke væsentligt dyrere??
Skrevet af Coppell
Jeg er da på ingen måde pigefornærmet over, at vi ikke "bare" kan få Alexis. Tværtimod. Det var som svar på Alsen, der mener, at vi bare skal fyre Nani af, fordi man nemt kan købe en erstatning. Min pointe er jo netop, at det kan man bare ikke gøre.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Groundskeeper Willie
Tak for info, Willie. Frygter egentlig Valbuena mere end mange af dem på holdkortet, men han er måske ikke helt fit endnu. Vævre, små, tekniske typer ligger ikke godt til en del af vores forsvarere. Især ikke hvis vi stiller med O´Shea i stedet for Rafael, hvad jeg godt kunne forestille mig.

Udover man selvfølgelig skal have stor respekt for Valbuena, så skal det lige tilføjes, at han ville spille overfor Evra.

Nu spiller Remý i stedet for, så det er nogen svækkelse angrebsmæssigt, tværtimod. Tilgengæld er det en defensiv svækkelse, da Remý er mere angriber end kantspiller.

O´Shea/Rafael kommer formentlig til at spille overfor Ayew, som imo var den bedste spiller for OM i første kamp, men hans rolle bliver nok noget mere defensiv idag, da han skal hjælpe med at dæmme op for Nani/Valencia.

Forventer en sikker 2-0 sejr i aften.
Marseille skuffer altid når det kommer til de store kampe på udebane.

Alexis, Neuer, Young, Hazard, Rodwell, Clark, M´Vila, vi kan snart stille et helt nyt hold med alle de spillere, som vi tilsyneladende er ved at hente.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Alsen_RedDevils
Coppell, som en anden Klavs Bundgaard river du tingene ud af en kontekst. Stop med at spise frokost med ham i kantinen.

Hvis Nani vitterligt søger nye udfordringer, og hvis det eneste alternativ er at skyde en kæmpe løncheck efter ham, ser jeg hellere, at man sælger ham lige nu, hvor prisen vil være høj.

Han forekommer alt anden end lige ikke som typen, der bider i det sure æble og fortsætter med at præstere, hvis først han har udtrykt ønske om at komme væk.

Ydermere synes jeg, du lukker godt op for varmluftsventilerne, når snakken falder på hans kompetencer. Træde-over-finten mestrer enhver spiller, der er vokset op syd for Köln, og selvom han synes at have lært, at en enkelt hurtig aflevering er at foretrække i ny og næ, glimter han alligevel ikke ved hverken unik spilforståelse eller unikt talent. Bosse brugte et glimrende udtryk den anden dag - jack of all trades - master of none. Igen - vi skal vel helt tilbage til Poborsky for at finde en spiller, der ikke havde glimrende statistikker ude på den højrefløj.

Det optimale ville selvfølgelig være, hvis man kunne købe en afløser i løbet af sommeren og beholde Nani et år til, men hvis han vitterligt ønsker at smutte, og hvis prisen er rigtig so be it.

Af umiddelbare afløsere er der naturligvis Sanchez, men jeg er ikke i tvivl om, at Ashley Young ville kunne levere de samme ting og samtidig skærpe vores farlighed på hjørnespark.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Er du seriøs Alsen?

Ashley Young levere de samme ting? Det er helt væk efter min opfattelse.

"Bosse brugte et glimrende udtryk den anden dag - jack of all trades - master of none"

Og det mener du passer på Nani???

I såfald tror jeg altså ikke helt du forstår udtrykket!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af GIGGSYontheWING
"vi skal vel helt tilbage til Poborsky for at finde en spiller, der ikke havde glimrende statistikker ude på den højrefløj."

Nanis statistik i denne sæson i PL alene hedder 9 mål og 16 assist.

Jeg kan umiddelbart kun komme i tanke om Ronaldo 06/07 der som kantspiller havde en bedre statistisk sæson med tanke på de kampe der endda er tilbage og spille.

Måske Becks i treble sæsonen?

Jeg har dog ikke undersøgt det, men tvivler på at selv Giggsy har præsteret en sæson på det niveau?!

"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nani har et attitude problem, og jeg tror det blænder Alsen for at se hvilke kvaliteter manden reelt har.
Han er efterhånden rigtigt god til at sætte en mand, afslutte (med begge ben), lave gode indlæg (med begge ben), og være spilstation i hurtige kontraer. Derudover tager han også en gang imellem nogle vigtige tilbageløb ved modstanderes kontraer.
Som jeg ser det, er det, at han kan sætte en mand, og lave gode indlæg hans absolut vigtigste forcer, idet man sjældent ser ham tæt på modstandernes baglinje, uden at producere et kvalificeret indlæg.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Nanis største force er, at han er så tobenet samtidig med, at han har en special skudteknik der giver ham et helt ekstremt hurtigt aftræk der gør det svært for en forsvarspiller at dæmme op for både skud og indlæg.

Der er ingen tvivl om, at stadig kan være frustrende fordi vi jo stadig ser en del håbløse indlæg og ligeså afslutninger.

Men når man over et helt år snitter ca. 1 mål/assist pr. kamp, så viser det jo trods alt, at han har fået en tilfredstillende portion stabilitet ind i sit spil.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Selvfølgelig spiller attituden en rolle. Og det skal den da helst også.

Hans glimrende statistik i indeværende sæson skal vel også ses i lyset af, at balancen i vores spil har tippet fuldstændig til højre. Periodevis har vi jo brugt Rooney på venstrekanten, og Giggs er trods alt ikke så direkte og målsøgende i spil, som han har været. Prøv at læg mærke til, hvor ofte angrebene bliver afviklet færdig i højreside. Det må nødvendigvis munde ud i mange assists og mål.

Ashley Young mestrer ligeledes evnen at sætte en mand - muligvis ikke på samme flamboyante vis, men han kompenserer med sine evner på dødbolde og ikke mindst en attitude, der ikke knækker sammen i det øjeblik, vi kommer bagefter.

Præmissen er altså, at Nani vil væk, og at prisen er rigtig. Er de præmisser til stede, er jeg klar tilhænger af, at man skyder ham afsted.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Præmissen er altså, at Nani vil væk, og at prisen er rigtig. Er de præmisser til stede, er jeg klar tilhænger af, at man skyder ham afsted."

Jamen, hvis det er det der er præmissen kan jeg da også kun være enig!

Det andet synes jeg nu stadig er en omgang vrøvl!

Det er vel i lige så stor grad et resultat af Nanis styrker, at spillet har tippet mod højre??
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Slettet(262004201905)
I øvrigt tvivler jeg på, at han reelt gerne vil væk. Han vil muligvis gerne have en forbedret kontrakt, eller også er det en and. Hvorfor skulle en stærk teknisk begavet spiller ville til Italien??
- det havde været mere pålideligt, hvis han havde villet til Spanien.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Ingen Vidic i startopstillingen!
HERNANDEZ
GIGGS
ROONEY
NANI
SCHOLES
CARRICK
EVRA
BROWN
SMALLING
O´SHEA
VAN DER SAR
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Frydendal
Hvad er der sket med Berbatov siden han ikke er med? Er han bare kommet ud i kulden eller? Virker lidt mærkeligt at sætte sin topscore på bænken i længere tid
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Psygnosis
Har virkelig en dårlig fornemmelse af i dag. Uden Vidic er vi bare miserable ringe i det forsvar! Samt Carrick & Scholes på den midtbane ay caramba :O

Men håber virkelig vi viser vores spil, som vi har været gode til på hjemmebane. Og alt andet end videre deltagelse. vil være en kæmpe skuffelse!

Så håber ikke at hører alle mulige latterlige undskyldninger som "dejligt nu kan vi koncentrere os 100% om ligaen"
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Royal Arsenal
"Så håber ikke at hører alle mulige latterlige undskyldninger som "dejligt nu kan vi koncentrere os 100% om ligaen""

I så fald vil der jo også være fa cuppen.
Skrevet af T-41
Genial aflevering af Rooney! altså til Giggs
\.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Ja, det var i den grad Rooneys mål! Virkelig lækker aflevering og godt løbet bagefter!
"Wonder, and it's no wonder"
annonce
0