Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MILANMILAN
Han kanter dog Drogba med fuldt overlæg, men ender selv som den uheldige i den situation.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Not That Duncan
62. minut

Man må da håbe, at Valencia på en eller anden måde overlever den højre back. I en trup hvor Brown, Rafael, O´Shea og Hargreaves alle kan spille den position, og Fabio, Smalling og Fletcher tidligere har vikarieret er det nu en ren kantspiller, der skal varetage den opgave. Heldigvis har Shirkov ikke vist noget som helst offensivt.
Skrevet af Not That Duncan
65. minut

Mølby har været stille i et stykke tid, men udbryder pludselig, at Chelsea måske tænker "Ok, så taber vi 1-0 i dag og ordner det på Old Trafford." Det ville i givet fald være en lidt fjollet plan.
Skrevet af Smc296
Hold da op, jeg må sku være ærlig at sige jeg havde forventet en lidt mere tæt affære, men chelski har sku ikke budt ind med meget idag, skidt kamp af dem, men syntes nu det er arbejdsdrengenes skyld Giggs, Rooney, Park, osv. stort!!!!
-
Skrevet af Not That Duncan
70. minut

Ancelotti er kommet i tanke om, at Valencia spiller i forsvaret og sætter Malouda ind i stedet for Shirkov. Anelka sættes også ind og lidt overraskende er det i stedet for den særdeles aktive Drogba og ikke den særdeles inaktive Torres.
Skrevet af Smc296
Det kan være hans plan er at tabe ;) hmmm ;) haha
-
Skrevet af Not That Duncan
72. minut

Werge har ikke nævnt så meget omkring sin fornemmelse vedrørende en forestående Torres scoring i løbet af kampen. Her har han dog en nærliggende anledning, da et fantastisk hovedstød fra spanieren kræver en endnu mere fantastisk redning fra van der Sar. Måske - kun måske - ved Ancelotti alligevel lidt om fodbold.
Skrevet af Not That Duncan
78. minut

Ferguson satser på, at Berbatovs hurtighed vil gøre ondt på Chelseas trætte spillere. Hernandez skiftes ud.
Skrevet af Not That Duncan
84. minut

Van der Sar får en advarsel for at trække tiden - denne gang ved at simulere, at han ikke kan sparke et målspark. Hans alibi undermineres da også en smule af en række efterfølgende spark på 60-70 meter.
Skrevet af Love Man Utd - Hate Glazer
Puha, Evra. Han har godt nok mistet meget på det sidste. Der var United godt nok heldige.
Skrevet af Not That Duncan
91. minut

Evra laver et særdeles klart straffespark, som dog ikke dømmes. Efterfølgende modtager Torres en forsinket advarsel for film. I studiet ånder man lettet ud. Nu er der en smule at tale om i en kamp, der fuldt ud har opfyldt forhåndsforvetningerne til underholdningsværdien. Som i: Ikke så forfærdeligt meget.
Skrevet af Smc296
Taget hele kampen i betragtning er resultatet fortjent, men jeg skulle da lige holde vejret da Evra lavede den slagtning...
-
Skrevet af MILANMILAN
Puha, Evra. Han har godt nok mistet meget på det sidste. Der var United godt nok heldige.


Heldige? Skuffende af dommeren, der kunne dømmes 2 straffe indenfor meget kort tid. Og dommeren var endda spansk. Men nu en fortjent sejr.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af stofferc
Fuldt fortjent sejr til jer, selvom vi selvfølgelig burde have fået straffe til sidst. Med vores umiddelbare form så havde Lamps sikkert også brændt den.
Vi skal levere en stor overraskelse på OT, hvis noget skal ændre sig.
-
Skrevet af Jerikov
Tak til NTD for en medrivende reportage.

Jeg vil gerne abonnere fremover. Sender du FC Vestsjælland-AGF ?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af NUFC Dinho
"Heldige? Skuffende af dommeren, der kunne dømmes 2 straffe indenfor meget kort tid. Og dommeren var endda spansk. Men nu en fortjent sejr."

Ja, for spanske dommere tildeler mange flere straffespark end engelske...eller?
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af TBJ27
Evra er godt nok elendig for tiden, laved straffe mod WH og laved enligt klokke klar straffe igen i dag.

men super resultat, at tag 1-0 med hjem til Old Trafford, dejlig aften!
Manchester United Fc København
Skrevet af stofferc
Ja, for spanske dommere tildeler mange flere straffespark end engelske...eller?


Hehe, hvis der var dømt straffe på Torres til sidst havde det virkelig også været i den tynde ende, selvom der er kontakt. Det var næppe nok til at få ham ud af balance.
-
Skrevet af Razz
Der er ikke kontakt i den forstand, der giver straffe. Torres trækker sit ben hen på Valencia. Godt set af dommeren
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg sender en varm tanke mod Atkinson som tak for, at det umiskendelig tydelige straffespark på Ramires ikke blev dømt.

Udover det - strålende defensiv indsats. Rios tilstedeværelse giver en helt anden ro. Vi laver ellers lidt af den samme fejl som i det tilsvarende opgør for et par uger siden: Vi trækker os langt ned på egen halvdel og overlader initiativet. Det kan vel også være kløgtigt nok, men Chelsea er bare et af de hold, der kan smide håbløse lange afleveringer op i feltet og alligevel blive farlige. Park viser igen i disse kampe, hvorfor han er berettiget til at være på holdkortet. For min skyld kan man betale ham 700.000 om ugen og nøjes med at spille ham i de her opgør. Carrick er ligeledes ved at ligne den balancespiller, som Fletcher var for os for 2 år siden.

Det bliver et tæt opgør på OT, og jeg er spændt på at se, hvordan Fergie vil spille kortene.

P.S, tak til NTD. Også selvom Blackpool ikke har taget point fra Arsenal. Endnu.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce
0