Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cheech
Det er jeg klar over. Jeg gør mig ikke så meget i det smiley-helvede, men hvis jeg gjorde, så havde der været én i mit forrige indlæg.

Jeg er dog oprigtigt bekymret for, hvilke kræfter dit indlæg ville kunne slippe løs, med tanke på visse af mine medfans´ gøren og laden. Jeg tror ikke det er urealistisk at forestille sig, at Scouse-free ved stillingen 0-0, 8 minutter inde i kampen mod Newcastle, ville forsøge at besejle jeres sølvmedalje ved at hoppe ind i jeres tråd, og kalde jer for guldfavoritter. Og med 6 runder tilbage kunne det skabe en udmattende flodbølge af jinx, anti-jinx og anti-anti-jinxerier fra begge lejre. Skulle Chelsea pludselig bide sig tre point ind på os og jer, ja, så ville bolds servere formentlig bryde ned.

God søndag, drik en dyr bajer og drukn sorgerne. Det var en hård måde at miste point på.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Geddar , moderator
Røvhuller.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det er en underlig sæson.

Men der er altså stadigvæk en kamp på Emirates, og selvom Arsenal ganske rigtig synes at vakle i deres koncept, er det stadigvæk 90 minutter, hvor man kan åbne ballet på ny.

Det er lidt svært at forudse, hvad man kan forvente af Toon Army på tirsdag. De har - som mange andre - været som dag og nat, og det samme har vores resultater imod dem.

Men de plejer at spille friskt til, og rammerne på Sct. James plejer altid at indbyde til en seværdig affære.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Casper*
Jeg har hele tiden troet Chelsea ville blive største konkurrent - og det tror jeg stadig. jeg frygter dem langt mere end Arsenal der har sidste udløbsdato pr 1. april
Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Chelseas sæson sluttede vel ret beset i tirsdags. Jeg tror ikke de har moral til at vinde resten af deres kampe.
Skrevet af Casper*
Det kræver selvfølgelig også vi dummer os gevaldigt.

Jeg frygter lidt kampen på tirsdag, og hvis vi samtidig taber til Arsenal og Chelsea er det jo ikke helt umuligt. Arsenal tror jeg ikke på, de taber til Spurs og Bolton og så spiller de 2-2 ude mod Stoke. Chelsea har dog et meget overkommeligt program, det er ikke HELT umuligt, omend det ser svært ud for dem.
Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er jeg langt fra enig i.

Chelsea burde få 6 point i de næste 2 kampe, og vinder de over Tottenham i kampen efter, så kan de være få point bag os når vi møder dem på OT, så jeg regner bestemt ikke med, at Chelsea er gået på sommerferie.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hov, og hvis man læser det interview med Scholes, som Coppell linker til et par sider tilbage, forklarer det meget godt det røde kort. Og skulle man vælge en, stod valget vel ret beset mellem ham og Balotelli.

Desværre er hverken Scholes eller Giggs mandfolk nok til at fejre nummer 19 som Robert de Niro ville have gjort det; 19 ludere.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af stofferc
Selvom vi har et rimelig overkommeligt program kan jeg ikke se os komme i nærheden af jer. Selvom vi var overbevisende imod WBA lørdag, så ville det virkelig ikke overraske mig, hvis vi sætter til igen allerede tirsdag imod Birmingham.
-
Skrevet af Groundskeeper Willie
Besynderligt, at Bale vandt årets spiller i PL.

Synes klart at Vidic har gjort sig fortjent til den pris. Bale´s bedste kampe har været i Champions League, og han har på ingen måde lige så stor betydning for Tottenham i år, som Vidic har haft for United.

Bale er simpelthen så over hyped!
Tottenham´s sejrsratio med Bale: 38%
Tottenham´s sejrsratio uden Bale: 45%.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af stofferc
Jeg mener ikke engang at Bale burde være på den liste. To kampe imod Inter kan åbenbart gøre stort forblændende indtryk, når det gælder sådan noget her. Spillere som Vidic og Tevez burde i hvert fald efter min mening stå langt foran Bale, når det kommer til denne sæson.
-
Skrevet af Kongen
Newcastle-kampen kommer til at være afgørende efter min mening. Taber United den, er både Chelsea og Arsenal igen med i kapløbet, hvis de altså følger op med sejre dagen efter.

Vinder United kampen tror jeg det er afgjort, da momentum i så fald vil bære United forholdsvist sikkert igennem. Her vil forudsigelsen være, at så taber Arsenal til Spurs, for derefter at spille frit uden pres på sig, og smadre resten af sæsonens modstandere, incl. United.

Ved uafgjort, som den nok ender, er det hele noget rod og svært at forudsige, hvorfor det vil give en klassisk afslutning på sæsonen, som man som United fan efterhånden har oplevet nogle gange.

Kan se NUFC har 5-6-5 på hjemmebane, så overbevisende har det ikke været. Long may it continue.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af TBJ27
Det er fandme utroligt at Nani med 9 mål + 18 assists ikke engang kan vinde youth prisen, jeg føler sku med Nani her at han ikke får den anderkendelse han fortjener i år.

Newcastle bliver svær på udebane, da vi selv er ret dårlige på udebane så det kan blive alt mellem himmel og jord.
Manchester United Fc København
Skrevet af a j o o b a
Kunne det ikke godt ligne Paul Scholes at trække sig tilbage efter sæsonen er slut? Om det bliver i år eller næste vil tiden vise men det ville ikke undre mange at der en skønne dag, nok ikke helt ud af det blå, kommer et statement om at han har trukket sig tilbage. Det ville i den grad være i hans ånd at det blev på den stille måde fremfor at melde det i god tid og blive klappet for banen den sidste gang

Vil han overhovedet have en testimonial? Forhåbentligt fordi han fortjener det, men det siges jo at han slukker sin telefon når han forlader Carrington, hjem til sine børn og det stille liv. En fantastisk fodboldspiller, som kom med dengang jeg begyndte at interessere mig for fodbold tilbage i midt halvfemserne. Bliver mærkeligt når han en dag er væk, ligesom med Ferguson og Giggs. Heldigvis fortsætter de, gid de bliver ved flere år endnu men alting har vel en ende..
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Der stod i et eller andet interview med ham, at hans testimonial vil blive spillet umiddelbart før sæsonstart i august, så han har vel ladet sig overtale.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Not That Duncan
Om det bliver i år eller næste vil tiden vise men det ville ikke undre mange at der en skønne dag, nok ikke helt ud af det blå, kommer et statement om at han har trukket sig tilbage.

Så har man vist heller ikke sagt for meget.

Måske skulle Giggs overveje at afholde en testimonial for sit andet årti for klubben samme sommer som Neville og Scholes deres. Det ville da gøre sommerbolden ok.
Skrevet af Fribytter
Coppell må have fået sig sit livs chok, da han så, at LFC formåede at spille 1-1 på Emirates.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
Så så Fribytter, jeg sagde jo netop efter mandagskampen, at I måske kunne hive et point. Og det gjorde I. Tak for det. Jeg undervurderede måske - endnu engang - Arsenals ineffektivitet, for det var jo ikke sæsonens bedste Liverpool-indsats overhohvedet imo.

Vi kan ikke længere løbe fra en monstergunstig position i PL. Med det Arsenal leverede i går, så kan de SAGTENS smide point ude mod Spurs, måske endda alle tre. Så har vi mindst 8 point at give af til begge London-holdene, og det må vi simpelthen ikke smide.

Det kan sagtens blive nervepirrende stadigvæk. Hvis vi dummer os ude mod Newcastle i morgen f.eks. Men der er overhovedet ingen undskyldninger nu. Vi har fået så mange chancer.

Mht Scholes håber jeg han stopper. Han ældes ikke helt lige så godt som Giggs, men hvem gør det???

De der PFA awards er en joke. Det er som om ingen kan huske længere end til november.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
Dagens rygtebonanza:

Striker Diego Forlan could make a sensational return to Manchester United after signalling his desire to leave Atletico Madrid. The 31-year-old striker has been involved in a bust-up with his manager, Quique Sanchez Flores, and the Spanish club are prepared to entertain offers of about £9m for the player, who left Old Trafford for Villarreal in 2004.
Full story: Daily Mail

Manchester United are edging closer to sealing a deal to sign Shakhtar Donetsk midfielder Douglas Costa after the player´s agent confirmed his client´s interest in a possible move to Old Trafford.
Full story: caughtoffside.com

The Times reports Ashley Young could be available to the Reds for a "bargain" £18million.


Forlan lyder helt usandsynligt med de angribere vi render rundt med.

Derimod kunne Ashley Young eller Douglas Costa godt ske, men næppe dem begge, da de vel mere eller mindre opfylder samme behov.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bosse1983
Young ville vel være fin at hente. Kontrakt in mente, vill han også være til at få for penge, hvis ikke der går budkrig i den.

Det er vel, såfremt I garderer jer på kanterne, ikke just angribere I mangler. Målet er vel i højere grad at få forynget midtbanen. Gerne med en krativ type og en solid balancespiller.

Skulle i se på angribere, ville det vel være interessant med en person som kan gøre sig gældende i luften. Der er man ikke så godt besat og det ville vel være fint, om ikke andet som et taktisk alternativ.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0