Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
http://ekstrabladet.dk/s…1570016.ece

Rooney har nu en god smag i ludere. Hun er fræk nok.

Rooney må lige sikre at hun får det bedre fremover.
Skrevet af Groundskeeper Willie
- Og så er hun én af de få unge kvinder, som lader måtten gro. Hvis rygterne ellers er sande.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af a j o o b a
Hvad skal vi egentlig med Phil Jones? Er han ikke midterforsvar? Jeg mener.. Rio, Vidic, Smalling, Evans...

-------------------------------------------
Btw hende luderen - synes hun ser hærget ud i sine øjne
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Kongen
Dette er grund nok til at købe Jones:

"Quotes were attributed to Jones, who is set to play alongside our Chris Smalling in today’s England U-21 game against Spain, which suggested if he wanted to continue winning nothing in his career, he would have stayed at Blackburn."


\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det er svært at være utilfreds med den måde, vi har startet transfervinduet på. Det forekommer at være ret klart, at man i lang tid har haft en plan og en ide om hvilke spillere, man ønskede at tilknytte. Ashley Young har sandsynligvis ligget fast siden januar, mens interessen for De Gea vel først for alvor blev cementeret, da Neuer havde truffet sit valg.

Guardian menes at vide, at Fergie helst havde ventet et år med Phil Jones, men at interessen fra Liverpool, Arsenal og Chelsea tvang ham til at agere nu. Derfor tror jeg heller ikke, at et køb af ham udelukker et køb af ham Varane. Med tanke på at Rio runder 33 i år, og at hans fysik ikke holder til en hel sæson, er det påkrævet, at man indenfor den næste sæson for alvor finder ud af, hvem der skal udgøre midteraksen de næste par år sammen med Vidic. Såfremt man køber både Jones og Varane kunne det dog også tolkes henimod, at man ikke regner med, at Vidic slutter sin karriere hos os. Smalling har vist gode takter, men det gjorde Evans også i fjor, og han ligner ikke en mand, man vil satse helhjertet på.

Jeg har stor fidus til Young, der ikke mindst vil tilføre en hel del på dødbolde, hvor vi har været aldeles elendige i år. Samtidig kan han dække begge kanter og ikke mindst rollen som fremskudt midtbane. Jeg synes, han har været blandt ligaens mest seværdige spillere de seneste 2 sæsoner.

Jeg opfattede Nasri-rygtet som en joke. Men interessen synes at være reel og vigtigst af alt - gensidig. Det vil mildest talt være en katastrofe for Arsenal, der ikke alene taber deres vel nok bedste mand over hele sæsonen til rivalerne, men ligeledes taber ham på et tidspunkt, hvor han for alvor synes at have fundet rytmen.

Er det set før, at en så profileret spiller i England skifter på en bosman-transfer?

Og Kongen, skal du se Kongen vende tilbage på OT til august?
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Fribytter
Mon ikke De Gea allerede var en del af planerne sidste sommer, hvor Bebe blev købt?

McManaman og Campbell skiftede også på en bosman. Men er det ikke først til næste år, at Nasris kontrakt udløber?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Det er først næste år og årets spiller i Arsenal er vel Wilshere eller Sagna. Nasri var god den første halvdel af sæsonen og gik i stå efter jul. Det mener han er nok til at hæve samme løn som Cesc. Jeg tror det er spil for galleriet, men hvis han vil lave en cunt a la Rooney, er det bare at skyde ham af.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Ashley Young har sandsynligvis ligget fast siden januar, mens interessen for De Gea vel først for alvor blev cementeret, da Neuer havde truffet sit valg."

Jeg tror De Gea har været vores klare førstevalg siden efteråret, hvor han ligesom fik bevist, at han havde et konstant højt niveau og ikke bare en outstanding debutsæson.

Noget kunne tyde på vi har haft en klar politik om at få fat i to folk af samme støbning, og jo mere de lignede van der Sar desto bedre. Det gør De Gea og Lindegaard, de er begge rolige med bolden for fødderne og sikre i indgrebene. Spørgsmålet er så om de kan klare presset i PL, men det kunne jo ikke testes inden vi købte dem (såfremt vi altså køber De Gea selvfølgelig)

Hvis vores strategi bærer frugt, er det slut med polske nervevrag i målet, når De Gea/Lindegaard er ude. Vi så jo bare i Blackburn, hvordan Vidic og Ferdinand nærmest var flyvende målmænd, fordi de ikke stolede en tøddel på Kuszczak.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Coppell
De Gea viste da fint niveau de få gange han blev truet i går i U-21 kampen. Og kølighed i spillet med fødderne.

Derimod var det trods Welbecks fine mål en stærk deja vu følelse over at se et engelsk hold med potentielt fire Utd-spillere i startopstillingen (Smalling, Jones, Cleverley og Welbeck) være så teknisk underlegne mod et spansk hold, som tilfældet var. Måske vi købe et par midtbanespillere i Spanien...?
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, med det niveau Cleverley viste i går, taber jeg ikke mit væddemål. Men det bliver heller ikke en fløjposition han vil få - dér er (og bliver) vi for overbemandet.
Skrevet af Goikoetxea
Coppell

Så køb den kære Javi, nok kommer han til at koste omkring det samme som Henderson, men han har så bestemt også vist mere og er tydeligt en klasse spiller.

Dog kan hans pris stige hvis han forsætter sit spil fra igår, i de næste kommende kampe.
Wise Men Say...
Skrevet af Kroesus
Ja Javi spillede bestemt en fin kamp i går, og han ser ud til at have fysikken til at kunne begå sig i England.

For øvrigt et fint mål af Welbeck i de sidste minutter. Jeg smilte lidt og tænkte, at endnu en gang formår en United mand at hive en udligning hjem i de sidste minutter
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg har længe set Javi Martinez som den oplagte Scholes afløser. De eneste klubber er mere interessante end United har måske ikke så meget brug for ham. I Barca har man Xavi og Iniesta samt Thiago er på vej frem... Og mon ikke også Fabregas er på vej "hjem". Real har hentet Sahin i dette vindue, og virker godt besat centralt.
Så United vil være et oplagt skifte, både mht titler og udviklings evne.

Btw: Er jeg den eneste der tror Phil Jones er udset den højre back? Det passer hvertfald godt med Varane rygtet... Jeg leger lidt med tanken om Fergie er ved at lave en ny 4-back kæde der skal holde i mange år.

Altså: Fabio-Smalling-Varane-Jones.

Det passer fint med de alle er direkte afløser for hhv Evra, Ferdinand og Vidic.

Men det er måske bare mig.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Jeg kan slet ikke se ham som højre back, har han overhovedet spillet det nogensinde?

Jones skulle ikke være købt før næste år ifølge medierne. Han er altså en "Rooney-signing," hvor vi er tvunget til at fremskynde planerne for at få fat i ham, selvom vi har nok af folk i centerforsvaret til næste sæson.

Ferdinand spiller resten af karrieren på deltid, hvor længe det bliver ved ingen. Samtidig bliver Vidic 30 til efteråret, så vi må antage han topper netop nu.

Hvis han samtidig lige skal et smut forbi Italien eller Spanien inden udløbsdatoen, kan vi hurtigt ende i en situation, hvor vi kun har Smalling til at dække to centerforsvarspladser. Evans virker ikke som en spiller, der har format til mere end at blive den nye O´Shea.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af TBJ27
http://www.manutd.com/en…s-deal.aspx

Sådan første signing er i hus.
Manchester United Fc København
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg mener han har spillet det i et par kampe i Blackburn, men det er heller ikke så vigtigt.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Coppell
Kan overhovedet heller ikke se ham som højre back. Det virker han med mit begrænsede kendskab slet ikke til at have teknik eller gennembrudskraft til. Han ligner helt åbenlyst en ny Vidic. Så må vi se, om han kan nå i nærheden af det niveau.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bjarke
Jonas, hvorfor er det ikke vigtigt?
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Slettet(441819190908)
Det er ikke så vigtigt at han har spillet højre back i enkelte kampe hvis det ikke er den postion han er tiltænkt i United.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Bjarke
Men det er vel vigtigt for dig, eftersom du mener, at han er tiltænkt rollen som højre back i United?
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
annonce
0