Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Eto´o vil jeg ikke have i nærheden af United. Så snart han ikke spiller, så brokker han sig mere end når Ronaldo falder uden at dommeren fløjter. Ikke flere af den slags personligheder, tak.

Af en eller anden grund kunne jeg sagtens os tilbyde Owen en pay as you play-aftale. Ved at hente en stor kanon som Agüero spærrer vi vejen for spillere som Macheda og Welbeck, og da det bare er Tevez der skal afløses, så er en angriber sidst i 20´erne, som kan acceptere bænken, sikkert ikke et dårligt bud.

Dog er Owen ikke lige min favorit, men kan vi få pisset et par scousers af på den konto og gjort deres store helt til forræder, så må han da gerne spille for reserveholdet.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af The Emperor
Ja, en spiller der har været med til at afgøre 2 CL-finaler de seneste 4 år og som er i sin bedste alder kan naturligvis ikke bruges, blot fordi denne har haft en enkel uheldig episode med Ronaldinho, der er blevet blæst op i medierne til uanede proportioner. Foruden hans målgennemsnit, som er modbydeligt. Men kan forstå Owen er manden man vil have.

Klubben har udtalt, hvis han overhovedet bliver solgt, at denne ikke ryger for under 30 mio euro, hvilket er helt fair for en af verdens bedste angribere.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
30 millioner euro for en spiller der har et år tilbage på sin kontrakt er også pebret. Men hey, hvis Glen Johhnson og Valencia koster 17 millioner pund, så hvorfor ikke..
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af The Emperor
Men nu er det heller ikke en hvilken som helst spiller. Han har trods alt vist lidt mere end Valencia, Johnson og Alonso med al respekt for dem i øvrigt.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Alonso er da mere værd for en engelsk klub end en spiller der har et år tilbage af sin kontrakt, er i strid med Pep, og det vigigste; uprøvet i verdens bedste liga. 150 millioner er selvfølgelig i underkanten hvis man skulle prissætte spilleren, men da der er en del faktorer der spiller ind, er det nok ikke utopi at tro han vil blive solgt for mindre end Alonso.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Slettet(262004201905)
150 mio kr. Det tror du vel ikke selv på vel?

Han vil være gratis om 1 år.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alonso er da mere værd for en engelsk klub end en spiller der har et år tilbage af sin kontrakt, er i strid med Pep, og det vigigste; uprøvet i verdens bedste liga. 150 millioner er selvfølgelig i underkanten hvis man skulle prissætte spilleren, men da der er en del faktorer der spiller ind, er det nok ikke utopi at tro han vil blive solgt for mindre end Alonso.

Jeg er helt enig. Eto´o har 1 år tilbage af sin kontrakt, og lader ikke til at ville forlænge nu (især efter, at Barca har haft ham på salgslisten, og prøvet, at inkludere ham i en handel med Valencia om Villa).
Han har vel maksimalt 3 år tilbage på absolut topplan, da han er angriber med hurtigheden som sin største force (og det er ret normalt at spillere mister hastighed når de nærmer sig de 30).

Han vil absolut ikke være min topkandidat, men han vil være et fint alternativ, hvis vi kan få ham forholdsvis billigt (150-200 mio. er vel i sagens natur ikke mindre end vi selv slap RvN for, og faktisk ikke et ret lavt beløb for en spiller Barcelona ikke kan få noget for om 1 år).

Jeg så helst Agüero, nu hvor Benzema er røget til anden side, og eventuelt Zlatan, men Eto´o er vel pt. mit bedste bud, hvis Agüero koster de £50 mio. der snakkes om, og hvis Eto´o da kan fås til omkring den pris jeg nævner. Over den pris vil være uforsvarlig brug af penge i stil med hvad Real punger ud med.

Alternativt kan Ferguson prøve med et ungt talent, hvis der render et rundt, som kan gå relativt nemt ind på holdet. Men jeg tvivler faktisk på det, da mange ellers ville have hørt om ham.
Der er nu kun få alternativer, og egentlig kunne Owen være et af dem, selvom jeg er modstander af at vi henter et glasben. Så hellere Martins.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hmmm, nu går rapporterne på, at vi signer Owen, hvis han kan gennemføre en ´medical´. Det kan jo i sig selv blive ret svært, men var skadesproblemer ikke grunden til, at vi solgte Saha??
I så fald er det da skidt, at hente en ny mand der får flere splinter i rø... end tacklinger fra modstanderne.
Men som nævnt er vi ved at løbe tør for muligheder, og det kan da være han håber at kunne udvikle Macheda og Petrucci hurtigt, så de kan gøre en forskel, som Rafael, ganske uventet, gjorde det i år (i en stor del af sæsonen).

Ja, ok min kilde er stadig Goal, men det sidste nye lyder altså af mere end bare et rygte: http://www.goal.com/en/n…d-pending-a
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Owen-historien er over alle engelske medier nu, så medmindre ingen har kilderne i orden eller han dumper lægetjekket, så bliver det nok ham.

30 mål i 79 kampe for Newcastle taler sit sprog om en evigt skadet spiller, som dog kan score kasser, når han endelig er klar. Han generer ikke nogen af vores unge talenter, som Ferguson tror så meget på, så et satset men måske klogt træk. Who knows.

Det bliver da i hvert fald sjovt at se reaktionen fra United- og Liverpool-fans...
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er bedøvende med hans LFC historik, men ikke med hans skadesfrekvens. Så medmindre Fergie finder den gyldne kur mod hans glasben, er det IMO ikke den bedste signing, men den efterlader jo stadig £83 mio. i transferpuljen, hvoraf de 20-25 jo passende kan gå på Douglas Costa, medmindre Real også fanger ham.
Skrevet af Inuk.
"Og om du bliver ved med at finde fejl i mine "fakta" eller ej, er fuldstændigt ligegyldigt, da du så bare har argumenteret for argumentationens skyld, hvis du ikke mener at Nilmar er god nok til United, hvilket jeg har en fornemmelse af, er din holdning."

http://www.youtube.com/w…eature=fvsr

Selvfølgelig har han klassen til United. Det er netop sådan en spiller der ligesom Ronaldo ville nyde godt af at spille på et klassemandskab hvor han kan få den frihed til at spille sit eget spil.

EDIT: Flere Nilmar lækkerier:
http://www.youtube.com/w…ure=related
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Scotty
Owen er vel så tilpas desperat at han er villig til at spille for peanuts i United. Mål skal han nok score hvis han får chancerne i feltet og ellers kan holde sig skadesfri. Men derudover har han intet at byde på. Som lappeløsning virker det som en god handel. Med et VM i sigte må man formode han er topmotiveret..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe, jeg kan vise dig 10-20 spillere der ikke er i nærheden af at have klassen til United, som ser super gode ud på youtube.

Målmanden Guillermo Ochoa blev diskuteret herinde, hvor ham der foreslog ham blev rakket ned, bl.a. fordi han ikke havde ret mange andre argumenter end youtube.
Og her snakker vi altså om en målmand der var den bedste ved Copa America sidst det blev spillet.

Er Nilmar ikke god nok til Lyon, er han ikke god nok til Uniteds reserver.
Skrevet af Coppell
Jeg kunne osse sagtens se det med Michael Owen ske. Men jeg håber det f... ikke. Det er den slags satsninger vi lader Newcastle og lignende om at tage. Se hvordan det gik. Det er ikke en storklub som Utd værdigt.

Så hellere Eto´o. Ikke at jeg nødvendigvis tror det er en skid realistisk. Men han har verdensklasse, og jeg har jo altid været en fortaler for, at der skal være plads til nykker jævnfør min forkærlighed for Cantona og min nu bortløbne søn. Og dem fik Sir Alex da til at fungere ok...

Hvis vi ikke napper Eto´o, så gør de lyseblå i byen sgu nok, og så kan vi se på ham garne for dem, mens Owen går til genoptræning sammen med vores anden Owen.

Og et alternativ som Luis Fabiano er ligeså gammel som Eto´o og næppe lige så god. Af klasseforwards der er tilbage, er det vel kun Aguëro af de unge som er god nok...

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Not That Duncan
Michael Owen?

Selv om man må antage, at der primært bliver tale om en reservetjans, så er det da usædvanligt morsomt, hvis man med "morsomt" mener "usædvanligt", og man med "usædvanligt" i virkeligheden mener "lettere retarderet". Selv uden forfærdelige sætninger a la "Det er ikke en storklub som Utd værdigt."

Forvent gerne flere parodier a la den her i den nærmeste fremtid:

---oOo---

[Michael Owen looks into the lens of the camera]

´Is it on? It is, isn´t it? Tony? Is it..´

´Yes, for god´s sake, Mike, it is. Carry on.´

´It´s Michael.´

´What?´

´Michael. Michael Owen is always Michael, never Mike.´

´Alright, for fuck´s sake, just - ´

´Never swear at Michael Owen.´

´I´m sorry. Alright? I´m sorry. Just hold up the board, Michael, and let´s start.´

´Can´t we do this on a cruise liner?´

´Michael, look, we spent most of the money on that brochure. Finances are stretched and we can´t be ostentatious about this. Besides, your living room looks very nice.´

´Don´t like ostriches.´

´Ostentatious is...look, never mind. Just hold up the board and I´ll play the music.´

[Michael Owen sits in front of camera and holds up board upon which is written ´MICHEAL OWENN´S PRESENTASHUN TO MANCHESTRE UNITID: A PROPOESAL´ while ´Fanfare For The Common Man´ is briefly and loudly played.]

´Hello, Manchester United. It is me, Michael Owen and..´

´Put the board down.´

´Alright, the Glazers are a bunch of rotten wasters who..´

´No, that board, the board you´re holding..´

´Sorry. There. Hello, Manchester United, for it is I, Michael Owen, England Icon and football star, with a presentation for you to consider when you think about buying a top-quality proven striker, which is me, obviously (points to himself).

With my talent, skill, quickness and saver fares - ´

´That´s savoir faire, Michael.´

´What? What´s that mean?´

´It means ´ability to deal with any situation´´

´Like when you stuff a draught excluder down the toilet and have to pull it out again?´

(pause of disbelief) ´Yes...yes, Michael. Please continue.´

´With my talent, skill and savoury flares, you get the full package: commitment, focus, desire to win and salmon en croute.´

´Hold it. Hold it there, Michael. Salmon en croute?´

´Yes, (looks smug), it´s a fancy phrase meaning ´the ability to deal with any situa - ´

´That´s savoir faire, Michael! You´re copying what I´ve done and, instead, simply mentioned a dish instead of a phrase!´

´Just trying to be clever and all that.´

´Leave the phrases and clever talk to me, Michael, and just carry on. We´ve got to get this on DVD and wing it down to Old Trafford as soon as possible. Please stick to what we´ve agreed.´

´Okay. (To camera) What do I have to offer? Well, maximum experience with Liverpool, England and Real Madrid, where I shone and proved what a great scorer of the goals I was and that. I´m brilliant and great and can score at any angle and at any - ´

´Newcastle.´

´What?´

´You forgot to mention Newcastle.´

´Don´t want to.´

´Mention it, Michael.´

´No.

´Michael - ´

´No. I hated it at Newcastle! They were horrible to me! They kept nicking my Harry Potter books and smearing Nutella on every two pages! Obafemi Martins would take all my supply of Weetabix and use them to spell out the word ´Bollocks´ on the training ground! Alan Shearer would bend me over and make me smell Nicky Butt´s farts! I took my pet goldfish, Carragher, to the changing rooms one day and never saw it again! And we went down to the Championship! It wasn´t my fault! Michael Owen never gets relegated, do you hear? Never! I´m Michael Owen! I´m better than anyone else! I ought to be King of Mars and have any woman I like!´

´Alright, Michael...alright. Calm down.´

´Want to be King of Mars..´

´There. Okay. Calm down. Take it easy. Ssh. Okay. Okay. Are we better?´

´Yeah.´

´Okay. Let´s continue.´

´Okay....well, I suppose you´d want to see me in action? Well, here´s some clips of me being really fantastic...what?´

´We can´t, Michael. Clips are expensive. You´d have to talk to the television companies, there´d have to be negotiations and fees for just a minute´s worth of footage and..´

´Can I do my bit then?´

´What bit are you talking about, Micha - oh, that.´

´Yeah!´

´I wouldn´t advise it.´

´Go on.´

´No, Michael, I...(whispers) Jesus Christ..´

[Michael bring out a large piece of plywood which has a huge host of toy soldiers stuck onto it with small blobs of Blu Tack. On one half stands a solitary toy soldier, while on the other half are a clustered group of plastic figures]

´Michael..´

´This (points to lone plastic figure) is Michael Owen, brilliant striker and King of Mars, player with Liverpool, Real Madrid and England! I like Poyoco and Marzipan! These (points to larger group of plastic figures) are all other players who stink because they´ll never be as good as Michael Owen! To prove how crap they are, this is what happens when they´re in the same space as Michael Owen -

(Michael brings out a hammer and starts to strike the grouping of toy soldiers hard, the mass exploding across the carpet in a shower of plastic bits and blobs of Blu Tack until only the solitary soldier is left standing)

- they´re all smashed to pieces due to the power of Michael Owen! That´s what happens when you mess with the Mikester! I am a carnage trolley! I´m a sandwich of beef-flavoured chaos! I´m a death machine!´

(He stares at the camera for a long moment, hammer held aloft in beaming triumph)

´Michael..´

´RAAAARRRGH!´

´Michael.´

´Yeah?´

´Shall we wrap it up?´

´Okay. Quite enjoyed that. Will they think I´m worth signing?´

´Yes, Michael. I can hear the pen sweeping across that contract right now. You can almost feel the win bonuses flapping against your fingers. I´ll have my camera back, please.´

´Can I just show my bottom?´

´No, Michael, I think it´s better if you..´

[The camera shifts and tilts as Michael quickly stands up and begins to pull down the seat of his tracksuit bottoms]

´Michael, for the love of god, will you just - ´

[The sound cuts out and all goes black]
Skrevet af Scotty
Der er godt nok een der har for meget tid..

"Jeg kunne osse sagtens se det med Michael Owen ske. Men jeg håber det f... ikke. Det er den slags satsninger vi lader Newcastle og lignende om at tage. Se hvordan det gik. Det er ikke en storklub som Utd værdigt."

Undskyld mig, men det er da noget vrøvl. Hvori ligger satsningen?! Manden er uden kontrakt! United giver ham jo næppe en 7-årig kontrakt til 200k om ugen. At hente Owen vil være totalt risikofrit set i forhold til hvad klubben ellers spenderer på nye spillere..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man skal vel stadig beatle hans løn, som vel er i nærheden af ½-1 mio. om ugen. Og det vil være spild.

Jeg er enig med Coppel. Der er efterhånden ikke mange valgmuligheder tilbage, og Agüero (som vi efter sigende skule være klar til at byde på) er den eneste valide unge angriber vi kan gå efter.
Nilmar (som Inuk mener vi bør købe) er vurderet lavere end Luis Fabiano af Carlos Dunga, og deres anslåede priser er på samme niveau. Af de to så jeg helst Fabiano, men optimalt set ingen af dem.
Agüero vile være fint, med Eto´o til en fair pris som en fjern 2. prioritet. Ud over de to kan jeg ikke rigtigt se nogen angribere der er tilgængelige, som vil kunne løfte vores angreb (nu og/eller på sigt).
Skrevet af Halil
NTD for faan. Herligt kopieret!

Ny overskrift til denne tråd: We want the King of Mars

off topic:

NTD: Hvorfor går hanænderne amok på hinanden i unisøerne for tiden? De slår hinanden ihjel!

Help me Dr. Dumcan Demens!


Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Not That Duncan
Det er en ok pointe med hensyn til risikoen. Måske det bare skurrer lidt, at Michael Owen til sidst end ikke kunne komme på holdet i et fodboldmæssigt sort hul som Newcastle.

Jeg synes ikke overraskende, det er et moderat fantastisk portræt. Jeg vil i hvert fald selv forsøge at klemme udtrykket "I´m a sandwich of beef-flavoured chaos!" ind i en sætning så snart som muligt.
Skrevet af Lehrer
´Newcastle.´

´What?´

´You forgot to mention Newcastle.´

´Don´t want to.´

´Mention it, Michael.´

´No.

´Michael - ´

´No. I hated it at Newcastle!

HA HA HA
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce
0