Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Not That Duncan
Sådan går det, når der ikke længere er nogen til at holde dem nede. Min bue og alle flammepilene er imidlertid på vej til København og nogle nervøst udseende svaner i søerne. Så nu må du formentlig selv på banen.
Skrevet af Halil
Satans. Men ja - Jeg må på banen. For at det hele ikke skal være plagiat, vil jeg finde golfkøllen frem også gå på jagt om natten i branderter!

Andegolf! NAJS!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Not That Duncan
Sådan. Hvis du skal have dem til at stå helt stille, læsser du bare en masse gammelt franskbrød ud på jorden foran Naturhistorisk Museum. Det plejer at virke. Med lidt held kan du drive et par stykker helt ud på øen.
Skrevet af Curtis
Jeg elsker når NTD har en sløv dag på jobbet.
Skrevet af Not That Duncan
Det er i øvrigt den her pamflet, som har overbevist Fergie:

http://www.dailymail.co.…triker.html

Min favoritdel er der, hvor alle hans BRAND VALUES listes op på side 12. Jeg antager stærkt, at opgørelsen blev foretaget engang i 2001.
Skrevet af Lystrup
Vi blir da godt nok sat i forbindelse med mange underlige B-angribere nu..
Ibra, Dezko, Fabiano...

http://www.newsnow.co.uk…All+Sources

Er godt nok ikke interesseret i at få nogen af nogen af dem til klubben..
Only One United
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu skriver Corriere dello sport (ifølge onside.dk - http://www.onside.dk/node/36234), at United går efter Zlatan, Agüero og Eto´o.
Det passer jo meget godt med de spillere jeg, efter Benzema til Real handlen, mener er de eneste valide alternativer.
Kan vi få en af dem er det fint med mig.
Og nu hvor Cristiano er smuttet, har Ferguson vel overskud til at kunne håndtere Zlatan. Og Coppell vil på samme tid kunne få en ny søn ;)
Villa er selvføleglig også god nok til United, men han vil jo ifølge rapporterne ikke flytte fra Spanien.
Skrevet af Coppell
Sgu hellere Dzeko end Owen. Og for den sags skyld Ibra.

Owen kan sagtens være en dårlig idé, selv om han er "gratis".
For det første, vil han jo ingenlunde være gratis pga lønnen, som vil være voksen, omend jeg håber den vil være meget præstationsafhængig.

For det andet kan jeg ikke se ideen med at erhverve en spiller, der er SÅ meget fra sit topniveau og SÅ meget skadet. Selv hvis Owen skulle blive de fleste skavanker kvit (hvad jeg tvivler stærkt på) har han jo på ingen måde det antrit og dermed den eksplosivitet, der var så stor en del af hans gennembrud.

Jeg kan slet ikke se, selv hvis vi IKKE købte en rimeligt god angriber hva djeg er overbevist om at vi gør - at Owen nogensinde vil blive mere end en bænkevarmer i Utd. Og det synes jeg ikke vi bør byde hverken sådan en spiller eller os selv.

EDIT: Strøg lige lidt bandeord. Følte mig som Preben Møller Hansen.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af r4iney
Der er jo altid Huntelaar i Real Madrid.

Lystrup: Ibrahimovic kan næppe betegnes som B-angriber.
Real Madrid siden slutningen af 80'erne.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Jeg tror ikke Owen kommer til at hive det store i ugeløn. Han har fået chancen for at spille i en topklub i stedet for Hull, og det bør afspejles på lønnen. Michael Owen får som udgangspunkt mere ud af chancen i United, end United umiddelbart får ud af ham.

Owen scorer formentlig kassen, hvis han når 10, 20, 30 kampe osv. Men jeg nægter at tro på han får mere end en middel-ugeløn for en United-spiller. Vi kan ikke forsvare at hive sådan en gut ind og give ham top dollar, mens vigtigere spillere tjener mindre.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Bulletinerne går på, at han vil gå ned i løn og "kun" trække £50.000 om ugen. Men det er da stadig en pænt stor sum (26 mio. kr. om året).
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
50.000 lyder sikkert meget rigtigt, når man tager i betragtning, at Evans ventes at forlænge til 40.000 om ugen.

Det lyder lidt pebret, men er det en et eller to-årig kontrakt, så ser jeg det stadig som en bedre investering end at betale millioner for angribere, som ikke har været førsteprioritet. Hvis man er fornuftig, så sikrer man sig mulighed for at opsige aftalen uden videre næste sommer.

Bortset fra Owens skader, så er han ikke en ringere angriber end Tevez i min bog. Han kender vores førsteangriber ud og ind og vi får et par år til at sondere terrænet for en ny spids eller give Welbeck/Macheda mere hår på brystet.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af smølfen
Uden at have det største kendskab til United vil jeg mene det er en win-win for jer, hvis han evt vil gå med til en kontrakt der siger "pay-as-you-play"
Han har haft en del skader, men hvis han kan holde sig nogenlunde fri af dem, får i altså en angriber med klasse, og masser af erfaring...

Tillykke til Jer...
http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o http://www.youtube.com/watch?v=0LOp9hRhhbc No soy sólo perfecto, soy Madridista también.
Skrevet af Inuk.
At hente rivalernes afdankede has-beens vil være et kæmbe opråb til vores konkurrenter, for da vil vi jo vise vores gigantiske ambitioner.

ELLER NOGET!!!!11
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Til jer som troede Valencia var hentet som afløser for Ronaldo; I TAGER FEJL!

Den virkelige afløser hedder Freddy Ljungberg!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Cabra
Du virker bitter:)

Men kom ned på jorden. Der er masser tid endnu, og det ville overraske, hvis ikke Fergie laver nogen store tranfers.

Man erstatter selvfølgelig ikke Ronaldo og Tevez, med Valencia og Owen. Det skal og bliver forhåbenligt bedre. Ærgeligt, at Ribery tilsyneladende ikke ønsker et skifte til United.

Silva, og Robben kunne være oplagte bud.
Skrevet af Aaby_1989
må sandlige sige i har fået det ultimative ud af salgende: Ronaldo og Tevez... Benzema = bey bey United og Bienvenida Madrid hmmm... jeres andre alternativer må vist have været S. el "Kun" Agüero men ham får i beklagligvis aldrig... dernæst missede i også David Villa, ligesom Barca, mht. spilleren har truffet sin besluting og fortsætter i VCF.

det skal lige tilføjes at det ikke er en hån mod United fans... men er godt nok glad for det ikke er ens egen klub som har købt Owen som erstatning. puha...
Landshold: Dansk Boldspil-Union Klubhold: F.C. København & Real Madrid C.F.
Skrevet af Inuk.
Jeg håber fandme det bliver en brasiliansk landsholdsangriber vi henter istedet for Michael Owen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af smølfen
@cabra

Tror hverken Silva eller Robben er sandsynlige....
Silva bliver i valencia, og tror Robben kunne indgå i en handel med Ribery....
http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o http://www.youtube.com/watch?v=0LOp9hRhhbc No soy sólo perfecto, soy Madridista también.
Skrevet af Halil
The King of Mars for helvede!

Gå amok!

Yehaaa!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0