Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LyngUnited
Lidt positivt nyt omkring Valencias skade. Øjensynligt vil han komme relativt hurtigt over den og forventes klar til matchen mod Brasilien.

http://www.manutd.com/en…scare.aspx?
Skrevet af Centofanti
Er man gammel når man troede det var Kevin, der var tale om?

http://www.bold.dk/nyt/N…r-Pilkinton
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af Mikaelletager
Skrevet af TBJ27
http://www.manutd.com/en…rewell.aspx

Held og lykke i Sunderland Brown.
Manchester United Fc København
Skrevet af Mikaelletager
Tak for alt Brown
Skrevet af Clemme_
Satans også.
Hader når loyale spillere forlader United.

Alt held og lykke fremover Wes
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Loudon Wainwright III
Ja Centofanti, lavede selv den samme.
Skrevet af TBJ27
Nu Også O Shea, man må virkelig indse Ferguson er ved at ryde godt og grundigt op for at starte en ny United era. Med brown+ O shea i Sunderland vil jeg se en del kampe med dem i næste sæson, om de spiller i en anden klub spiller ingen rolle de vil altid være United drenge som jeg håber det bedste for.
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
Best of luck til dem begge. Utroligt loyale spillere, som der ikke ville være ret meget plads til med tilkomsten af Jones og Smalling samt Duracell tvilingernes gode udvikling. Det er naturlige skifter på det rigtige tidspunkt. Glimrende. Selv om det er lidt vemodigt at sige farvel til dem - for mig personligt bliver savnet af O´Shea, en alsidig spiller der gjort alt hvad han blev bedt om. Selv at stå på mål.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af timmoc
Tak for alt. John Johns alsidighed og loyalitet vil blive savnet - ligesom Wes´ 2008 sæson vil blive husket. Nogen der ved hvad de er blevet solgt for?

Så er det kun Gibbo, som mangler før trioen er på plads. Lad os håbe det dermed frigiver midler til en ny midt midt.
"I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
Skrevet af Groundskeeper Willie
John O´Shea vil virkelig blive savnet, havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at han ikke skulle færdiggøre sin karriere i United.

Når det er sagt, så er det opløftende, at Ferguson har opfattet, at der skal ryddes lidt op i truppen.

Gibson, Kuszczak, Obertan, Berbatov, Evans, og Diouf kunne godt være de næste vi vinker farvel til.

Nogen der ved hvad de er blevet solgt for?

Har læst mig frem til, at vi har fået ca. 25 millioner kroner for O´Shea, og ca. 15 millioner kroner for Wes Brown.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mener der har stået £12m for alle tre spillere. Der stod også at Arsenal ville prøve at signe O´Shea for £7m et andet sted.

Jeg er sq lidt ærgelig over at vi mister O´Shea. Han var/er stadig en stabil mand, som kan dække mange pladser. Bredden kommer muligvis til at lide under hans fravær. Brown spillede ikke rigtigt godt når han var med i den netop afsluttede sæson. Han vil blive savnet, da han er United mand indtil benet, men ud fra hans sidste kampe for holdet, kan vi godt undvære ham spillemæssigt.
Gibson, hvis han skifter, vil måske ikke blive savnet af mange United fans. Men jeg glæder mig faktisk til at se ham på et andet hold, hvor forventningerne til ham er noget lavere. Jeg tror han vil blomstre op - ikke til et niveau som ville kunne få os til at købe ham tilbage, men til et hæderligt PL niveau. Jeg tror Sunderland har gjort et kup med de 3 spillere (hvis de får fat i Gibson også - men de to første vil nok også kunne styrke dem godt).
Skrevet af Razz
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af timmoc
"I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg mener der har stået £12m for alle tre spillere. Der stod også at Arsenal ville prøve at signe O´Shea for £7m et andet sted."

Haha virkelig? Hvor?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Groundskeeper Willie
Vi må i øvrigt, efter at have toppet listen i mange år, efterhånden være passeret i klubben hvis spillere bliver i klubben i længst tid.

Vi lå ellers rigtig solidt på førstepladsen sidste år. Dynamo Kiev, Barcelona, og Mattersburg lå et godt stykke fra os på de efterfølgende pladser.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
De mindst seriøse aviser. Jeg tror nærmere der blev spekuleret i O´Shea ville bytte i en eventuel Nasri-handel, men det var jo kun useriøse rygter. Sikkert skabt af Caughtoffside.

Det gør lidt ondt at se O´Shea forlade klubben. Han var ingen gudsbenådet fodboldspiller, men hans anvendelighed var et kæmpe plus. Nu ser vi ret tyndt besat ud på de to backs, ikke mindst fordi tvillingerne bliver skadet hver gang de er i kamp.

Det skulle ikke undre mig Valencia pludselig ender som nødløsning på en våd januar-aften i Newcastle, når vi løber ind i vores sædvanlige forsvarskrise midtvejs i sæsonen.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Mikaelletager
Og hvis Evra skulle komme til skade har Giggs allerede vist han godt kan nappe den venstre back, så rolig nu
Skrevet af NickRomano
Med alle de kampe Newcastle efterhånden skal spille på hjemmebane i januar, kan holdet ikke være den store forhindring.

F.eks. skal alle hold i top-7 til Newcastle, og holdet har også udebanekampe, så Newcastle er ekstremt hårdt spændt op i januar.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Haha virkelig? Hvor?


Jeg kan ikke huske hvor jeg selv læste det. De har diskuteret det her, hvor der er et broken link til mirrorfootball. Men artiklen er fuldt citeret i første indlæg:
http://www.unitedzone.in…-oshea.html

Men jeg gad ikke bringe det op herinde, da jeg ikke regnede med, at det ville ske. Dog ville det give meget mere mening for Arsenal, end Silvestre signingen for et par sæsoner siden. O´Shea kan jo også bruges i centerforsvaret, hvor Arsenal skal forstærkes. Og 7m er en billig løsning - men nu røg han for mindre til en anden klub.
annonce
0