Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Ganske forhåbningsfuld i forhold til AL, og det er jeg egentlig også (og har "altid" været det"). Han overtager efter Thomas Sørensen på landsholdet, og har ikke nogen svagheder,der springer een i øjnene - i hvert fald i de kampe jeg har set med ham.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af TBJ27
Der er vel ingen der tror at AL kommer til at stå foran De Gea på lang sigt når man betaler omkring 18 millioner pund for den unge spanier.
Manchester United Fc København
Skrevet af Alsen_RedDevils
Men ifølge de artikler der har stået omkring Vucinic, er det hans agent der har udtalt, at han er på vej, og altså derved Vucinic´s agent der har startet rygtet. Det kunne lige så godt være et forsøg på, at skaffe spilleren lønforhøjelse, eller give andre klubber et signal om, at han er tilgængelig.


Korrekt - men selvom det naturligvis er komplimenterende, har jeg svært ved at tro, at han uden videre ville nævne United, hvis der ikke har været antydningen af kontakt. Selv agenter har jo også et renommé, som de skal pleje.

Nej, det er imo ikke en rigtig antagelse, at fordi vi har klaret os godt, så har midtbanen også fungeret godt. Vi sad herinde og diskuterede hvor skidt spillende vi var gennem det meste af sæsonen. Der var så en enkelt hjemmebanekamp hvor vi spillede godt, og der var en bruger (kan ikke huske hvem) der mente at al snak omkring skidt spillende, og mangel på kreativitet på midten måtte forstumme. I efterfølgende kamp spillede vi som en sæk nødder, og tabte en på papiret nem udebanekamp.


Crazy, vi er enige i, at vi spillemæssigt havde store mangler i fjor. Men det var altså ikke på den defensive del af midtbanen. Det skyldes tildels, at Scholes var skadesplaget og i de perioder, hvor han var klar, havde svært ved at finde rytmen. Sammenholdt med Rooneys formdyk, efterlod det os i efteråret med Nani som den eneste potente trussel. Men defensivt har vi nogenlunde ud hele sæsonen. De svipsere, der var, faldt i efteråret, og det var mestendels personlige fejl fra én af de fire bagerste.

Spillet hang i mange kampe ikke ret godt sammen, og det var primært qua vores forsvarere, især Vidic, at vi vandt mesterskabet. Nani stod for meget selv i første halvdel af sæsonen, mens Vidic stod for mange points i 2.
halvdel."


Crazy, come on. En defensiv er mere end én spiller. Vidic kan jo bedste fald neutralisere én enkelt angriber - men en hel offensiv? Det kræver mere, og her var Carrick formidabel - især i foråret. Samtidig vil du, hvis du kigger på de mange omstillingsmål vi lavede i fjor, se, at Carrick 8/10 gange er manden, der sætter omstillingen i gang med en klog aflevering.

Men jeg mener ikke Carrick alene var manden der udførte den rolle. Der var faktisk alle spillere. En af vores forcer sidste sæson var, at vi var hurtige/gode i omstillingsspillet, både offensivt og defensivt, hvilket vi kunne bruge til at lave en masse giftige kontraangreb, samt til at være mange mand bag bolden, når vi havde mistet den. Dér mener jeg ikke man kan give Carrick mere kredit end mange andre på holdet. Det var da (sandsynligvis) også primært Valencias defensive spil der gjorde, at han blev foretrukket for Nani.
Havde vi haft en bedre oprydder på midten, kunne vi eventuelt frigøre flere spillere offensivt.


Det forstår jeg ikke. For det første blev Valencia og Park primært brugt for at aflaste de to backs, når vi mødte modstandere, hvor backsene trådte med frem. For det andet har Carrick netop været afgørende for, at vores omstillingfase har været så god. Og for det tredje stillede vi i den sidste del af sæsonen op med en offensiv, der havde Park/Nani, Giggs, Rooney, Valencia og Hernandez. Hvem er det du vil frigøre ved at få en anden oprydder ind, og hvilken oprydder skulle i så fald kunne gøre det bedre?

Det er en spændende debat, men grundlæggende har der blandt eksperter og fans hersket enighed om, at Carrick havde et rigtig, rigtig stærkt forår. Hvis du vil bestride det, og det skal være interessant, er du nødt til at komme med lidt mere end bare ´imo´.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er ikke enig mht. Carrick, som jeg mener havde en middelmådig sæson. Bedre end de to foregående, men stadig ikke hvad man kan forvente af en midtbanespiller i United. Fletcher er jeg varmet lidt op til, men det er jo ikke fordi jeg mener han er en af de bedste defensive midtbanespillere i verden. Han er homegrown, og arbejder knaldhårdt for sagen, og derfor er jeg med på, at han spiller for klubben. Men der findes altså bedre spillere til pladsen derude, og nogle af dem er ikke de dyreste i verden.

Hvis du mener der har hersket enighed, både blandt eksperter og fans, om at han har spillet formidabelt, må der vel være nogle artikler, hvor eksperterne har skrevet det. Det er vel ikke op til mig at finde ekspertudsagn om det modsatte, når det er min egen holdning jeg beskriver.
Defensivt synes jeg Carrick mangler meget. Og af de spillere du nævner i vores angreb, er det jo dem alle der deltager i defensiven, når vi mister bolden. Rooney er ofte ret dybt i banen, for at deltage i det defensive. Hvis vi havde en mere effektiv defensiv midt (a la dem jeg allerede har nævnt) ville vi kunne frigøre nogle af de spillere du nævner til at være mere offensivt mindede, hvilket kunne give os mere flair og kreativitet.

Men det er slet ikke på den defensive midt jeg mener vores største mangel er. Det er klart på den offensive midt. Som Scholes selv udtaler i en avis i dag eller i går, så har han jo selv manglet en del af sit offensive spil siden han var 31-32 (han nævner selv mål og målgivende afleveringer). Kan vi få noget af det han havde tidligere, tror jeg vi er stærkt stillet.
Skrevet af TBJ27
Igen igen Rafael skadet tidligt i kampen mod Barcelona, det sku alt for tit med de brødre. Vi fører men Rooney har været rigtig dårlig... det var Welbeck det laved en assist til Nani som gør vi fører efter de første 45 min-
Manchester United Fc København
Skrevet af Coppell
http://www.youtube.com/w…7krYqbC4SvE

Begge Utd-mål meget tæt på offside, men cool finish af Owen må man give ham. Nogen der så hele kampen? Jeg gjorde ikke, men det er da positivt med assists fra de unge Welbeck og Cleverley.

Barca manglede dog en pæn sjat verdensstjerner inkl. Xavi og Messi.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
http://www.youtube.com/w…7krYqbC4SvE

Begge Utd-mål meget tæt på offside, men cool finish af Owen må man give ham. Nogen der så hele kampen? Jeg gjorde ikke, men det er da positivt med assists fra de unge Welbeck og Cleverley.

Barca manglede dog en pæn sjat verdensstjerner inkl. Xavi og Messi.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Emilfu
Owens var ikke bare tæt på offside, han var tydeligt offside. Har ikke kunnet finde en youtube video der viser den lagsomme gengivelse, men de viste den ved målet i nat.

Man kan ikke rigtigt se det i det link du har lagt op.

De Gea spillede iøvrigt en rigtigt god kamp.
Skrevet af ThePostmann
@Coppell

Jeg så hele kampen, og må sige, at jeg er meget imponeret af Welbeck. Synes han kan nogle rigtig gode ting, og han har helt klart udviklet sig meget i Sunderland. Specielt hans detalje med at tage bolden med sig med hælen, var fremragende i går. Ærgerligt at han ikke får scoret på den efterfølgende chance.

Cleverley synes jeg var lidt mere anonym, men kom til tider med fine ting. Hans assist var udemærket, da han viser god spilforståelse.

Derudover må jeg også rose Smalling. Han gør det igen rigitg godt, selvom han blev smidt ud på en lidt uvant højreback.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af LyngUnited
Barca manglede dog en pæn sjat verdensstjerner inkl. Xavi og Messi.


Det gjorde de også mod Bayern hvor Barca alligevel vandt 2-0. Dejligt med den her sejr til de unge og reserverne.
Offside eller ej så er Owens mål rigtig lækkert, dejligt at se den gamle ræv kan endnu.
Samtidig også igen super kasse af Thiago. Den knægt er for vild.
Skrevet af Coppell
Lyder godt med Welbeck. Jeg synes han har stort potentiale, og jeg håber virkelig han får nogle gode indhop/optrædener i denne sæson.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad skal vi med Sanchez, når vi har Nani ;)
- Der er længere highlights på 101 great goals. Owen målet er dog ikke vist i bedre vinkel/slow, så man 100% sikkert kan se om der er off side eller ej. Der er en chance til Welbeck, hvor han tager den flot med, og en kæmpe chance til sidst, hvor Owen bør score et mål mere. Og i de forlængede highlights, ser det ud til at Nani spillede en rigtig god kamp.
I øvrigt rapporterer caughtoffside, at PSG vil betale €20m for Berbatov. Ingen kilder, men hvis der er bare et gran sandhed i rygtet, skal vi da bare slå til så hurtigt som muligt (også hvis det kun er €15m).
Skrevet af Razz
Cleverly og Jones har været de store positive overraskelser i preseason.

At Nani og Welbeck er gode vidste vi jo.

Det mest underholdende indslag var dog uden tvivl Paddy Crerands spørgsmål til Gardner da de så Kobe Bryant på FedEx.

"Isn´t it net ball he is playing"
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Coppell
Valencia har forlænget kontrakten i dag. Ifølge statistikken - og alle vi andre - er det godt!

73% - Man Utd´s PL win percentage with Antonio Valencia in the starting XI, compared to 59% without him (2009 - present). Impact.

(fra OptaJoe som jeg følger på Twitter)


\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af LyngUnited
http://www.mirrorfootbal…780034.html


Synes ikke rigtig jeg kan få øje på nogen kilder men ellers en ganske spændene nyhed.
Skrevet af Mr. Pink
Såfremt nyheden holder vand, er det helt fantastisk. Den helt rette mand for United
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Coppell
Det skal lige siges, at hvis man skal tro goal.com, som heller ikke besværer sig med at nævne kilder, har Utd længe været enige med Inter, men at det er spørgsmålet om Sneijders astronomiske løn, der er problemet.

Hollænderen vil ikke gå ned i løn, og selv om der er tale om vanvittige beløb, så er det jo nok en holdning han deler med de fleste af os andre lønslaver, når vi skifter arbejde.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror sq egentligt godt jeg ville acceptere at gå ned på 1,5 mio. kr. om ugen, hvis jeg fik 1,7 nu. Men det er nok også fordi jeg ser på det store billede, og at jeg nok ikke ville kunne bruge alle pengene, hvis jeg fik 75 mio. hvert år over de næste 3-5 år.
Fodboldspillere lever enten som rockstjerner, og smider alle deres penge væk for hurtigt (det er jo klart, at man må have en ny Buggatti Veyron, når man har kørt den gamle ind i autoværnet). Eller også er de bare grådige, og tænker ikke på, at de rent faktisk har nok til at kunne leve som konger med deres familie i resten af livet.
Skrevet af krolletop
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af LyngUnited
Hvor varmer det om hjertet at vores klub tager sine fans så alvorligt. Smuk smuk gestus
annonce
0