Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sneijder har da netop farten i benene og hovedet, arbejdsradiusen, fightermentaliteten, løbestyrken, tilpasningsevnen, erfaringen og mentaliteten til at blive et fantom for Man. United - og i Pr. League.

At Real Madrid vil betale en formu for Neymar, kan på ingen måde sidestilles med, hvordan Ganso vil kunne tilpasse sig Pr. League.

Jeg forstår godt, at de engelske topklubber ikke er de første eller største aftagere af sydamerikanske udviklingsspillere, da spildprocenten vil være enorm i forh. til en meget vanskelig liga.

Men når vi snakker Sneijder, er han altså fyldt 27 år, og må regnes for at enten være på sit peak, eller have peaket.
Og hvis man i tilgift regner med, at han snak bruge noget tid på at indspille sig på holdet og i ligaen, vil der jo nemt gå op til 1 år, før vi får det maksimale ud af ham. Til den tid vil han være fyldt 28, og vi vil måske have 2-3 sæsoner med ham som vital spiller for holdet, hvor han spiller sit bedste. Efter 31-32 begynder midtbanespillere at miste noget af deres kadence. Det så man bl.a. med Scholes, som lavede væsentligt færre assists og mål i de sidste år af karrieren (OK, Beckhams farvel til United betød selvfølgelig også noget).
Jeg er for at vi henter Sneijder til den rigtige pris, men vi bør bl.a. for hans egen skyld, ikke betale over £30m for ham, da han så vil være den dyrest købte spiller i klubbens historie. Det vil altså være den dyreste spiller i historien, på samtidig med at man fraviger den transfer politik man har lagt (om ikke at købe dyre spillere, efter de er fyldt 27).
En anden ting der taler imod Sneijder, er at han tilsyneladende vil blive lønførende i United (gennem diverse bonusordninger). Dermed vil han være svær at komme af med, hvis han ikke skulle slå til.

Mht. Gansos muligheder for at få arbejdstilladelse, så kan der rigtigt nok være problemer. Men idet han synes at være en del af det nuværende og fremtidens brasilianske landshold, bør Fergie kunne få fremlagt hans sag, så der kan gives arbejdstilladelse.
Om han er en spiller der kan tilvende sig den engelske liga, og det engelske klima, er ikke til at sige. Men hans attitude er ikke lige så arrogant, som Neymar og Robinhos, hvilket kun kan være en fordel (idet han derved lader til at være en spiller der vil arbejde hårdt for at tilpasse sig - kun en antagelse jeg har).
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Man kan efterhånden hive alle spillere igennem på "talent-undtagelsen." Vi fik da selv Manucho ind i landet til sidst
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe ja. Og Ganso har vel lidt større chance for at få spilletid, end han havde. Vi havde jo heller ikke problemer med at få Chicharito ind, slelvom han dengang kun havde ganske få landskampe.
Skrevet af Not That Duncan
Jeg er med på, at man har mulighed for at benytte talent-kattelemmen. Det er dog ikke noget automatisk, og førnævnte Manucho havde da bl.a. problemer med at få en arbejdstilladelse i England. Det var angiveligt en af årsagerne til, at han med det samme blev lånt ud til en af de græske klubber.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Det er rigtigt, jeg husker ikke helt reglerne omkring opholdstilladelse, men jeg mener da ikke han på det halve år, som gik, opnåede nok landskampe til automatisk at komme ind i landet.

Han kom vist nærmere gennem nåleøjet, fordi han havde scoret et par mål ved African Nations Cup.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af madamskrald

Newcastle linkes til Obertan - jeg kender ikke meget til ham?

Hvad er jeres vurdering - har han niveau til PL, og hvilke spidskompetencer har knægten?
Skrevet af Coppell
Obertan er fløjspiller/offensiv midtbanespiller, hurtig, drible- og fintestærk, men han har ikke fået gennembruddet fordi the finishing product, skuddet, den afgørende aflevering meget ofte har kikset. Han er sådan en, der ligner en, der kunne blive en kanonspiller, det er bare aldrig blevet til noget i Utd. Jeg vil bestemt ikke udelukke, at det kunne ske i Newcastle.

Al den snak om Ganso-typer i Utd giver mig lange løg. Hvis Søren Larsen i AGF er en Lottokupon, ville Ganso i Utd være som at håbe på, at en blind høne finder et korn, der derefter skal finde en nål i en høstak, som skal skal finde ind i en tipskiosk og købe en lottokupon, som der så er en milliongevinst på. Af historiske, kulturelle og forskellige fodboldfilosofi-grunde. Og sikkert mange andre grunde. Er Ganso oven i købet ikke også langsom?

Neymar ville også få det meget svært i Utd tror jeg, selv om der helt indlysende er et stort talent.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så du vil hellere leve uden en kreativ central midt, end at have et af de største talenter der render rundt i Brasilien, kun fordi han er brasser (går ud fra det er det du mener med Ganso-typer)??

- en central midt behøver jo ikke være Usain Bolt. Xavi og Scholes er f.eks. blandt ikke verdens hurtigste, men alligevel ganske habile spilfordelere. Jeg ved ikke hvor langsom/hurtig Ganso er, men jeg tvivler på at han er en decideret snegl.
Skrevet af TBJ27
Eh Coppel

Ganso er slet ikke langsom, desuden er han heller ikke "doven" type af spiller, hvis han undgå flere alvorlige skader så kan han virkelig blive en kanon spillere... jeg håber Ferguson går efter ham i stedet for Sneijder for denne knægt bliver virkelig en sindsyg stor spillere i europa for det hold der får købt ham.
Manchester United Fc København
Skrevet af Slettet(262004201905)
I øvrigt mener jeg det er forkert at kalde ham en lottokupon (eller værre), da man med så ung en spiller vil kunne få en stor del af pengene tilbage, hvis han ikke slår til i PL. Nani kunne man angiveligt have fået £10-12m for, før han slog til for et par sæsoner siden, hvor der var snak om at sælge ham. Derfor ville størstedelen af købssummen være betalt tilbage. Det samme vil være tilfældet med Ganso - Italienske og Spanske klubber ville nok være villige til at betale en stor sum for ham, selv hvis han skulle slå til i United. Selvfølgelig afhængig af hans kvaliteter, og om han, trods alt, udvikler sig.
Skrevet af Coppell
Det jeg mener med lottokupon og Ganso-typer er store, syd- eller mellemamerikanske talenter, der ikke har spillet i en stor, europæisk liga enndu. Jeg er med på at det gik godt med Chicharito, men så heldig kan vi ikke være hver gang.

Det er svært nok for dem at slå igennem i Europa, og PL er en af de allersværeste ligaer at slå igennem i. Der er den portugisiske og spanske bare nemmere.

Det er muligt, at Ganso er det nye sort, men at tro at han er en lige så sikker investering som Sneijder, der har vundet CL, spillet i en VM-finale og spillet i Ajax, Real Madrid og Inter, det er meget, meget optimistisk.

Derfor så jeg gerne en "sikker" investering som Sneijder, der kan fungere sammen med vores mange unge satsninger som De Gea, Jones, Smalling og Chicharito.

Jeg troede Ganso var langsom, synes han så noget kantet ud under Copaen, men ok, måske tog jeg fejl. Derfor spørgsmålstegnet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja men selvfølgelig vil det være en satsning med en 20-årig, ligesom det er det med Smalling, de Gea og Jones.
Men med de helt store stjerner, har man efterhånden kun chancen for at få dem, hvis man henter dem som talenter, og derved tager en chance med dem.
United har ikke de penge der skal til at, for hente en Kaka, Zidane eller Cristiano, når de er blevet udviklet ved hhv. Juventus, Milan og Man Utd. De 3 spillere er/var altså et niveau over Sneijder, og jeg ville ikke have noget imod vi hentede en spiller, der kunne udvikle sig til at blive i den kaliber.
Ja, det er en chance at tage. Men når nu Fergie gerne vil sikre fremtiden, og ikke bare de næste 2-3 sæsoner. Og da Sneijder også vil være en chance (som Veron var det), mener jeg Ganso vil være et udemærket alternativ, hvis vi ikke kan få Sneijder for mindre end Berba kostede, eller hvis han ikke vil give afkald på sine enorme lønkrav.
For han vil altså stå med et kæmpe pres (større end Rooneys), hvis han bliver den dyreste i klubbens historie, og på samme tid trækker den højeste løn (gennem bonusordninger, for at Rooney ikke også skal have lønforhøjelse - hvilket igen kan skabe splid, da Rooney så måske vil føle sig snydt, da klubben så har omgået den aftale han har)
Skrevet af Geddar , moderator
"Ja men selvfølgelig vil det være en satsning med en 20-årig, ligesom det er det med Smalling, de Gea og Jones."

Det er et større sats med en spiller, der aldrig har spillet i Europa. Kravene til det defensive og til den fysiske formåen er MEGET større i PL.

Selvfølgelig er det langt mere sikkert at gå efter Sneijder.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Not That Duncan
Ifølge linket skulle man helt hen til, at Manucho opfyldte det med landskampene otte-ni måneder efter han blev købt. Det må dermed være et stykke forbi eventuelle dispensationer.

http://news.bbc.co.uk/sp…7596242.stm

Det var da også et på alle måder underligt Bebe-køb.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Selvfølgelig er det langt mere sikkert at gå efter Sneijder.

Det kommer lidt an på kriterierne. Viser en Sneijder ikke noget væsentligt i de første 3-4 kampe, vil kritikerne allerede begynde at være på nakken af ham, hvis han er den dyrest købte spiller i klubben nogensinde, og han samtidigt er den højest lønnede.
Spørgsmålet er, om Sneijder er klar til det pres.
Med Ganso, vil man kunne vente 2-3 sæsoner før man indefra begynder at kræve at han spiller som en klassespiller (man kan sammenligne lidt med Anderson og Nani, som har fået lang snor, mens Veron kun fik meget kort snor).
Skrevet af Coppell
Guardian tipper i øvrigt, at vi genvinder PL:

http://www.guardian.co.u…ster-united

Og det er endda, inden vi har købt Ganso/Sneijder.

De tipper i øvrigt City, Chelsea, Liverpool og Arse på de følgende pladser, og jeg er ret enig. Selv om det selvfølgelig ikke er meget, der skiller de tre første, og Chelski - og måske os - ikke er færdige med at købe ind endnu.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Geddar , moderator
Hvorfor skulle han ikke være klar til det? Der er kæmpe store forventninger til ham nu hos Inter og på det hollandske landshold.

Og hvis du er bekymret for Sneijder på det punkt må du vel være endnu mere bekymret for Ganso. Han vil sandsynligvis også blive en af klubbens dyreste nogensinde.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Razz
Det er noget andet end United.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor skulle han ikke være klar til det? Der er kæmpe store forventninger til ham nu hos Inter og på det hollandske landshold.

Da han kom til Inter, var det for sølle €15m - ikke et beløb der ligefrem fik fans til at kræve det helt vilde af ham. Han kunne altså blive indspillet på holdet, uden de helt store forventninger. Siden, efter han er blevet indspillet på holdet, har forventningerne (og lønnen) været noget større, da han har vist sig som en klassespiller. Men han havde tid til at indspille sig på holdet.
I United (og england) vil presset være en del større, da pressen i england er noget mere hårdhændede ved dyre spillere med høje lønninger, end de er det i Italien. Og han vil ikke få tid og ro til at blive indspillet på holdet, på samme måde som han havde i Inter.

Og hvis du er bekymret for Sneijder på det punkt må du vel være endnu mere bekymret for Ganso. Han vil sandsynligvis også blive en af klubbens dyreste nogensinde.

De snakker om £20-25m for Ganso. Det vil være noget dyrere, end Jones, Young og de Gea, men det er vel markedsprisen for et af de helt store talenter i dag (og svarer vel godt overens med de ca. 17 som både Anderson og Nani i sin tid kostede, når vi renser for inflation, og ser på de forhøjede priser der er i dag). Jeg vil forvente at han får samme tid som Anderson og Nani har fået.
Skrevet af Geddar , moderator
@Razz

Det kan godt være, men i så fald må Crazy vel virkeligt frygte det spring som Ganso må lave.

@Crazy

Ehm, snakker vi ikke om et evt. køb af den offensive dirigent som holdet har savnet, og som DU har skreget efter i lang tid? Det er en mystisk drejning du nu foretager dig, når du nu pludselig snakker om at United kan nøjes med at købe en udviklingsspiller.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0