Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Treds
I øvrigt nogle grimme trøjer i har i næste sæsoner.
666
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hmmm, jeg tor Fergie har spillet for meget CM/FM, hvor man jo ofte signer frie spillere, for at tjene en pæn sum på dem ugen efter ved at sælge igen. Mon ikke Owen bliver solgt for £5-10 mio. inden for de næste 2 uger ;)

Jeg kender ikke Owens niveau, men han har været alt for skadet, og han kan vel højest være signet, så Ferguson/Gill kan forhandle lidt nemmere. Han/de kan i forhandlingerne påpege, at United jo nu har 3 angribere, og derfor ikke behøver at betale den fulde frikøbsklausul på Agüero, eller en alt for høj pris for Zlatan eller Eto´o (hvor sidstnævnte jo har kontraktudløb om 1 år, og derfor må Barca være desperate for at enten forlænge, eller, måske i højere grad, sælge).
Jeg blive nødt til at regne med, at vi signer endnu en angriber, og stadig jagter Costa. Måske bliver der brugt £40 mio. på Agüero og £25 mio. på Costa, og resten af transferpuljen bliver brugt i vinter, hvor Real grundet konkurstrusler laver brandudsalg, og skal af med Benzema, Cristiano og Kaka der alle får så høje lønninger, at reste af holdet ikke kan få udbetalt løn.
Skrevet af Coppell
Godt at der er nogen (den kritiske vil læse en-øjede tidligere fodboldspillere og trænere) der er mere optimistiske mht Owen end jeg. Nattesøvnen her har ikke hjulpet.

http://www.guardian.co.u…sfer-window

Og en lidt mere afbalanceret kommentator, der antyder en Solskjær super-sub rolle.

http://www.guardian.co.u…ster-united

Ja selv BBCs fodboldblogger er optimist...

http://www.bbc.co.uk/blo…united.html
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Peter_s
Han kan godt blive en god indskifter.
Men må håbe for united at Nani får sit gennembrud den her sæson og valencia gør det godt, for det er trods alt et stort tab at miste Ronaldo, med alle de vigtige mål som han scorede for dem, som afgjorde mange vigtige chl matcher.
Skrevet af Britz
Indkøbet af Owen betyder vel ikke nødvendigvis, at i er færdige med at handle på den front.

Som jeg ser det, har i intet at miste i den handel. I får ham "gratis" (intet transfergebyr til nufc, men dog sikkert en pæn sign-on fee) og han har næppe fået samme lukrative lønordning som i Nufc, men får nok nærmere sin løn baseret på antal kampe spillet, eftersom hans skadeshistorik er ret slem.

For det får i en spiller, som stiller sig tilfreds med en bænkeplads og som stadigvæk er hurtigere end de fleste, selvom han ikke er så hurtig som han var tidligere, og som altid har været målfarlig når chancerne har budt sig. Med det antal chancer i skaber, bør han kunne få raget et par stykker over stregen for jer.
Skrevet af RokokoPuden
Aner ikke hvem EB har stjålet det fra, men de angiver en ugeløn på 400.000,- til Owen...
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Den har de stjålet fra The Sun. Independent mener det er 30.000 pund.

Jeg tror i øvrigt man bliver slemt skuffet, hvis man nu tror vi går efter Eto´o eller Ibrahimovic. Kan slet ikke se spillere af den kaliber komme til klubben.

De to eneste gange, Ferguson har købt en færdigudviklet stjerne for big money, var Veron og, hvis vi er large, Berbatov. Det er ikke noget han gør medmindre de kan bringe helt nye aspekter til truppen. Han vil hellere forme spillerne selv.

Er der nogen her, der tror Zlatan og Berbatov nogensinde ville fungere i en angrebsduo. Jeg gør i hvert fald ikke...
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Mundgodt
"..som stadigvæk er hurtigere end de fleste,.."

Nufc, hvor meget har du egentlig set Owen de sidste par år? Jeg har omtrent set alle kampe og kan ikke komme i tanker om én gang han har virket hurtig, alternativt accelereret forbi en modstander. Jeg vil vove den påstand, at han hører til blandt nederste 1/3 del mht hurtighed blandt angriberne i pm.
Don't limit your challenges, challenge your limits.
Skrevet af Slettet(262004201905)
De to eneste gange, Ferguson har købt en færdigudviklet stjerne for big money, var Veron og, hvis vi er large, Berbatov. Det er ikke noget han gør medmindre de kan bringe helt nye aspekter til truppen. Han vil hellere forme spillerne selv.

Rio Ferdinand, Michael Carrick, Owen Hargreaves, Andy Cole, Dwight Yorke, Roy Keane er altså bare nogle af de færdigudviklede spillere Ferguson igennem tiden har købt for big money. Selvfølgelig har flere af dem været billigere end vi ser i dag, men dengang var priserne jo også helt anderledes (de angiveligt £3.75 som Keane blev købt for var jo engelsk rekord dengang).

Og når han så sent som sidste sæson brød banken for Berbatov, tror jeg ikke han vil holde igen, hvis han kan lave en fin handel med Eto´o eller Zlatan. Dog tror jeg først Zlatan vil være det sidste valg af Agüero, Eto´o og Zlatan.
Kan han få Eto´o forholdsvis billigt, tror jeg han slår til.
Men jeg tror også at Agüero er hans første prioritet nu, da han stadig er ung og vil kunne udvikle sig.
Skrevet af BillyTheKid
SAF køber ikke flere angribere. Vi har fundet en erstatning for Tevez i form af Owen og nu må vi så håbe han kan holde til en del kampe uden at gå i stykker.

Er sikker på lægestaben har undersøgt ham grundigt og hvis Owen kan spille 30 kampe i næste sæson scorer han minimum 15 mål, det er jeg sikker på. Ham og Rooney vil være et perfekt og det giftigste makkerpar i Premier League
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror nu faktisk Ferguson jagter endnu en angriber. Berbatov kan jo også spille en hængende rolle med to mand foran sig, og til nør en midtbane eller wing rolle.
Og ifølge de ting der har været skrevet både lige før og efter "fangsten" af Owen, synes jeg ikke der er indikationer der peger på, at Fergie ikke går efter endnu en angriber.
Han har jo pengene til det, så hvis den rette (her nok primært Agüero) er tilgængelig, tror jeg ikke han holder sig tilbage fra en handel.
Med Owen har han fået lidt mere ro på, da han nu har 3 angribere i truppen, og kan gå til forhandilnger om nye angribere med helt anderledes vilkår.

Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Rio Ferdinand, Michael Carrick, Owen Hargreaves, Andy Cole, Dwight Yorke, Roy Keane er altså bare nogle af de færdigudviklede spillere Ferguson igennem tiden har købt for big money."

Hargreaves var på ingen måde big money. Han kostede for meget, men prisen er jo ikke værre end hvad vi normalt betaler for en spiller af hans kaliber.

Yorke er den eneste, jeg kan gå med til. Resten kørte da på ingen måde på maks af deres kapacitet, da de kom til United. Veron var på toppen af karrieren, da han kom, og Berbatov er som 28-årig selvfølelig heller ikke som en spiller, Ferguson kan udvikle så meget på.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af BillyTheKid
Jeg tror ikke Aguero bliver en mulighed. I så fald havde SAF gjort mere for at holde på Tevez da de to minder utrolig meget om hinanden.

Jeg tror Benzema var et transfertarget for SAF denne sommer, men nu har han måtte finde alternativer og Owen virker som et fornuftigt et. På en måde virker han lidt som et Henrik Larsson "køb". Taget lidt ud af den blå luft men viser sig senere det nok skal blive en genistreg.

Et køb af endnu en angriber vil skubbe Welbeck og Macheda længere ned i hierakiet og det tror jeg ikke SAF er interesseret i da han ser stort potentiale i begge spillere.

Fordi United har en bunke penge der kan bruges på transfers er der ingen som siger de skal bruges denne sæson.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror Welbeck ryger ud på fløjen, og Macheda kunne godt blive udlejet.
Skrevet af Mr. Pink
Tror også at Welbech vil blive benyttet som fløjspiller, men primært som reserve. Spændende bliver det at følge Owen. Flere eksperter er fulde af forhåbninger - jeg tillader mig ikke at forvente særligt meget (læs: ganske få kampe og mål)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af BillyTheKid
Owen er faktisk et ret genialt køb.
Overvej hvor sulten manden må være efter at komme tilbage og præstere. Sætte sine kritikere på plads og have nogle holdkammerater omkring ham der kan arbejde og servere boldene til ham i stedet for at selv skal gøre det hårde arbejde.
Ham og Rooney bliver en fantastisk duo! Hold kæft jeg glæder mig til det hele går igang igen
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
"Sætte sine kritikere på plads og have nogle holdkammerater omkring ham der kan arbejde og servere boldene til ham i stedet for at selv skal gøre det hårde arbejde."

Hold da kæft det lyder som doven angriber.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af BillyTheKid
I Newcastle blev han jo brugt som angriberen der skulle ned og hente bolden fra midtbanen og føre den frem. Det er ikke det som gør Owen en god fodboldspiller.

Han kan bryde et forsvar med sine dybdeløb og være dødsensfarlig pga sin hurtighed. Hvis han først er sluppet fri af offsiden og er alene med målmanden er han sikkerheden selv.
Skrevet af Lystrup
Vores muligvis nye udebane trøje:

http://www.footballshirt…leaked.html

Only One United
annonce
0