Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af wooooot
Eller også ser folk bare Lindegaard i målet som jeg selv. Er dog udemærket klar over at en ny og ung målmand laver fejl. Hey selv Stephan Andersen fejl og han er da en del ældre ;)
Skrevet af JOBang
Hold nu din kæft, Cabra. Har aldrig haft fidus til Gea, og han bliver bare ved med at skuffe mig. Amatørfejl på målet...
Skrevet af Scotty
Som undskyldning for ikke at nå ned til halvtam afslutning, Acheron? Hehe, det kan man sgu ikke undskylde med noget som helst..
Skrevet af Mr. Pink
Hvad lavede De Gea?

Kunne ellers være rart med en sejr, når nu Pool, Arse og Chelsea alle spillede uafgjort
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af JOBang
FF: Neuer har jo fået en katastrofal sæsonstart i Bayern. Ikke kun med et drop i ligaen, men også i pre season var han ringe. Pt. ser jeg ikke Neuer som verdens bedste..
Skrevet af Acheron 3
Spørgsmålet er, hvordan Lindegaard vil reagere når/hvis han får chancen i en ligakamp. Presset er jo alt andet lige anderledes end i en testkamp.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af MILANMILAN
Hehe, men det nu meget typisk at høre. :)

Men det er jo fint nok som dansker, kunne være fedt at Lindegaard greb chancen.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Love Man Utd - Hate Glazer
Man kan ikke rigtigt forsvare den fejl, som De Gea laver der. Han kan stort set blive stående og tæmme den med foden. - Jeg håber virkeligt, at han snart begynder at føle sig til rette og vise sit egentlige niveau fra Spanien. - Ellers kommer Lindegaard da hurtigt til at få nogle PL-kampe, og så er det et spørgsmål om De Gea´s psyke kan klare det.
Skrevet af Cheech
"Kunne ellers være rart med en sejr, når nu Pool, Arse og Chelsea alle spillede uafgjort"

God betragtning. Havde de andre hold vundet, havde det naturligvis været mindre rart med en sejr til os.

Det er i øvrigt heldigt for Fabio, at der er så stort et fokus på De Gea. De færreste aviser vil formentlig kommentere Fabios dumme boldtab ved 1-1 scoringen, men udelukkende fokusere på De Geas rolle.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Smc296
Nej nej nej De Gea, hvis det er niveauet, så er det fandme ud igen... Hold da kæft, man tydeligt se at ham og forsvaret slet ikke er spillet ordentligt sammen, og ikke kan kommunikere særlig godt. Håber godt nok han viser noget der bedre end det.

Hvis han ikke laver noget ekstra ordinært i 2. halvleg så vil jeg mene Lindegaard skal have chancen næste kamp. Vi har ikke råd til fejltagelser.
-
Skrevet af GN2
Inden 2. halvlegs begyndelse var der måske et par af aktørerne på de foregående sider, som med fordel kunne læse Not that Duncans indlæg i bunden af side 1857.

Tak.
20
Skrevet af FrækFyr17
FF: Neuer har jo fået en katastrofal sæsonstart i Bayern. Ikke kun med et drop i ligaen, men også i pre season var han ringe. Pt. ser jeg ikke Neuer som verdens bedste..

So what? Du så ham forhåbentligt sidste sæson - om ikke andet mod dit Man. United -, hvor han hele sæsonen igennem viste sig som Verdens bedste keeper.

Det er ikke retfærdigt at bedømme ud fra en stikprøve af så få kampe, og da især ikke præsæson og lige efter et skifte, ligesom det i øvrigt ikke er med De Gea.

Ham skal United nok få glæde af, tro mig.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Bosse1983
Hvis han ikke laver noget ekstra ordinært i 2. halvleg så vil jeg mene Lindegaard skal have chancen næste kamp. Vi har ikke råd til fejltagelser.

Definer ekstraordinært. Skal han bare tage det man kan forvente eller skal han med frem og sætte den ind på saksespark for at holde pladsen?
Kommunikationsproblemer var vel forventet og jeg synes ikke at forsvaret, især Fabio, er helt uskyldige heller. Man får vel ikke en mere selvsikker målmand ud af at bænke ham, første gang han for alvor skider i nælderne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
JoBang, tal pænt!
Dette er en signatur.
Skrevet af Smc296
Helt enig, men vi har ikke råd til at han laver sådan en fejl 5 kampe i træk f.eks. jeg mener han skal diske op med nogle rigtig god redninger.

Og når de er så tæt som de er skal Lindegaard også have chancen, desuden kan det også gå i modsatte grøft, og give De Gea mere mod på at forbedre sig til træning, jeg mener der sundt vi har 2 målmænd der ligger tæt, og kan konkurre om pladsen :)

Derudover syntes jeg også Lindegaard har været bedst i pre season, og så er jeg ret ligeglad med om man har givet 160 mio. for en spiller. Hvis en til 20 mio. er bedre, så skal han også spille...!!!
-
Skrevet af Psygnosis
Det har da intet med kommunikations problemer, der er grunden til De Gea ikke tager den bold.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Mr. Pink
""Kunne ellers være rart med en sejr, når nu Pool, Arse og Chelsea alle spillede uafgjort"

God betragtning. Havde de andre hold vundet, havde det naturligvis været mindre rart med en sejr til os. "

Du ved jo godt, hvad jeg mener, din spade.
En sejr er altid rar, men ekstra rar når konkurrenterne snubler
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Chippen
Cheech - godt set. Jeg tænkte netop det samme. Både Fabio og Welbeck har smidt bolden lige efter at have erobret den. Det må ikke ske, for så er modstanderne allerede presset helt op på vores banehalvdel.

De Gea er en god målmand. Han skal lige vænne sig til PL, og det kan sagtens tage lidt tid. Han burde have taget det skud, og det gør han jo også normalt. Dette var en kikser.

Synes iøvrigt også, at Smalling kunne have brugt en smule backup fra (tror det er) Ferdinand. Havde der været backup, så kunne han have presset ham mere i situationen.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af GloryManUnited
@Bosse

"Definer ekstraordinært. Skal han bare tage det man kan forvente eller skal han med frem og sætte den ind på saksespark for at holde pladsen?"

En idé kunne være at se om han kunne undgå at lukke mål ind resten af kampen ved udelukkende at redde bolde med hovedet. Dét er ekstraordinært!
Skrevet af Bosse1983
Det har da intet med kommunikations problemer, der er grunden til De Gea ikke tager den bold.

Nej, men det blev nævnt, at det var tydeligt at han og forsvaret ikke var spillet ind. Det bliver han ikke fra bænken heller. Jeg er da helt enig i, at han skal have den bold og at prisskiltet ikke giver helle. Det har dog aldrig været mit indtryk, at Fergie sætter holdet mere af navn end af gavn. Berba´s rolle i sidste halvdel af sidste sæson, er vel et godt eksempel på dette. Med andre ord er det fuldt muligt, at knægten har vist noget til træning, som gør at han får chancen. Det er selvfølgelig kampene som er det vigtige, men der skal vel også være plads til at være menneske.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0