Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mikaelletager
Jeg er ret sikker på, at man ikke kan bruge offsidereglen på den måde. I så fald ville målmanden jo (i teorien) altid bare kunne stå nede omkring stregen og træde ud af banen for at fremtvinge en offside. Specielt ved stikninger i dybden.


Der er vel forskel på en markspiller og en målmand? i øvrigt vil en målmand jo på intet tidspunkt kunne trække offside?
Skrevet af Groundskeeper Willie
kjsarabi on Twitter: "Average age of today"s starting 11s: Man Utd 23 v Arsenal 23.6. Quality youth vs Average youth. The Arsenal myth exposed. Case Closed."

Det er ikke rigtigt, hvis denne tabel er korrekt.

http://i.imgur.com/z2vxj.png
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Not That Duncan
Selv om forsvarsspilleren havde kravlet op på tribunen og sat sig ned med en gedigen omgang pies, ville den være godkendt. Man indgår stadig i off side regnskabet, hvis man ikke er blevet vinket ud af dommeren ifm. fx en skade.
Skrevet af Stodderkongen
A player is in an offside position if he is closer to the opponent´s goal line than both the ball and the second-to-last defender (which is usually the last outfield player), but only if the player is on his opponent´s half of the pitch.


Citat Stodderkongen.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af Toffees
Berger, bevares, troede sgu du var gift, he he.

Har du planer om at invitere bold.dk når tid er?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Berger
Toffees
Ahhh - du kan da måske godt få en invitation.

razz
Come on. Du ved jo udmærket, at Rooney ikke scorede 3 mål på dødbolde, hvilket jeg ikke forstår at du vil argumentere for, at han gjorde. Flueknipperi eller ej - han gjorde det ikke.
Skrevet af Not That Duncan
Det vigtigste at holde fast i her er vel, at det hedder "flueknepperi".
Skrevet af Klejne
Hehe, Nu vi er igang, bør "Razz" ikke staves med stort R, Berger?

Det samme kunne siges med et par andre navne.

Suk, nu faldt jeg selv i.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Berger
Klejne
Jo - men da jeg skrev det var jeg sikker på, at Razz` signatur startede med et lille r. Derfor - som du måske bemærkede skrev jeg Toffees med et stort T. Derfor skrev jeg som jeg gjorde og ja - det var en fejl fra min side.
Skrevet af Coppell
Er der i øvrigt nogle af alle de kloge hoveder, der har dømt De Gea som en tidlig fiasko, som har brugt tid på at hylde ham for den flotte og potentielt meget afgørende straffesparksredning ved 1-0?

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Lehrer
Uenig. MUTD savede sig igen og igen igennem Arsenals forsvar, så selvom den var blevet 1-1, så havde Arsenal tabt alligevel. Måske ikke så stort. Og selvom det var en flot redning, så synes jeg ikke det var weltklasse. Det må dog være lidt bekymrende at Arsenal havde så mange chancer som de rent faktisk fik.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Lehrer
I øvrigt må man igen fremhæve Sir Alex for hans arbejde.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Kongen
Næ, United stillede med et stort set nyt forsvar bestående af unge spillere - det kan koste på koncentrationen.

De tre kan jo ikke holde niveauet for United sæsonen ud, men i går var klasseforskellen så stor, at man kan tilgive deres koncentrationssvigt.

Det bliver noget helt andet mod Bolton.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Not That Duncan
Det er måske også værd at bemærke, at man trods det nye forsvar ikke stillede med den sædvanlige fem-mands midtbane med Park på top, som ellers har virket forholdsvis effektivt mod Arsenal gennem de senere år. Det her var en ret ren 4-4-2, hvor det primært var Anderson og Cleverley, der skulle beskytte et ret ungt og ikke sammenspillet forsvar. Det svingede lidt defensivt, men svingede (i den anden betydning af ordet) ret godt offensivt. Det antager jeg var afvejningen, og det gik vel samlet set over middel.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Kommer det andet mål ikke af, at Jones ikke stoler på de Gea og vælger at hoppe ind og heade bolden væk og derved tabe sin egen markering?

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Toffees
Not That Duncan, jo det gik vist over middel, eller Cleverley sgu vist have scoret på sin kæmpe chance. Han var dog ikke den eneste der misbrugte sådanne.

Kampen var i det hele taget en illusion, sådan der spilles fodbold ikke nu om dage, men det var da sjovt at se en kamp i år 2011, som da man så fodbold for 15 år siden.

Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Kongen
http://soccernet.espn.go…e-different,-as-de-gea-is-finding?cc=5739

For satan hvor skrives der meget om De Gea.

Hvis folk dog bare stoppede med at læse alle disse artikler og sende dem videre til andre.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af LyngUnited
Lige den artikel du linker til der er nu ellers ganske glimrende.
Selv om jeg også synes der generelt er for meget fokus på De Gea. Han gjorde det fint mod Arsenal og nappede et straffe.

I øvrigt var det lækkert at høre fansenes opbakning til ham.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Så er Hargreaves til lægetjek i City. Den havde jeg sgu ikke set komme, om end de jo skyder på alt, der på en eller anden måde kan forbindes med United.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Hænning
Alternativt, men nu er lægetjekket dog også en forhindring af de større når det kommer til Hargreaves.
KROENKE RAUS!
annonce
0