Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Psygnosis
ENDELIG!!! Ander-son son son son son!!!
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af AarhusGuden
Den sidste landskamppause kostede den gode rytme... Lad os håbe den næste kan få den tilbage, og samtidig få gjort Vidic klar...
Skrevet af De La Barca
For satan nogen chancer Norwich har haft, men jeg brokker mig ikke. Har spillet på at I holder nullet.
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Scouse-free
Jo mere Ferguson vælger at bruge stopklodser som Fletcher og Hernandez, jo mere vil spillet ligne noget af det vi så i dag.

Welbeck skal bare starte fremover. Det samme gælder Cleverley når han er tilbage.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Det gælder især Cleverley.

Hernandez er jeg ikke så nervøs for. Han finder nok ud af at udnytte det system med tiden, og det er vigtigt vi har forskellige angrebstyper at spille ud med.

Fletcher og Carrick tænker for langsomt til at lege med her, men en af dem skal nok blive nyttig på Anfield, hvor det vil være lige lovlig ambitiøst at praktisere den.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af LyngUnited
Imponerende så meget Cleverley betyder for holdets energi. Håber virkelig han kommer tilbage usvækket.
Skrevet af Not That Duncan
Jeg ville dog til hver en tid vælge Fletcher over Anderson.

Andersons mål var et forholdsvis ensomt lyspunkt i en præstation, der ellers var præget af fejlafleveringer. Og de afleveringer, der nåede frem lå ofte helt forkert ift. den videre anvendelse. Jeg var fx helt vild med hans afleveringer i dybden, der som oftest ankommer med 100 km/t i mavehøjde. Så havde angriberen ligesom en spændende udfordring med at få noget ud af den bold.

Det er muligt, at Fletcher ikke er lige så aktiv på den sidste tredjedel, men det skyldes vel først og fremmest, at han er den dybest liggende midtbanespiller. Og pt. skal han foruden at bakke op for Anderson, også falde tilbage for at dække af ift. Valencia på højre back og Phranz Jones´ raids over det meste af banen.

Nu er han selvfølgelig på vej tilbage efter en ret lang skadespause, men Fletchers timing og opretholdelse af spiltempoet var stadigt bedre end Anderson, som simpelthen bliver nødt til at slippe bolden noget hurtigere. Alternativet med modtagelse, kigge op, tage et par træk, kigge op, tage et par træk mere, kigge op og så aflevere virker bare ikke. Efter så lang tid er det nærmest ligegyldigt, hvor god afleveringen er, for så er ALLE i forsvaret jo ligesom på plads. Spil!
Skrevet af a j o o b a
Spg. til Kenny Dalglish efter i lørdags:

"What do you think about the sending off?"

"I thought we were excellent"

Klaphat
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Fribytter
Idiot.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af a j o o b a
Længe leve internettet. Kalder du alle folk for idiot når de siger noget som ikke bryder dig om? Eller det kun på internettet, hvor der er absolut ingen konsekvenser er?
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Groundskeeper Willie
Men hvad var grunden til at bringe det op i MUFC-tråden, Ajooba? Hvad rager det os, hvad >19-klubberne foretager sig.

Foruroligende, at Fletcher har måtte melde afbud til Skotlands kamp mod Liechtenstein pga. halsbetændelse, jeg håber virkelig ikke, at det er samme virus, som holdte ham ude det meste af forrige sæson.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Fribytter
ajooba forsøger bare hårdt at være en rigtig Man. U.-fan.

@ ajooba

Nej
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af LyngUnited
Foruroligende, at Fletcher har måtte melde afbud til Skotlands kamp mod Liechtenstein pga. halsbetændelse, jeg håber virkelig ikke, at det er samme virus, som holdte ham ude det meste af forrige sæson.


Den virus der holdt ham ude så længe var det ikke en mavevirus?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er i hvert fald ikke den samme virus, som holdte ham ude i forrige sæson, det skriver flere engelske medier idag.

Vidic bliver formentlig klar til kampen mod Liverpool.

Uhmmmm, rygter...

http://www.tribalfootbal…and-1922671

http://www.manutd.com/en…a-move.aspx
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Kratos
Berba skal da også skydes afsted hurtigst muligt IMO. Det er jo ren fyld og penge ud af vinduet med ham på bænken.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af LyngUnited
Vidic er savnet og det ville være skønt hvis vi kunne få både ham og Cleverley tilbage i fuld firspring.

Angående rygtet om Berbatov, så synes jeg det er svært at tage stilling til. På den ene side er han en fantastisk spiller at kunne sætte ind, på den anden side er han så langt bag de andre i rækkefølgen at det nærmest ikke kan betale sig at have ham på lønningslisten.
At få en sum penge for ham ville i min optik være optimalt som situationen har udviklet sig.
Skrevet af TBJ27
Jeg synes generalt at Berbatov har en kanon indstilling uden for banen, og tror også han elsker klubben men synes ikke rigtig han passer ind på holdet. Synes det ville være bedre for ham at finde en ny klub hvor han kan få mere spille tid, men jeg tror den eneste måde at få berbatov væk fra Manchester United før kontrakt udløb ville være i en spændetrøje for manden ser ud til at elske at være en del af klubben.

Jeg det lidt Ambivalant mht Berbatov, som spiller synes jeg ikke han passer ind på holdet men som menneske er han helt utrolig sympatisk og virker som en rigtig flink gut som elsker at være en del af holdet. Jeg kan godt forstå hvis Ferguson er lidt i vildrede mht Berbatov men mon ikke denne sæson er hans sidste i klubben ?
Manchester United Fc København
Skrevet af a j o o b a
En spiller med den løn han tjener og den pris han har kostet, bør aldrig være 4 eller 5. valg. Så hellere skippe ham og få nogle millioner ind for ham inden det er for sent. Jeg kan godt lide ham, men Rooney, Hernandez og Welbeck er alle foran ham
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Alsen_RedDevils
Sæsonen er knap 2 måneder lang, og Rooney, Hernandez og Welbeck har allesammen døjet med skader. Og det er på trods af, at Hernandez var den eneste, der havde internationale opgaver henover sommeren. Forude venter et presset efterår, hvor vi har forspildt muligheden for at restituere spillere i Champions League. Samtidig synes Welbeck at være med i Capellos planer, hvorfor alle vores angribere (med undtagelse af netop Berbatov og Owen) altså også har internationale kampe i vente.
I det omfang vi ønsker at praktisere formationer med 2 angribere - og det er der jo noget, der tyder på, er 5 angribere en passende størrelse.

Skulle Berbatov have været solgt, skulle han have været solgt henover sommeren. Vi kan ikke forvente noget nævneværdigt for ham til januar. Han er låst i europæisk sammenhæng, og han kan erhverves gratis seks måneder senere. Den værdi, han repræsenterer som 4. valg i truppen, står ikke mål med den værdi, vi vil kunne erhverve i januar.

Det virker ærlig talt lidt dumt at ønske ham solgt nu, hvor han allerede har haft en rolle at udfylde i indeværende sæson.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Rygterne siger £12 millioner, det er en mere en godkendt pris.

Derudover har vi også Diouf, Macheda, og Keano, derudover kan Young også spille i angrebet. Så vi er fint dækket ind, selvom Berbatov skulle skifte til vinter.
Zlatan doesn\'t do auditions
annonce
0