Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JGGJ
Godmorgen CityBoys, beklager mit fravær i aftes. Men jeg ser at jeg målmæssigt ikke gik glip af noget i 2. halvleg af PL-kampen. Tillykke til Scholes med tredje sejr i træk og et avancement til en aktuel 5. plads, samt med indhop af nyerhvervelsen Casemiro (selv CR7 gjorde det angiveligt hæderligt?) - men så gider vi altså heller ikke høre mere ynk i Fredagsbaren om naboens begrædelige tilstand, i hvert fald ikke i dag. 😋

Til gengæld grelt med Leicesters tilstand, nu suverænt bundhold alligevel! Mon de savner Smeichel? Eller Ranieri..? Hvis en blåklædt Leicester-fan skulle forvilde sig ind i Blå Stue må det næsten udløse et par trøstende fadbamser på husets regning og en skulder at græde ved.

Fra mit italienske sidespring kan meldes, at Atalanta, de slyngler, med en 3-1 sejr i aftes over Torino lige akkurat sneg sig forbi AS Roma på tabellens førsteplads. Begge klubber har 10 p., men Atalanta en målscore på 7-2 mod Romas på 6-1; helt ærligt!!! Hvis bare vores nyerhvervede debutant Andrea Belotti var lykkedes med at score på sin kæmpechance på hans første berøring da han blev sat ind 10 min. før tid havde vi stadig ligget numero uno. Men så havde jeg nok heller ikke været til at holde ud at høre på i dagens fredagsbar, så måske heldigt nok alligevel (for jer andre). 😁

Jeg ser levende for mig hvordan Onslow sidder i et kælderrum med hovedtelefoner og syv-otte computer- og tv-skærme omkring sig, mens han opfanger og noterer sig alle de seneste transferrygter fra de britiske øer. Med en del ølflasker og -dåser stående og liggende omkring sig. Indimellem råbende på at Daisy, Chloe og hvad de nu ellers hedder skal komme med nye forsyninger. Nice! 😁

Jeg vil nøjes med at ånde ud oven på sommervinduets endelige lukning og prøve at konsumere hvad der egentlig er sket for City i denne omgang. Farvel og tak og alt godt i den videre fremtid til Sterling, Gabriel Jesus og Zinchenko; det skal blive sjovt at møde dem i kommende opgør mod Chelsea og Arsenal. Også lykke på rejsen til de hele 13 akademispillere, som er fløjet fra reden i sommerens åbne vindue, og dermed har været med til at indbringe et imponerende transferoverskud til klubben på £60M!! 😲 Og det altså vel og mærke til trods for, at City som bekendt også har foretaget et par ikke helt beskedne indkøb. I den forbindelse skal bydes et stort velkommen til Erling Haaland, Kalvin Phillips, Manuel Akanji, Stefan Ortega og Sergio Gomez, samt nu endelig til Julián Álvarez (efter et indledende halvt års lejeophold i River Plate), der alle ser ud til at blive vigtige spillere på Citys vej til succes i sæsonen 22/23.

For som City-tråds-formanden siger: Vi vinder hele lortet! SKÅL! ☕ (indtil videre i kaffe.)
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
God morgen til hr.formand.🥐☕
Cityzens takker for Formandens Beretning👍
Skrevet af Slettet(462334220310)
City Transfer Status
Så kom tallene og statistikkerne for Premier League Netspend 2022.

Konklusion
Leicester, Manchester City og Brighton er de eneste klubber, som har en positive Spending And Revenue.

Sagt med andre ord, til alle dem som har råbt og skreget om, at City kun bruger løs af Sheikens penge og ikke selv kan drive en kernesund forretning. Tager (endnu) engang fejl igen!!!!
Her er det direkte link
https://i.redd.it/7o44xp58lfi91.jpg
Skrevet af JGGJ
@Cityzens
Enig. Det er rigtigt at City har en stor pengetank, men ligesom hos Joakim von And så bygger virksomheden altså også på sunde forretningsprincipper. Man sælger for mere end man køber. Og formår alligevel at samle verdens (måske?) bedste trup.

"Positiv spending" har jo så flere sider. Det er muligt at Leicester rent økonomisk er kommet godt ud af vinduet, men Brendan Rodgers virker ikke helt tilfreds med det mandskabsmæssige udbytte. Hvilket man måske også godt forstår. Vildt hvis de ender med at rykke ned på grund af dette.

Det er i øvrigt også tankevækkende, så lidt overskud PL-klubberne samlet genererer i forhold til underskuddet! Jeg er selvfølgelig med på at transfers i PL primært anses som en omkostning eller investering, hvor overskuddet indhentes via tv- og reklameindtægter (og for enkelte af de helt store klubber som LFC og MU måske også via merchandise), men det siger sgu alligevel noget om hvor opskruet prislejet er på spillere for PL som helhed, og hvor dårligt købmandsskab hovedparten af klubberne i virkeligheden er baseret på i jagten på tv-profit.

@Cityzens, kender du Man City´s netto-transfer-resultat for nogle af de senere år? Er dette mon bare en enlig heldig svale eller en generel tendens?
Skrevet af JGGJ
I øvrigt stærkt af Brighton at have lavet et transfer-overskud på næsten £75M og så alligevel ligge nr. 4 i ligaen! Omvendt er ser det for mig umiddelbart helt vanvittigt ud hvad Nottingham Forest har gang i.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
Her er vores Financial City Structure.

-Vores Chairman Of The City Border
Khaldoon Al Mubarak.

-City Group CEO Ferran Soriano

-Leader of City Financial Martyn Hawkins
Klik på linket
https://postimg.cc/0KYZhfX1

Konklusion vores finansielle treenighed forvalter sheikens pengetank med hård og myndig hånd.

Det eneste jeg ved er at det anerkendte revisor konsortium Deloitte har udnævnt Manchester City til den klub i Europa med den højeste operative omsætning. Sagt med andre ord, City forstår at tjene penge.
Her er et direkte link
https://www.goal.com/en-om/news/man-city-named-highest-revenue-club-first-time-deloitte/bltd84982a7bff45c26
Skrevet af JGGJ
Gooood afternoon, everybody. Så blev det fyraften og weekend i min del af verdenen. Jeg tænker at Cityzens er gået i gang med et dobbelt træningsprogram med uddeling af thailandske håndmadder efter at han pjækkede fra træningen i går. Så han er nok tørstig når han ankommer. Jeg har netop knappet en HOF op til at starte Fredagsbaren på. Dagens kamp for mit vedkommende bliver når Løverne i aften efter alt at dømme får smæk i Parken af topholdet fra Silkeborg. Med mindre SIF er for svækket efter salget af Vallys til hans varme modtagelse i BIF (CelticMancity, hold nu op med at sende de beskeder til den stakkels mand!) 😉
Nå ja, SKÅL sgu da! 🍺 (nu ikke længere i kaffe)
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Dobbelt JG: "så gider vi ikke høre mere ynk...".

God humor.
Kan du huske jeres fælles - man kunne kalde det circle jerk frit efter en anden debattør- da City-defensiven havde en sjælden dårlig halvleg mod CP?
Her ikke bare trøstede jeg, men gav også et reality check fra den virkelige verden.
Selv tak 🙃

Anyway; hvornår starter udskænkning og er der dresscode eller kører vi casual friday?

Skrevet af JGGJ
@Scholes
Du har ret, ynken drev ned ad væggene den weekend så man sad og fik våde sokker. Og tak for støtten dengang. Men i dag står barometeret på smukt og vi kan vel være glade og godt tilfredse på begge sider af nabohækken. Indtil virkeligheden vælter ind over os igen med nye kampe i weekenden. Jeg så som sagt ikke selv kampen i går, så en hurtig vurdering af forløbet fra din side ville være velkommen.

Dresscode: Jeg tænker hawaiiskjorter eller tilsvarende festligt mønstrede t-shirts må være passende til at fejre det smukke sensommervejr; hvem ved hvor længe det holder. Og ja, jeg erklærer hermed baren for åben! 🍻 (indtil bartenderen møder frem foreslår jeg at vi bare selv skænker op.)
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Hej J; dejligt at du kigger fremad.
Hurtig og ikke fyldestgørende opsummering fra i går: Solid første halvleg med god kontrol omend der ikke blev skabt nævneværdige store chancer.
Rodet anden omgang, hvor Leicester dels gik lidt mere til stålet dels United i mere afventende udgave og sløset boldomgang.
Igen få chancer: Maddison med god frispark og stærk arm fra De Gea plus tilløb til lidti begge enden uden output eller - som jeg så det - større statistisk impact på xG.

Som outsider vil jeg sige, at Leicester er langt fra tidligere sæsoner og Rodgers bør være en presset mand. Nok en gang slår jeg korsets tegn for at man er gået (langt) udenom en spiller som Thielemanns.
Skrevet af JGGJ
@Scholes, tak for rapport. Det må udløse en mere fra kassen efter eget valg. Og så venter Arsenal på søndag. Hmm. Tager I så sejr nr. 4 på stribe dér? Det ville glæde naboen hvis I om ikke andet kunne trække en uafgjort mod dem... 😉 🍺
Skrevet af Slettet(462334220310)
Gid Fanden tage min Muay Thai Træning.
Bare fordi jeg holdt fri med familienmiddag igår, så mente DE, at jeg skulle træne 3.5 time i dag.😖

Så en eller anden please knap en kold Monster op og bagefter en kold øl, før jeg går sukkerkold😖🥛🍺
Skrevet af badazz
@Cityzens, kender du Man City´s netto-transfer-resultat for nogle af de senere år? Er dette mon bare en enlig heldig svale eller en generel tendens?

Du kan se netspend her for hhv 5 og 10 år:
https://www.transfermarkt.com/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1
Som det kan ses, er det kun United der har en højere netspend end City set over en 10 årig periode.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(462334220310)
City Before Match Day
Så er weekenden faretruende nær og igen venter der spændende opgør i denne rundes Premier League.

Kan Everton overraske på Goodison Park med intens stemning på lægterne og en herrefight på grønsværen?

Kan Chelsea få gang i maskineriet mod Hammers og rykke væk fra 10.pladsen?

Så er der rundens mest spændende kamp med rækkens nummer et Arsenal, der skal møde et formstærkt Manchester United hold på Old Trafford.

Sidst men ikke mindst så skal kriseramt Gerrald og Aston Villa tage imod Manchester City, som indtil videre har startet med en god offensiv, men har vist svingende takter i de bagerste kæder.

Mon City kan lade være med at spille en ussel og pinagtig første halvleg og undgå at komme bagud med 0-2 eller 1-3, som det skete mod Crystal Palace på Etihad og Newcastle på St.James Park?

Jeg følger op med City Match Preview, samt City Starting XI og sidst men ikke mindst City Match Report, hvor jeg har opdateret The Verdict karakterskalaen.
Alt sammen i kronologisk rækkefølge op til Villa-City Kick off.
Skrevet af Tintin9
“ Kan Everton overraske på Goodison Park med intens stemning på lægterne og en herrefight på grønsværen? “

Nej!
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Tintin9
Alting kan ske på Goodison Park og i spillede trods alt 1-1 mod Leeds på Elland Road, og Leeds ligger på en 8.plads.

Pickford står en brandkamp.
Gordon scorer Hattrick
Allan, Holgath og Coady lukker fuldstændig af bagved.
Skrevet af Tintin9
Luk baren!
Flere af barens gæster er allerede beruset og vrøvler :0)

Skrevet af Slettet(462334220310)
@Tintin9
Nu bestiller du noget fra Baren eller står den på Nordsø-olien😄😂
https://postimg.cc/RJvWm2wd
Skrevet af Slettet(382112220209)
jggj.
Næ -såmænd ej jeg der sendte (er) de beskeder til spilleren. Hvorfor tror du dog dette?-det er trods min baggrundsviden/ erfaring med visse aspekter i fodboldens fagre verden ikke et level jeg vil sammenlignes med--nok har jeg visse klare holdninger---men nu har jeg iøvrigt lidt netværk---og det er ikke kun brøndbyfans, der skriver de indlæg.

Nu kan mange jo anlægge en anonym mail og skrive---og med mit netværk ved da, at det sjovt nok også er kommet indlæg fra folk fra silkeborg!!---meget kan man udstiller her---er dog bekendt med, at flere er fra Brøndby, men de er ikke værre end visse fra anden klub i københavn---jeg har d selv modtaget hårde beskeder fra folk, hvis spiller/ klub jeg ikke mener er gode nok ift den selvforståelse der hersker---fair nok det lever jeg med..

Nu har lige været i silkeborg, og der kom der også lidt ( galde)-på gågaden, cafe picasso jeg altid besøger når jeg er der-og selv på stationen---og jeg trækker bare på smilebåndet og svarer neutralt...

Så mange fans er med følelser, og nogen går over kanten---

Men nok om dette...her forlyder det, at Gerrard vil blive fyret,hvis de taber stort til City---

Skrevet af Slettet(462334220310)
@CelticMancity
Nu kører jeg i Føtex. Kan du ikke muntrer Tintin9 op og passe på City Baren, mens jeg er væk?
annonce
0