Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(462334220310)
City Gossip
Der er en ukendt mandsperson, der har snuppet moth Bolden fra Haaland, der fik den tidligere af Phil Foden.
Hjælp med at opklare mysteriet.
Klik på linket.
https://mobile.twitter.com/City_Xtra/status/1576633648178024448
Skrevet af Slettet(462334220310)
City After Match
Når man møder den største hæderkronet traditionsklub i England målt på mesterskaber og deres fantastiske "The Treble" i 1999.

Så sætter det jo Manchester City´s bedrifter og historie i relief. City er ikke nogen storklub i England, da vi hverken har vundet Champions League eller er i nærheden af Manchester Uniteds 20 engelske mesterskaber.
De største engelske hæderkronet traditionsklubber ligger i Nordøst Manchester United og i Nordvest Merseyside klubben.
Mod syd London-Klubberne.

Men som Cityzens kan man kun håbe på at vi kan fortsætte med at bygge på det fundament, som startede i 2012 med Ferran Soriano, Txiki Begiristain og senere i 2016 Joseph Guardiola.

Gårsdagens sejr på 6-3 over Manchester United er et godt skridt på vejen.
Som Cityzens kan vi godt lide at drille de store hæderkronet traditionsklubber ved at vinde over dem og måske endda vinde det engelske mesterskab i sidste spillerunde, som det skete sidste sæson.

Men vi glemmer aldrig vores historie i den blå del af Manchester. Vi har altid været en klub, som siden 1992 til 2012 har fristet en noget usexet og anonym tilværelse enten som bundklub eller i bedste fald som midterhold.
Konklusion ergo vil Manchester City altid være den lille provinsklub fra Nordengland.
Skrevet af Slettet(462334220310)
City Dagen Derpå
Efter det 188th Derby Day er det på sin plads med en lille billedkavalkade.

Post 188th Derby Day
https://postimg.cc/v4G7CS50

Mirrow Sport skriver
https://postimg.cc/dkS6RRXJ

Erik Ten Hag Versus Pep Guardiola
https://postimg.cc/m1HffrWW

Eriksen og De Bruyne i direkte Duel.
https://postimg.cc/mtpXNsvQ

Prøver Pep at aflevere et budskab til Bruno Fernandes i fremtiden?
https://postimg.cc/wtrgSZRJ

To store trænere siger tak for kampen.
https://postimg.cc/HVKGWXkD


Skrevet af JGGJ
Uanset klubbens oplevede størrelse, så ser det ud til at vores "homeborn son" Phil Foden, roden fra Stockport, glædeligvis er på vej til en kontraktforlængelse. Næppe det dummeste tidspunkt at tage den op med City-ledelsen dagen efter et hattrick mod United. 😊
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
God dag hr.formand
Phil Foden er en god dreng og værd at skrive en ny kontrakt med.

Men vi skylder også at sige...At Jack Grealish fik sit endelig gennembrud for Manchester City. Han drev fuldstændig gæk med United ude på venstre flanken og Manchester Evening News tildeler Grealish et 9 tal svarende til det gamle 11 tal efter 13 karakterskalaen.
Så vi skylder at udbringe en SKÅL for Jack Grealish🍺🍻
https://postimg.cc/2qJyYVL0
Skrevet af Slettet(462334220310)
City FanZone
Det er ikke uden grund, at Ilkay Gündogan er blevet holdkaptajn for Cityzens.
Han er den bedste og mest ydmyge ambassadør for klubben. Og linket viser igen, what the spirit of the Cityzens is all about.
https://mobile.twitter.com/City_Xtra/status/1576702842949185537
Skrevet af Slettet(462334220310)
City Post Match
Der er ingen tvivl om, at City offensiven brillierede mod United.

Men City startede uden Ruben Dias,Laporte og Rodrigo Cascante.
Istedet blev Nathan Aké og Manuel Akanji startere i midterforsvaret, mens Ilkay Gündogan spillede defensiv midtbane.
Her er hvad Manchester Evening skriver om Aké,Akanji og ilkay.
https://postimg.cc/phcrBvjn

Konklusion den anden store vinder i gårsdagens kamp mod United er City´s rotationspillere, som i fraværet af Rodrigo Cascante,Laporte og Ruben Dias leverede varen på en så vigtig Derby Day i Greater Manchester.
Skrevet af JGGJ
Grealish har ganske afgjort steppet et par trin op i forhold til sidste sæson. Hvilket også var påkrævet. Der har i flere kampe, som i går, været tilløb til et gennembrud, men der har også i denne sæson været flere bløde mellemvarekampe, synes jeg, så jeg mangler stadig at blive overbevist. Han trækker mange gode frispark, men jeg savner nogle assists og/eller mål. Forsvarsspiller duer han i hvert fald ikke som, det så vi tydeligt i går... 😋

Ilkay er bare god. Konen modsatte sig den statue af ham i haven, som jeg ellers havde planlagt, så i stedet har jeg opkaldt min nye bådebro efter ham: Ilkaj. 😁

Jeg tager gerne en skål for både Foden, Grealish og Gündogan senere i dag, men indtil videre må det nøjes med at være i kaffe. ☕ (og uden iblandet høvding, desværre.)

Addenda: Aké er jo bare en luksus reservespiller at kunne sætte ind i det forsvar eller hvor Pep nu har brug for ham; altid en sikker og stabil indsats. Akanji har virkelig taget mig med storm og har bare gjort det godt fra dag ét; virkelig imponerende.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
Bådebro opkaldt efter Ilkay. Så har Konen vel forlangt at din Bayliner skulle opkaldes efter hende ellers ville pengekassen været smækket i og din Bayliner parkeret hos din lokale bådforhandler?😁😄😅

On topic
Jeg stoler blindt på Txiki Begiristain og Guardiola, de scouter sjældent forkert. Se bare på Haaland,Alvarez og nu her Akanji👍
Skrevet af JGGJ
Desværre endnu ingen båd, kun en bådebro, så konens opkaldelse må vente. 😉

Mjah, man vinder jo nok ingen scouting-priser for at have "opdaget" Haaland i Dortmund. 😁 Men det har jo nok imponeret de fleste hvor hurtigt han er faldet ind på holdet og sætter målrekorder i hver kamp efterhånden. Det skyldes selvfølgelig ikke mindst hans egne kvaliteter, men falder nok også tilbage på godt arbejde fra træner og stab - inkl. Begiristain.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
En anden vigtig ting eller faktor, når man sammensætter et fodboldhold. Så er det ikke så meget meritter og navn, Begiristain måler kommende City Spillere på.

Men i min optik er det kemien,adaptability,dedikation og sidst men ikke mindst viljen til at kæmpe for klubben og trøjen.
Det er velkendt at Guardiola er nådeløs og ubarmhjertig, når han udtager City Starting XI uge efter uge.
Se bare på Ruben Dias, som røg på bænken til fordel for Akanji i årets måske vigtigste kamp mod United på Etihad.

Konklusion hos Manchester City er der ingen spillere, der på grund af deres navn,status og meritter er for store til at ryge på bænken.
Hos Cityzens stiller vi kun med stærkeste opstilling uge efter uge. Derfor er vi også de dobbelte forsvarende engelske mestre.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Forsinket tillykke med gårsdagens sejr, der ikke var et mål for stor - snarere tværtimod.

I mine øjne er det både et udtryk for jeres enorme styrke / topniveau (selv med markante spilleres fravær) og de fortsatte mangler som United har (og som jeg har påpeget selv under den korte resultatmæssige bedring).

Sidste del skal dog på ingen måde tage noget fra jer og jeres spil, som fodboldmæssigt er en nydelse, når det ikke lige går så meget ud over en selv som i går.
Er jo umuligt at sige noget nyt om Haaland, så dejligt at i fokuserer - med rette - på Grealish og Gundogan i går.

Som nævnt var jeg uden live fodbold lørdag/søndag, men tvang mig selv til at se de 90 minutter meget sent i går, selv om jeg kendte resultatet.
Eksperter har vurderet, at det svarer til 8-9 timers Muay Thai træning, 2 fulde dages arbejde i haven hvor konen dikterer opgaver og tempo samt 3-4 uberettigede anmeldelser fra Tintin.
Derfor: Stik mig så den cacao på sheikens regning.

PS Shout-out til Wise for en herlig kommentar i går fra om sympati mm med baggrund i egoisme.

Det er den tone og skarpe humor, som er medvirkende til, at dette er et sjovt sted - også når man har tabt (stort).
Skrevet af Esbjerg - fan
Grealish har ganske afgjort steppet et par trin op i forhold til sidste sæson. Hvilket også var påkrævet.


Men kun 1 mål og ingen assists i denne sæson - ikke specielt godt udbytte.

Spændende hvordan City stiller op mod FCK.
Skrevet af Tintin9
Scholes😆

Du kan så glæde dig over Ominon og Everton ikke viser helt samme styrke som City, så der er gode muligheder i de næste to kampe.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Scholes
God dag min ven. Tak for kampen og The 188th Derby Day.
Mjah igår lykkedes alting til det stod 6-1. Så gik der sjuskeri og slendrian i City maskineriet.

Der er jo ingen på City Tråden(So Far), som har hoveret eller gjort grin med Ten Hag eller United. Og sådan skal det også være, da der historisk set ikke er noget had eller ondt blod vores klubber imellem.

Nu har jeg læst med på United tråden og jeg vil ganske kort sige, at ingen kan tage jeres flotte sejrstime på 4 i streg fra jer og specielt sejrene over Arsenal og 2-1 sejren i runde 3 er jo flotte skalpe for United.Også selvom Ten Hag og United lige fik ørerne i City Maskinen igår.

Ikke mere snak her er nogle nybagte "Brighton" boller med lækkerier og Sepp´s varme kakao.
https://postimg.cc/ThcYB69w
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Esbjerg Fan
Velkommen til City Tråden.
Et lille hint angående Jack Grealish er at det normalvis tager én sæson eller mere før man toppræsterer for Manchester City.
Sådan var det med Bernardo Silva,Rodrigo Hernandez Cascante og Ruben Dias. Det samme gælder for Jack Grealish.
City kan kun prise sig lykkelig over at Julian Alvarez,Manuel Akanji og Erling Haaland allerede nu er begyndt at spille på et acceptabelt niveau for Manchester City.
Skrevet af JGGJ
@Scholes
Tak tak. At se en kamp forskudt i fuld længe, selvom man godt ved at man har tabt den relativt stort, og så til lokalrivalerne, det må vitterligt rangere pænt højt på lidelsesstigen. Så respekt herfra! Trøstende varme boller (det kom så på en eller anden måde til at lyde forkert) og cacao må være på sin plads.

I må hurtigt op på hesten igen, senest torsdag, jeg forventer som bekendt at I kvalificerer jer til en EL-finale mod Roma.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@JGGJ
Nu tror jeg skam selv at jeg vil snuppe mig en ordentlig røvfuld Brighton Boller med hele svineriet til i målestok 3:3 og sammen
med et hattrick belgisk øl fra Trossard egnen😁😄😅
https://postimg.cc/BjT65L2P
Skrevet af JGGJ
@Esbjergfan
Jeg er tilbøjelig til at dele din afventende jubel for Grealish. Men det som de i dagens Manchester-medier anerkender ham for er at han med sine evindelige driblinger og hurtige træk bestandigt trækker modstanderens forsvarsspillere til sig i en grad, så det aftvinger endnu mere plads til folk som De Bruyne, Haaland og Foden. Og dét er næsten endnu mere giftigt en egentlige assists. Mener medierne. Jeg skal nok lige tygge på den et par gange endnu førend jeg helt sluger den... :)

Og ja, spændende hvad opstillingen bliver mod FCK. Jeg kan næsten ikke tro at Guardiola går ind med den stærkeste 11´er fra start, med tanke på såvel de engelske topklubbers sindssyge kampprogram den kommende måned (10-11 kampe?) og FCK´s ikke voldsomt imponerende dagsform (dette vel og mærke skrevet af en FCK-sympatisør). Jeg kunne faktisk godt tænke mig at se f.eks. Ortega på mål og Gomez på venstrekanten, samt nogle flere af de unge på fra start. Men vi må se.
Skrevet af JGGJ
Belgiere på en mandag. Du er en hård nyser, Cityzens! Respekt! 😄
Jeg må selv afvente lidt endnu, da jeg om tre kvarter skal køre curlingbamsen til trommer, men om et par timer kan jeg støde til. Virtuelt skål indtil da. 🍺

PS: Et velment råd, min ven, så er det nok ved at være på tide at slippe Brighton-stikpillerne for denne omgang. :)
annonce
0