Snak

Mere indhold efter annoncen
City Live Update
City-Leicester 2-0 efter 14 minutter
Mahrez scorer på straffespark
City Live Update
City-Leicester 4-0 efter 25 minutter
Gündigan scorer på riposten.
Sterling scorer på straffespark.
City Live Update&Stats
Manchester City-Leicester 4-0 efter første halvleg.
Det er ikke fordi City har spillet pragende, men Leicester har underpræsteret og spillet under niveau. Dog har Kasper Schmeichel haft to kæmpe redninger sidst i første halvleg.
City Stats
Boldbesiddelse:74%
Farlige angreb:32
totale antal angreb:49
fuldendte pasninger: City har 299 og Leicester 88.
Kilde: Flashscore.Dk
City Live Update
City-Leicester 4-2 efter 59 minutter.
Det var fandeme helt utroligt, hvordan City forsvaret sejler rundt. Utroligt, at man ikke er bedre til at forsvarer to simple Leicester omstillinger.
City Live Update
City-Leicester 5-3 efter 69 minutter.
Ruben Dias scorer på et flot hovedstød.
Men det her er den mest pinlig anden halvleg i indeværende sæson. Nu skal City fandeme score flere mål og se at få lukket af i forsvaret og Ederson vise noget format de sidste 25 minutter.
City Match Report
Manchester City-Leicester City 6-3.
Lad os bare gå direkte til The Verdict.
City får $$$ for den tilfredstillende og godkendte præstation. MEN det var fandeme ikke nogen køn kamp. City defensiven så utrolig skidt ud,uden Rodri. Ederson virkede også famlende og usikker i sidste kamp mod Newcastle. Det er ikke hver dag i PL, at et subhold som Leicester får lov til at score tre mål mod Ederson. Dagens kamp og City defensiven in mente må give Pep stof til eftertanke. Mit bud er at Rodri for én hver pris skal starte inde mod Brentford og Arsenal. Ederson bliver simpelthen nødt til at præstere bedre på banen. Han er i mine øjne City´s vigtigste spiller, der sørger for ro og sikkerhed på banen.
Igen var det den falske 9´ere melodi, som leverede varen med seks mål. Derfor får City $$$ istedet for $$ som jeg eller synes de havde fortjent efter dagens kamp mod Leicester.
City accolade
Sidste uge havde Tipsbladet fokuset på Ederson, som i øjeblikket er Premier League bedste målmand.
Nu er lyset rettet mod de fem bedste stoppere i Premier League. De fleste vil nok sige Rüdiger fra Chelsea eller Virgil Van Dijk fra Liverpool begge absolut verdensklasse stoppere. Men øjeblikkets bedste stopper er Ruben Dias og hans makker Laporte, som udgører den defensive akse med Ederson, Walker, Cancelo og måske den vigtigste markspiller på City holdet Rodrigo på den defensive midtbane.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/premier-league/her-er-de-fem-bedste-stoppere-i-premier-league
City Transfer Rumours
Nogen gange forbander man bare, at London, Paris, Madrid, München, Milano og Barcelona har større tiltrækningskraft end det kolde nordengelske Manchester. Her er seneste udmelding fra Erling Haaland. Jeg tror at City har tabt kapløbet om Haaland, der hellere vil til LaLiga og Real Madrid.
https://www.plbold.dk/nyhed/di-marzio-haaland-kan-ikke-lide-premier-league
Hvad så med Dusan Vlahovic? Han går og drømmer om Real Madrid, det samme gør Mbappé.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/koster-520-millioner-bayern-foelger-bomber-taet
Så Real Madrid kan på papiret stille med Haaland, Vlahovic og Mbappé fra sæson 2022-2023.

City News
Så sprang bomben langt om længe. Hos os har vi vist, at den længe har været under opsejling.
Det handler om Jack Grealish og hans seneste druktur med Phil Foden. Fans og eksperter har længe kritiseret Jack Grealish for, at underpræstere i City. Først tager Pep ham i forsvar og dernæst Kyle Walker overfor den stigende kritik af Grealish i den engelske presse. Hvad kvitterer Jack Grealish så med? At tage med Phil Foden på druktur. Det har fået Pep Guardiola helt op i det røde felt. Hvis Tipsbladets artikel står til troende, så har Jack Grealish fået én sidste advarsel.
Hvis en længere tur på bænken ikke hjælper på Jack Grealish attitude og præstation på og udenfor banen. Så udlej ham for fanden der hvor peberet gror eller måske sælg ham til Aston Villa eller andre, der gider købe ham. Jeg må indrømme, at jeg personligt er rigtig træt af ham. City kan squ sagtens undvære Jack Grealish i dag i morgen og for evig!
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/premier-league/medie-city-stjerne-har-faaet-sin-sidste-advarsel
City Premier League News.
Nu er 18. spillerunde overstået. Og der melder sig igen nogle spørgsmål angående mesterskabsræset.
1.Chelsea fik brudt den negative spiral med 3-1 sejren over Aston Villa.
2.Mens Liverpool har spillet to kampe mod Leicester. Første kamp i Carabao Cuppen, skulle Liverpools B hold ud i straffesparkskonkurrence før sejren kom i hus på Anfield. Det er forståeligt nok.
3.Men i aftenens kamp mod Leicester, stiller Liverpool op i noget når stærkeste opstilling, men alligevel formår et stærkt decimeret Leicester hold, at vinde 1-0 over Liverpool.
Konklusionen er, at jeg i den grad er ramt af en stærk forundring.
1.Liverpool besidder Premier Leagues måske Europas mest målfarlig angrebstrio, alligevel sjusker og sløser Liverpool offensiven herunder Salah,som brænder et straffespark og header riposten på overliggeren.
2.Arsenal er en meget farlig outsider til at udfordre både Liverpool og Chelsea vel og mærket, hvis begge hold ikke finder stabilitet og storspillet frem i anden halvdel af sæsonen 2022.
3. Hos City venter der to utrolige svære udebanekampe i London først mod Brentford i morgen den 29/12.
Derefter Arsenal den 1.01.2022, hvor risikoen for pointtab eller slet ingen point er overhængende.
annonce