Snak

Mere indhold efter annoncen
City Starting XI
I aftens kamp, sidder Rodri, Stones og Walker ude og er ikke med i aftenens kamp mod Brentford.
City stiller med
Ederson
Cancelo, Dias, Laporte, Nathan Ake.
De Bruyne, Fernandinho(C), Bernado Silva
Grealish, Gabriel Jesus, Phil Foden.
Specielt Jack Grealish og Phil Foden vil der blive holdt ekstra skarpt øje med.
City Live Update
Brentford-City 0-1 efter 16 minutter
Phil Foden scorer for City.
Efter en frygtelig rodet start, scorer City et noget heldigt mål, men det tager vi så med.
City Match Report
Brentford-Manchester City 0-1.
Lad os bare gå til The Verdict
City får $$$ for den tilfredsstillende og godkendte præstation. Men City mangler skarphed og fokus i alle spillets facetter. Afsavnet af Kyle Walker og Rodri har været markant mærkbart.
I aften fik Phil Foden, Jesus og Jack Grealish chancen fra start. Og det burde de ikke få igen mod Arsenal.
Et hold som Brentford burde City offensiven køre midt over, som vi gjorde det mod Newcastle og senest Leicester. Derfor skal Phil Foden, Jack Grealish, Jesus og Fernandinho, Nathan Ake ud på bænken igen. Ind mod Arsenal skal Kyle Walker, Gundogan, Rodri, Raheem Sterling og Mahrez. Eller får vi i værste fald slet ingen point med hjem mod Arsenal.
City Accolade
Så nåede Tipsbladet til kåringen af de fem bedste midtbanespillere i Premier League.
Her vil de fleste nok sige Bruno Fernandes, Liverpools Kaptajn Henderson og holdkammerat Thiago.
Eller Chelsea´s Kovavic og Mason Mount.
Men mange overser spillere som Phil Foden, der indtager en fjerde plads, en Bernado Silva som løber med anden pladsen også en altid hårdt kæmpende Kevin De Bruyne, der jævnfør Tipsbladet er kåret til Premier Leagues bedste midtbanespiller. Fra Cityzens kan man tilskrive de tre spillere en stor andel i, at City ligger på en sikker første plads i Premier League og har vundet hele 10 kampe i streg.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/premier-league/her-er-de-5-bedste-offensive-midtbanespillere-i-pl
Men mange overser spillere som Phil Foden, der indtager en fjerde plads, en Bernado Silva som løber med anden pladsen også en altid hårdt kæmpende Kevin De Bruyne.

Aaaahhhhh, der er vist ikke mange, der ikke mener, at de er tre af de bedste.
Jeg undrer mig mere over Bruno Fernandes på den liste
Nisi Dominus Frustra ...
Enig, Wise. Det ser mystisk ud.
@Wise1964 og Tintin9, dagens vittighed
Hvad har Bruno Fernandes og Jack Grealish tilfælles udover at bo i Manchester?
Svar: De er begge to overvurderet PosterBoys, der er mere kendt for deres attituder end deres fodboldkvaliteter eller mangel på samme :)
@City jeg undrer mig lidt over, at du kan være SÅ chokeret over Liverpools nederlag til Leicester forleden. Det var egentlig et ganske fint eksempel på, at selv de bedste (nogle vil sige verdens bedste) også kan have dage, hvor de spiller under niveau.
Jeg mener fortsat, at en scoring fra Salah på straffe havde ændret kampen fuldstændig, og givet Liverpool 3 point.
Leicester var på ingen måde godt spillende, men de scorede på deres eneste gennemspillet angreb, og når modstanderen ikke kan udnytte 12 hjørnespark, et straffespark og en afslutning i fri position nær det lille helt, så ender man med at vinde.

Det var en svipser og ikke et tegn for Liverpools form generelt. Til gengæld var det næsen matchbold til City med mesterskabet.
Ja der er mange kampe endnu, men Liverpool og Chelsea skal vinde resten af deres kampe for at blive mestre, mens City skal tabe to og smide point i en tredje kamp.
Det er højst usansynligt, at det sker når man kigger på Chelsea skadesproblemer, Liverpools svingende resultater frem til nu, og Citys suverænitet indtil nu.

Ja, alt kan ske i fodbold, men når bookmakerne allerede før Citys kamp igår udbetalte gevinst til de det havde spillet City som mestre, så ser det mere end godt ud for City.
Ingen har givet op i jagten, og City hviler ikke på laurbærrene, men inden januar er slut, så tror jeg mesterskabet formmæssigt er sat på plads.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Efter noget bøvl med nyt password, så er jeg tilbage igen med et nyt brugernavn :)
annonce