Snak

Mere indhold efter annoncen
@JGGJ
Tak, nu håber jeg, at vi gentager resultatet mod Horsens.

Var det ikke for alt det her med små børn og familie, så var jeg taget afsted. Det er helt vildt så meget, at ens karriere som fodboldfan, bargæst, træning, gaming, ect. lider under at blive far. Jeg synes, at det er ens for nærmest alle, jeg taler med det om.
Lyngby og Arsenal.
Hahaha, Tue😂

Der er sgu ikke noget at sige til, at I halter langt efter City og Arsenal og vi ikke kan være med og ender under Forest, Palace og Brentford!

Jeg gruer allerede nu for hvad vi eventuelt henter i sommervinduet.
Den er lidt frit fra hukommelsen

Er det for at skåne Tintin, at du ikke nævner Origi?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Jeppe, det går snart over!

Om nogle år er du verdens mest pinlige person, og alt du gør er forkert - altså pånær når du skal køre dem et eller andet sted hen😀🤷‍♂️
Peter Kjær har bedt om barselsorlov den kommende sæson, han kan ikke overskue torsdagskampe da det ofte falder sammen med bridge i sokkeklubben

Chelsea slipper heldigvis for de irriterende midtugekampe, så ingen grund til barsel der 😘
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Jeg kan starte med at beklage at jeg har været lidt fraværende denne weekend, men jeg har ligget i sprit det meste af pinsen; der var et par nye mesterskaber (Bayern og FCK) at fejre, samt en god gammel dansk alkoholisk tradition i holde i hævd.

@Tintin. Shea Charles tilhører næste høstlag fra Citys talentfabrik. Den 19-årige nordirer er kaptajn for Citys U21-hold og har været udtaget flere gange til førsteholdstruppen, og fik sin debut i weekenden i kampen mod Brentford. Han har (så vidt jeg husker) spillet seks kampe på ”de voksnes” landshold for Nordirland. Charles spiller overvejende defensiv-central midtbane, men kan også klare de fleste pladser i forsvaret, såvel central som backpladserne. Nu så jeg ikke kampen mod Brentford, så jeg ved ikke hvordan han klarede sig dér. I vinters hed det sig at selveste Borrusia Dortmund var ude efter ham, og senere på foråret at Leeds gerne ville overtage ham, og nu er det så åbenbart Everton. Han er typen af spiller, som er ved at vokse ud af akademiholdet, men ifølge Pep måske ikke er klar til Citys eget førstehold, men som man omvendt heller ikke ønsker at sælge helt. Så det ligner en udlejning eller et salg med et fordelagtig tilbagekøbsoption. Med mindre City sælger Phillips og ikke får en afløser, for så kunne Charles godt være et bud på en reservespiller til Rodri-pladsen (på niveau med Lewis og Palmer). Med andre ord, ham kan Everton nok godt være tjent med.
Spændende. Han napper vi, men vi vil/kan ikke betale ret meget. Du ved det der FFP, Netspend-ligaen, nyt stadion og en kæmpe rodebutik.

I får bare en tilbagekøbsklausul som ved bl.a. Levia i Southampton.
"FFP"? Never heard of it...
Rigtig god kamp i aften jG. Håber du har haft en god tur til Ungarn og har en god plads på stadion.
Scholes, mange tak. Det endte nu desværre med at jeg må nøjes med at se finalen hjemmefra. Men lad os lave en aftale om at tage ud og se CL-finalen næste år mellem United og Roma! 😋

Edit: Planen må desværre allerede nu aflyses for mit vedkommende - i hvert fald mht. Roma...
annonce