Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JGGJ
@Vince
Lad os sige at han ikke altid er så god til at tackle modgang...
Anyway, I kan jo selv snart få fornøjelsen af The Special One igen. Wise og jeg er ved at arrangere en byttehandel med Potter for Mou.😁
Skrevet af JGGJ
Et par meldinger fra City-lejren inden den sidste pre-VM-kamp mod Brentford på lørdag. Tilsyneladende kunne Cancelo afsone sin spilledagskarantæne i ligacup-kampen mod Chelsea, så han faktisk er åben for udtagelse til lørdagens kamp, selv han pådrog sig et rødt kort i sidste runde.

Laporte pådrog sig en mindre skade i Chelsea-kampen, men det vides endnu ikke hvor slemt det er. Under alle omstændigheder betyder det nok, at han næppe er på holdkortet lørdag, hvor Pep da også har både Akanji, Dias, Aké og evt. Stones at vælge imellem til de to midtstopperpladser.
Skrevet af Klopptimist
Hvad er status egentlig på Haaland - er der stadig knas med foden?
(sorry, hvis det har stået 117 andre steder - nu spørger jeg sgu chefen direkte...;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af JGGJ
@Klopp

Det er sgu et godt spørgsmål. I starten af ugen lød meldingen at han var så godt som klar, i onsdags lød det at han ikke var klar endnu og siden intet nyt overhovedet. Tror måske Pep bevidst holder svaret hen i det uvisse indtil i morgen for at forvirre Franks gameplan mest muligt. Mit personlige bud er at Haaland og Alvarez får en halvleg hver.

I øvrigt interessant lodtrækning til carabao. Fint nok allerede dér at få vished om hvem af os der vinder turneringen og hvem der kan slippe for yderligere EFL-kampe efter nytår... 😁
(I det mindste skal vi da spille på Etihad, så på papiret har vi vel en chance...)
Skrevet af JGGJ
Med dagens VM-trup-udmeldinger fra Spanien og Holland står det klart, at Manchester City har mindst 15 og formentlig 16 spillere udtaget til det forestående VM i Qatar:

Ederson (BRA) - Akanji (SCH) - Stones (ENG) - Walker (ENG) - Dias (POR) - Laporte (ESP) - Aké (HOL) - Cancelo (POR) - Phillips (ENG) - Rodri (ESP) - Gündogan (TYS) - De Bruyne (BEL) - Bernardo Silva (POR) - Foden (ENG) - Grealish (ENG) - Alvarez (ARG?)

Det enlige spørgsmålstegn gælder Alvarez, der indtil videre indgår i den argentinske 28-mandsbruttotrup, som på søndag bliver endeligt skåret ned til 26. Men med "Spidermans" seneste målgivende aktiviteter er det svært at tro, at han skulle blive valgt fra i sidste ende.

Som City-fan ved man dårligt om man skal grine eller græde. City kan sgu stille med sit eget VM-landshold med fuldt bemanding i samtlige kæder, samt en seriøs bænk af indskiftere! Det er vel ikke engang utænkeligt, at vi ville være blandt favoritterne til at vinde turneringen. Selv uden nordmanden.

Men det kommer satme også til at trække store veksler på spillernes fysiske og mentale helbred. For nu ikke at tænke på de næsten uundgåelige skader. Klub-egoistisk set håber jeg på at England, Brasilien, Spanien, Holland, Schweiz, Portugal, Tyskland og Argentina alle bliver slået ud i gruppespillet. Men det er jo nok ikke meget sandsynligt...
Skrevet af JGGJ
På dagens pressemøde blev Pep Guardiola spurgt til Erling Haalands tilstand og hvor vidt han vil spille i morgendagens kamp mod Brentford.

"We´ll see. Training this afternoon and we´ll see. He´s a little better."

Så blev vi så meget klogere...😄
God weekend fra en coronaramt City-bot.🍺
Skrevet af Klopptimist
Tak for svar JGGJ - og tilhørende analyse, skarp som altid... ;-)

Det skal nok blive sjovt med en fesenblå-rød julefrokost lillelillelillelillelille-juleaften
- så må vi se, hvor mange mand, der er nået hjem (med eller uden tømmermænd), men det tyder jo på, at I får langt flere folk i sving ved VM.

Og så skal vi jo ikke - slet ikke her i huset - være så arrogante, at vi glemmer Uniteds rolle i Kelleher Cup´en. Mon ikke også, de giver den gas - anden halvleg var i hvert fald stærkt underholdende mod Villa i aftes - godt man fik sovet lidt i første halvleg, så man ikke var gået i seng...
Tillykke med den, Scholes!

God weekend og god bedring - måske en CTRL-ALT-DELETE ?
(strømmen er billig, og what could possibly go wrong...)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af JGGJ
Nu hører aldeles uunderbygget arrogance jo med til fredagsstemningen her på tråden, men ja, United bør man jo nok heller ikke afskrive. Jeg valgte desværre at halvsove under 1. halvleg og gå i seng under 2., så jeg missede det meste. Heldigvis kan de røde djævle også stille med et stort VM-hold, så noget slitage kan vel også forventes dér. Endelig kunne Newcastle vel også være et seriøst bud på en ligacupwinner. Det var jo sådan City for år tilbage startede vores seneste storhedstid.

God weekend og god bedring - måske en CTRL-ALT-DELETE?
Jo tak. Det kan også tænkes at jeg bare sku´ gå i strømbesparende dvale-mode de næste 40 dages tid. Trods alt sjovere end at sidde og tælle indkomne VM-skader op...
Skrevet af JGGJ
Og så blev det officielt: også Julian Alvarez er udtaget til Argentinas VM-trup. Altså 16 City-spillere ialt, der skal en tur ned til sandkassen. Suk!

Haaland derimod meldes at tage en tur til Marbellas sandstrande, dét lyder sgu mere fornuftigt. 😎
Skrevet af JGGJ
Så er det kampdag på Etihad. For sidste gang i lang tid. Næste gang City spiller igen bliver umiddelbart før jul, også denne gang på Etihad, i 4. runde af Carabao Cup’en mod Liverpool. Men den tid, den glæde. I dag gælder det Brentford i ligaen.

Med tanke på den tætte topkamp med Arsenal og den mere end månedlange VM-pause forude, må man forvente at Pep Guardiola sætter all in på at høste endnu 3 point til kontoen. Efter at en del af reserverne kom i spil i onsdagens ligacupkamp mod Chelsea, ligner dagens kamp en sag for a-kæden. Hvilket i vidt omfang vil sige en kopi af opstillingen imod Fulham. Mit gæt ser således ud:

Ederson
Stones - Akanji - Aké - Cancelo
De Bruyne - Rodri - Bernardo Silva
Foden - Haaland (Alvarez) - Grealish

Såvel målmand som backkæde sad over imod Chelsea, men må formodes at være på igen i dag. Laporte blev småskadet mod Chelsea og ligner en sikker ikke-starter. Cancelo blev udvist i Fulham-kampen, men kunne åbenbart afsone karantænen i ligacuppen, og kan derfor være med igen i dag.

Mod Fulham forsøgte Pep sig med Gündogan på venstre midt, mens Bernardo var sat frem i højre angrebsside. Det fungerede ikke videre godt. Bernardo er bedst, hvor jeg har sat ham. Og Gündogan begynder at ligne en, der nok har udtjent sin tid i City. Han er dog stadig en super-sub, der med sit brændende engagement kan vende et truende pointtab ved indskiftning i det sidste kvarter. Men hold ham på bænken indtil da, Pep.

I angrebet er det store spørgsmål som altid, om Haaland spiller. Forhåndsudmeldingerne har været fåmælte og intetsigende, formentlig tiltænkt som røgslør mod Brentfords taktiktavle. Det er min fornemmelse, at Haaland starter inde, men kun får en enkelt halvleg inden han afløses af Alvarez (eller den anden vej omkring) - både for at spare Haalands fod og for at holde gang i Alvarez’ momentum.

Der bliver i dag ingen forhåndsanalyse af modstanderen Brentford, da jeg stadig ligger corona-underdrejet, men mon ikke også Pep selv har gjort sine forberedelser dér? Computeren siger at City vinder 3-1. Who am I to argue?

Come on, City!🍺
Skrevet af JGGJ
City´s starting xi mod Brentford:

Ederson
Stones - Akanji - Laporte - Cancelo
De Bruyne - Rodrigo - Gündogan
Bernardo - Haaland - Foden

Så min hævdede sikre ikke-starter Laporte starter alligevel, så skadet var han tilsyneladende heller ikke. Pep vælger endnu engang at prøve med Gündogan på venstre midt og med Bernardo som højre wing; den bagvedliggende tanke synes at være at ottende gang er lykkens gang for dén konstellation. Og vigtigst af alt, ikke mindst for FPL-playerne: Haaland starter!

Let´s make it a good one, lads! Come on, City!
Skrevet af JGGJ
Okay, Akés fravær i forsvaret ift min prognose så lovlig undskyldt; konen er ved at føde. Den info manglede lige i min forhåndsvurdering...😄 held og lykke med Aké junior.

Også fornuftigt nok med Grealish ude, da Brentford spiller med en 5-backkæde, hvilket normalt volder Jack store problemer.
Skrevet af JGGJ
1-1 ved pausen. Temmelig slatten indsats af City i 1. halvleg, hvor de reelt kun kunne være sig selv bekendt fra 20-30 min. og i overtiden. Forbløffende mange fejlpasninger på midtbanen. Gündo og Silva præcis som usynlige som jeg havde forventet på de positioner; Cancelo burde nok have afsonet en karantænedag mere, da han ikke er lykkes med meget. KDB har spillet sig op i halvlegens anden del efter en sløj start. Laporte vinder ingen priser for sin opdækning ved målet. Selv Akanji har ikke været meget bevendt. Bedste City-spillere har været Ederson med to halvstore redninger og flere gode indgreb, samt ét chancegivende udspark. Rodri har også gjort det fint både defensivt og offensivt. Haaland har kæmpet, uden at det er blevet til chancer. Og smukt smukt hug af Foden til sidst.

Det kan kun blive bedre i 2. halvleg. Come on, City!🍺
Skrevet af JGGJ
Interessant hvad Pep gør af indgreb i 2. halvleg. Jeg kunne godt se Rico Lewis blive sat ind på højrebacken for at give denne side mere slagkraft i angrebet. Så kunne Stones trækkes ind i midterforsvaret isf Akanji. Palmer ind isf. Gündogan samt Alvarez isf. Silva ville også være fint; evt. Silva over på Gündos plads, men stadig med Alvarez ind på højrewing. Med mindre "Spiderman" sættes ind oppe foran i stedet for Haaland.
Skrevet af JGGJ
Uforståelig passivitet fra Guardiola. Så skift dog ud! Alvarez, Grealish, Lewis, Palmer, Mahrez, alle ville de kunne forbedre det her ynk!
Skrevet af JGGJ
Hold nu kæft noget lort! Ringeste kamp af City længe. Ederson klart Citys bedste. Rodri og Foden ok. Alle andre dumpet. Værste præstation er dog Guardiolas, dels med hans stædige valg af Gündo og placeringen af Silva i højresiden, dels med manglende udskiftninger; kun Alvarez ind til allersidst, alt for lidt og alt for sent. Det her nederlag er Pep Guardiolas! Verdens bedste træner? Ikke i dag. 👎
Skrevet af badazz
Vildt nok resultat.
Har spillerne allerede tanke på VM?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
@JGGJ
city spillerne er også slidte og har tankerne på VM, det har været et vanvittigt efterår og det er nok sundt for alle at få en pause fra klub fodbolden. Glæd dig over max opmærksomhed fra de danske sofaeksperter som sidder og river sig i banditten af skadefryd … I skal nok bounce tilbage
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af badazz
Glæd dig over max opmærksomhed fra de danske sofaeksperter som sidder og river sig i banditten af skadefryd …

Gælder det ikke alle top 6 klubber 🙂
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
Det kan meget vel være - men når indlæg som blodpenge etc. Figurerer i kamp tråden, så ved man det er store idiot dag
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0