Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Peacock
Ubesejret i 4 første kampe i træk for første gang i 11 år med 4 af vores nøglespillere ude må siger at være ganske godkendt. Vi kan kalde det 4½ nøglespilere ude da Targett tydeligvis heller ikke kunne spille en hel kamp ellers havde han nok startet inde.

De andre 4 er Bruno, Wilson, Isak, og den lidt glemte i denne sammenhæng, Shelvey. Ærgeligt at Shelvey bliver glemt da det hæmmer vores spil genvaldigt at Bruno skal spille DM i hans sted fordi Sean Longstaff er pænt langt fra den form han sluttede sidste sæson med.

Synes det var irriterende at Anderson bliver sendt på banen for sent i kampen for det blev først rigtigt farligt da han kom ind.
Skrevet af Peacock
Forresten så startede Isak ikke fordi Home Office, indenrigsministeriet, er underbemandet så de kunne ikke udstede en arbejdstilladse i tide. Og det er muligt det ikke sker inden Liverpool kampen heller da det Bank Holiday mandag, og alle har fri.

Normalt har Home Office og andre ministerier i England et nødberedskab i weekenderne men ikke i Bank Holiday weekender så netop var denne weekend. Lidt besynderligt at de åbenbart godt kunne nå at udstede arbejdstilladelse til Casemiro men han spiller jo også for "mægtige" Manchester United.

Arbejdstilladelsen skal så vidt jeg kan læse mig til være FA i hænde senest 24 timer før medarbejderen må arbejde i UK, og da mandag er fri så kan det stadig være at Isak ikke kommer i spil til Liverpool kampen heller.

EDIT: Det er åbenbart 75 minutter før kickoff arbejdstilladelsen skal være FA i hænde.
Skrevet af Dan Burn
"Og apropos afslutninger - vi mangler jo en angriber i dagens trup. Selv Gayle havde været fin at have på bænken idag"

Enig, på banen manglede vi også én. Hvor er det vanvittigt så lidt tilstedeværelse Wood har. Et kæmpe fejlkøb. Og nu vil nogen sikkert tale om PL-erfaring, vi svækkede Burnley og bla bla. Faktum er at vi har fået meget lidt for de mange penge vi smed efter ham og med præstationerne taget in mente tvivler jeg meget på at selv en fordrukken tysker kunne have gjort sig mindre bemærket...

Jeg siger ikke at vi spillede noget pragtkamp. Blot at det var noget af det bedste i 2022 - hvis ikke dét bedste. Og stor fremgang i forhold til f.eks Brighton-kampen. Jeg forstår heller ikke hvorfor vi er så ufarlige på dødbold med så mange store spillere, men der er jo væsentlig forskel på at heade væk og på at skulle ramme et mål under stort pres. Også her skuffer Wood stort. Man savner Clark og Lascelles på det område...

Shelvey er på ingen måde glemt, men nu er jeg jo heller ikke en af hans hatere. Han er bedre end Bruno til at fordele spillet og Bruno er bedre til at agere tovejs-spiller end Willock så det er bestemt en svækkelse, men Willock er jo heller ikke værre end vi bør præstere uanset hvad. Udfordringen er når to er ude samtidigt. Longstaff fik vist igen idag at han desværre ikke har niveauet. Det går lidt for hurtigt for ham...
Skrevet af Dan Burn
Gad vide hvorfor vi forærer Dubravka væk til en konkurrent når Howe gerne vil beholde ham...
Skrevet af Peacock
Hvis han ikke vil blive er der ikke så meget idé i at tvinge ham til at blive.

Det er ren spekulation men det kan være samme årsag som Villa-fans argumenterede for var grunden til at Targett ville væk, nemlig at det er en spiller der har det bedst og yder optimalt når han er det indiskutable førstevalg til truppen. Det er langt fra alle, selv i en konkurrencesport, der trives under pres.
Skrevet af Dan Burn
Med den lille detalje til forskel at Targett skiftede for at spille, mens Dubravka skifter fra den ene bænk til den anden.

Jeg kan godt forstå han gerne vil have Manchester United på sit CV inden han indstiller karrieren, men mon han stiller sig på bagben hvis man blokerede det skifte? Jeg tror det ikke.
Skrevet af Peacock
Nu er det svært at gætte på hvad ManU har stillet ham i udsigt men i værste fald kommer han til at spille Europa League, og Cup-kampe så reelt set kommer han til at spille mere ved at skifte, uanset om han bliver førstevalg eller ej.

Men der er nok ikke nogen tvivl om at det er en en-vejs billet ud af NUFC selv på en låneaftale. Der er meget lille chance for Howe vil have ham tilbage hvis han forlader os nu.
Skrevet af Peacock
Ok. Så gik Isaks arbejdstilladelse igennem 4½ time før kampstart. Han starter dog nok næppe men bliver sikkert skiftet ind hvis der er muligt at hente et resultat i anden halvleg.
Skrevet af Dan Burn
Synes næsten det vil være på grænsen til absurd hvis han ikke starter. Han er købt som en klar opgradering af Wood og har nu trænet flere gange med truppen. Rekordkøb. Wood spillede to kampe i sidste uge og var usynlig mod Wolves. Plus en udekamp klart taler for Isaks hurtighed. Intet andet end en konservativ tankegang taler for Wood...

Lettere skuffende vindue hvis det slutter her....

Skrevet af Dan Burn
Og heldigvis er Howe ikke konservativ.

Interessant hvad vores svenske ven kan udrette. Youtube var venlig at foreslå en video til mig tidligere idag med Isak-højdepunkter fra en Real Madrid-kamp. Som regel er den slags spækket med gode indslag men denne viste ca. 2 min med lutter boldtab, kiksede tæmninger og skæve afslutninger. Lad det ikke blive reflekteret i aften, tak..

Botman bænket som forventet, mens Schär overraskende er droppet til fordel for Lascelles.
Skrevet af Lynild
God kamp i aften gutter!

Newcastle var et af mine yndlingshold i 90´erne, så det er ren nostalgi når de stribede toner frem på skærmen (jeg håber de stiller i hjemmebanetrøjen).
Skrevet af Dan Burn
I lige måde, Lyn!
Skrevet af Dan Burn
Man sidder næsten og er lidt halvskuffet over at det ikke bliver til en sejr på en dag hvor det slet ikke kører for Liverpool. Og så ender vi med nul point...uheldigt. Rigtig mandfolkeindsats hele vejen rundt. Desværre forsvinder vores trussel den anden vej med udskiftningen af Isak, som fik en fin debut og viste hvor vital han kan blive for vores udebanepræstationer først og fremmest.
Skrevet af Bruhmo
Av Av det gjorde ondt.
Ellers en rigtig fin indsats igen, specielt i 1. Halvleg.
Det var ikke denne kamp vi havde marginalerne.

Måske der faktisk kan være en tendens til de 4 stoppere er delt op i makkere.
Skrevet af Dan Burn
Meget ævl omkring tidsudtræk efterfølgende. Jeg tror jeg vil nøjes med at konstatere at Liverpool må være en presset klub hvis de tror at vores spillere simulerede kramper.

Og det er de jo også…

Ham Diaz er et monster og den eneste spiller som jeg synes truede os. Salah virker helt fra snøvsen og Firmino har ikke været god nok længe. Jeg kan nærmest ikke huske at vi har givet så få chancer væk på Anfield. Jeg synes ikke Liverpool fortjente en sejr på nogen måde, men det kan jo altid diskuteres..

Lascelles og Burn var to klipper nede bagi.
Skrevet af Trent66
Jeg tror faktisk heller ikke jeres spillere simulerede kramperne ....... men er vi ikke enige om at de spilstop der var i 2. halvleg naturligvis skal spilles når ordinær spilletid er udløbet? Også de spilstop der var i tillægstiden.
Skrevet af Dan Burn
Jo, hvor kommer jeg ind på det?

5 min tillæg var helt fint. Man kan selvfølgelig undre sig over hvor der findes yderligere 3,5 minut men man ser jo ofte at en dødbold i sidste øjeblik spilles til ende. Derfor må Longstaff godt være lidt hurtigere i optrækket..
Skrevet af Trent66
Det lød bare til du ikke var enig i der skulle spilles særlig meget tillægstid? Jeg må også indrømme jeg var overrasket over der ikke blev fløjtet af i opspillet op til hjørnesparket men der var nu et par spilstop og lidt sparken bolden væk udover behandlingen af Pope.
Skrevet af Peacock
Sky Sports har haft en journalist, nok en assistent, til at registrere aktiv spilletid i ordinær tid. Vores kamp i går havde 9. flest aktive spilleminutter af alle 46 EPL kampe i år som de har registreret tid på indtil videre, så Klopps idiotiske fantasier om aktiv tidsudtrækning kan hoppe i helvede. Han er smadrer Liverpools image med hans endelige og ynkelige klynkeattitude.
Skrevet af Trent66
Åh gud en argumentation ....... grow up.
annonce
0