Snak

Mere indhold efter annoncen

Newcastle United

tir 28. apr 2015
Kan se den gamle tråd er blevet mere end syv år gammel og den har vel efterhånden udtjent dens værnepligt, så tænkte mens krisen er på sit højeste så må det være tid til forandring og nye vinde i bold universet :-).

Tråden har vel om muligt også virket mere træt end vores hold gør pt. under elendig ledelse af Carver. Man kan rette al mulig berettiget kritik mod Ashley, men det Carver har præsteret er da om noget lavmålet siden nedrykningen for en god håndfuld år siden. Vi har nu præsteret ikke mindre en 7 nederlag i træk - ny rekord! Det er med et hold der er gået fra odds 250 til odds 20 på nedrykning og det odds er det masser af værdi i.

På lørdag er der skæbne kamp mod Leicester, der for alvor kommer til at definere om vi for alvor er i fare. Taber vi har vi flere skud i bøssen men omvendt tænker jeg, at går det ikke op for holdet, at det er alvor nu, så er det ikke sikkert det kommer til det.

Carver har udmærket sig ved ikke på nogen som helst måde at kunne finde et system der virker. Han har vel prøvet 3-4 forskellige formationer uden succes og krydret det med absolut ingen indstilling blandt spillerne. Colo og Sissoko som burde gå forrest er gået forrest i hjerneblødninger. Et forsvar af Carver gående på skader virker søgt idet situationen ikke er blevet et hak værre end under Pardew i det sene efterår.

Jeg kan ikke se det kan virke mere sort end det gør lige nu, men lad os håbe vi kan hive en redning i land og at alle andre end Carver får jobbet permanent. Steve McClaren nævnes som favorit og det ville da også være markant bedre end det skrammel vi har nu.
I er jo ikke i fare for at rykke ned, selvom i taber mod Leicester.

QPR og Burnley rykker ned, og jeg har ikke meget tiltro til at Sunderland kan hente noget som helst med det slutprogram.

Southampton ( H )
Everton
Leicester ( H )
Arsenal
Chelsea
Wise Men Say...
Jeg er med på deres slutprogram. Jeg er desværre også med på hvor meget motivation betyder uanset placering i tabellen. Mod Chelsea der har vundet mesterskabet kan man ikke udelukke noget.

Carver mener kampen i morgen er sæsonens vigtigste. Udover komikken i det, så er der vel kun finaler tilbage. Ifølge vores Head coach skal der min 4 point til for overlevelse, jeg synes det er lidt svært at vurdere. Men kan vi ikke skabe det sammen så skal vi også bare ned når man tager foråret i betragtning.

Største spørgsmålstegn er vel næsten formationen, som kan have konsekvens for hvem, der starter inde. Gættet herfra går på han holder fast i en smal diamant og en 4-4-2. Det kunne betyde:

Krul
Janmaat - Willo - Colo - Anita
Sissoko - Jonas - Colback
Cabella
Rivierre - Ayoze

Største og vel eneste spørgsmålstegn går på den defensive midt. Mit gæt er Jonas, men også Taylor og Abeid kan komme på tale - ligesom Anita kan det, når / hvis Dummett er klar.

Mit gæt ville gå på endnu et nederlag - og game on i nedrykningskampen.
I skal vel tabe samtlige resterende kampe for at rykke ned.

Det kan selvfølgelig heller ikke fuldstændig udelukkes med den aktuelt elendige stime, men mon ikke I trods alt klarer frisag.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at det har været jammerligt.
Det fact, at vi kan være umindeligt dårlige i de resterende kampe og stadig forblive i ligaen, er da også den eneste trøst ifht. endnu en miserabel sæson..

Jeg har sjældent set holdet så modløst og uorganiseret som nu..

Det må være årtiets største selvbedrag, at Carver fortsat tror, at han er i spil til en fast stilling til sommer.

Jeg føler mig dog relativt sikker på, at vi nok skal blive i ligaen - mest af alt fordi der er 4 hold, der skal gå forbi os på 4 runder - omend det absolut ikke er umuligt.

Hvor fortrøstningsfuld man som supporter kan skele mod fremtiden må defineres af ambitionerne ifht. til en ny træner til sommer og trupsammensætningen ved udgangen af sommerens transfervindue (uanset nedrykning eller ej) - vi står om noget ved en skille linie med både en ny manager og en markant udskiftning i truppen - Raylor, Jonas, Ferreyra, Sammy Ameobi + 4 unge spillere har kontraktudløb; Santon er solgt; Gouffran, Anita, Williamson og Obertan holder ikke kontinuerligt niveau og Tiote, Sissoko, Krul, Cisse og Colo rygtes kraftigt væk.., mens klubben vil formentligt gerne af med Tiote, Cisse og Colo (på grund af præstationer i indeværende, løn og alder.

Det er selvfølgelig ikke realistisk, at der sker en så stor omvæltning af truppen, men der skal minimun hentes 5 ind, der skal være i eller tæt på start opstilling, hvilket må defineres som både realistisk og signifikant.
Taber i også de sidste fire, tror jeg at det ender med nedrykning. Det lyder af meget, at fire hold skal overhale jer, men i realiteten kan det ske hurtigere end man tror. Et nederlag mod Leicester i dag kombineret med sejre til Villa og Sunderland og bunden rykker pludselig meget tættere på.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Rest-programmet er temmelig let. Tony Pulis vil elske at at placere bolden på sidelinjen og aftale en uafgjort på udebane, og West Ham er ringe kørende. Læg dertil to nedrykningstruede hold, som måske nok har meget at spille for, men som ligger i bunden af tabellen af en årsag.
Møgsæson med alt for mange skader. Mon ikke det løfter holdet af få Cisse og Sissoko med i de sidste kampe - kan ikke forestille mig, vi ikke klarer den.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Cisse og Sissoko vil uden tvivl give holdet et løft, men at vende en så dårlig stime om, er omvendt ikke noget, man bare gør så let som at trykke på en knap.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det er rigtigt. Men nu er vores hold jo kendt for "at skifte ansigt" fra det ene øjeblik til det andet (vel sagtens et udtryk for at holdet egentligt er ret godt når de "tager sig sammen" og er motiverede). Det vil overraske mig, hvis de ikke står sammen i en enkelt kamp eller to her til slut og sikrer sig overlevelse.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce