Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis jeg var Newcastle-fan ville jeg være nervøs, for John Carver er så meget out of his depth som man kan være, og jeg kan sagtens se ham også tabe de sidste fire kampe. En dårlig manager kender ingen grænser for elendighed, og den bedste mulighed for redning består sådan set i, at Sunderland er 5 point efter, så de nuværrende 35 point kan være nok.

Det er meldt ud, at Cisse kun er til 20-30 minutters fodbold ligesom De Jong pga. hans sårbare knæ.

Jeps, vi har et relativt nemt program - hvor mange af holdene under os skal møde modstandere, der fortsat kæmper om de sjovere placeringer i toppen af ligaen.

Specielt Sunderland og Hull har svære programmer tilbage..
Jeg tror da egentlig at alle tænker at Newcastle klarer frisag uanset om man er farvet eller ej. Der ganske få procents sandsynlighed for det går galt. I så fald kan årsagen så alene henledes på carvers uduelighed og ikke ret meget andet.. I det spil betyder det ikke meget for argumentationen om de andre har sværere modstandere eller om vi henter 0 eller 4 point.

Vi er gået fra man tænkte ambitionen ved Carvers midlertidige ansættelse i januar om top 10 var "piece of cake" til at det nu bare et et spørgsmål hvor elendigt det ender. Og madam - jeg er enig i dit indlæg i morges men jeg tror desværre stadig ikke du kan udelukke Carver får lov at fortsætte.. I givet fald vil det være et all time lavpunkt for mig siden 1992
Det kan stort se ikke gå galt for Newcastle. Taget i betragtning, at der resterer opgørerne Burnley v Hull, Aston Villa v Burnley, Sunderland v Leicester og Leicester v QPR, så bliver det ualmindeligt svært for hele 4 hold at smutte forbi Newcastle.

Et nederlag i dag og en sejr til Sunderland bringer det tættere på, men jeg kan alligevel ikke rigtigt se.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
I virkeligheden en fornuftig halvleg - havde vi ikke været bagude 2-0.

Altid noget, at der fortsat virker til at være tro på tingene på trods af målene mod os.

Det skal være Cisse og De Jong, der vender den i anden halvleg, hvis vi skal have point herfra.
I virkeligheden en fornuftig halvleg - havde vi ikke været bagude 2-0.


Tja, man kan også sige, at i først vågnede op efter 0-2. Derefter er det gået bedre, men hjemmeholdet har altså også trukket sig længere tilbage på banen. Det næste mål bliver afgørende. 2-1 og alt er åbent. 3-0 og den er lukket.

Brøndby Fiorentina Portsmouth

Det kan du have ret i... forsvarsspil omkring de to mål var i hvert fald håbløst. Skræmmende at vores to foretrukne midterforsvarer laver så basale fejl igen og igen.

Et tåbeligt straffespark og en hjernedødt rødt kort, såå er den kamp lukket...

Så må Sunderland gerne tabe senere i dag ;)
Newcastle skal nok sætte deres lid til at Sunderland ikke henter 5 points mere i de resterende kampe for ærligt talt så tror jeg ikke Newcastle henter flere point, og sandsynligheden for at de øvrige hold i bundstriden, minus QPR og Burnley, overhaler Newcastle er efter min mening ganske stor. Nok har Sunderland nogle svære udekampe mod Arsenal og Chelsea, men Chelsea har næppe noget at spille for i sidste kamp, så det kan Sunderland måske profitere af. Og Sunderlands kampe mod Southampton, Everton og Leicester er bestemt ikke umulige at få point i. Newcastle derimod virker fuldstændigt apatiske i deres optræden på banen, det er som om at alvoren ikke er gået op for dem eller at de bare er ligeglade.
Puha det bliver en gyser det her. Der er ikke langt længere til nedrykning.

Mange skader, karantæner, smal trup og en uerfaren manager resulterer tilsammen i at vi nu ligger, hvor vi gør. Vanvittige røde kort og ufattelig mange skader har virkelig kostet det sidste stykke tid.

Hvis vi overlever, så skal især centerforsvaret virkelig styrkes.
annonce