Snak

Mere indhold efter annoncen
Enhver tosse kan vel regne ud at £190-200 mio er helt hen i vejret. Ligesom at fodboldverden ser markant anderledes ud nu ift. for 2 år siden...

Lønninger er by far den største post så det er mig en gåde hvorfor du ikke finder den relevant. I særdeleshed når man ved at vi kørte med et PL-budget selv efter nedrykningen..

Desuden er der pt ingen meldinger som går på at pengene ikke er der. Kun at de tilbageholdes fordi Benitez ikke er villig til at binde sig. Det virker som om at der er gået børnehave i den fra begge sider..
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=Kd_soIX5kP0&feature=youtu.be

Det reelle underskud i Championshipsæsonen uddybes i dette klip fra i dag. Vores overskud for 17/18 må blive gigantisk.Nu var det vel kun et år siden vedr. Southampton, ligesom TV aftalen har været kendt længe.


Selvfølgelig spiller lønninger en rolle i et regnskab. Hvad er forskellen på os og Brighton/Huddersfield i 17/18 sæsonen? Et bud er af vi ligger højst £20m over, hvilket på ingen måde opvejer en transferforskel på £130m - tværtimod. Igen - for slet ikke at tale om vores brand, som bør skabe markant større indtægter end de to nævne.

Pengene har ikke været der set over en 11 årig periode, så de kommer heller ikke nu. Det ville være fuldstændig hovedløst af Benitez at forlænge uden skriftlige garantier. Der er ingen tvivl om at de mundtlige er blevet brudt fra Ashleys side ifbm. den nuværende kontrakt.
NEWCASTLE - Intet over, intet ved siden af...
Er der noget nyt? Eneste overraskelse jeg bed mærke i er Ashleys samlede investering.

Huddersfields lønninger inkl. bonusser lå på £21,7 mio i oprykningssæsonen.

Brightons £40,4 mio.

Ca. £50-70 mio i forskel, hvis vi undlader at medtage beløbet som indeholder afskrivninger!

Det svarer omtrent til hvad vi brugte på spillere i sæsonen inden nedrykningen hvor priserne stadig ikke var gået amok, så det er vanskeligt at argumentere for at Ashley ikke på daværende tidspunkt havde viljen til at investere. Alle forudsætninger var for en lys fremtid var i princippet til stede - bortset fra manageren..

Når det er sagt så er Ashley ikke forpligtiget til noget som helst.

Hans klub, hans penge.
Mbemba og Sels solgt for noget der ligner knap 10 mio. pund og Fabian Schar som kun er godt 2 aar aeldre end Mbemba ind den anden ved for 3.5 mio. pund. Ikke paa nogen maade en svaekkelse eftersom Rafa alligevel ikke ville bruge nogle af spillerne. De penge plud Merino salget maa for fanden give penge nok til at koebe en angriber Rafa vil bruge.
Sels er vel ikke solgt endnu? Med tanke på køberen kan jeg ikke forestille mig at vi får andet end et symbolsk beløb for ham. Mbemba gik for horrible £5 mio forlyder det.

Muto fremtvinger ikke ligefrem fråde, men jeg er forholdvis begejstret for hans landsmand Okazaki i Leicester, så hvis han leverer på samme niveau er der bestemt tale om et scoop til prisen. Dog har jeg uendeligt svært ved at se planen med at købe ham da han slet ikke virker som en spiller der kan begå sig som enlig spids i PL. Et tandem med Rondon giver mening, men sker det..
Nej - men tænker han er lige så tæt på at ryge som Schar er på at komme. 3,5 mil pund lyder det.

MA´s gøren og laden har svært ved at hidse mig op. Der har været sådan de sidste 10 år og man kan vende sig til der meste. Det ærger mig dig voldsomt at det ser ud som om Rondon er hovedmålet. Det er så fandens uambitiøst og ligegyldigt ift. Vi har Mitrovic. Når nu han åbenbart ikke dur så hav dog lidt armbevægelser og forsøg noget andet og lidt mere kreativt.
Nu er vi jo ikke den eneste klub der mener at Mitro ikke dur... Fulham er vel den eneste der gør? £20m er ingenting i dagens marked, og det gider de end ikke betale som det ser ud lige nu.

Rondon bliver formentlig afløseren, og han kommer sikkert til at gøre det fint, med Muto på 10´eren, men kedeligt er det. Ikke meget videresalg i de to.

Der er slet ingen tvivl om, at vores lønbudget i oprykningssæsonen var langt større end Huddersfields og Brightons. Jeg hentydede til sidste sæson. Buttom line er at Ashley ikke driver klubben som en klub, men som markedsføring af Sports Direct. Dette er årsagen til at fansene vil af med manden. Det er årsagen til at Rangers´ fans skubbede ham ud inden han nærmest kom ind. Det er årsagen til at Mike Ashley netop nu vendes i det engelske parlament. En klub er mere end en virksomhed...

Ift. YouTube klippet viser det et samlet stort overskud de seneste 5-6 år. Penge som ikke bliver geninvesteret som lovet. Ashley har brudt det ene løfte efter det andet gennem 11 år, hvilket han endda har "undskyldt" overfor Allardyce, Keegan, Hughton osv.
NEWCASTLE - Intet over, intet ved siden af...
Fansene vil af med Ashley af én årsag - at han ikke bruger en masse penge på spillere.

Det er det eneste det handler om.

Ret morsomt at man omvendt vil tage imod Staveley med åbne arme.

Men måske forretningskvinder er bedre end mænd.
“He’s not a striker that stands still and waits for the ball. Yoshi, with his engine and his passion, did what [Shinji] Okazaki was doing for us before he left,” he told the club’s official website. “I was delighted with his performance. He was relentless in irritating and pressuring the opposition, and, in a way, was our first line of defence, perhaps even the most important. By working so hard, he took a lot of pressure off our defenders.”

Det lyder som noget Benitez kan bruge...
Muto lyder bestemt som en Benitez-spiller, men vel ogå en Scotty spiller, når nu han minder om Okazaki?


"Fansene vil af med Ashley af én årsag - at han ikke bruger en masse penge på spillere.

Det er det eneste det handler om."


Fansene vil af med Ashley fordi han er direkte uambitiøs. Klubben står end ikke stille. Den går tilbage på alle områder - herunder transfermarkedet. Det er hele pakken folket er utilfredse med. På transfermarkedet konkurrerer vi groft sagt ikke med nogle PL-klubber, ligesom vores faciliteter er væsentligt forringet ift. konkurrenterne siden 2007. Kommercielt bør vi ligge lige efter top 6 pt - med potentiale til meget mere. Når Rafa forsvinder om et år truer nedrykningen for alvor igen. Vi klarer ærterne i år pga. Rafas detaljegrad. Når der kommer en ny McClaren/Pardiola er det slut.
NEWCASTLE - Intet over, intet ved siden af...
annonce