Snak

Mere indhold efter annoncen

TIS: Nej, jeg har ikke meget tiltro til Lewis længere, men han kom dog med i en pulje af spillere, som trods alt besidder noget potentiale.. Faktisk fremstår truppen lidt bekymrende, når han bevæger sig udover 14-15 stk, specielt centralt på banen (CB, CM).
Lascelles og Lewis er færdige i klubben. De har ikke klassen til næste niveau. Maximin ryger nok også videre - desværre for lidt slutprodukt og for mange skader.

Ind kommer som minimum: venstre back, midterforsvar, central midt og kantspiller.

Dummett, Ritchie, Fraser, Hayden, Clark, Hendrick, Wood, Matty L. med flere er også snart fortid i klubben.

Jeg tror ikke Lascelles er færdig. Klubben skal registrere x antal englændere til CL og hvis Lascelles kan affinde sig med at være backup, så ryger han ingen steder. Ville også være tåbeligt at lade ham gå for så at skulle bruge penge på en afløser. Vi har rigeligt med andre steder der skal forstærkes.

Både Dummett og Ritchie rygtes også at blive i klubben. Ritchie i træner/spiller rolle. Dummett vel fordi han går som homegrown i CL.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Det Saudiske selskab Sela skulle være med i kampen om at blive ny trøjesponsor i næste sæson. En aftale der sikrer os £30m årligt. En 4 dobling af den nuværende aftale med Fun88.

Chronicle nævner en decideret budkrig blandt selskaber der er interesseret i at blive sponsor.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Jeg gætter på man lander en saudi sponser
Det vil ihvertfald være lige efter bogen.
Imponerende sæson - imponerende CHL plads.

Det bliver voldsomt næste sæson at skulle bruge masser af kræfter i midtugen og skal vi spille på begge heste skal vi af med der tynde øl og hente en god håndfuld nye spillere der fra start kan kæmpe med om pladserne. Jeg håber ikke vi fraviger at spillerne skal have god alder, være sultne og ingen stjernenykker.

Vi skal vel have følgende besat
Ventre back - habil backup til Trip og så en højrefodet CB.
En eller to til de tre centrale pladser på midten og en enkelt kant.
Og endelig en ung mand der kan leve med at være 3. Valg som 9’er

Det bliver en travl sommer
Helt enig med dig Bruhmo, også der jeg vil forstærke mig.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Min vurdering af 2022/23-sæsonen..

Pope (8) - Stabilt godt niveau med enkelte matchafgørende momenter men også nogle svipsere og hans fødder er tydeligvis ikke venner med bolden. Udstråler for det meste ro hvilket ret vigtigt for en keeper.

Burn (7) - Første del af sæsonen var virkelig stærk men faldt af på den som sæsonen skred frem og viste især svaghed i spillet med fødderne. Stabil i defensiven, leder og forgangsmand. Alle egenskaber som formentlig vil blive savnet når han mister sin plads.

Botman (8) - Overraskende stærk når man tager med i betragtningen at det var hans første PL-sæson i en ung alder. Tager en masse øretæver og gemmer sig aldrig. Kan han bygge lidt på hver sæson har vi en legende i støbeskeen.

Schär (8) - Stabil og udstrålende den sædvanlige ro. Spillet med bolden og erfaringen komplimenterer de andres "svagheder" godt, mens vi som altid kan se manglerne i selve forsvarsspillet.

Trippier (9) - Utrættelig chanceskaber som går forrest med sine lederegenskaber og indstilling. Dødboldene er ren verdensklasse. Ufatteligt så meget der skabes fra hans udgangsposition.

Joelinton (8) - Ups and downs, men generelt har han budt ind med alt det vi så i sidste sæson - enorm fysik og enkelte gode offensive momenter. Lidt af et symbol på holdet under Howe. Lidt for mange frispark og gule kort.

Willock (8) - Generelt stærk spillende sæsonen igennem hvor hans mange rush med bolden har trukket tænder ud for modstanderne. Alderen in mente kan han godt bygge yderligere på..

Longstaff (7) - Vigtig primært af én årsag: mangel på alternativer. Men hårdtarbejdende og som regel god til at komme med i feltet. Desværre har han været knap så god til at få det omsat til mål. Forsvinder ofte i kampe og mod de bedre modstandere har det været tydeligt at han er for langsom i tanke og handling.

Bruno (9) - Lidt i tvivl om han kun fortjener et 8-tal. Uhyre vigtig i kraft af sin samlede pakke - ikke mindst personligheden. Men også en del anonyme præstationer og det virker ikke utænkeligt at han har spillet ofte med smerter fordi vi ikke havde noget reelt alternativ.

Almiron (8) - Startede skidt, gik på vandet et par måneder og sluttede af på det jævne.

Saint Maximin (6) - Fik aldrig mere end en perifær rolle efter sin skade. Præstationen mod City glemmes ikke foreløbigt.

Isak (8) - Havde han spillet mere og holdt samme niveau i de kampe var han endt på en højere karakter. Byder ind med en masse flair og store lunger, men hvor skal han spille fremadrettet? Han er for god til bænken.

Wilson (8) - Startede og sluttede aldeles fremragende. En rigtig goalgetter. VM kostede muligvis en højere karakter. Vi kan ihvertfald konstatere at niveauet faldt i en periode derefter.

Howe (9) - Fået det meste ud af de fleste. Virker til at mangle lidt kynisme indimellem og burde have fået mere ud af en Saint Maximin (og måske Gordon), men det er kun skønhedspletter. Spændende at se om han håndtere et større pres og de egoer som gerne følger med efterhånden som man bevæger sig mod toppen.

Resten har ikke spillet nok til at jeg vil bruge krudt på dem.
God gennemgang og overordnet enig i vurderingerne. Ville give Botman et hak højere. Trip, ham, Bruno og Pope står for mig my over alle andre.

Måske Howe også fortjener topkarakter :-)
Maxi var vel bare argumentet om “never change a winning team”

Isak bedst på toppen som jeg ser ham. Når vi så skal satse kan vi spille med begge eller smide ham på en kant. Hans evne til at falde ned i banen er lækker med udgangspunktet fra angriber positionen.
annonce