Snak

Mere indhold efter annoncen
Et eller andet sted, så er jeg sku mere bekymret over at have vundet over Villa og Everton og tabt til Blackpool og Stoke end hvis det var omvendt.

Jeg synes vi har et problem når vi møder hold hvor det er os der skal skabe kampen og ud og have et resultat, og så er der seriøst noget helt galt når en mand som Perch skal dække Huth op på hjørnespark.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Chopra igen:

"Det begynder også at ligne et hold som sagtens kan rykke ned. To nederlag til direkte konkurrenter på hjemmebane er ihvertfald dybt bekymrende"

Derefter fortæller du jeg ikke forstår dig eller selv fordrejer virkeligheden.

Dit statement er nu forandret til:

"Jeg erkender blot, som Hughton, at nedrykning er mere sandsynlig end europæisk kvalifikation."

Hvem er det der fordrejer virkeligheden.

Men er det det sidste du mener, så er vi enige. MEN vi ligner ikke et hold der sagtens kan rykke ned, som var det jeg opponerede imod.

Og så kan jeg simpelthen ikke lade være at knytte en kommentar til nedenstående intetsigende indlæg. Sjældent har jeg læst så unuanceret indlæg og så langt fra virkeligheden.

Mht. Hughton - hvilket spor er det lige, at han har drejet os ind på? Ja, han vandt Championship med rækkens suverænt bedste hold.
Ja- men profetierne efter nedrykningssæsonen var at det blev mere end svært med en hurtig tilbagevenden med den forfatning klubben var i

Men i PL har vi da langt fra været overbevisende..

Ydmyget mod Man U.
Som kunne være endt anderledes hvis Carroll havde scoret på sin 200% chance

Stor sejr over AV (men en kamp, der kunne være endt helt anderledes - straffespark, effektivitet og AV mentalitet in mente).

En god indsats mod Wolves, hvor vi alligevel kun lige får et point med hjem.

"Rundbarberet" af Blackppol hjemme.


0-1 mod Everton, hvor Everton var utroligt uinspirerede, men alligevel var tættest på både udligning og sejr.
Eventon brændte chancer ja - men vi skulle have lukket kampen inden på et klokkeklart straffe.

1-2 mod Stoke. Totalt uinspirerende indsats i 1.-halvleg, hvorefter Stoke vågnede op og var overlegne i 30 min på meget simple midler.
En kamp vi slet og ret havde fortjent at vinde

Konklusionen er noget i retning af, at selvfølgelig har der været mangler, men dine øjne ser åbenbart kun hullerne i osten.
Bare du ikke har forandret dig..

Det ene udelukker ikke just det andet. WBA spillede bedre end os og rykkede alligevel sikkert ned sidst. Som jeg sagde før sæsonstarten så er det tåbeligt at afvise muligheden.

Madamskralds beskrivelse af kampene hidtil er overdrevet en del men det er din så sandelig også. Sandheden skal findes et sted i midten.
Fortjent at vinde Stoke kampen?

Haha...

Vi havde intet i første halvleg udover et straffespark.

Stoke rammer træværket 2 gange udover deres 2 mål og det eneste vi har er 2 store chancer i overtiden.

Hvis vi sku ha slået Stoke, så skulle Everton også have slået os.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Erkend dog at vi ikke "sagtens kan rykke ned". Det er jo ligesom det min anke går på. Siden anken har du nu modificeret udtalelsen to gange. Men fred være nu være med det.

"Madamskralds beskrivelse af kampene hidtil er overdrevet en del men det er din så sandelig også. Sandheden skal findes et sted i midten."

Kommenteringen på få af kampene var såment blot for at fortælle, at afhængig af øjnene der ser, kan perceptionen være meget forskellig. Det burde være ret åbenlyst. Er du i tvivl hvad jeg skriver - så er jeg enig. Sandheden er midt i mellem, hvilket jeg desværre tydeligvis ikke formulerede klart nok.

@Bruhmo - tak for dine rosende ord :)

Ja, klubben var skam i en sørgelig tilstand, men stadigvæk var vores organisation og truppen som helhed markant bedre end nummer 3-20 i ligaen. AGF er jo også milevidt foran den resterende 1.div, selvom de er lidt rundt på gulvet!

Du tror vitterligt, at vi havde fået noget ud af Man Utd.-kampen, hvis Carroll havde scoret? Et United-hold der kunne have scoret 6-8 kasser mod os, hvis de havde været effektive.

Everton kampen kan diskuteres, fakta var, at vi ikke formåede at hverken lukke kampen offensivt eller defensivt.

Stoke - hvordan havde vi fortjent og vinde den kamp, når vi på 30 minutter blev udstillet taktisk så grusomt, som det var tilfældet.

Men om jeg har ret i mine beskrivelse var egentlig ikke essensen. Det var snarere, at vi jo ikke rigtig har været overbevisende i en helt kamp endnu.

Periodisk er vi drøn usikre i forsvaret, og totalt ufarlige fremad banen. Vi har mødt et Blackpool, WBA, Everton og Stoke hold, der har efterladt os meget initiativ, som vi ikke har magtet at udnytte..

Alt tyder på, at Hughton ikke tør tage chancer - og som bekendt skal man skyde for at score..
Der er velsagtens 10-12 PL-hold, som "sagtens" kan rykke ned, såfremt de løber ind i skader og formdyk. Jeg har svært ved at se, at vi ikke skulle være et af dem.

Vi er altså nødt til at vinde over vore direkte rivaler, specielt på hjemmebane.
Madam.

Min pointe ift dit indlæg var, som jeg skrev, at det var aldeles unuanceret og kun negativ kritisk.

Og nej jeg tror ikke vi havde vundet kampen mod United hvis Carroll havde scoret. Kommentaren var for at illustrere at kampene, du var udelukkende negativ omkring også kunne anskues en anelse optimistisk.

Mht Stoke: Vi var klart bedst i første halvleg og klart bedst de sidste 15 min. Stoke have 2-3 store chancer mens de var i momentum, men ikke nok til at de fortjente sejren.

"Alt tyder på, at Hughton ikke tør tage chancer - og som bekendt skal man skyde for at score.. "

Jeg kan ikke se det er så slemt. Det er vel bare en valgt strategi - nogle skyder mere end andre - man kan også ramme forbi mål. Sbr´s måde at vælge opstillingen på kan vel egentlig godt sammenlgnes med Houghtons.

Taylor:
Hvis du mener der er 12 hold der sagtens kan rykke ned, så er vi vist bare ikke enige. Er der også 8 hold der sagtens kan vinde mesterskabet så?
Der er vel reelt kun 3 hold, som kan vinde mesterskabet. Men Tottenham, Liverpool og hvad de ellers hedder rykker jo ikke ud.

Som jeg ser det, er det himmelråbende naivt og arrogant, såfremt den bløde mellemvare, som Newcastle vel tilhører, ikke anderkender muligheden for at rykke ned, i en sæson hvor alle tager point fra alle.
annonce