Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ville da fjerne dobbeltmoralen. Var det i forrige sæson at Nolan kastede sig ud en psykopatisk tackling? Han slagtede fuldstændig sin modstander som heldigvis overlevede uden nogen fysiske mén. Hvor var klubben dengang? Den tackling var klart værre end De Jongs som i bund og grund er en ganske gennemsnitlig beskidt en af slagsen. Men den han lavede i VM-finalen kunne man for min godt have buret ham inde for. Det var vold og intet andet.
Helt enig med dig Scotty.

Man kan sagtens generelt kigge på spillet og lave om på reglerne og måden hvorpå man går ind i tacklingerne på, uden at det devaluerer produktet. Men som Scotty er jeg enig i at der er for meget dobbeltmoral, f.eks. Wenger piver over voldsomme tacklinger, men forsvarede ALTID Vieiras spil, så det klinger hult.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"

Fjerne dobbelt moralen i sport... Er det ikke et paradoks?

Selvfølgelig vil incitamentet for klubben være større, når de lige har tabt halvdelen er en investering på mellem 30-40 millioner kroner. Omvendt har klubben jo ikke ligefrem billiget hårdt spil offentligt!

Iøvrigt er der i min verden forskel på en tackling, hvor man regulært kommer for sent (pga. dårlig timing, spilperception osv.), eller man mere eller mindre bevidst fører andet benet igennem for at skræmme modstanderen! Uden iøvrigt at have relation til de øvrige episoder, der er nævnt.
Også enig med Scotty. Havde det ikke været for et brækket ben og De Jongs ry, var den tackling aldrig blevet kaldt vanvittig og vi havde kun diskuteret om den var mørkegul eller rød. Hjælper selvfølgelig ikke De Jong, at han allerede har et brækket ben på samvittigheden i år, men det lignede i endnu højrede grad uheld. Derimod skulle han selvfølgelig været smidt langt væk under VM og taget Van Bommel og Sneijder med sig.

Her er i øvrigt Nolans svinestreg på Anichebe, fra forrige sæson, som jeg også mener er langt værre:

http://www.youtube.com/w…7NQCCcEr-gY

Det var i øvrigt samme sæson, at Guthrie fuldstændig uhæmmet sparkede Fagan ned og brækkede benet på ham. Både Nolan og Guthrie var hurtigt tilgivet og tilbage på holdet 3 kampe senere.

Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario

@ Dinho

Selvfølgelig giver den tackling mere opmærksomhed, når det netop er De Jong og db. ben brud, der er med i konteksten.

Men jeg formår simpelthen ikke at forstå, hvorfor klubben ikke må gå til FA efter jeres mening. En ekstraordinær situation indbyder selvfølgelig yderligere opmærksomhed og ageren, da man selvsagt vil blive træt af en Wenger tilgang til problematikken.

Der er jo ingen, der forsvarer Nolan, Guthrie, Barton eller andre Newcastle-spillere, der har gjort sig lige så uheldigt bemærket.

Og lad os så lige slå fast, at de Jong tacklingen er mindst lige så farlig som Nolan tackling (læs skadesrisiko).., men den ser selvfølgelig ikke lige så vanvittig ud!
Jeg har unægtelig svært ved at se hvor du vil hen.

Du mener det er ok at klubben peger fingre af andre spillere uden først at feje for egen dør? Så elastisk er min moral ikke..
Og ja, av, det var den Dinho.. Havde helt glemt at Anichebe faktisk blev skadet i længere tid som følge af tacklingen. Guthrie´s husker jeg ikke som værende noget specielt, men det kan da godt være hukommelsen spiller mig et puds.
Her er Guthrie´s:

http://www.youtube.com/w…-C_YyMKzTXU

Det er ren frustration. Fuldstændigt sindssygt at sparke igennem på den måde. Han havde nok heller ikke regnet med et nederlag hjemme til Hull, ligesom mange andre nok ikke havde regnet med at se Hull, som nr. 4 et godt stykke inde i sæsonen. Var der egentlig ikke en her i tråden, der skrev at det ville blive deres eneste udesejr den sæson?:).
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Kan næppe udelukkes.

I remember now.. Klart rødt naturligvis men udover at den naturligvis var helt bevidst så synes jeg ikke den er synderlig slem. Nolans er i min bog langt langt værre idet han kommer springende med knopperne forrest og strakte ben. Den er helt horribel og burde have kostet 10 dage eller noget i den dur..

De Jongs tackling bliver da aldrig mere rigtig af, at Nolan og Guthrie har lavet noget tidligere...

Da klubben ikke ligefrem har meldt ud, at man billigerer disse to enkelte episoder, så kan jeg ikke se problematikken i, at man melder ud, at De Jong gik over stregen. Slet ikke set i relationen, at De Jong går ustraffet ud af episoden, hvilket ikke var tilfældet i Nolan og Guthries tilfælde. Det er jo netop denne retfærdigheds sans, man appellerer til.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så var både Nolan og Guthrie ude og undskylde offentligt efterfølgende, og Hughton meldte ligeledes ud, at det ikke var acceptabel opførsel.

Det er jo håbløst, at man ikke kan have en holdning til hårdt spil, fordi klubben selv har spillere, der har trådt over stregen.

Iøvrigt mener jeg som skrevet tidligere, at det er et paradoks at diskutere moral og etik i sportens verden, fordi man uddanner spillerne til at balancere på kanten af regelsættet hele tiden. Bare, at ordet professionelt frispark findes. er jo i en moralsk kontekst horribelt!

Anyway, vi bliver vist ikke enige, så vi lader den bare lige ik?
annonce