Snak

Mere indhold efter annoncen
Man skal vist være lidt specielt indrettet hvis ikke hjemmebane-nederlag til Blackpool og Stoke får alarmklokkerne til at ringe. Sejren over Villa var ren eufori..

Jeg forstår ikke hvorfor Hughton undlod at smide en ekstra angriber på banen før det var for sent. Det var så tydeligt at der manglede noget (mere) at sigte efter i feltet.

Routledge og Perch viser ganske rigtigt deres begrænsninger. Det samme kan siges om Williamson. Han har flere gode indgreb men hans boldbehandling er ringe og man kan ikke lade være med at tænke Sol´en ville være en bedre løsning.

Helt enig - det må være et spørgsmål om tid, før Campbell er i den nødvendige form til start-11. Han så fin ud mod Chelsea, så det kan være endnu en besynderlig Hughton beslutning, der holder ham ude.

Helt enig med 2.angriberen - hvorfor ikke bare starte med en, og smide Nolan på tribunen? Hvis Nolan ikke snart begynder at score på sine chancer, så er han meget lidt værd på holdet, da hans defensive arbejde og spilforståelse syntes yderst begrænsede i PL. Håber virkelig Hugnton ærgre sig over, at han udnævnte godstoget til anfører.
Nu skulle man måske også lige klappe hesten. Hvorfor sige at det var endnu en besynderlig beslutning at spille uden Campbell, når det virker ganske logisk, at manden sikkert ikke kan klare 2 kampe inden for så kort tid? Makes sense to me hvis det er forklaringen. Derudover kan det godt være, at du er uenig i mange af Hughtons beslutninger, men det gør dem jo ikke besynderlige. Hughton har bragt os tilbage på sporet - gi manden noget credit.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Sol Campbell var skadet igår... derfor spillede han ikke
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
"Man skal vist være lidt specielt indrettet hvis ikke hjemmebane-nederlag til Blackpool og Stoke får alarmklokkerne til at ringe. Sejren over Villa var ren eufori.."

1. Speciel - det har jeg da altid været, det ved du da.
2. Alarmklokker : Ja. Nedrykning: Nej - husk ikke at fordreje virkeligheden

Hvorfor har du (og andre) en tendens til at skal gøre alting mere sort/hvidt end det er? Et uheldigt selvmål og alt bliver udlagt negativt. Nuvel er jeg positivt anlagt, men der er simpelthen for langt ude, at fanden males på vægen fordi vi har leveret to dårlige præstationer i 7 kampe.

Hvad blev der er nuancerne?
Og forresten

"Jeg forstår ikke hvorfor Hughton undlod at smide en ekstra angriber på banen før det var for sent. Det var så tydeligt at der manglede noget (mere) at sigte efter i feltet."

Ameobi kom på banen 7 min efter udligningen i 74 min (22 min tilbage). Hmm anke ikke forstået.
Det er vist dig der enten fordrejer virkeligheden eller ikke forstår hvad jeg mener. Jeg erkender blot, som Hughton, at nedrykning er mere sandsynlig end europæisk kvalifikation. Sejrene over Villa, Everton og Chelsea får straks folk til at opbygge urealistiske forventninger som holdet tydeligvis ikke kan leve op til så jo tidligere man indser dette jo bedre. Én ting er sikkert - den slags sejre fortsætter ikke og derfor er det tvingende nødvendigt at vi henter point mod ligeværdige modstandere og specielt hjemme. Det er de kampe vi skal overleve på..

Mht. den ekstra angriber så skulle man altså ikke være noget taktisk geni for, ret hurtigt, at opdage der manglede noget i feltet. Det er altid en opvejelse da man istedet risikerer at give køb på midtbaneovertaget, men hvia Hughton var enig, så burde han have reagereret noget tidligere.@ Mic-bertel.

Nu skriver jeg jo netop, at det kan, og ikke at det er! Men du har sikkert ret i, at han ikke ville give ham to kampe på en uge.


Mht. Hughton - hvilket spor er det lige, at han har drejet os ind på? Ja, han vandt Championship med rækkens suverænt bedste hold.

Men i PL har vi da langt fra været overbevisende..

Ydmyget mod Man U.

Stor sejr over AV (men en kamp, der kunne være endt helt anderledes - straffespark, effektivitet og AV mentalitet in mente).

En god indsats mod Wolves, hvor vi alligevel kun lige får et point med hjem.

"Rundbarberet" af Blackppol hjemme.

0-1 mod Everton, hvor Everton var utroligt uinspirerede, men alligevel var tættest på både udligning og sejr.

1-2 mod Stoke. Totalt uinspirerende indsats i 1.-halvleg, hvorefter Stoke vågnede op og var overlegne i 30 min på meget simple midler.

Ja, jeg er ikke imponeret! Og det var jeg heller ikke i CCC, hvor Hughtons svagheder taktisk ligeledes blev udstillet, når vi var presset resultatmæssigt.
Temmelig hård bedømmelse af de sidste 3 kampe må man sige. Mod Everton blev vi snydt for et klokkeklart straffe. Det havde vist lukket den kamp. Blackpool fik et tyndt af slagsen mod os og var generelt second best. På enhver anden dag havde vi vundet selvom spillet ikke var prangende. Og mod Stoke var vi ganske fint spillende i første halvleg omend Stokes indsats var stærkt bidragende til dette.
Enig med Bruhmo. Og til sidst her Scotty.

Der er stadig meget positivt i vores nuværende situation, men ja, der er ret mange ups and downs pt. Det ene øjeblik hærger det positive; godt spil, masser af chancer, vilje og sammenhold, det næste øjeblik taber vi mod Stoke og Blackpool. Men...Jeg mener stadig, at holdet bærer præg af sammenhold og vilje. At tingene så ikke altid lykkedes for os, det er en anden sag. Så længe vi står sammen og kæmper for hinanden, så rykker vi ikke ned med den nuværende trup. Falder holdet fra hinanden, så kan alt ske. Omvendt, får vi holdet til præstere kontinuerligt, så kan vi godt bland os i kampen om de europæiske pladser.

Det Hughton skal ha ros for, er naturligvis at have skabt dette hold. Sammenholdet og trupsammensætningen er i høj grad hans fortjeneste. Muligt at han har taktiske mangler, men der er ikke langt fra gal til genial, og så kan det også tænke, at han også lærer af denne start-periode i Prem. og at han dermed løser de problemer vi har haft på hjemmebane og mod små hold (dette skal han selvsagt, men han fortjener også tid qua hans resultater so far).


Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce