Snak

Mere indhold efter annoncen

OMG... den hentagne selektering af Nolan og Willamson må da snart have en ende... Nolan bringer intet, når han tvinges tilbage på banen.

Williamsons placeringsevne er bare ikke god nok.., og han har ikke speed til at rette op på egne placeringsfejl. Det var da et under, at Man C ikke formår at straffe vores høje backlinie.

Nu så jeg ikke Colo skade, men mon ikke vi snart ser Campbell og Colo i midterforsvaret..?

Men intet er sikkert, da det burde være åbenlyst, hvorfor Nolan skulle bænkes i går snarere end i morgen!
Men nu er hans konkurrent, Ben Arfa, vel ude resten af sæsonen så Nolan ligner første mand på holdkortet.

Optimistisk indsats, men vi rykkede et skridt nærmere bunden idag. Og det er ikke kun pga. resultatet..

Mon ikke en Guthrie (eller et lidt vovet bud i Vuckic) kan overtage, hvis han fortsat er så ringe?

Hvis Nolan alligevel skal rende rundt på den centrale midtbane, så er Guthrie da en fin arvtager til pladsen, men Vuckic selvfølgelig ikke har vist så meget endnu, men dog er noget mere dynamisk end Nolan.

Iøvrigt er Arfa ude i min. 6 måneder - dobbelt brud (på både skinne og læg ben - avs)
"Everybody knows Nigel and he is as honest as the day is long," Kidd said. "It´s so sad when you see that happen and we hope it is not too serious.

"There was no malice in Nigel´s challenge and Nigel is not that type of lad. He´s the same in training and there´s no malice in Nigel de Jong."

...må man le?

tjjaaa... han har da kun to brækkede ben på samvittigheden!

Det er sku ok at spille hårdt, men det der var bare vanvittigt! Han har vundet bolden, men fører alligevel højre ben igennem - wancker!
To Brækkede ben, og 2 brækkede riben.

Fuldt fortjent "karantæne" fra landsholdet, det er der sgu nogen der kunne lære af.

Iøvrigt kan man kun håbe på at FA straffer ham for hans optræden, selvom det nu ikke ser ud som om det bliver tilfældet.
http://news.bbc.co.uk/sp…9063879.stm

Helt ude i hampen at brokke sig til FA hvis man spørger mig..

Man ser ofte tacklinger som er værre end De Jongs på Ben Arfa - også fra Newcastle-spillere. Hyklerisk at man først reagerer på den slags når det resulterer i en skade..
www.gitteseeberg.dk
Jeg er helt enig Scotty. Det er meget mere relevant at tage "Stoke" tacklinger alla den Karl Henry lavede i weekenden op og give hård straf for den.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"

Hvis man går over stregen, som de Jong gjorde, så skal det selvfølgelig have opmærksomhed.

Incitamentet og opmærksomheden er selvsagt større, når udfaldet er et dobbelt ben brud, men man bør da ingenlunde negligere denne form for spil, fordi det sker hver weekend i PL (hvilket jeg iøvrigt heller ikke er helt enig i).

Mon ikke også, at I ville reagere, hvis man så NUFC ledelse reagerer hver gang, at en af spillerne blev tacklet ureglementeret i weekenden?
annonce