Snak

Mere indhold efter annoncen
Her er hvad Hughton havde at sige om Nolans:

"Kevin is what he is. He´s a competitive player, as are players like your Nicky Butts and your Steven Taylors.

They´re competitive players, and if they´re competitive players, you expect them to perform competitively.

I´d say, on the challenge itself that I didn´t think there was any intent or malice in the challenge, but we accept that he did catch the lad.

Kevin himself has apologised to the lad and also to David Moyes, and it´s one we need to pick ourselves up from and go on from here.

Jeg behøver vist ikke at kommentere ovenstående. Det taler for sig selv..

Og hvordan er det i modsætning til det jeg skrev?

"og Hughton meldte ligeledes ud, at det ikke var acceptabel opførsel"

Jeg læser det nu sådan, at Hughton udtaler, at han ikke tror, at det var en intenderet ondartet tackling, men at han rammer ham. Underforstået, at det ikke var en acceptabel tacklng...

Jeg kan godt se, at den kan misforståes, men jeg kan simpelthen ikke tro, at Hughton udtaler, at det var en acceptabel tackling, hvorefter han siger "Kevin himself has apologised to the lad and also to David Moyes, and it´s one we need to pick ourselves up from and go on from here".

Hvis han mente, at det var en helt okay tackling, hvorfor skulle truppen/klubben så "pick ourselves up"?

Desuden ville det være et kæmpe selvmål at gå ud og forsvare selve tacklingen som acceptabel, hvorimod det ville være helt naturligt at forsvare spilleren, som det også er tilfældet i denne sag mellem Mancini og de Jong.
Hehe, det er de underligste svar du disker op med i denne sag..

Der er sgu ingen der mener at han siger det er "okay" tackling, men enhver kan vel for pokker se at den udtalelse er så vag som noget overhovedet kan blive. Faktisk kan det ikke kategoriseres som andet end en utrolig tynd udmelding ovenpå en tackling som man kun bør tage kraftigt afstand fra.

Vag eller ej, så indikerer teskten, at tacklingen var uacceptabel!

Kort sagt, man har taget afstand fra den type tacklinger, og spillerne selv har beklaget dem. Så jeg kan ikke se, hvorfor klubben ikke kan handle på voldsomme tacklinger mod egne spillere.

Det er ganske menneskeligt, at man handler kraftigere, når man selv har offer-rollen..
Det ville jo være håbløs branding, hvis klubben udstillede sine egne spillere som vanvidstacklere, hvis de havde trådt ved siden af. Eller håbløs sportslig ledelse for den sags skyld, hvis man insisterede på, at ens egen spiller fik en lang karantæne efter en sådan tackling. Disse sager forsøger man selvfølgelig hurtigst muligt at ligge låg på.

Iøvrigt kan man vist ikke kalde det db. moral, når begge holdninger peger i samme retning - grove tacklinger er ikke ok! De forekommer som en del af konkurrenceelementet, men er grundlæggende ikke ok.

End of story!
Ikke enig. Når man udtaler sig så vagt som ovenstående er det i min bog det samme som at sige man egentlig er græsk katolsk. Hughton lyder som om intet er sket.

Sådan BURDE det have lydt:
http://www.footballfanca…-ill-judged
Så er det Wigan idag. Ift sidste uge mangler Ben arfa. Klart en svækkelse men Jonas og Routledge lyder også fint.

Mon ikke vi kan forvente samme opstilling som sidst med Routledge istedet for Ben Arfa. Guthrie meldes i truppen for første gang denne sæson. Det bliver spændende at se hvor stor en rolle han kommer til at spille. Jeg tænker back up på kanten - specielt nu med Arfa ude.

Vi har to nederlag hjemme i streg og idag bliver sindsyg vigtig for moralen. Jeg er sgu lidt i tvivl hvad udfaldet bliver. Vil gerne være optimistisk og modstanderen bliver vel heller ikke meget nemmere, så lad os håbe..

Hvor kan kampen følges live?
I forhold til vores evne til at skabe kampen mod hold vi bør slå (Stoke, Blackpool), så er jeg ret skeptisk. Man kan kun håbe på at CH er opmærksom på dette i dag.

Gætter på 2-0 sejr, frygter dog nederlag.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Nogen der har fundet et link der virker?
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce