Snak

Mere indhold efter annoncen
Du skriver at hvis nogen havde fortjent 3 point, så var det Wigan, det hænger ikke helt sammen med et fortjent point til Newcastle.

Udover det, så viser statistikken på skysport et overtag til Newcastle både med chancer og med boldbesiddelse hvilket også var det indtryk man fik i MOTD.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Jeg har unægtelig svært ved at se hvorfor det ikke kan hænge sammen i din verden. Og endnu mere når man tænker på at du tidligere har læst et indlæg hvor jeg skriver uafgjort var iorden.

Fodbold handler om mere end afslutninger og boldsiddelse.

Men iøvrigt en fuldkommen omsomst debat. Jeg kan ikke bruge din holdning til noget som helst da du ikke så kampen. Og hvis du ikke kan bruge min...-så fred være med det. Jeg er egentlig pænt ligeglad ;-)

Tilbage står at vi endnu engang mistede point hjemme mod en bundklub. Og denne gang var vi ikke i nærheden af at vinde..
@ Scotty

Du lærer aldrig at holde en sober tone, vel? Din påtagede arrogance er kvalmende..

Iøvrigt er jeg enig med Scotty, vi var langt fra en sejr..
Vi sælger den kamp over 3 min i første halvleg med det konsekvente valg af primært Perch, sekundært Williamson, der begge har leveret mange utilstrækkelige præstationer hele sæsonen.

I sidste ende peger det på fejl dispositioner af trænerteamet - en spiller kan have et eller to udfald, men når det er gang på gang burde tålmodigheden løbe ud - det gør supporternes i hvert fald.

Noget tyder dog på, at vi ikke skal forvente de store ændringer

http://www.sundaysun.co.…0-27486966/

- the Sun, i know, men trods alt et direkte citat fra Hughton!
Jeg har ikke drukket i en måned - mindst!

Hvilket naturligvis er en fejl jeg beklager dybt..

PS: Jeg bliver notorisk irriteret af at skulle gentage mig selv.
"Jeg bliver notorisk irriteret af at skulle gentage mig selv"
moderator
"Du skriver at hvis nogen havde fortjent 3 point, så var det Wigan, det hænger ikke helt sammen med et fortjent point til Newcastle."

Det kan det nu sagtens (hvis vi ellers ser bort fra metadiskussionen omkring fortjent/ufortjent). Newcastle kan godt have fået et fortjent point, men HVIS der skulle have været en vinder, så pegede mest på Wigan.
https://kortlink.dk/sudv
Hvis du var en hvalp havde du fået en hundekiks, Geddar!
Andy Carroll sigtet for vold igen, denne gang mod en 19 årig pige.

Mon retten bliver ved med at se igennem fingre med det?

http://football.uk.reute…php?rpc=401
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Underlig opstilling...-lover ikke godt.

Prove me wrong.
moderator
Diskrimination. Giv mig en hundekiks for helvede!
https://kortlink.dk/sudv
annonce