Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Dame, det er min antagelse, at man har gjort sig klart, at de spillere formodentlig ikke kan spille så mange kampe over en kort periode, før deres fysik er bygget op til det. Og at det kommer til at tage lidt tid.
Og det er i øvrigt også med et længere perspektiv for øje, end bare at de skal klare sig igennem de her tre kampe. Vi satser jo på, at vi skal spille en del kampe igen denne sæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BlueAndWhite
Vi har virkelig brug for den centrale midt og en forsvars spiller.. en klasse kant ville være rart men de andre ting er vigtigere.. Stage er ikke god nok, mudra er ikke klar, Bjelland skal på pension og burde nok have været det i et par år..
Skrevet af DameNdoye
Dame, det er min antagelse, at man har gjort sig klart, at de spillere formodentlig ikke kan spille så mange kampe over en kort periode, før deres fysik er bygget op til det. Og at det kommer til at tage lidt tid.


Mudra har altså været klar i et stykke tid nu, han startede som sagt inde mod Baseksehir før pausen, og hvis man var nervøs for ham er det mærkeligt at lade ham spille fuldtid i en træningskamp hvor han iøvrigt fløj rundt. Og igen så giver det ikke mening at lade dem slappe af mens de er friske. Jeg er ihvertfald uenig i den strategi ift. Mudra.

Mudrazija fik trodsalt næsten også en halv kamp idag, så det har næppe været for at spare ham men bare en forkert beslutning at starte med Stage

Ift. kanten, så siger jeg det igen, jeg synes mere fejlen lå i at spille Daramy på kanten fremfor ikke at starte med Fischer. Daramy er bare ikke god nok på kanten. Alle hans gode præstationer er kommet mens han har spillet angriber og hans 4 mål i sidste sæson kom mens han var angriber. Han ser også sig selv som angriber

Det endte dog med Daramy på højrekanten og det må være fordi han synes Biel spillede dårligt mod Lyngby (hvilket jeg også synes) men det hjælper ikke at spille Daramy på en position han efterhånden åbenlyst ikke passer til/er god nok til. Lidt ligesom da han tager Varela ud, og ligger Bartolec ind. Det har vi set før men det hjælper aldrig
Superliga og FCK fan
Skrevet af #GGMU!
Kan man ikke handle smart ind, også finde kvalitet i superligaen, som kan forstærke truppen?

Altså, tænker umildbart man mangler en til hver kæde, og istedet for at have lagt 1 mil€ for ham grækeren, syntes jeg, man skulle have satset på Frederik Winther fra lyngby.

Back spillet har også i længere tid været under middel, og her burde man kigge efter en mand som Højer på venstre back, for at give noget konkurrence til Bengtson, også rykke Boilesen ind i midterforsvaret istedet for Bjelland.

Alexander Bah, syntes jeg gør det godt i Sønderjyske, og Jeg tænker, han kan forstærke bredden i truppen.

Angriberposten ser okay besat ud, men igen for at kunne være med i samtlige turneringer, som man gerne ser sig i, skal der igen en ind, som man kan regne med, når 1. Valgene skal have en pause.

Her syntes jeg, man skal kigge mod Randers, og få en Emil Riis ind.
Skrevet af DameNdoye
man mangler en til hver kæde, og istedet for at have lagt 1 mil€ for ham grækeren, syntes jeg, man skulle have satset på Frederik Winther fra lyngby.


Jeg tror Winther er dyrere end 1mil euro. Ellers har jeg ikke så meget imod ideen men håber stadig Marios kan slå Bjelland af og at det først og fremmest er Bjelland der er problemet i midterforsvaret.

Alexander Bah, syntes jeg gør det godt i Sønderjyske, og Jeg tænker, han kan forstærke bredden i truppen.


Alexander Bah har længe virket som en interessant spiller. Tror dog ikke han er det vi mangler lige nu, jeg ser hellere vi styrker topniveauet end bredden.

Her syntes jeg, man skal kigge mod Randers, og få en Emil Riis ind.


Synes vi står okay i angrebet når Wind forhåbentlig kommer igang og Daramy bliver set som en angriber. Kaufmann virker iøvrigt også til at være godt på vej ellers fine forslag
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Ift. snakken om Mudrazija og hvorvidt han er god nok defensivt. Såfremt Ståle ikke tør bruge ham på den centrale midtbane, fordi at han frygter at vi mister noget fysik, som vi har behov for, så kunne man jo stille spørgsmålet: Hvorfor fanden har vi så hentet ham? Han skal spille ved siden af Zeca, superligaens bedste oprydder, og man finder vel ikke en bedre makker til at redde nogle af de fejl, som vil komme med en kreativ som Mudra. Men hvis Ståle ikke mener, at han kan løfte midtbanen tiltrækkeligt med Zeca som makker, så er han vel fejlcastet fra dag 1. (jeg ser en stor fremtid i ham, hvis Ståle giver ham tillid, men det er mærkeligt, at han ikke tør satse på ham endnu i en kamp, hvor vi må forvente at skulle styre spillet)

At lade Daramy starte synes jeg ikke nødvendigvis udstiller Ståle så meget. Han er ung og sluttede sidste sæson fint af, og så spillede han er fuldstændig elendig kamp i dag. Det kunne Pep Biel sikkert også have gjort – Wind spiller også en uendeligt ringe 1. halvleg. Men at lade Stage og Zeca skulle styre vores opspil er jo hul i hovedet i en kamp, hvor vi ender med at have 66% af spillet, og hvor vi VED at OB vil presse højt – noget som Mudrazija har vist sig god til at håndtere og Stage har vist at han ikke kan. Vi må først og fremmest have styr på midten, som i dag kunne have undgået 2 mål ved at være mere aggressive og klar. Og selvom vi alle gerne vil se Falk på kanten, så virker det til at han desværre bruges bedst p.t. på CM i "mindre" kampe som i dag, hvis Ståle ikke stoler på Mudrazija. Jeg synes OB i dag er et fremragende eksempel på, at et angreb kan være det bedste forsvar. I en kamp som i dag havde vi slet ikke behøvet Stages fysik, hvis vi havde haft en spiller, som kunne tage bolden til sig på midten under pres og kontrolleret opspillet derfra.
Skrevet af repos , moderator
Helt enig. Stage er generelt bedst, når hverken han selv eller holdet har bolden.
Og ja, hvad ideen med Mudrazija er, hvis Ståle ikke mener, det er en risiko, man kan løbe fra start, så giver det ikke mening.
Det er bare temmelig meget, der ikke giver mening med Ståle ved roret pt. Han er læst og udstillet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DameNdoye
Enig med det meste du skriver i det indlæg, stokholmeren, men:

At lade Daramy starte synes jeg ikke nødvendigvis udstiller Ståle så meget. Han er ung og sluttede sidste sæson fint af, og så spillede han er fuldstændig elendig kamp i dag. Det kunne Pep Biel sikkert også have gjort


Der er jeg bare uenig. Hvis Daramy havde startet i angrebet havde jeg synes det havde givet mere mening, men ikke på kanten efter hvad vi så i sidste sæson. Det er rigtigt at Pep Biel hellere ikke var garanteret succes, men det synes jeg bare peger en endnu større pil på Ståle. Det jo også ham der hentet Pep Biel til 30 mil sidste sommer, så ligesom med Mudra, så må han få chancen eller også må Ståle bide i det sure æbel og spørge om flere penge og indse hans indkøb var en kæmpe fejl og rette op på det på den ene eller anden måde
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Personligt havde jeg også startet Pep Biel over Daramy anyday på HM – Min pointe med Daramy var blot, at jeg kan bare godt se logikken i at starten ham, der som den eneste i vores offensiv i dag tilbyder fart og 1 mod 1 styrke på en position, hvor vi virkeligt har manglet dette. Han formår så på ingen måde at benytte disse kvaliteter, og virkede fuldstændig hovedløs i presspillet. Og i øvrigt helt enig i, at han har været klart bedst i angrebet i sidste sæson. Men med Kamils målnæse – og i øvrigt også Kaufmann´s indhop, som jeg synes var rigtig fint – så har han lange udsigter til kontinuerligt spilletid der, hvorfor det giver god mening at have ham med i kant-kabalen, hvor han på trods af dagens elendige præstation også bør have kvaliteter, som kan bruges.
Skrevet af #GGMU!
Burde man ikke også i FCK, udleje sine helt unge talenter til hold i 1. Division, for netop at kunne forberede dem på Superligaen, og dermed kunne bruge dem som breddespillere??

Det ikke mange af egen avl, man kan se i truppen.
Skrevet af DameNdoye
Fair nok.

Ligner også Santos er færdig hos os nu og Ståle siger han er dyr i løn, men det lyder mere som om at han mener vi kan bruge pengene bedre andre steder fremfor at vi skal spare det væk. Bedøm selv

Er han en spiller, I havde i overskud?

»Ja, på angrebssiden. Det handler lidt om et lønbudget. At han er tung der,« siger Solbakken.https://www.bt.dk/superligaen/solbakken-afsloerer-har-sendt-angriber-til-spanien
Superliga og FCK fan
Skrevet af quazz
Jeg synes altså Michael Santos er en besynderlig historie. En spiller FCK og Ståle har været efter i flere omgange, man lander ham så endelig sidste sommer, også virker det aldrig til at han rigtig får en stor stjerne hos Ståle.

Santos lignede en ønskespiller for Ståle, da han ankom til klubben, nu her 1 år senere er reduceret til en alt for dyr lønseddel. Der er et eller andet helt galt her, det skriger af dårlig scouting og mangel på evnen til at integrere en spiller i eget koncept.
Skrevet af Theanimal
Iforhold til Santos går mine tanker på:
- Hvis vores foretrukne opstilling nu vil være 4-2-3-1 har han ingen rolle. Han kan ikke være falsk 9´er og heller ikke boksangriber
- Han blev købt i lettere desperation da både Wind og N´Doye blev skadede men nu er sammensætning af angribere anerledes, og det er nemmeste sted at frigive noget løn
- hvis han skal sælges er det nok godt at det bliver mens han stadig kan huskes i det spanske
- rygterne går på at han isolere sig meget socialt og næsten kun snakker med den spansktalende gruppe, og ikke prøver at lære engelsk, så han bidrager heller ikke til trupharmonien eller i prægning af de unge
Skrevet af peanuts
og det er jo det med Santos, at han har været jagtet af Ståle og Co. i et par år, og når man så lander ham, så ender det med at han bliver sendt afsted igen efter 1 år, der er jo en masse ting som man ikke kan tage højde for, men alligevel så er det igen en transfer som ikke rigtigt er blevet forløst, og i sidste ende ikke har været god nok.

Og så også alt det Animal skriver
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Theanimal
Altså udover at Santos kan frigive nogle lønkroner som kan proppes i en gennembrudsstærk kant så er vi i alvorlig mangel på rigtige ledere.
Hvis vi tager vores stærkeste opstilling, plads for plads, ville den være noget a la dette:
Kalle
Varela - Nelsson - Bjelland - Boile
Nelsson kunne blive en leder men er det ikke pt., ingen i forsvaret presser hinanden eller dem foran. Bjelland burde være det men han virker til at have en mærkelig rolle både på og udenfor banen.
Biel - Falk - Zeca - Fischer
Massere af dygtige fodboldspillere, men Zeca er den eneste som kommer i nærheden af at være leder for noget som helst. Selvom Zeca er en af de beste fodboldspillere vi har haft i klubben, er der langt til at være en af de bedste ledere, jeg ville ihvertfald vælge Zanka, Delanyer, Kvist 1.0, Gravgaard, Linderoth, Peter Nielsen osv alle dage. Resten på midtbanen er alibi spillere.
Wind - Kamil
Ikke meget leder over Wind. Kamil kan måske blive det men virkede også som en spiller som ikke har ligeså meget brug for en leder, ligesom med N´doye.

Vi mangler seriøs personlighed, ærgerrighed, fighterevne og en som virkelig kan løft holdet, det er i min bog vores største mangel, derefter at vi er latterligt tynde på kanterne. Vi burde for alt i verden skrive med Zanka og hente en stærk kant med noget vilje
Skrevet af Emkay
I min bog er prioriteringen lige til:
Zanka og Markus Henriksen (han har en fantastisk attitude og har været anfører i Hull City, så et eller andet kan han)
Sekundært: Hvis vi skal have lidt stjernekrydderi til højre wing, så lad os nappe Lazar Markovic
Skrevet af dickos
Theanimal@
Kalle er en leder i bagkæden. Men ellers enig i resten.

Kommentatorerne sagde det egentlig meget godt i går mht Wilczek. I hans Brøndby tid, havde han klappet på kassen i de situationer hvor han stod med bolden på kanten af feltet. Det måtte han gerne have gjort i går, for at vise, at nu kommer vi kraftedme i gang.
Skrevet af repos , moderator
Wilczek var klinisk i går, og man kunne ønske samme skarphed fra Kaufmann, der egentlig kommer i gode situationer, men sjældent gør det færdigt.

Ståle kæmper med de samme problemer som sidste sæson. Spillerne virker slet slet ikke til at have det rette spændingsniveau ved kampstart.
Daramy og Stage var helt horrible i går, og bør have spillet sig ud af startopstillingen. Men i en udekamp i Europa starter Stage sikkert inde. Hvordan fanden Ståle ikke kan få ind i sit hoved, at Stage og Zeca central er blottet for fremdrift, er ubegribeligt. Men Ståle insisterer på at begå de samme fejl igen og igen.

Pep Biel på bænken er nok et tegn på, at det dyrt indkøbte projekt endeligt er ved at have spillet fallit.

Der er alt for mange penge bundet i spillere, der absolut intet bringer til startopstillingen; Stage, Biel, Kaufmann og Bjelland.

Det er meget sigende for vores scouting og Ståle, at Wilczek ser ud til at være manden, der leverer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
Det var bestemt heller ikke en kritik af Wilczek.

Han gjorde det han skulle. Det var mht lederne på banen. Han er ny, ja. Men jeg forventer, at han går ind og er den ledende spiller i offensiven. Wind er "for ung" og Fischer for svingende. Falk er ikke en leder type.

Jeg er ret overbevist om, at Wilczek bliver en stor succes i den her sæson.
Skrevet af Emkay
Tror vi er igang med at skille os af med hele den spansktalende del af truppen.
Kan ikke huske om det var i Mediano eller Fodbold FM, men det blev beskrevet at der var klikedannelse og at Michael Santos nægtede at tale engelsk.
Tror vi er på vej tilbage til at tænke skandinavisk krydret med Østeuropa. Vi skal vel egentlig også hente en polsk kammerat til Wilczek...
annonce
0