Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye
Ankersen har spillet kampene i preseason for Genoa, siger han selv. Synes også han svarer på mange af de bekymringer der kan være.

https://www.youtube.com/watch?v=hc9h73O_y2c
Superliga og FCK fan
Skrevet af MadsLeb
"Hemmelig bruger" skriver på Twitter, at der "sker store ting i kulissen i FCK" og at han ikke vil udelukke Zanka.
-
Skrevet af TR1986
Jeg kan ikke tage det seriøst når han skriver så ukonkret. Enhver kan skrive der sker store ting i kulissen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Emkay
Men "hemmelig bruger" har bare haft ret i alt han har sagt indtil videre... Og det han er kommet med har været inden det har været i medierne, så tænker han har en ok kilde i klubben eller at han selv er kilden
Skrevet af TR1986
Hvilke ting har det været Emkay? Det med at Santos og Oviedo var på vej væk?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Emkay
Varela skrev han også om inden andre nævnte det som en mulighed
Skrevet af Slettet(211841202511)
Varela skrev han også om inden andre nævnte det som en mulighed


Men Ankersen så han ikke komme. Gætter på at han (eller hans kilde) færdes i den yderste periferi af begivenhedernes centrum - ser ikke hvad der brænder, kun røgen.

Men det er selvfølgelig også mere end ´alle os andre´. Så ja, sjovt at følge - og tage med et gran salt.
Skrevet af Old123
Nå, så er Rasmus Falk skadet. Here we go again. Vi taber igen i morgen.
Skrevet af DameNdoye
Godt, Ragnar idet mindste er klar igen. Og Boile selvfølgelig. Man bør dog spare ham til kampen mod Rijeka. Men virkelig stramt med skaden til Falk og så lige før playoff kampen. Det er sku dårlige nyheder. Stage og Bjelland er også kommet på skadeslisten. Så mangler vi lidt en midtbane
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Skidt med både Falk, Stage og Thomsen ude nu. En af Falk og Stage skal meget gerne blive klar til Torsdag.

Nu kan det vel ikke undgås at Mudri starter inde. Men selvfølgeligt skidt, hvis udtalelsen om at han kun holder til en halvleg er rigtig. Bartolec har spillet der før, så kunne selvfølgeligt være en mulighed at rykke ham ind i 2. Halvleg og så give Anker nogle minutter. Eller rykke Nelsson op i 2. Halvleg, hvis vi er foran, når han tidligere for FCN og u-21 har spillet pladsen. Marios og Ragnar er dog ikke et stærkt makkerpar, og det er ikke meget fart eller bold i en midtbane med Zeca og Nelsson. Tænker vi må sætte vores lid til at Mudri rammer dagen og at kroppen holder.
Skrevet af MUself
Ankersen giver mog en kende mere tryghed og optimisme. Fin alder, fin forfatning, fin taktiske forståelse af fck spil, fin def og rigtig fin off. Med hans løb og dynamik, skal der nok blive mere plads til Biel, han kommer til at se bedre ud i flere momenter. Ikke at varela er dårlog, han går bare tit i stå med bolden unser sålen og spiller baglæns uden et efterfølgende løb.... En stabil cb ind ved siden af Nelsson, så bør holdet være stærk nok. Er Casper Højer rygtet død igen eller andre der kumme være aktuelle som pb konkurrence?
Mudri skal helst ikke spille en hel kamp, hvis han ikke er der endnu, vi så, hvad der skete med Boile sidst en langtidsskadet kom tilbage...
Skrevet af dickos
En tilgang af Casper Højer vil jo kræve der er nogen der vil overtage Pierre og Oviedo. Samt at Højer vil være villig til at være gardering for Boile når han er spilleklar. Så i min verden, så er den død
Skrevet af repos , moderator
Dejligt gensyn med Ankersen, for hverken Varela eller Bartolec har slået til. Vi får en spiller, der kender klubben, systemet og derfor ikke kræver en indkøringsperiode.

Så skal vi bare have hentet et par stykker mere til startopstillingen. Falks skade er et problem. Et temmelig stort ét af slagsen endda. Han skal blive klar til torsdag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg er fuldkommen tryg ved Ankersen, han har nok den bedste motor af en højreback i FCK nogensinde.. det er en mega chef vi har fået tilbage og han vil gøre HM og angrebet bedre.
Bare det han er udtaget til i morgen efter en træning siger alt..
Skrevet af Esrever
Rart nok at Ankersen sætter lidt ord på min største bekymring for ham: hans engagement i modgang.

Angående de mange skader på midtbanen vil jeg også nævne Wind som en mulighed. Mindes en kamp sidste eller forrige sæson hvor han blev rykket helt ned efter noget rødt kort. Husker hverken modstander eller resultat men husker præstationen. Så må Daramy eller Kaufman ind.
Skrevet af TR1986
Casper Højer er jeg frisk på. Pierre Bengtsson er på trods af kritikken rettet imod ham, en okay reserve indtil videre. Det samme med Bartolec på højrebacken. Så kunne det tyde på at Oviedo og Varela er på vej væk. Boilesen har jeg efterhånden ingen forhåbninger om kommer til at spille kontinuerligt. Han kommer formentlig blot til at være en joker som enten venstreback eller som gardering til det centrale forsvar.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af DameNdoye
Jeg er ikke sikker på at Oviedo er klar på at forlade FCK, selvom jeg også synes det ville give mest mening for os at det var ham man sendte videre men sker det er det nok først til sidst.

Oviedo udtalte det her for 5 dage siden:

- Det kom som en overraskelse for mig. Jeg er klar over, at vi er tre venstrebacks i øjeblikket, og det gør det vanskeligt for Ståle, men jeg er glad for at være i FC København, og jeg vil kæmpe for min plads. Jeg ved ikke, hvad de kommende uger bringer. Jeg blev som sagt overrasket, men jeg kan også godt se det fra Ståles synspunkt, siger Bryan Oviedo til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er godt med konkurrence. Vi er tre dygtige venstrebacks, når alle er skadesfri. Jeg føler mig i god form, men det er ikke min beslutning, hvem der spiller. Jeg gør mit bedste hver dag til træning.

- Det har været lidt anderledes, end jeg forventede. Jeg kom meget motiveret og med store forventninger, men jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne vil. Det er ærgerligt, men jeg kan også godt forstå, at det kan være vanskeligt for en træner. Jeg sørger for hele tiden at forblive positiv, og så handler det om at gribe de chancer, jeg får, siger han.

- Min familie og jeg er glad for at være i København. Det er en dejlig by, og Danmark er et dejligt land. Vi må se, hvad der sker. Hvis jeg bliver, får jeg måske ikke så meget spilletid, og spilletid er vigtigt for mig. Jeg skal tænke mig om. Hvis jeg bliver i FC København, vil jeg gøre mit bedste hver eneste dag.

- Der er nogle klubber, der har kontaktet mig, og dem er jeg i dialog med, men jeg tager det roligt indtil slutningen af transfervinduet. Så må tiden vise, om jeg bliver, eller om jeg smutter, siger Bryan Oviedo.
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Jeg kan læse at der er nogle der mener at "Hemmelig bruger" bare har taget sit seneste tweet udfra informationerne i Ankersens interview (hvilket er muligt) og der er samtidig nogen der siger at Ankersen spoiler for noget.. Nu kan jeg så se overskriften har ændret sig herinde, som om der er noget på vej. Hvad er det jeg overser?

https://twitter.com/CasperSvendsen7/status/1309796095103569920

og her https://twitter.com/SvarrerJonatan/status/1309796105018920960
Superliga og FCK fan
Skrevet af Theanimal
Ankersen siger: Jeg er sikker på, at vi når at få et slagkraftigt hold inden vinduet lukker i.

Skrevet af DameNdoye
Ahhh. Haha, så kan man da håbe han har snakket med Zanka
Superliga og FCK fan
annonce
0