Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Enig Svoger.

Det ser godt ud, det kan vi ikke komme uden om. Men at lukke den nu, er alt andet lige alt for tidligt. Vi har en vanvittig svær kamp på torsdag. Et nederlag der, og så er der "kun" 6 point i mellem.

Claesson er en vanvittig dygtig fodboldsspiller! Hold nu op. Godt set af PC og Jess, lige at hive ham ind. Men mon ikke, at hans niveau trods alt gør, at der står bedre klubber med en større løncheck og lokker ham, efter denne sæson. Det vil jeg tro. Men håber da at vi kan skrive med ham, har dog mine tvivl.
Skrevet af elendil
Jeg drømmer stort set ikke om andre handler til sommer end ham [Viktor Claesson], Vavro og en angriber.


Du er nu også så beskeden.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Pc siger selv niveauet skal hæves. Så kan han passende gøre det med de spillere. Er claesson her kun 4 måneder er pc en narrepik af værste skuffe.
Skrevet af elendil
Både og. Selv hvis han og Denis Vavro ikke bliver, har de i høj grad været med til at sikre mesterskabet. Det er da noget værd.

Men jeg håber de bliver. Især Denis Vavro.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Hvorfor?
Det var jo egentlig præmissen med at hente spillere fra Rusland. Nu vil Claesson ikke tilbage til Rusland, men hans kontekst udløber til sommer, og vi kan ikke konkurrere med større ligaer på løn.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kan sagtens se fornuften i handlerne. Mesterskabet SKAL hjem hvis vi ikke skulle risikere at luften røg af ballonen. PC så et par unikke muligheder og tog dem - det giver 100p mening.
Men det sætter også bare mine forventninger og drømme et gear op. Jeg vil se dem meget mere og ikke bare farvel når jobbet er veloverstået.

Den del er grundlæggende på mig - PC har ageret rationelt - men jeg drømmer om mere. Jeg vælger bare i klassisk stil at bebrejde andre mine fejl :-)
Skrevet af Svoger
Claesson kunne man, som jeg har forstået det, ikke skrive med længere, end man gjorde. Det er fint at ønske, at han skal være her længere, men det er formodentlig ikke kun op til FCK.

PC og scoutingsektor skal selvfølgelig bevise, at kan man ikke få lukket med Vavro og Claesson, at så har man gode alternativer. Vi skal forhåbentlig spille champions league-kvalifikation, og det er altid et mas at få fat i de rette spillere, inden kampene der er mere end walkovers.
Vavro er jeg noget spændt på, om man kan få på plads tidligt. Der er jo også lige en italiensk klub, som man skal kunne blive enig med.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Skal vi ikke lige sikre mesterskabet matematisk, før vi begynder at tale om, hvilke spillere vi evt skal lade spille mindre, for at andre kan blive prøvet af.


Det er hjemme og de spillere der evt skal have spilletid i stedet for Claesen og Jørgensen (Vavro hvis en forlængelse er umulig) er jo tilmed dygtige spillere. Det er jo ikke sådan at hvis vi starter med Mukairo i stedet for Claeson så er vi helt amputeret på den kant. Det giver meget mere mening at investerer spilleminuter i fremtiden end i om vi vinder mesterskabet med et par point fra eller til.

Det virker i øvrigt voldsomt at forlange, at Claesson skal have besluttet sig for at forlænge efter to kampe, og ellers er det ud.


Hvem har da også krævet det?

Hele præmissen er at de spillere vi ved ikke er der. Hvis man er uafklarede er det naturligvis en anden sag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
Vi skal også have med i ligningen at Rasmus Falk er ude for sæsonen, da han ødelægger sit knæ på torsdag på den dumme plastikbane i Silkeborg.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Det har du selv, ved at skrive sådan her:
Håber vi kan signe ham fast, for han er jo virkelig dygtig. Men kan vi ikke det var det 1½ kamp og i bad hvis det står til mig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Jeg kan ikke se hvordan du kan få det ud af mit citat. Hele den sætning er jo en lang omgang We dont know.
Anyways, nu kender du præmissen. Så der ingen grund til at bruge mere tid på det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Mesterskabet er selvfølgelig ikke hjemme. Vi skal trække på alt hvad vi har til rådighed af god kvalitet, indtil det forhåbentlig er sikret.
Skrevet af repos , moderator
Det virker i hvert fald helt skævt at skulle smide to af vores bedste spillere på bænken. Mesterskabet er sikret, når matematikken tilsiger det. Ikke et sekund før.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af New in Town
Nej, mesterskabet er ikke hjemme før det matematisk er hjemme.
Så derfor skal de stille med det stærkeste hold indtil dette er opnået. Der er ingen grund til at eksperimentere med endnu. Der skal bare være 100 % fokus på hver kamp.
Skrevet af Pep Guardiola
Er bestemt heller ikke fortaler for at smide dygtige spillere på bænken alene fordi de potentielt er væk til sommer.

For det første skal mesterskabet først sikres.

For det andet er måden at overbevise Claesson om at skrive under på en kontrakt til sommer næppe at bænke ham resten af sæsonen. Så tror jeg i hvert fald at der er 0 sandsynlighed for forlængelse.

For det tredje er det i min optik et helt skævt signal at sende når mesterskabet ikke er hjemme. At tage det for givet på nuværende tidspunkt og "chille" det hjem. Signalet til spillerne er i lin optik helt væk at sende; "vi regner den for hjemme så vi tager lidt let på det herfra og det bliver ikke nødvendigvis de bedste der spiller". Helt off i min optik og en mentalitet der på ingen måde er plads til i FCK.

For det fjerde og afslutningsvist må spillerne altså selv spille sig på holdet. Der er ikke nogle fribilletter og hvis de ikke er gode nok til at komme på, eller viser nok potentiale til at de er værd at satse på senere hen må de videre. Jeg er med på at unge spiller kan få et løft af at få spilletid over et efterår, men så må de høre sig fortjent til det. Det nytter ikke at gå ned på kvalitet, trods den fordelagtige position i ligaen er der ikke råd til det. Signalet er igen også forkert. Det må være kvaliteten af de tilgængelige spillere der fokuseres på.

Og så kan det altså gå hurtigt i et slutspil. Et pointtab og FCM sejr i Herning og så er det tæt igen. Mesterskabet skal sikres før mindsettet på nogen måde ændres.

Jeg kunne ikke være mere uenig i at vi skal til at prioritere noget som helst andet end stærkest mulige opstillingen på dagen og det skal vi indtil pokalen står i Parken på Østerbro hvor den hører til.
Skrevet af Bløde babser
For det første skal mesterskabet først sikres.


Skal man forstå det sådan at du mener det kan være forskellen om vi vinder guld eller ej om vi starter med Claeson eller om vi starter med Mukairo eller Bøving?

For det andet er måden at overbevise Claesson om at skrive under på en kontrakt til sommer næppe at bænke ham resten af sæsonen. Så tror jeg i hvert fald at der er 0 sandsynlighed for forlængelse.


Er der nogen der har skrevet andet end folk der med sikkerhed ikke er der efter sommerferien?

For det fjerde og afslutningsvist må spillerne altså selv spille sig på holdet. Der er ikke nogle fribilletter og hvis de ikke er gode nok til at komme på, eller viser nok potentiale til at de er værd at satse på senere hen må de videre. Jeg er med på at unge spiller kan få et løft af at få spilletid over et forår, men så må de gøre sig fortjent til det. Det nytter ikke at gå ned på kvalitet, trods den fordelagtige position i ligaen, det er der ikke råd til.


Så kan man jo godt stikke den der udvikling og sælg strategi væk. Der er ingen af de unge der starter med at være de bedste. Ikke engang Roony. OK, måske lige Roony.
Daramy spille et hav af elendige kampe før han spillede en række gode, blev solgt og nu spiller elendige kampe igen på et højere niveau.....for så forhåbentlig at løfte sig til det niveau.
Hvis vi ikke vil anerkende at spilleminuter skal fordeles smart og ikke bare til den til enhver tid bedste spiller, så kan vi ligeså godt lade være med at foregive vi er andet end en vind nu klub.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af BlueAndWhite
Målte man kun Roony på kvaliteten var han ikke startet i går.. han får meget ekstra fordi han er 16 år og man ser en fremtid i ham.
Skrevet af Kvart i bold
Citat Grabara:

"I aften skulle jeg levere. Det er det, jeg får mine penge for. Sidst vi mødte FCM i Ikast eller Herning - jeg kan ikke huske, hvad byen hedder - der scorede vi til allersidst. Det var samme følelse, jeg havde i dag."

Han er for vild.
Skrevet af dickos
Han er sku cool nok, Grabara.

Det klingede lidt hult efter hans start hos os. Men nu, der kan han godt tillade sig, at have en vis portion arrogance
Skrevet af peanuts(s)
Roony skal spille lige pt., det er en lidt special case med ham, da han fortsat ikke har forlænget sin kontrakt, så den løber ud om 2 år, og jeg tror ikke vi kommer tættere på en forlængelse, ved at smide ham på bænken.

Og så har han et sportsligt og økonomisk potentiale, som nok ikke er set større i ligaen.

Når mesterskabet er i hus rent matematisk, så kan Thorup forsøge sig med lidt alternativt, men ikke før
annonce
0