Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Hvis han kan forvente at starte, er det da udelukkende som CB.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Synes Thorups interview om Boilesen var mesterligt. God spillerhåndtering som også formår at rose Vavro/Kocholova.
Skrevet af Blume58
Nande

Jeg er nu stadig af den opfattelse, Babacar er alt for sløv og generelt laver for lidt på banen. Men det var også generelt ment det jeg skrev og selvfølgelig er 10 min. på banen ikke nok til, at bedømme en spillers indsats i en kamp.

13

Du har da ret i, at det ikke ville have været nemme redninger for Grabara, men han kunne nu godt have forsøgt lidt mere.
Jeg nævte ham også kun fordi, jeg havde forventet lidt mere af ham, da han virkelig har været superligaen s bedte målmand et stykke tid.
Det var selvfølgelig heller ikke hans skyld, at SIF fik de store, men hele holdet gik kollektivt ned efter SIF s første mål.
Skrevet af Ravnen88
@B&W

Det ved jeg ikke om jeg er enig i.
Den del om never change a winning team.

For mod hold som Silkeborg og FCN, der er det da langt vigtigere med spilforståelse og tekniske opspilevner end fysisk og 7 kampe i streg uden at lukke mål ind.

Når man nu har Vavro, Koncho og Boile, bør man spille dem der passer bedst og ikke dem som har spillet sidst nødvendigvis

Skrevet af Svoger
Jeg kan ikke se, at Grabara kunne gøre noget ved gårsdagens mål. Silkeborgs første ser jeg endda som et, hvor han rammer bolden forkert, så den tager en perfekt tur uden for rækkevidde. Havde han ramt den rent, tror jeg, at Grabara havde nået den.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af stokholmeren
Jeg forstår heller ikke, at Boile ikke spiller i går, når både modstanderen og banen skriger på en teknisk kamp. Men hans udtalelser hovedløse, og noget han skal holde sig for god til – også selvom han er frustreret.

Han kunne muligvis have støttet offensiven, som jeg efterhånden er ret nervøs for. Biel har været en skygge af sig selv, og var i går var fra min plads på stadion langt under det forventede niveau. Og har været det længe nok efterhånden til at jeg gerne ville se Claesson på 10´eren i stedet, hvor jeg ser hans kompetencer endnu mere i spil. Roony tager også alle de forkerte beslutninger og skaber intet af det vi så i de første kampe. Mukairu har stadig nogle spidskompencer gennem sin fart, som man ikke kan dæmme op for, men han kommer stadig ikke frem til noget.

Vi har så meget kvalitet i offensiven, men det forbliver fuldstændigt uforløst. Det er ret vildt med de spillere vi har til rådighed, men man sidder næsten helt og håber på, at Jens Stage kommer tilbage på kanten.

Og med alt det sagt, så er vi trods alt ikke ikke mange marginaler fra at kunne tage sejren i går. Scorer Biel til 1-0 og derefter stiller os ned, så er chancen for 8. clean sheet stor. Silkeborg skaber reelt kun noget farligt i kontrafasen – og var desværre bare markant skarpere end os.
Skrevet af BlueAndWhite
Ravnen.. nu prøvede Thorup at ændre i startopstillingen mod Silkeborg.. se hvordan det gik :)
Man skifter da ikke ud i et makkerpar der har holdt nullet i 7 kampe.
Skrevet af kasperiano
Der var en del præstationer, som jeg ikke var tilfreds med i går, men efter at have sovet på det, så retter mere og mere af min kritik sig mod Thorup.

Vi har ikke mindre end 6 spillere på banen, der helst vil søge mod det samme rum - i rummet mellem Silkeborgs centrale forsvar og midtbane:

Biel vil trække i det rum fra angriberpositionen
Claesson vil trække i det rum fra sin plads på venstrekanten
Haraldsson spiller positionen derinde
Falk spiller som 6er i den opbyggende del, men trækker også i det rum, når angrebet er etableret
Lerager vil gerne forsøge at komme i feltet, så han ligger der også i det etablerede angreb
Diks trak derind/blev stående i stedet for at true på ydersiden af Claesson, fordi han er højrebenet og spillede venstreback

Det betyder, at vi på ingen måde var farlige i vores venstreside. Vi havde heller ikke en angriber i boksen, fordi Biel trækker ned og ligner en 10er. I højresiden havde vi så Ankersen og Mukairu, hvor begge helst vil på ydersiden af backs, hvilket betød meget få overlap, og Mukairu tør stadigvæk ikke udfordre eller gå mod mål. Alt i alt betød det, at Silkeborg kunne skabe en blok centralt i banen, og så var vi lukket ned. Taktisk overhånd af Kent Nielsen, men Thorup burde have forudset, at vi ville komme til at mangle dynamik i offensiven.

Et argument, der underbygger det, er, at vi ikke har scoret to mål i samme kamp siden 4-4 mod PSV. Det var i øvrigt den sidste kamp, hvor VK spillede fra start, og vi dermed kunne true bredt i begge sider.
Skrevet af Old123
Boile skal som viceanfører ikke stå direkte og brokke sig over et makkerpar der havde lukket nul mål ind i 7 kampe spiller før ham.


Det makkerpar har Nicolai Boilesen jo i hovedparten af kampene selv været en del af? Han var syg mod Aalborg og startede så ude mod Midtjylland. Ellers har han da været med fra start i de øvrige. Og er det forhåbentlig også på mandag - Victor Kristiansen ligeså.
Skrevet af repos , moderator
Jeg begriber heller, at nogle ævler om, at Boile ikke har været en del af makkerparret, der har holdt målet rent i syv kampe. Det har han jo netop. Der er konkurrence om pladserne, og han er ikke tilfreds med at være på bænken. Det er helt fint, at han italesætter det.
Thorup får lukket den fint, og så er den vel ikke længere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Old123
Vi kan i øvrigt snart stå i en situaiton, hvor alle tre er i karantæne. Næste gule kort til Vavro og Boilesen sender dem i karantæne. Khocholava ved 4 point. Jeg håber en af dem er kloge nok (eller at nogen fortæller dem) at de skal hive et gult imod Brøndby, så vi kan få en fri til kampen efter Randers. Kevin Diks i øvrigt også et gult fra karantæne, så det kan blive et ganske tandløst forsvar.
Skrevet af kasperiano
Ja, det er da helt fint, at han er utilfreds og italesætter det. Det skal bare ikke være under et interview med offentligheden. Der skal han lukke røven og sige, at de er tre stærke midtstopperen, der alle skal have en stor del ros for, at de har fået en masse clean sheets.

Indadtil kan han så jamre, når han taler med Thorup. Khocholava og Vavro behøver aldrig høre, at han ser dem dårligere end ham selv - og da slet ikke, når han bliver skiftet ind og spiller af helvede til.
Skrevet af MUSSEN
Kampene mod BIF og RFC skal vindes, ingen af holdene er godt kørende hverken spillemæssigt eller resultmæssigt og vi er på hjemmebane.

Samtidigt kan sende BIF i stor krise og væk fra top 3 det er altid dejligt.
Skrevet af Northishere
Jeg forstår ikke det med, at spillerne ikke må lufte deres utilfredshed. Søger man åbent et konkurrencemiljø, men enormt drevne mennesker og mange af dem til enkelte pladser er det utopi at tro at det kan undgås. Man kan ikke blæse og have mel i munden.

Man kan desuden sagtens have det fint med hinanden, have et stærkt samarbejde og samtidig synes at man bør starte over de andre.

Jeg kan helt ærligt godt forstå at Boile føler sig snigløbet. Specielt taget i betragtning, hvor åbenlyst det er, at det er hans kvaliteter vi mangler i første fase af opspillet og bringer hverken Kocho eller Vavro
Skrevet af kasperiano
Det er også mega fint, at han er pivhamrende utilfreds. Men havde han holdt det internt, så havde vi ikke diskuteret det nu, Thorup skulle ikke forholde sig til det i medierne, Khocholava og Vavro kunne ikke læse om det og det havde ikke skabt overskrifter på EB, BT og andre medier.

Så det kunne bare have været mega fjong, hvis han gad holde det internt.
Skrevet af KommerNu
Hvad mener i om det stemnings boykot på mandag?

Jeg synes selv det er vildt åndssvagt og unødvendigt.

1. Politiet er jo fløjtende ligeglade med om der bliver bakket op om vores spillere i de første 30 minutter eller ej.

2. Gutterne på banen har sku da brug for al den stemning vi kan lave og ligge tryk på Brøndby.
Skrevet af peanuts(s)
Det er jo et eller andet sted bare latterligt med den protest, problemet er at der på begge sider er gruppe/grupper, der bruger kampene til at lave ballade, både på men også rundt omkring i byen.

Jeg kan da godt forstå at politiet ikke gider at bruge alle de ressourcer, på en flok latterlige idioter, som lige nøjagtigt kan mønstre et samlet IQ på 75.

Og så længe der ikke bliver taget hånd om de grupper, så vil det desværre være et problem vi kommer til at se hvert år
Skrevet af dickos
Det er dumt. Men forstår det. Men det er på ingen måde gennemtænkt.

Desuden, mon Biel ender med karantæne for hans spark til hjørneflaget?
Skrevet af Loyalsiden97
1. Politiet er jo fløjtende ligeglade med om der bliver bakket op om vores spillere i de første 30 minutter eller ej.


Jeg er ikke fan af et boykot, men det er ikke politiet man forsøger at appellere til. Grunden til, at der ikke må være udebanefans er, at politiet har lavet en konkret anbefaling til Divisionsforeningen, som desværre har valgt at følge anbefalingen.

Dette tiltag sigter mod bl.a. Divisionsforeningen, rettighedshavere og sponsorer. Håbet er vel, at disse parter i fremtiden ikke vælger at følge et tilsvarende forslag fra politiet, fordi de skader produktet (og så må man jo selv vælge, om man synes, at det er den rigtige vej frem).

Såfremt Divisionsforeningen i fremtiden ikke vælger at følge et sådant forslag fra politiet, så kræver det, at politiet får en konkret hjemmel til at forbyde udebanefans.

Jeg boykotter det her boykot ;), men det er vitterligt vanvittigt, at politiet er (rettere blevet bragt i) en situation, hvor man kan lave sådanne indgreb. Du lukker jo heller ikke nattelivet ned, fordi der er tosser, og du forbyder på ingen måde alle jyder at slå sig løs i Gothersgade, fordi de er på udebane. Og hvis politiet endelig skal have den magt, så skal det efter min mening alene ske, fordi der bliver lavet lovgivning, der giver hjemmel hertil.

Skrevet af Old123
Mon ikke han ryger i karantæne. Vel samme situaiton som medAGF´s Anderson. Det kan så meget vel betyde, at vi går tilbage til at spille med en stor 9´er mod BIF. Spiller Claesson bagved i Pep Biels rolle, og så Mukairu og Roony på siderne. Den opstilling gad jeg godt se.
annonce
0