Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Det gode ved de mange skader er at vi har fået Lund og Stamenic igang. De ligner begge stabile superligaspillere der kun bliver bedre herfra.
De to unge backs er klasse. De var jo markant bedre end Dyhr og Paulinho på det andet hold. VK lukker jo helt ned defensivt, samtidig med han komme blæsende på den kant gang på gang på gang på gang. Det skønt at se.
Harraldson skal ikke ligge alene deroppe, men jeg forstår godt ideen med lidt fart rundt om de to aldrene FCM midterforsvarer. Det lykkes bare ikke helt. Orri skal roses for at komme til mulighederne, men ikke roses for hvordan han forvaltede dem. Men nu hvor Cornelius er skadet bliver der investeret spilletid i ham, så skal der bygges videre på det fremadrettet. Det nytter ikke noget vi har en der har vist så meget på U19 og vi starter ham op på suppeholdet, så skal vi ikke opgive fordi han ikke bomber fra starte på det højere niveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
Jeg ved nu ikke. Burde vi ikke overveje at sælge ham til et østrigsk hold og så skyde en masse penge af på lidt af hvert og se om noget af det ender med at blive godt?

Jeg mener, han har jo været pisseringe i to kampe i træk.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Ahhh come on

Orri havde en aktie i målet mod Brøndby. Vinder duellen og får tredje assist.

Mod Hobro kommer han i to 1v1 situationer med målmanden ved at løbe i ryggen på den ene CB. Ved den ene gang på et indlæg. Den anden gang på en stikning i dybden. Det er hans trademark på u19, at løbe i ryggen på forsvaret.

Så har Lerager et langskud. Orri er den eneste spiller der løber i feltet og jagter en potentielt rebound. At tage løbet viser angriber instinkt.

Så må vi heller ikke glemme at han faktisk også scorede, men der blev dømt forkert offside.

De sidste 15 minutter han får i dag mod FC Midtjylland er også de 15 minutter hvor FCK er farligst. Indtil da havde FCM bolden mest i anden halvleg

Det nemmeste i verden er at finde en syndebuk. Det synes jeg sgu ikke han har fortjent.

Jeg kan tydeligt huske en kamp inde i Parken mod Viborg som jeg var inde og se hvor Højlund fik 30 minutter. Det var 3 berøringer på 30 minutter.

Vi skal da være glade for at Orri faktisk kommer til chancer og deltager i spillet. Målene skal nok komme.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Er nu også ret sikker på at elendil var ironisk. Det jeg ærgrer mig mest over idag er at Isak ikke sparker det straffespark, det efterlyste jeg også da Claesson brændte sidste gang. Men Claesson skulle bare have scoret.
Skrevet af Nandeyanen
Ahhhh okay. Har altid svært ved at gennemskue sarkasme og ironi på tekst.

På den positive side så er Neestrup allerede ubesejret i 4 kampe i træk i Superligaen.

De 2 år Jess Thorup var i klubben havde vi kun 5 perioder hvor vi var ubesejret 4 kampe eller mere i Superligaen.
Under Thorup var der alt for meget vind, tab, vind, tab, vind, tab.

Jeg ønsker et FCK hold i Superligaen hvor når vi taber en kamp, så skal der gå lang tid før vi taber den næste kamp. Jeg håber Neestrup kan skabe den mentalitet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
På den positive side så er Neestrup allerede ubesejret i 4 kampe i træk i Superligaen.


Det er i den grad en positiv maade at anskue 1 sejr i 7 kampe. Jeg gad godt vide hvad reaktionen var hvis det var Jess Thorup eller Staale Solbakken.

Jeg tror i oevrigt paa Neestrup, men det er jo ikke kun resultaterne der har haltet - 1. halvleg mod baade AGF og Broendby var jo noget af det vaerste FCK har praesteret siden Staale sidste tid i klubben - maaske endda foer det.
Skrevet af DameNdoye2.0
Ja, jeg er fortrøstningsfuld på den lange bane, men meget bekymret for den her sæson efterhånden. Skaderne og de manglende indkøb fra PC ender med at koste for mange point og vil sætte os for langt bagud til at komme tilbage til at kunne vinde mesterskabet men i første omgang skal vi sikre top 6
Skrevet af Plankeværket
De to halvlege præsterede vi også massevis af gange under Jess. Og det er vel ret naturligt at Neestrup ikke kan trylle holdet om til noget andet på ingen tid?
Det man kan se, hvis man ellers kan fjerne sløret for øjnene er, at vi er blevet markant bedre. Vi står tættere i kæderne og giver ikke chancer væk, boldomgangen er bedre og mere direkte og presset er mere afstemt.
De forbedringer er kommet mens Stamenic er ankeret på midtbanen og Lund er nødvendig i forsvaret. Det ér godt trænerarbejde. Og det er ikke dårligste hold længe - det er det med afstand mest talentfulde hold længe.
Skrevet af GammelBitterMand
Orris målkavalkade fra U19 er flot og imponerende. Men der er en type mål, der er voldsomt underrepræsenteret. Nemlig dem hvor han er hårdt presset af en fysisk dominerende forsvarsspiller. Altså den slags, man møder uge efter uge i voksenfodbold.

Han skal nok lære det, men det meste omstilling tager tid.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
I slutningen af interviewet på Discovery, hvor han egentlig var bedst, nævnte Neestrup at han skulle sætte sig sammen med PC i vinterpausen og hjælpes ad med indkøbene. Jeg kan ikke huske den præcise formulering, men det virkede til at han havde behov for at byde ind i den proces.

Jeg håber virkelig de to får et bedre samarbejde end PC og Thorup.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dickos
Tænker det bliver et helt naturligt bedre samarbejde. PC har været med til at vælge Neestrup. PC var ikke med til at vælge Thorup. Jeg tror det har en hel del at sige. Og så tror jeg, uden at vide det, at Neestrup siger hvad han VIL have og hvis han ikke får det, så tager han konfrontationen med PC. Det har jeg mine tvivl om, at Thorup gjorde.
Skrevet af Imperator
Daramy bør tage et kig på målet igår.
Det var intelligent arbejde af Roony, som fik Jelert frem til sådan en god indlægsmulighed, og der var ikke nogen der behøvede at afdrible nogen før det kunne lade sig gøre. Det var bare et spørgsmål om at have lidt øje for sin back, og trække bolden et sted hen hvor der er plads til at han kan komme udenom.
Jeg synes jeg har bemærket flere gange nu, hvor VK kommer i overlap men Daramy ikke ser det, eller vælger noget andet, han er alt for fokuseret på at skulle direkte mod målet selv eller lave den svære aflevering ind i feltet.
Skrevet af Diogenes
det er vel ret naturligt at Neestrup ikke kan trylle holdet om til noget andet på ingen tid?


Bestemt, og selvom det lyder som en daarlig undskyldning ingen gider hoere paa er skadessituationen ogsaa ret slem. Jeg kan sagtens se hvorfor folk er optimistiske paa den lange bane, men indtil videre har Neestrup sluppet for kritik paa trods af nogle praestationer med meget svingende boldomgang og blandet offensiv output for at sige det mildt.

Det man kan se, hvis man ellers kan fjerne sløret for øjnene er, at vi er blevet markant bedre. Vi står tættere i kæderne og giver ikke chancer væk, boldomgangen er bedre og mere direkte og presset er mere afstemt.


Jeg er ikke uenig, i hvert fald ikke i den foerste del, men altsaa fem maal i syv kampe. Et eller andet er der jo galt med boldomgangen - og det var ret markant i de to omtalte halvlege. Under Thorup denne saeson blev der scoret 19 maal i 15 kampe.
Skrevet af Les Deux
I forhold til Thorup vs Neestrup snakken, så synes jeg forskellen er at vi både ligner og spiller som et hold der havde fortjent mere.

Under Thorup, sad jeg ofte med fornemmelsen af at vi heldigvis fik noget med, trods at det objektiv ikke var fortjent.

Under Neestrup sidder jeg mere med følelsen af at modstanderen ikke havde fortjent at få noget med. Og det er på trods af at holdet har væltet sig rundt i skader af profiler.

Kampen I går frygtede jeg personligt at vi ville blive udstillet. Mest fordi vi i en længere periode under Thorup har haft et særligt/underligt vagt udtryk på banen og det synes jeg kamp for kamp at Neestrup formår at ændre til det bedre.

Lad os få hentet Delaney og en angriber/højre kant.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Plankeværket
Der er klart noget på den sidste tredjedel der mangler. Både i hvordan vi spiller os til afslutninger og hvordan vi løber i feltet.

Men derfremtil er spillet blevet bedre.

Og så er Biel - Cornelius byttet nok også en årsag.
Skrevet af GammelBitterMand
Biel byttet for ingenting, mener du vel? En skadet spiller hjælper ikke i offensiven.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Præcis :-)
Skrevet af Nandeyanen
For at specificere mere hvad jeg synes er positivt.

Grundspillet er 22 kampe. Man møder alle 11 hold x2.

Den første halvdel af grundspillet tabte vi 6 kampe. FCN, FCM, Randers, Viborg, OB, AC Horsens.

Så når man for eksempel spiller uafgjort mod FC Nordsjælland, så mister de 2 point i forhold til første halvdel og vi får 1 point så man henter indhenter 3 point i forhold til pointsnittet.

Falder FC Nordsjællands pointsnit i anden halvdel af grundspillet og stiger vores pointsnit i anden halvdel. Jamen så kommer vi automatisk tæt på toppen.

Vi har stadig Randers, OB, Viborg og AC Horsens som vi tabte til og jeg ser gode muligheder for at øge vores pointsnit i forhold til første halvdel. Samtidigt tror jeg FC Nordsjælland kommer til at få et markant lavere snit.

Som jeg skrev tidligere:

Hvis vi simulerer efter odds

Randers vinder over FCN.

Så er vi 8 point bagefter Randers nr. 1
Så er vi 7 point bagefter FCN nr. 2

FCK vinder over Randers og FCN vinder over Horsens.

Så er vi 7 point bagefter FCN nr. 1
Så er vi 5 point bagefter Randers nr. 2

FCK vinder over Lyngby, Randers vinder over Horsens. FCM vinder over FCN.

Så er vi 5 point bagefter Randers nr. 1
Så er vi 4 point bagefter FCN nr. 2

FCK vinder over AGF. FCN vinder over AaB. FCM vinder over Randers

Så er vi 4 point bagefter FCN nr. 1
Så er 2 point bagefter Randers nr. 2

Det kræver jo at vi vinder de resterende 3 kampe. Men jeg ser gode muligheder for at hæle meget ind på de 2 tophold inden vi går på juleferie.

Og ender vi med at være 4 point bagefter førerholdet ved juleferie. Jamen det var det vi var bagefter sidste sæson hvor vi vandt mesterskabet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Det fcn hold bliver ikke nemt at hente. Randers og de andre bananer skal vi nok æde.
Skrevet af Nandeyanen
@plankeværket

Kan du ikke skrive mere godt om FCN? 1min efter dit indlæg fik de et rødt kort :)
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0