Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Det er da komplet ligegyldigt. Det er håbløse udtalelser og på Ingen måder okay.

Specielt ikke, at hænge Kim ud på den måde. Han har været professionel. Men det her, er voldsomt uprofessionelt
Skrevet af MadsThomsen
Derudover har han været yderst professionel imens han har været i klubben og kommer først med kritikken efter Superligaen og Pokal kampene er spillet færdigt i efteråret.

Det er jo ikke ligesom Lössl som skabte splid midt i det hele.


Af ren nysgerrighed, hvordan ved du så at Ryan har været meget mere professionel end Lössl var?

Begge er umiddelbart kommet med udtalelser hvor de virker ret pissed og føler sig røvrendt. Alt derfra er vel ret spekulativt, medmindre du decideret ved hvad der internt er foregået i de to klubber?

Er det udelukkende timingen af udtalelsen du vurderer det ud fra?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Nandeyanen
Ja timingen.

Efter Lössl udtalelser skulle træner og spillere forholde sig til det hele tiden. Medierne drev rov på historien og det tog for meget fokus. Det har måske påvirket præstationerne.

Men det har det ikke i FCK.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Det har hele tiden været planlagt at han skulle væk til Januar.

Det baserer du jo udelukkende på en udtalelse fra hans agent, og agenter er notorisk fuld af løgn og spin.
Skrevet af Nandeyanen
Nej jeg skrev selv at jeg regnede med at han ville være væk til Januar da vi hentede ham grundet længden på kontrakten. Man giver ikke så lav en kontraktlængde hvis man har fremtidsplaner med spilleren.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Der kan have været mange grunde til hvorfor Ryan kun fik to år. Måske at han hellere ikke selv var klar på at binde sig 4 år til Superligaen, når man har spillet mange år i PL og La Liga. Derudover vidste FCK nok hellere ikke helt hvad planen skulle være med ham på længere sigt udover at erstatte Grabara i efteråret som jeg nu tror der hele tiden har været en plan om at beholde til sommer ihvertfald.

Husker en Grabara udtalelse om at han ingen steder skulle hen og det var et måned eller to før han brækkede kæben osv.

Iøvrigt. Ryan’s agent sagde at det hele tiden har været planen at Ryan skulle væk til Januar. Hvis det er rigtigt: Hvorfor f**** skulle FCK så ikke smide ham på bænken ligeså snart at Grabara var klar?

Vi har kontrakt på ham i halvanden år igen, og som målmand under VM, forventer jeg minimum 20 mio.kr ellers må han blive. Og kan sagtens overtales til at minimum skal være 30.mio kr. hvad tænker i at man kan få for ham?
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tænker ikke 30 mio er urealistisk for en VM keeper.
Jeg tror dog der er frikøbsklausul i vores aftale.
Skrevet af Imperator
Jeg tænker 30 mio. er et meget godt bud, for beløb lavere end det er hans sportslige værdi større end hans transferværdi.
Mon ikke også det er til at forlænge hans kontrakt hvis vi ønsker det, måske ikke lige nu, ovenpå VM, men om 1½ år når hans kontrakt udløber og han er 32, har han så bedre muligheder end at blive i FCK?
Til den tid er Grabara vel også væk.
Skrevet af ptr
Det sgu skidt. I det mindste må Ryanair stige noget i pris.
Skrevet af nurgle
Og corner blev ikke skadet.
Skrevet af Svoger
Jeg har nu også hele tiden tænkt, at både vi og Ryan havde en ide om, at han nok skulle videre denne vinter. En kontrakt på to år gav det ligesom væk, og jeg undrede mig over de der mente, at det var fordi Grabara skulle sælges denne vinter.
Ryan vil være fantastisk at have som reservemålmand, niveaumæssigt får vi nok ikke bedre, men det gider han jo forståeligt nok ikke at værre.
Så skaffede han os et Champions League-gruppespil, og han indbringer vel en fornuftig transfersum. Det var heldigt, at han var en mulighed da Grabara blev skadet, og godt at man fik landet ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dickos
Selvfølgelig skal en målmand som Ryan ikke være 2. Violin i Danmark.

Men han skal holde sin kæft mens han er i klubben. Det er voldsomt dårlig stil
Skrevet af Nandeyanen
Hjulmand giver mig flashbacks til Thorup.

Efter kampen sagde han:

´´Jeg må se kampen igen og analysere på det før jeg kan give et svar om hvorfor det gik galt´

Nøj Neestrup er en forfriskende træner. Han siger tingene lige ud og kan faktisk sige hvad der gik galt. Han dominerer interviews ligesom Ståle gjorde og begge er ikke bange for at sætte spillere under bussen.

Hjulmand mangler seriøst det autoritet der kræves for at lede et tophold og vinderhold. Fordi alle lande og klubber kommer ind i en dårlig periode. Det kræver autoritet at få et hold tilbage på sporet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Jeg kan også godt lide Jacob Neestrup, men jeg tror du undervurderer Kasper Hjulmand en smule.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Hjulmand er en fremragende træner. Det er jeg ikke i tvivl om.

Men for mig virker han som meget emotionel, følelserne ude på tøjet og inklusiv.

Han har udtaget alle dem der var med til at kvalificere Danmark til VM.

Modsat Hareide der valgte spillere i form og var ikke bange for at sætte Bjelland, Durmisi og Bendtner på porten lige inden VM.

Jeg tror ikke Hjulmand har kunne få sig selv til at ødelægge nogens VM drøm.

Nogle gange kræver det bare man er iskold og har autoritet og det synes jeg klæder Neestrup i FCK og er et frisk pust.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Les Deux
Personligt giver Hjulmand mig helt andre vibes end Thorup og det er positivt ment.

"Hjulmand mangler seriøst det autoritet der kræves for at lede et tophold og vinderhold. Fordi alle lande og klubber kommer ind i en dårlig periode. Det kræver autoritet at få et hold tilbage på sporet."


Fuldstændig uenig. Man bliver ikke årets leder 2021 hvis man ikke formår overstående. Personligt giver Hjulmand mig helt andre vibes end Thorup og det er positivt ment. Når det er sagt, må jeg også erkende at hans præstationer i slutrunder (altså når det virkelig gælder) ikke er overbevisende. Under EM var vi heldig at komme videre med 3 point, og i år taler vidst for sig selv.

Anyway jeg hylder bestemt også Neestrup start og tilgang. Men som han også han udtalt, det kommer jo først rigtig til en test, når det går dårligt.

“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
Ærgerligt med Jess Thorup og Anderlecht. Så må han blive landstræner.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Juryen valgte Hjulmand som årets leder med argumentet om at han var det menneskelige ansigt.

Lederen der kæmper for alles vilkår. Råber højt om migrantarbejdernes vilkår i Qatar.

Alle har forskellige holdninger og jeg hører til den gruppe der mener at han har fokuseret alt for meget på de dårlige ting der sker rundt omkring i verden hvilket betyder mistet fokus på fodbolden og neglicering af sit job.

Vi blev lovet at Danmark ville præsentere sit syn på menneskerettigheder til VM og der skete ikke en skid.

Mit synspunkt er at når man lover så meget. Så må man holde det og tage de sanktioner der måtte komme. Det havde gået ud over det sportslige men Danmark havde fået kæmpe kredit fra de vestlige lande ved at holde ved.

Ellers må man fucking tie stille de sidste 3 måneder op til VM og sige at man ikke taler om det mere, man har sagt alt det man vil og nu er fokus kun på fodbolden.

Hareide 40 kampe 5 nederlag
Hjulmand 37 kampe 12 nederlag

Hareide med større pointsnit og ubesejret til VM hvor man ryger ud på straffe.

Jeg synes det taler sit tydelige sprog
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af beesknees
Først og fremmest, så forstår jeg ikke hvorfor der skal snakkes Hjulmand og Hareide i FCK tråden.

Dernæst, så bliver det altså nogle gange tosset, hvor villig du er til at presse alting ind, i de narrativer du har besluttet på forhånd, Nande. Du skriver konklusionen og så stykker du sammen hvadend lige passer. Forrige indlæg om at Hjulmand jo er en emotionel mand og derfor har han ikke kunne sortere i landsholdstruppen er altså borderline idiotisk. Det er nogle vilde antagelser, i aspekter du har nul indsigt i, som du bruger som præmis.

Ift. resultaterne som taler sit TYDELIGE sprog. Har du så overvejet at Hjulmand, har haft to gruppespil i Nations League A række, kontra Hareides ene i B rækken? Har du kigget på de modstandere de hver især har haft? For når jeg kigger på Hareides flotte 40 kampe, så er de sværeste modstandere Polen og Kroatien i 1/8 finalen. Ellers værd at nævne er en kamp mod Frankrig til VM, hvor begge parter var tilfredse med en uafgjort, og en ligegyldig venskabskamp mod Tyskland. Omvendt kan jeg på stående fod komme i tanke om at Hjulmand har stået i spidsen mod Frankrig 3 gange, England 3 gange, Belgien 3 gange, Kroatien 2 gange og Holland 1 gang. Udover denne slutrunde fadæse, har vi så tabt til Finland (i en kamp hvor en af vores spillere kortvarigt døde) og Skotland i en ubetydelig kamp, da vi vel for første gang nogensinde overlegent havde sikret os kvalifikation længe inden sidste runde. Fik jeg det hele med? Når jo, og du udelod forresten også at Hareide fik 17 uafgjorte på sine 40 kampe. Hvilket så, som jeg lige har fremført, var mod markant ringere modstandere. Hvor tydeligt føler du sproget taler nu, hvor du ikke bare ´cherry picker´?
Skrevet af BlueAndWhite
Ja store modstandere som Tunesien og Australien kan man jo altid tabe til.
Hjulmand er en hylker og havde ingen gameplan i hele gruppen. Hvem fanden starter med Braithwaite og Jobbe mod et hold man ved har elendige backs og står lavt ? Wind eller Corner+ skov på HK var jo en obvious opskrift.
annonce
0