Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af amorbavian
Naturligvis er det saadan, det burde vaere fra vores synspunkt, men nu har vi foer oplevet det scenarie, dubeskrev, at jeg ikke kunne lade vaere med at skrive en kaek kommentar med en positiv vinkel.
Jeg taenkte ogsaa paa at snige en kritik af vores scouting system ind - men den er efterhaanden saa selvsagt, at det ikke foeltes noedvendigt.

Kender dog intet til ham spilleren, saa glaeder mig til at se hvad han er vaerd.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af nurgle
Vi henter vel Daniel Jensen til midten.
Skrevet af Matias
Tja, det kunne faktisk godt være en reel mulighed. Ikke at det er mit ønske, men man kender ham i klubben, og han er fri på markedet. En 1-års-kontrakt skulle alle vel kunne leve med.
Skrevet af quaz
Jeg tror ikke at Daniel Jensen er en spillertype, som lever op til Ståles krav. Jeg forstår ikke rigtig at der er brugt så meget tid på Braaten, manden var uden klub og om vi havde hentet ham i dag eller i går er vel uden betydning?
København
Skrevet af Plankeværket
Daniel Jensen er vel bedre end Wohlgemuth. Men det siger ikke meget, Sissoko er lige blevet afrigivet af PSG. Se dét ville være fedt. Han rygtes bl.a. til reading, så vi er nok ikke helt chanceløse.
Skrevet af Drejer
At det ikke blev til flere spillere i går, peger igen tilbage på CV.
Det er økonomisk uansvarligt, at gå ud og lave nogle store handler, mens vi stadig hænger på løntunge spillere.
Jeg er sikker på, at MJ, og PPD og Mos vender tilbage, og hvis der yderligere var hentet spillere i går, så vil lønbudgettet nok være oversteget væsentligt.

Hvis overstående spillere var solgt og ikke udlejet plus Santin salg, så er jeg sikker på, at vi havde fået noget mere i dette vindue.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af quaz
Jeg sidder også at tænker at lønbudgettet kan være grunden til manglende transfers her til sidst. Vi har fået lejet nogle spillere ud, men vi hænger stadig på deres løn i den lange ende. Eksempelvis kom vi ikke af med Santin, som måske hæver den største løn i truppen lige pt.
København
Skrevet af nurgle
Giver bare ikke mening at gå ind i travlt efterår med kun 3 CM. Slet ikke når tk er den ene
Skrevet af Matias
Og Thomas Delaney er den anden (han får raget karantæner og skader til sig).
Skrevet af Suusgaard
Transfermæssigt lugter det godt nok af, at CV har skullet ryde op før han kan købe nyt legetøj...
Forhåbentligt er næste vindue bedre koordineret med Ståle, og så kan man få nogle typer ind som kan gøre en forskel fremadrettet også. Bedømt på de spillere der er hentet nu og her, så har CV og Ståle forsøgt at slukke branden i truppen - ikke ordnet årsagen til branden
Skrevet af Bløde babser
I øvrigt går alle rygter på man arbejdede på en back, ikke en CM, til det sidste.

Man har åbenbart ikke fundet behovet for en central midt så stort som alle andre. Vi kan jo håbe det er fordi man netop har en kontraktfri i baghånde.....og man har sikkert hvis man vil.
Alternativt har man set en løsning med en fjerdemand et andet sted fra truppen (Braaten, en af midterforsvarerne der kan mere eller måske en kant de vil rykke ind.....you name it).
Men indtil jeg er overbevist om Ståle og CV ved bedst er jeg ikke tilfreds med den manglende CM. Sammen med de korte kontrakter til de spillere man hentede ind sidste dag, efterlader det et indtryk af endnu et panikvindue fra CV´s side.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Jeg orker ikke mere pessimisme. Jeg er overbevist om at der en plan X. Nu håber jeg at X er Sissoko eller at Wohlgemuth laver et gennembrud af de store.
Skrevet af nurgle
En evt transferfri spiller kan så ikke bruges i cl.
Skrevet af quaz
Det betyder vel heller ikke det store. Truppen skal ikke forstærkes med dette gruppespil i tankerne. Truppen skal forstærkes med henblik på at kravle op i ligaen og forhåbentlig sikre et nyt mesterskab.
København
Skrevet af TR1986
Det betyder vel heller ikke det store. Truppen skal ikke forstærkes med dette gruppespil i tankerne. Truppen skal forstærkes med henblik på at kravle op i ligaen og forhåbentlig sikre et nyt mesterskab.


Er det dig CV?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Svoger
Slap af. Vi ligger nummer 10. Før sidste runde lå vi nummer 11. Jeg har fremskrevet den udvikling, og konstateret, at vi om 9 runder vil ligge nummer 1.


Quaz har dog til dels ret. Vi kan ikke købe ind efter at tæve den gruppe. Men derfor skulle der stadig have været hentet en forstærkning til den centrale midtbane. Jeg forstår på ingen måde, at CV og Ståle ikke kan lure, at 3 mand er for lidt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Det er jo det, der er pointen. Ikke at vi skal ruste os yderligere til CL. Men lige netop med CL i tankerne - og efteråret generelt - må det stå klart for enhver, at tre spillere til to pladser, ikke er i nærheden af nok i så tætpakket, og hårdt, program. Jeg forestiller mig trods alt ikke - chancerne for avancement uagtet - at spillerne ikke giver sig fuldt ud i CL, og når der samtidig vil være fuld fokus på ligaen (vi skal jo for helvede kravle (meget) opad i de resterende elleve superligakampe), er der ikke meget tilbage at give af. Inkl. pokalkampe (hvor der heller ikke kan spares mere end én ad gangen), ligger der vel små tyve kampe og venter på lidt over tre måneder. Det skriger på en signing til den centrale midtbane, og bliver det Daniel Jensen, er det sådan set (også meget) bedre end ingenting.
Skrevet af amorbavian
Vi har hellere ingen unge, der staar og banker paa til en CM plads? Heller ikke til pokalkampe?
Det er nemlig ikke mhp CL vi skulle forstaerke (at nogle mener, vi kan betale Sissoko er langt ude), men mhp den traethed og skader en saa taet program kommer til at resultere i, hvilket i sidste ende kan betyde, at vi ikke har det overskud, der skal til for at indhente 1. pladsen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Imperator
Måske kan Braaten spille centralt..?

I så fald ser det sådan her ud.

Veto/Pourie/Santin-Adi
NJ/Toutouh-Delaney/tk-Claudemir/Braaten-Bolanos/rurik
Bengtsson-Stadsgaard/Sigurdsson-Mellberg/Margreiter-LJ/Remmer
Wiland/Busk

Øvrige: Amankwaa, Wohlgemuth, Aaquist, KimC

Det er jo ikke helt af H til når vi stiller med stærkeste 11, især ikke hvis Bolanos og Claudemir finder tilbage til hvad de kunne sidst ståle var her..
Men der skal ikke meget til før det hele vælter, hvis Bengtsson eller Adi bliver skadet så er vi altså sårbare.
CM situationen er også en tikkende bombe, med claudemirs formsvingninger og Delaney som stadig er en udviklingsspiller..
Fall, John, sloth og en VB ville have pyntet, men det er der jo ikke så meget at gøre ved nu...
Skrevet af Imperator
Vi har hellere ingen unge, der staar og banker paa til en CM plads?


Wohlgemuth
Men det er vidst mere sådan at han går og snuser til periferien af holdet, end han decideret banker på.
Han virkede lidt usikker de par gange jeg har set ham, og det er jo et farligt sted på banen at eksperimentere med unge spillere, men ser hellere ham blive skiftet ind når vi er foran med 2-3 mål sidst i kampen end TK.
annonce
0