Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Hvem jeg dog har en våd drøm om vender tilbage, er Atiba Hutchinson, han vil fandme være klasse at få, "desværre" er han stadig trods sine snart 31 år, regelmæssig starter i Beskitas.
(...)
Skrevet af Drejer
Husker ellers Atiba som stærkt overvurderet.
Jeg husker også, at dengang han smuttede snakkede alle om, at han ville blive umulig at erstatte. Lidt efter kom Claudemir, og Atiba blev glemt. Selv i den tid hvor Claudemir ikke har præsteret, er Atiba aldrig blevet nævnt i nogle sammenhænge.

Stankelbenet havde nogle gode kampe jovist. Men ofte vidste han ikke selv, hvad hans ben havde gang i.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
Nicolai Boilesen er Danmarks og Ajax´ bedste venstreback - med eller uden skader - selvfølgelig kommer han ikke til FCK. Der er ikke rigtigt nogen af Ajax´ danskere, der er aktuelle for FCK. Lucas Andersen - som er den eneste vi kan få fat i - har vist sine tydelige begrænsninger, og der skal arbejdes meget med ham, før han kunne være interessant i Ståle Solbakkens FCK. Desuden er han blevet overhalet af en anden aalborgensisk kantspiller, nemlig Kasper Kusk, som har noget af den aggressivitet og gennembrudskraft, FCK ikke kan få nok af. Desværre får vi ikke to nye kantspillere, og da vi allerede er gået på jagt i Odense (det månedsvis gamle rygte, vil ikke dø), bliver det formentlig "kun" til Emil Larsen. Det er CVs idé, men nordmanden kan formentlig acceptere den deal, da han jo er en rigtig dygtig fodboldspiller, som har nogle egenskaber, vi sagtens kan bruge. Jesper Juelsgård vil til udlandet, og den snart 25-årige midtjyde har da også mere end alderen til det. Så kunne det blive Michael Lumb, som mest af alt ville være en erkendelse af, at positionen er svær at holde niveauet på, eller Jonas Knudsen, som nok har talent, men har langt op til Pierre Bengtsson på nuværende tidspunkt. Alternativt trækkes der en kanin op af hatten, og der hentes en back a la Posh, med en venstrepote der får tjekkens tordenfod til at blegne. Det kunne være dejligt. Men det sker ikke. Vinduets med afstand mest spektakulære indkøb vil være det, Ståle Solbakken selv er i færd med at støbe, nemlig den type angriber, som ikke har været der siden Andreas Cornelius smuttede til Cardiff. Og ret beset er det da også det, vi har mest brug for. Ud må i øvrigt Christian Bolanos, Pape Pate Diouf, Mos og Fanendo Adi. Jeg har dog på fornemmelsen, at det max bliver til afsked med to af dem - costaricaneren og nordmanden.
Skrevet af repos , moderator
Min joke var åbenbart ikke så tydelig som tiltænkt. Ingen af de tre nævnte spillere er selvfølgelig aktuelle.

Jeg ærgrer mig til gengæld over, at vi ikke fik fingrene i Marcus Berg. Ham kunne vi sagtens have fået for de penge, vi har ødslet bort på PPD, Mos og Adi.

Ståle henter stensikkert en stor angriber, og det må være det primære mål i transfervinduet. Hvem det skulle være har jeg ikke et umiddelbart bud på, men lad det for guds skyld være en med international erfaring, og ikke en med god halsæson på bagen i en inferiør liga.
Bendtner har været oppe i vende i pressen, men det kan jeg ikke forestille mig.

Til midtbanen mangler vi stadig en boks-til-boks spiller, og her skal vi også kigge uden for Superligaen. Casper Sloth svinger for meget til min smag, men hans topniveau er godt, og han kan måske være en mulighed. En decideret forstærkning er han dog ikke umiddelbart.

Som tidligere nævnt ser jeg gerne både Emil Larsen og Kasper Kusk i FCK, for de har nogle spidskompetencer, vi i den grad savner. Emil Larsen er hurtig og udfordrende, medens Kusk kan spille i små rum, og har et fantastisk overblik. Begge spillere er også målfarlige, så lad os ofre 15-20 mio. for de to.

Venstre back er et stort spørgsmålstegn. Jesper Juelsgaard er den eneste fra Superligaen, som kan løfte opgaven, men FCM sælger nok kun til udlandet. Den eneste anden danske mulighed er Simon Poulsen, der kan have en interesse i igen at komme ind omkring landsholdet. Defensivt har han mangler, men han vil være brugbar offensivt.

Væk skal vores overflødige angribere, altså PPD, Mos og Adi. Sidstnævnte ryger dog nok ikke allerede nu.
Santin er ikke overflødig, men det er tydeligt, at han synger på sidste FCK-vers, og et skifte tilbage til Kalmar eller et eksotisk eventyr ligner oplagte muligheder.
Ellers tror jeg, Ståle gerne vil holde på TK frem til sommer, da han til stadighed viser sig som brugbart fyld, når vi skal holde bolden i egne rækker. Han er og bliver dog en boldflytter uden drive.

Bolanos bliver nok frem til VM, og forhåbentlig brænder han nogle gode slutrundekampe af sig, og kan skydes videre.

Farvel senest til sommer er det desværre også for Pierre Bengtsson, og desværre bliver vi lænset for vores venstre backs, når de når et vist niveau. Når man ser på Wendts og Oviedos nuværende succes, så bør vi være attraktive, for der er gode muligheder for at blive skudt afsted til en stor liga på den position.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Eroh
Var det noget med en hæleforsåling inden aftenens opgør? Kan erhverves for 165 dKr i Søborg.


"er du FCK- fan
kan jeg i øjeblikket tilbyde hæle forsåling med FCK logo
kr. 165.00"


http://www.soeren-p-sko.dk/?id=3
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Svoger
Uanset AaB måtte være betænkelige ved at sælge til en konkurrent, kunne det dog også tænkes de trods alt vil/bør være lykkelige, såfremt Kusks frikøbklausul på de 4 millioner kun gælder til udlandet, og vi så pludselig kommer med 8...

De har vel også et feriepengeanliggende at tage hensyn til.
Forudsat selvfølgelig, at det ikke er alfa-omega for Kusk at komme til udlandet nu.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Af de nævnte muligheder til venstre back hælder jeg mest til Knudsen, i det her vindue. Til sommer kan man så hente en transferfri kanin ligesom kannibalen eller Mellberg på en kort kontrakt. Så sikrer i kontinuitet, sådan nogenlunde, og især at niveauet holdes.
Skrevet af ToonInStoke
@Svoger,

Hvis man ser på Kusk´s udtalelser så er der ikke meget der tyder på at en anden dansk klub er aktuel for ham.

Umiddelbart siger han jo også at han gerne vil tage foråret i AaB og gør han det, så er klausulen pludselig væk og så snakker vi nok en pris på væsentligt mere end 4 mio.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Drejer
Ifølge Belgiske medier har Club Brugge budt 30 mio. kr. på Igor.

Uanset om det er rigtigt eller forkert, vil I så beholde eller sælge i dette tilfælde?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af TR1986
30 millioner kr. lyder helt sikkert acceptabelt for en spiller som Vetokele. Men jeg tror også han har et lidt større navn i Belgien end i Danmark. Han har trods alt været en succes på det belgiske u-21 landshold. Men hvis vi sælger Vetokele, så er det helt sikkert at vi skal hente en angriber i det kommende transfervindue. Og så en til, til sommer, hvis Santin som ventet smutter.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Med CV med roret, så gælder det om at holde den ene fugl i hånden.
Skrevet af repos , moderator
30 mio. kr. for Vetokele bør være lig med et salg omgående. Det tilbud får vi aldrig igen, men jeg kan dog heller ikke forestille mig, det kan have sin rigtighed.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Hvis man kan få 30 mio. kr. for Igor Vetokele, skal han bare skydes afsted. Marvin Pourie kan rimeligvis overtage. Han er ikke hurtig og fysisk stærk, men det nærmer sig, og han er ligeså arbejdsom og aggressiv.
Skrevet af Raoul Duke
Er Jakob Poulsen udelukkende forelsket i FCM? Med en kapitalindsprøjtning kunne han være fino at få til hovedstaden. Han er arbejdsom og har et helt fint skud. Ved ikke hvor meget han er villig til at gå ned i løn, men det er nok ikke småpenge han hiver i Sydfrankring, men han lukker da op for at vende hjem. Det ville dæleme have rart at kunne lokke ham med CHL bold.
Skrevet af TR1986
Jakob Poulsen i topform til en rimelig løn, kunne jeg godt tænke mig i FCK. Men lige p.t. ser jeg hellere at vi henter en ung, sulten midtbanespiller i vinterens transfervindue, hvor han så kan spilles ind omkring startopstillingen til sommer. Casper Sloth vil være oplagt at hente.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Jeg tror det kloge valg til CM er en spiller der vil passe godt sammen med Toutouh.
At forlænge med Delaney ville være det oplagte, det skib er bare sejlet..
Claudemir er også snart væk..
Jeg kunne godt tænke mig at se Sloth i en FCK trøje, og tror han vil passe rigtigt godt på et hold med meget boldbessidelse, men han er for offensiv til at være makker med Toutouh.
Hvis NJ bliver solgt er der dog plads til dem begge, da Toutoh så kan få fløjen.
Tilbage står dog det faktum at det er aflastning/erstatning til Delaney vi mangler centralt, så vi skal bruge en spiller med nogle gode defensive kvaliteter...
Stefan Johansen måske, han har kun 1 år tilbage af kontrakten..
http://www.transfermarkt…_62008.html
Skrevet af Imperator
Kusk-Sloth-Johansen-Toutouh
(+Amankwaa)
Mon ikke man kan få den midtbane, og stadig have solgt for mere end man har købt for, hvis man finder nogle gode købere til Delaney, Claudemir og Jørgensen.
Måske man endda kunne få Emil Larsen oveni, så ser det pludseligt rigtigt lækkert ud..
Skrevet af TR1986
Delaney vil jeg gerne beholde. Han kan udvikle sig til at blive den nye Kvist. En midtbanekonstellation med Delaney-Sloth, lyder ikke tosset.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Delaney har 1½ år tilbage af hans kontrakt, og han kan allerede nu finde en klub på et højere niveau end FCK.
Valget bliver om man vil sælge ham til sommer og tjene lidt penge, eller om man vil beholde ham til kontraktudløb..
Lidt samme situation som vi havde med Kvist iøvrigt, hvor vi valgte det første..
CV skulle have insisteret på en længere kontrakt i sommers, hvor han endnu ikke var slået helt igennem, og ikke var dukket op på radaren i CL..
Fuldstændigt hjernedødt at man tegnede for 2 år kun, især når man direkte går ud og siger at det er ham vi satser på..

Skrevet af FodboldFest
Der er noget jeg ikke helt fatter, nemlig at alle siger, at FCK kun spiller for en EL-plads.

Hvis Gala vinder 1-0, og FCK slår Real med to mål, så er FCK nummer 2 i puljen, ikke? Eller fatter jeg bare nul?
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
annonce
0