Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg er slet ikke enig. En venstreback burde efterhånden være FCKs primære transfertarget. Og Abderrazak Hamdallah virker - til prisen - alt andet end fornuftig. Jeg køber præmissen om de to gode spillere til hver position, jeg mener blot ikke, at det ville være et vanvittigt vildt sats, at have Christoffer Remmer og Mads Aaquist rendende i truppen til at dække højreback. Jeg mener såre simpelt, at Christoffer Remmer er moden til at tage pladsen fast. Så må den 19-årige agere back-up. Det handler ikke om alder, men om dygtighed og modenhed, og kan man i Holland, kan man også i Danmark.
Skrevet af TR1986
Matias@

Men hvis vi henter Høgli, så kan vi have Høgli og Lars Jacobsen på højrebackpladsen indtil sommer, hvor Lars Jacobsen nok forlader os.

Pierre Bengtsson har det seneste års tid været en af vores vigtigste spillere, så jeg ser det ikke p.t. nødvendigt at hente en ny venstreback. Vi kan jo indtil sommer bruge Remmer som gardering på venstrebackpladsen, så han ikke risikerer at ryge helt ned til at være tredjevalg på højrebackpladsen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos , moderator
Hamdallah trækker heldigvis ud. Jeg håber virkelig, man finder på noget andet. Prisen er vanvittig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
repos@

Ved du helt præcist hvad prisen på Hamdallah er?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Jeg forstår ikke logikken så. Hvorfor skulle det være vigtigere at hente en højreback nu, hvor der er to kvalificerede spillere til positionen, hvoraf ingen af dem - hvad vi ved af - er afskrevet for yderligere tid i klubben, end til en position hvor der kun er ét oplagt emne til den, som vi med nærmest sikkerhed ved, ikke vil være til rådighed for klubben om ganske kort tid?
Skrevet af TR1986
Matias@

Hvis vi kan hente en fantastisk ventreback til billige penge nu, så skal vi selvfølgelig gøre det. Det er jeg helt enig med dig i. Men det kommer også an på markedet. Det vrimler ikke med de fremragende venstrebacks. De plejer også at være dyrere. Så hellere vente til sommer og så være helt sikker på at vi har set rigtigt og købt den rigtige venstreback. Vores førsteprioritet bør vel nærmere også være at forlænge med Pierre Bengtsson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Ill
Er det overhovedet realistisk at tænke på en forlængelse af Bengtssons kontrakt? Jeg har længe haft droppet tanken. Han vil gerne prøve sig af på et højere niveau, og har det ikke hele tiden været noget nær et faktum at vi nok mister ham om et lille års tid?


Det har jeg bildt mig selv ind. Noget pessimistisk måske.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Imperator
"jeg mener blot ikke, at det ville være et vanvittigt vildt sats, at have Christoffer Remmer og Mads Aaquist rendende i truppen til at dække højreback"

Lige nu synes jeg måske det ville være lidt satset, det er ikke mange kampe Remmer har fået på førsteholdet, på trods af at han næsten altid imponerer..
Men siden LJ er i klubben minimum resten af sæsonen, så kunne man jo passende få rettet op på det i løbet af foråret, mens man stadig har en sikker backup i kulissen..
Hvis situationen så er til sommer at Remmer har 10-12 gode superligakampe friske på CVet, så er jeg også klar til at tage springet og give ham chancen fuldt ud, og lade Aaquist være backup.

Hvis omvendt det ikke går godt, så synes jeg Høgli lyder som en god spiller, og det tiltaler mig at han kan spille både hb og vb (selvom jeg er enig i at en vb helst skal være venstrebenet).

Konklusionen må være at vente med at foretage sig noget før til sommer, når vi bedre ved hvad vi mangler.

En VB er iøvrigt også højt på min liste for det her vindue. Hvis ikke vi får en ekstra VB så kan en Bengtsson skade koste os mesterskabet.

Det centrale forsvar er heller ikke betryggende.. Det er tyndt besat, og jeg er ikke sikker på at hverken Stadsgaard eller Margreiter er gode nok.

En god angriber ville også være rart at få, især hvis han passede på profilen, men hvis ikke det er muligt uden at blive hustlet for små 30 mio. så er det næsten ikke det værd.
Tror godt vi kan køre ligatitlen hjem med dem vi har.

Udover det synes jeg faktisk det ser meget godt ud..
Skrevet af TR1986
Ill@

Så lad os sige at Bengtsson forlader os om et års tid. Så virker det også fornuftigt at købe en venstreback til sommer, der så har hele syv-otte måneder til at blive spillet ind på holdet. Og så eventuelt købe en ekstra gardering til venstreback pladsen til næste vinter.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Ill
Til sommer eller nu, TR. Helst nu, alt efter hvilken VB vi får fat på. Det kan trods alt tage tid at spille en VB ind på holdet. Det viser især de sidste tre eksempler.


Jeg er derimod uenig i at Remmer skal spille 10-12 Superliga-kampe, som Imperator er inde på. Der er kun 15 kampe tilbage, vi har seks point op til førerholdet, og med en uge tilbage af transfervinduet er det ikke til at sige hvor stærke vi kommer ud af det, og selvom Remmer har gjort det godt, så er det et unødigt pres at smide på hans skuldre. Minimum 2/3 af forårssæsonen, det er sgu en tand for meget. Med mindre vi selvfølgelig bliver nødt til det grundet skader til LJ.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Imperator
Min pointe var jo netop at vi skulle give ham en chance nu hvor det ikke er noget problem at tilpasse planerne efter hvordan han klarer det..
Det er klart at man ikke skal blive ved med at satse på ham hvis det er tydeligt at det koster og han ikke er god nok endnu..

De 10-12 kampe var blot ønskescenariet i det tilfælde at han er god nok..
Skrevet af JuveFella
Så rygtes Pourie til Belgien. Så er Hamdallah vel så godt som sikret, siden man kan tillade sig at leje ham ud. Han skal dog virkelig være god ham fra Norge til den pris, man sidder dog lidt med en tam følelse, at det er det man får for så mange penge. Der må sku være bedre alternativer ude i Europa, nu man alligevel spejder en Mussa og en venstreback fra Argentina, må der da også være en spændende angriber derovre, som er billigere end de små 30 mil CV er igang med og kaste derovre.

Og så skulle FCK og Gimnasia være blevet enige om Mussa, til en pris af 2.5 mil for 80% af spilleren, som kommer til Sommer.
Skrevet af Matias
Marvin Pourie blev allerede sidste uge (eller var det to uger siden?) rygtet til Zulte Waregem, så den del af "planen" har hele tiden været på plads. Jeg er en af dem, der ikke endnu har mistet troen på ham. Hans fight og pågåenhed kan vi godt bruge - plus at han er en ganske god fodboldspiller. Selvfølgelig passer han ikke perfekt til FCK, men jeg tror nu nok han kan skoles, så han stille og roligt kommer til at passe bedre ind.

Det ærgerlige i Marvin Pouries FCK-historie er, at hverken den ene eller den anden træner - på et halvt år - har ønsket ham. Det er ene og alene CVs køb. Og så går det altså, som det går Mos og Pape Pate Diouf: Der går en halv til en hel sæson, derefter udlejes spilleren og der er formentlig gang i et stort stykke arbejde for, at afskibe dem permanent - hvilket synes umuligt, da CV, trods ryet for at være en god og benhård forhandler, har smidt så overordentligt mange penge i lønposen, at det reelt aldrig bliver interessant for spillerne at skifte. Der er såre simpelt ingen andre klubber, med et økonomisk niveau der er sammenligneligt med FCK, der ønsker at købe sig så dyrt til så begrænset kvalitet.
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan også godt lide Pouries attitude. Han virker altid tændt, når han kommer ind, og modsat Mos og PPD, så går hans bænkplads ikke udover viljen og selvtilliden.
Tyskerens fodboldmæssige evner er måske nok begrænsede, men det vidste vi jo inden, han blev hentet. Vildskaben og gå-på-modet fejler ingenting, så jeg ser egentlig gerne, vi beholder ham. Så kan han og Vetokele kæmpe om en plads ved siden af den fysisk stærke angriber, som vi bør hente. Dermed bør Hamdallah være en and, men det er selvfølgelig bare ønsketænkning, for CV er godt igang med at pisse endnu en formue lige lukt ned i et sort hul.

Min antipati mod CV vokser hver gang transfervinduet har åbent.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
CVs rolle er, efterhånden, så udvandet og diffus, at man rettelig burde kunne spørge ind til, hvad pokker han dog har af nytteværdi. Abderrazak Hamdallah skulle være Ståle Solbakkens forelskelse, ikke CVs, men hvad nytter det, hvis ikke der er et modspil mellem de to, nu ligestillede personer? CV har lige brændt 20+ mio. kr. af i sommers, på to angribere (Marvin Pourie og Fanendo Adi) som hhv. den ene og den anden, eller begge, træner(e) ikke har kunnet bruge, og nu sidder han så tilbage og er villig til at bruge 20+ mio. kr. igen, fordi han ikke skal have noget klinket der. Han har handlet forkert i sommers, hvem er han så til at forhindre, at en anden gør det den efterfølgende vinter? Det synes at være logikken, for alle kunne se, at den omtalte overgangssum er helt hen i vejret. Det er horribelt.
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er blæst, og det mest vanvittige er, at det er den samme fejl, der igen og igen bliver begået. Spillere med en enkelt god sæson i en ringere liga, og vupti, så er han FCK-spiller med flop skrevet på bagsiden af trøjen.

Hvor svært kan det være at kaste et blik bagud, og så se, hvilke angriberhandler, de rent faktisk har været succesfulde. Damen og Allbäck skiller sig i den grad ud, og i begges tilfælde havde de erfaring fra en bedre liga og en fysik, der var afgørende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Drejer
MJ på vej til EFB, dejligt dejlig.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
Tja, ærgerligt at han var det, vi håbede på, men fint nok, han nu er kommet videre. Han kan blive god for Esbjerg tror jeg. Kunne man dog bare komme af med Mos og Pape Pate Diouf. Ja det er jo naivt bare at skrive, for det kommer ikke til at ske, før de har kontraktudløb. Mos måske, men det er meget tvivlsomt.

Jeg ved ikke hvilke kontraktskabeloner der køres efter i FCK, men på mig virker det underligt, hvis man ikke efterhånden er blevet klog af skade, og tilbyder præstationsbaserede kontrakter. De kan snildt have et højere topniveau, da det vil kunne hentes hjem på sportslig succes, overgangssummer ved salg osv., mens bundniveauet - skulle en spiller ikke præstere - have en væsentligt lavere grundløn. Det ville formentlig også betyde, at en spiller ikke bliver kontrakten ud, skulle der ikke være et sportsligt match mellem denne og klubben.
Skrevet af Blastoid
Jeg har et lille spinkelt konspirationshåb om, at forhandlingerne i Norge har været et stort, flot cirkus-stunt man har kørt, hvor man har en helt anden angriber på bedding og så har brugt forhandlingerne i Norge som leverage. Jeg forestiller i mine hede og voldsomt urealistiske drømme, at vi arbejder på en unik og fantastisk spiller med et prisskilt plus de 30 mio., hvor sælger bliver presset af, at CV udtaler: "vi har alternativer klar i Norge til billigere penge med stor kvalitet, hvis I ikke kan nosse jer sammen."
Det ville også forklare, hvorfor forhandlingerne har været kørt så meget i medierne, og handlen er blevet udskudt.

Det er jo nok en illusion, hvor jeg kun kan ende slemt skuffet, men hvor ville jeg dog ønske, at verden forholdt sig sådan. Manden, som jeg drømmer hedt om er målet for dette, er Victor Anichebe. Ikke meget spilletid i West Brom, men et BÆST PÅ ALLE LEDER OG KANTER!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Bløde babser
Matias;

Tvivler på spillerne er interesserede i præstantionsløn. For stor en risiko for dem. Det vil kræve at det bliver normen blandt klubberne, ellers vil spillerne til enhver tid tage det sted hvor de er garanteret sikker løn.
Det ville jeg gøre, med mindre naturligvis upsiden var så enorm at jeg var klar til at tage chancen.
Men det afhænger naturligvis af hvor risikoaverse den enkelte er.

Jeg har et lille spinkelt konspirationshåb om, at forhandlingerne i Norge har været et stort, flot cirkus-stunt man har kørt, hvor man har en helt anden angriber på bedding og så har brugt forhandlingerne i Norge som leverage


Det ville vel være at tisse i bukserne i forhold til næste transfervindue hvor rygtet om CV´s beskidte tricks var rygtedes og de klubber hvis spillere vi vil have til den tid hellere vil forhandle med nogen andre.


Rygterne vil vide at Mussi og Allah mere eller mindre er klar til at blive præsenteret mandag eller tirsdag.
.....det var rygter!
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0