Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ConCort
Cornelius er da helt sikkert garanteret en enorm stor loen over an aarraekke som ikke kan matches af nogen dansk klub - ej heller FCK. Hvis du var Cornelius og var garanteret en loen som du maaske aldrig ville kunne faa igen, over en fire aarig periode der ville sikre hele din fremtid, ville du saa skifte til FCK?

Loennen er angiveligt 45,000 pund om ugen over fire aar. Altsaa 9.3 mio. pund. bliver han kontrakten ud er han transferfri som 23 aarig. Ikke ligefrem en faerdig karriere.

Et laan er maaske en mulighed, en permanent transfer kan slet ikke komme paa tale.
Skrevet af repos , moderator
Det er ikke Mussis, som Matias hentyder til. Det er Hamdallah. Det bør fremgå temmelig klart.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Som skrevet tvivler jeg også på, at Andreas Cornelius skulle finde det interessant, at vælge Danmark og en lavere løn indenfor den nærmeste fremtid. Men det var heller ikke min indgangsvinkel. Den var derimod, hvad Cardiff kan få for ham, med nuværende meritter, og hvad FCK er indstillet på at smide i overgangssum.
Skrevet af Schelden
@repos
Ja, der sov jeg godt nok i timen.

Men udover hverken transfer eller beløb er officielt, så er der stadig langt fra 24 mio. til et beløb på mellem 30 og 40 mio., for en spiller, som til sommer muligvis ikke har spillet mere end en håndfuld kampe på et kalenderår/sæson. Desuden er 24 mio, hvis det viser sig at være købsprisen, da også et meget højt beløb set ift. suppen.

@Matias
- Jeg tror vi er enige :-)
København.
Skrevet af Matias
Tak, repos, den havde jeg ikke set. Men ja, det er selvfølgelig marokkaneren, ikke argentineren, jeg hentyder til.
Skrevet af Bløde babser
#‎FCKtransferlive‬
‪#‎Zanka‬ FCK har budt på Mathias "Zanka" Jørgensen men er i første omgang blevet afvist af PSV. Budet var under 1 mio. €. Ca. 7,5 mio. Kr. PSV vil have 10 mio kr.
Hvad vil i synes om Zanka tilbage i den hvide trøje med løven på brystet?


Fra en Facebook rygteside.

Jeg har jo hele tiden været pro
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Ikke noget 10 mio. kr. her. Max 1 mio. euro. Max. Der er simpelthen for store ubekendte ift. Mathias Zanka til, at der kan bydes mere.
Skrevet af Plankeværket
10 mil er mange penge for Zanka.

Mere positivt er det at Mussis handlen ser ud til at gå i orden. På videoerne af ham er der en ordenligt gang fysik, indsats og drive. Samt gode driblinger. Han skal nok blive en succes.
Skrevet af quaz
En lejeaftale med købsoption på 10 mio, kan jeg godt gå med til.
København
Skrevet af ConCort
Med tanke paa hvor lidt vaerdi han har for PSV boer de vaere til at forhandle med. Mon ikke han har en ret god kontrakt eftersom at han kom paa en fri transfer?
Skrevet af beesknees
10 millioner er jo en joke. Selv 7.5 synes jeg næsten er i overkanten. Så ville jeg ærlig talt hellere vi smed 20 mil. efter Sviatchenko. Så ville man da i det mindste svække konkurrenten markant, og oveni få en spiller som ikke er en lotto kuppon i samme grad.
Skrevet af akka:D
http://tipsbladet.dk/nyh…der-med-fck

Hvorfor hente Tom Høgli?

- Giv Lars en et års forlængelse og giv Remmer mere og mere spilletid i stedet!

Få dage tilbage på transfermarket, stadig ingen spiller hentet.. Mussis kommer trods alt først til sommer.
Skrevet af Drejer
Mussis har stadig ikke skrevet under.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Absurd med den der Høgli transfer. Eneste fornuftige scenarie er, at han hentes som en slags rutineret første reserve over hele kæden. Jeg så bare så gerne spilletid til Remmer.
Skod vindue indtil videre.
Skrevet af Imperator
Synes egentligt ikke det har været et skodvindue..
Delaney har forlænget, Santin er væk, MJ er væk, Sigurdsson er solgt for overpris.
Ifølge Tipsbladet er både Høgli og Mussis transfers der først går igennem til sommer, så man har altså allerede nu gjort klar et Claudemir salg (han vil til sommer kun have 1 år tilbage af kontrakten) og reageret på at LJ forlængelsen åbenbart ikke bliver til noget.

Havde det været bedre hvis LJ langsomt gik ned i løn og spilletid i takt med hans niveau faldt, og begyndte at tage noget der ligner en træner/mentor-rolle på sig overfor Remmer og Aaquist, helt sikkert!
Men når han nu ikke gider at lege med, så må CV jo forholde sig til det..
Jeg kunne godt tænke mig at man havde prøvet Remmer af i foråret, for i det mindste at give ham chancen for at tage pladsen, men så var det selvfølgelig ikke sikkert vi stadig ville have muligheden for at signe en spiller som Høgli på en fri transfer..
Under alle omstændigheder synes jeg ikke det er "absurd".

Så er der selvfølgelig alle de andre rygter, her tænker jeg især på overpriserne på Hamdallah og Zanka, men det er jo ikke til at vide hvor meget hold der er i dem.
Kan jo sagtens være CV reagerer på de priser ligesom vi gør, og finder på noget andet..

Jeg tror iøvrigt at genudlejningen af Højer godt kunne betyde at der er en ekstra VB på trapperne..

Skrevet af Matias
Den 1 mio. euro, PSV efter Mathias Zankas oplysninger forlanger for ham, mener jeg godt man kan forsvare. Men det er, efter min mening, også max.
Skrevet af Plankeværket
Jeg mener det er et skodvindue, fordi det svækker os markant på kort sigt, mens vi ikke har råd til det. Fint vi er klar til claudemir smutter. Men seriøst, vi er jo i overhængende fare for at smide guldet. Er guld hver andet år pludselig ok? Jeg vil have 9 af 10. Og det har vi økonomien til.

Remmer er rundet de 20, han imponerer på 2. sæson, han har tydelige defensive og offensive kvaliteter. Hvad mere skal der til r vi tror på ham? Jeg fatter det ganske enkelt ikke.
Skrevet af elendil
Jeg tror det ender med Aalesundmanden og Zanka. Begge til overpris (altså mere end 8 mio for Zanka), hvorefter CV ævler om udbud og efterspørgsel og store klubber, der også ville have dem.

Jeg er en lille smule skræmt over, at man ikke umiddelbart gør mere for at forsøge at sikre mesterskabet. Både hvis man tror den nuværende trup (og evt. superligaens dyreste indkøb fra Norge) er god nok til at hente 6.5 point, og især hvis man anser det for "okay" at blive nummer to denne sæson.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
og Mussis transfers der først går igennem til sommer, så man har altså allerede nu gjort klar et Claudemir


Men mangler der stadig ikke en central midtbane hvis det er planen? For TK vil vist gerne ud og prøve sig af når hans kontrakt udløber til sommer.
Det efterlader os med Delaney, Mussis der ikke er spillet ind og Toutouh der vel ligeså meget er kant/semi angriber. Tvivler på at Ståles tanker om at have god tid til at spille folk ind i systemet etc. vil kunne bære to nye centrale midtbanespillere med så lidt FCK erfaring op til CL kval.
Så jeg vil ikke falde ned af stolen af forbavselse hvis enten Claudemir bliver, TK bliver eller at vi får en ny central midt i dette vindue.

Høgli kan vist i øvrigt spille alle pladser i forsvaret, så jeg tror ikke det er umuligt at han Remmer stadig er tiltænkt meget spilletid eller LJ tager et år mere - Høgli er så en god og billig løsning der kan dække venstre back og central midt som backup eller endda starter hvis han viser sig god nok til det. Hvis man har en rutineret mand som ham der angiveligt er ret god defensivt, kan man måske bedre eksperimentere lidt med en yngre offensiv back som man måske ikke tør kaste ud i CL fra start.
Hvis kontrakten med ham allerede er skrevet fra til sommer og de ikke regner med ham i Belgien, er det vel heller ikke helt utænkeligt at man finder ud af at lade ham skifte nu for et overskueligt beløb.
Det ville give hul til at Stadsgaard kan smutte og med Magreitter og måske Zanka stadig have folk der kan systemet. Ifølge den artikel der er om Zanka her til aften er FCK´s bud i øvrigt kun 4 og PSV´s krav 8 - de ender lyder til at kunne mødes.

Allah tror jeg i øvrigt er done deal efter hvad man hører - så kan vi hade prisen. Det efterlader os med ham, Vetokele, Adi og Pourie med PPD og Toutouh som mere eller mindre relevante alternativer. Pourie kan dog også være på rampen. Det ligner ikke det mest balancerede angreb, men her lukker jeg øjnene og stoler på Ståle.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af quaz
Hvorfor kan vi ikke bare sende PPD til Norge? Siden målscorere har så stor værdi i Norge burde PPD da kunne sænke Allahs pris med 10-15 mio.
København
annonce
0